50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle canım aynenn. sabahtan diKKat edince daha bi diKKat etmeye gayret edyoruz o gün. ama bi extra yeseK diyoruz neyse zaten bugün böyle gitti yarın hepten diKKat edem bari( en azından ben öyle diyorum )

normalde hedefim haftada en az 500 gr en fzla 1 Kioydu.aslında sağlıKlı Kio vermede verme isini aceleye getirmemeK lazım biiyorum da iste ben neyse yarım Kilo versem de olur diye Kendimi rahat tutunca değil vermeK alıyorum bile. normalde bu hafta hayalimde 55 Kioya düsmeK vardı.geçen hafta 56ydım.simdiden Kendimi sartlandıracaK bi sey söylemeK istemiyorum ama geçen haftaKi Kadar sevineceğimi düsünmüyorum tartıya cıKınca.

ay dogrudur da zaten bi anda mı aldıK Ki hemenciK vermeK istiyoz da Kendimi salıvermiyim diye ben haftada 1 Kilo KaybetmeK istiyorum 50 ye düsünceye Kadar.hedefim olan 46 ya 2 haftada 1 Kio KaybedereK ulassam da olur ama su an Ki hedefim bu benimde.ama beslenmemden ödün vermiyorum ben.sadece geç saatte yemiyorum değilse haftada 1 Kio derdine düsüp diyete girmedm

Evet burda hem motive oluyoruz, hem birbirimize sahip çıkıyoruz hem de kafamızı dağıtıyoruz olumunekankayizsmile Ben de keyfim olmayınca hem çok yerim hem de çok uyurum.

aynen bende öyleboshayallersmile
Bazı bağırsak hastalarında da kabız problemi olurmuş... Sen demeden önce sütün kabız etkisi olduğunu hiç bilmiyordum ben de :)) Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir :)

ay ben çevremdekilerden hep öyle duydum da o yüzden demistim ama test edip onaylamadım,onaylasam da dogru sonuç vermez benim psikoloji kabızlık yapacağına ayarlıyken:)

Nisan sonuna kadar zaten o hedef çok sağlıksız canım. Ben bile artık Mayıs 16 ya kadar 55 e düşsem iyidir diyorum. Esas 53 olursam sevinirim ama. 55 te içim buruk olur

ay zaten o kadara düseceğimi bende sanmıyorum da isi sıkı tutayım diye öye diyom bakmayın siz bana:) ben çok çabuk alırım kilo o yüzden salıvermiyim kendimi diye 50 ye 51 e düsmeyi hayal ediyom ama nerdeeee neyse sağlıklı olacaksa yine de insallah diyim:) ben bu kadar çabuk versem zaten yazın bi dikkat etmedim mi çik.taya dondurmaya, tatlıya pastaya falan ben 2 haftada bile alırım 5 kio.yazın hep kuzenler akrabalar bi arada olunca simdiki gösterdiğim dikkatin yarısını bile göstremiyorum. bi de bu yaz yürüyüslerimi de çok yapamıycam. sabahın 8 inden aksama kadar kursta olucam. kursta mahalledeki bi okulda. o yüzden çok dikkat etmem lazımm

kizlar
grubumuzun enlerini secsek ne dersiniz?

eglence olur ??? ;-))

ne güzel fikir
olumunekankayizsmile

en çılgın avatarlı : yasemin ve evcadısı :)

dulcinea'ya da en hasret çeken diyebilirdik kiii son anda hatırladım lingu da mı asker yolu bekliyordu ?

ay resmen aynı vasfı koymustum bence dulci ye. en hasret çeken :)

dulcim en az bende senin kadar hasret çeksem de bu vasıf ancak sana bu kadar cuk diye oturabiirdi:)

Amin canım.. kimse nickimin altında yazanı görmüyo mu bayanssulusmile

noldu gıı 81 il bitti mi:)

gelelim bugün ne yediğime. kaç gündür edemedğim dikkt bugün de devam ettiiii

dün bi büyük poğaçayı löp yuttugum gibi bugün daha büyüğünü yuttum öğle vakti hem artı bi de büyük simit.

hastanedeydim bugün. sabah evden erken çıktıgım için evden ekmeğimden katmaya zamanım olmadı.aslında buna isime gelmedi desem daha dogru olur.

tahlil yaptıracağım için aç gitmem gerekiyordu.sabah yemedim.öğlen bi büyük peynirli poğaça ve susamlı simit yedim çayla birlikte.
sonra naneli seker.

ikindin de bi seker daha yedim .dolmusta yanımda bi tanıdık kadın verdi ayıp olmasın diye aldım yedim.

demin de portakal,2 kasık pat.kavurması, 2 kasık salata,1 kasık yogurt ,çok küçük parça ekmek yedim.

bugün sözde aktardan birsürü bitkisel yağ alacaktım ve aktarın %100 doğal olan kendi ürünlerini alacaktm ama param yetmedi hem o markaya hem de istediğim çesitliikte yağa.

en çok da lahana-kekik-nane yağını almayı istiyodum ama fazla param yoktu ben de portakal,çilek,biberiye aldım. karden marka vardı ondan aldım. %100 doğal değil biiyorum ama olsun yine de is görüyo.

evde gliserin var onlarla birlikte karıarıtıp kullancam bunlar bitince ve de param olursa tabi:) o zaman daha cesitli alcam.

bi de yulaf aldım bugün.faydaları ne ay bu yulafın.lifli gıda olunca tavsiye ediylar galiba yogurtla falan demi.tozunu verdi öyle bugday tanesi gibi falan değil.

neyse kolum agrıdı kan verince. sonra görüsürüz kızlar. ay 2-3 gündür ruseymime çörek otuma da çok dikkat edemedim, keten tohumuma da.

tahlil sonucumda tligliseritimin çov düstügünü gördüm. sporun ve az yemenin yanı sıra keten tohumu da bayagı ise yaramıs sükür. bi kaç gün daha kullanıp bırakcam keten tohumunu ve ruseymi.

sonra yine bi hafta falan düzeni elma sirkeme veya ceviz suyuma dönmeyi düsünüyorum

ay bu arada geç saatte yogurt yemekte sizce sakınca var mıdır ?

birazdan yesem nolur ki. yağsız değil ya ondan soruyorum. ev yapımı yogurt

size sorayım da öyle yiyim çünkü c.tesiden beri spora gitmiyorum ve cumaya kadar da gidemiycem
:çok üzgünüm:

canım yarım kaseden bişey olmaz,zaten akşam yemeğini çok hafif yemişsin,gerçi sabah baya abartmışsın amaalsanaalsanasmile ye canım yoğurdunu ama bunuda abartma sakınlülülülülülü

senin yediklerin çok süper bence.gayette güzel bir menü..bende akşam birazcık karnıbahar yedim okadar..bugünki limitim bitti

kızlar akşam yemeğimde ıspanak, patates kavurma vardı. yarım dilim kepek ekmeğiyle bunları yedim. nedense baya bi tok hissediyorum kendimi. genelde işten gelince gözüm döner de.. :)

bizimkiler yine çay muhabbeti yapıyo şu nevaleleri götürdüler, bense yalnızca bir avuç beyaz leblebiyle içiyorum çayımı.. ühü.

bu arada benim gibi üç gün su içmese aklına su içmek gelmeyen varsa aranızda, hayat su minik bi program yapmış. indirip kuruyosunuz, sağ alt köşede belli aralıklarla bi şişe su çıkıp "merhaba bugün bi bardak suyunuzu içtiniz mi" diyor :) çok şirin. isteyene linki verebilirim. linki burdan vermem yasal mı bilmiyorum.

dalsi vuslata az kalmış....bayanssulusmile
Heee az kaldı zemuszemus Gece değil öğleden önce 11:30 hemi de zemuszemus

Geçmiş olsun canım... Regl dönemi zaten 2. hareket uygun değildi.

Ay ben de sevgülüm gelince kendime nasıl dur dicem bilmiyorum, çok korkuyom valla verdiklerimi alcam diye boshayallersmile Şu an az yememi sebebi eve pek bişi sokturmamam ama dışarı çıkınca herşey gözünün önünde. Yiyip içmeden dışarda oturcak yer yok ki..

Sadece ben asker yolu beklemiyom ki bayanssulusmile Seninki de zor valla canım. Zorun neydi başka ilden buldun aklinialirimsmile

Artık il saymıcam, bugün 16 mayıs kesinleşti. Zaten bileti de ona göre almıştık zemuszemus Bi aksilik olmazsa öğlenden önce 11:30 da kavuşcaz :asigim: :dance:

Bi de artık zaman alehime işliyo sanki yaw eyvahedigeldismile Karşısına biraz zayıflayıp çıkmak istiyom ben
gelelim bugün ne yediğime. kaç gündür edemedğim dikkt bugün de devam etti.................

Kız senin elin yorulmuyo mu hiç, bi başlıyon bi daha durmuyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 O kadarcıktan bişi olmaz canım. Afiyet olsun. Yarın dengelersin. Gözün aydın.

Selam canım, nedir senin bu çevrenden çektiğin :1hug: :))) Ben senin yerinde olsam kesin onlara katılır yerdim her bişiyi cokacimcoook

Versene kaydirigubbakcemile5

ayy süper olur canım ya,bende sıksık unutuyorum.Linkin sakıncası yoktur sanırım çünkü reklam veya ilç tarzı bişey değil sonuçta:lepi:

Selam canım, nedir senin bu çevrenden çektiğin :1hug: :))) Ben senin yerinde olsam kesin onlara katılır yerdim her bişiyi cokacimcoook

Versene kaydirigubbakcemile5

sorma tatlım ya. alışılmıyo da. ama korkunç irade örneği sergiliyorum. çok nefis şeylere ısrarla hayır diyorum. nasılsa istediğim şekle girince yeniden yiyebilicem .=)

sorma tatlım ya. alışılmıyo da. ama korkunç irade örneği sergiliyorum. çok nefis şeylere ısrarla hayır diyorum. nasılsa istediğim şekle girince yeniden yiyebilicem .=)

Bundan sonra o tarz durumlarda seni ve bu dediğini düşüncem canım kaydirigubbakcemile3 Sanırım olay ağza hiç vurmamakta.. çünkü insan bi yemeye başladı mı sonu gelmiyo... geliyo da yemek bitince geliyo sempatiksalakcinni

Link için teşekkürler

evet ya, bi kere yiyince amaann nasılsa yedim bi kere diye götüryorum löp löp valla. bi de yemeden yatınca çok huzurlu hissediyorum kendimi. vicdanım çok rahat oluyo :)

rica ederim kızlar. güle güle için suyunuzu.

evet ya, bi kere yiyince amaann nasılsa yedim bi kere diye götüryorum löp löp valla. bi de yemeden yatınca çok huzurlu hissediyorum kendimi. vicdanım çok rahat oluyo :)

Cidden harikası canım olumunekankayizsmile Çok güzel anlatmışsın, süper örnek oluyorsun. Bundan sonra o tarz durumlarda hep seni aklıma getircem de, bi de nickini kafama yazsaydım -tatlicadiarzu- Anlamı ne, nasıl okuyacam, tek bi kelime mi bu :sm_confused:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…