Şimdi anladım canım. Boyun kaçtı? Benim boy 1,58 civarı bişi sanırsam, acep benim için de mi öyle :sm_confused:
Günaydın herkese 400 gram vermişim, 58.4 oldum. Bu kadar açlığa 400 gram sadece. Gerçi hala regl olmadım buna da şükür.
Pepperım menün çok güzel olmuş, şu peynirli kırmızzı biberi çok merak ettim, iyileşiyim ben de yapıcam cokacimcoook.
Bu arada anchusa ben regl iken yürüyüş dışında pek bişey yapmıyorum zaten zor geçiyor. Bir de tibet hareketlerinden biri regli kesiyormuş ondan yapmayın diyorlar. Bence ona sonra başla sen.
Gayet saglikli bir liste ama simit hakkinda nacizane fikrimi soyleyeyim.
Susamlı simit aldıgin kaloriyi oldukca arttiriyor. Susam yagi yaglarin kralicesi diye bilinir aslinda, uykusuzluga, sinir sistemi rahatsizliklarina, tansiyona pek cok olumlu etkisi var ve antioxidantlar iceriyor. Ama susam sırf yag ve aslında diyet menuleri icin hic uygun degil. Istanbulda pek cok yerde ben kepekli simit gordum. Onlardan tüketirsen cok daha iyi olur. Ama hergun yarim simit tuketmiyorsan da o kadar da sakincali degil. Herseyi de kontrol altinda tutamayiz
İçine beyaz peynir mi koydun? Sonra fırında mı közledin yoksa tavada mı cevirip kozledin.
kilo bildirimimi yapıyorum
56,4 kiloyum 700 gr vermişim a.s. :teytey: :dance:
o kadar yaş pastalar, pideler, kurabiyeler ... hırla gürle gitmişti ama yine de vermişim.
çok uzun süredir bu kiloya düşmediğim için çok garipsiyorum yaw ben 56 - 57 kilo olmayı
sanki benim kilom değilmiş gibi geliyo
arkadaş soruyo kaç kilosun ben 75 diyorum bazen iyice şaştı yani kaç kilo olduğumu ilk etapta hatırlayamıyorum
acımasız kötü kadın leslie abla yine canıma okudu sabah sabah
@peppermintim naneli şekerim ben dün sabah lesli akşam üstü 8 minute 1 video, 2 saat kadar da voleybol oynadıma ama bu sabah kas şişkinliği yaşamadım. canım senin ki leslie den değildir. yediklerine bak bakalım çok tuzu ya da sodyumu olan bişi varmı
sabah tartıldım 500 gr gitmiş.hemen bildireyim burcuya şükürler olsun ....
bide kıslar bişiy sorcam...
sabah tartılıyorum ve onu baz alıyorum.
akşam tartıldığımda fazla çıkıyor ama sabah ki doğru olan değil mi.
bide bunu kafama takmayayaım...
vayy anasini;
o zaman ben kilo aldim :1shok:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tulum peynniri yedim dun sabah ve ikindi; tuzlu :uhm::uhm: (bir umut ))
o kadar da diyet yaptim bu hafta,
neden boyle oldu ki yaa
valla aglicam,
sanirim topikten ayrilmam lazim;
baksaniza napsam kilo vermek bi yana aliyorum ben yaaa
o kadar da diyet yaptim bu hafta,
neden boyle oldu ki yaa
valla aglicam,
sanirim topikten ayrilmam lazim;
baksaniza napsam kilo vermek bi yana aliyorum ben yaaa
Önce sakin ol. Belki sen de benim gibi çok yavaş veriyorsunuzdur. Devam.. Yılmak yok...Ben cok zor kilo alıyorum. Vermek isteyincede ayda maksimum bir kilo veriyorum.
peppercim senin menulerini çok beğeniyorum ben. moralini bozma, bak yürüyüşlere de başladın. karşılığını alacaksın bence yakın zamanda.
bu arada ben tarti gununu degistirmeyi teklif ediyorum arkadaslar ya..
neden haftabasi yapmiyoruz ki???
kendi acimdan,
ben h.ici isyerinde psikolojik sanirim tuvalet problemi yasiyorum,
h.sonu evimde daha rahatim.
bir de h.ici ise geldigim icin sabahin 6 sinda tartiliyorum, aksamdan itibaren ac kalma surem kisa oldugu icin daha fazla cikiyorum sanki;
pazar gunleri yapsak kilo bildirimini;
ya da pazartesi
ne dersiniz???
bencede canım pztesi en uygun olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?