sakın pes etme canım hedefine sıkı sıkı sarıl yoksa 60 da tekrar donersin çünkü ufacık sıkıntıda battı balık dıyoruz yiyoruz sen hedefınden vazgecme ne kadar kılo kaybedersen kardır
ıyı geceler hepinize iyiki varsınız
aynen öyle canım aynenn. sabahtan diKKat edince daha bi diKKat etmeye gayret edyoruz o gün. ama bi extra yeseK diyoruz neyse zaten bugün böyle gitti yarın hepten diKKat edem bari( en azından ben öyle diyorum
normalde hedefim haftada en az 500 gr en fzla 1 Kioydu.aslında sağlıKlı Kio vermede verme isini aceleye getirmemeK lazım biiyorum da iste ben neyse yarım Kilo versem de olur diye Kendimi rahat tutunca değil vermeK alıyorum bile. normalde bu hafta hayalimde 55 Kioya düsmeK vardı.geçen hafta 56ydım.simdiden Kendimi sartlandıracaK bi sey söylemeK istemiyorum ama geçen haftaKi Kadar sevineceğimi düsünmüyorum tartıya cıKınca.
günaydın herkese... kızlar dün gece okanda ,muhabbbet kıralında uzmanlar obeziteyi tartışıyordu. doktorlar dedi ki verilen kilonun kalıcı olabilmesi için 6 ayda kişi kilosunun %10 u kadar kaybetmeliymiş.hepinize duyurulur,ne kadar yavaş,o kadar iyi yani.
ay dogrudur da zaten bi anda mı aldıK Ki hemenciK vermeK istiyoz da Kendimi salıvermiyim diye ben haftada 1 Kilo KaybetmeK istiyorum 50 ye düsünceye Kadar.hedefim olan 46 ya 2 haftada 1 Kio KaybedereK ulassam da olur ama su an Ki hedefim bu benimde.ama beslenmemden ödün vermiyorum ben.sadece geç saatte yemiyorum değilse haftada 1 Kio derdine düsüp diyete girmedm
Evet burda hem motive oluyoruz, hem birbirimize sahip çıkıyoruz hem de kafamızı dağıtıyoruz olumunekankayizsmile Ben de keyfim olmayınca hem çok yerim hem de çok uyurum.
aynen bende öyleboshayallersmile
Bazı bağırsak hastalarında da kabız problemi olurmuş... Sen demeden önce sütün kabız etkisi olduğunu hiç bilmiyordum ben de :)) Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir :)
ay ben çevremdekilerden hep öyle duydum da o yüzden demistim ama test edip onaylamadım,onaylasam da dogru sonuç vermez benim psikoloji kabızlık yapacağına ayarlıyken:)
Nisan sonuna kadar zaten o hedef çok sağlıksız canım. Ben bile artık Mayıs 16 ya kadar 55 e düşsem iyidir diyorum. Esas 53 olursam sevinirim ama. 55 te içim buruk olur
ay zaten o kadara düseceğimi bende sanmıyorum da isi sıkı tutayım diye öye diyom bakmayın siz bana:) ben çok çabuk alırım kilo o yüzden salıvermiyim kendimi diye 50 ye 51 e düsmeyi hayal ediyom ama nerdeeee neyse sağlıklı olacaksa yine de insallah diyim:) ben bu kadar çabuk versem zaten yazın bi dikkat etmedim mi çik.taya dondurmaya, tatlıya pastaya falan ben 2 haftada bile alırım 5 kio.yazın hep kuzenler akrabalar bi arada olunca simdiki gösterdiğim dikkatin yarısını bile göstremiyorum. bi de bu yaz yürüyüslerimi de çok yapamıycam. sabahın 8 inden aksama kadar kursta olucam. kursta mahalledeki bi okulda. o yüzden çok dikkat etmem lazımm
kizlar
grubumuzun enlerini secsek ne dersiniz?
eglence olur ??? ;-))
ne güzel fikir olumunekankayizsmile
en çılgın avatarlı : yasemin ve evcadısı :)
dulcinea'ya da en hasret çeken diyebilirdik kiii son anda hatırladım lingu da mı asker yolu bekliyordu ?
ay resmen aynı vasfı koymustum bence dulci ye. en hasret çeken :)
dulcim en az bende senin kadar hasret çeksem de bu vasıf ancak sana bu kadar cuk diye oturabiirdi:)
Amin canım.. kimse nickimin altında yazanı görmüyo mu bayanssulusmile
noldu gıı 81 il bitti mi:)