50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu da benim dünkü basarısız menüm
Sabah : kepek ve az yagli sut
Ara öğün: 2 tane eti form bisküvü
Oglen: yarim kase corba ve bir buyuk kase yagsiz salata
ıkindi:1 adet salata, iki tane badem
Akşama kadar hersey nerdeyse mükemmeldi. 1 saat pilates, 1 saat leslie yaptiktan sonra esimin iş yerine yürümek istedim. Ve eşim evde yemek yemek istemediğini söyleyip beni et lokantasina sürükledi. Gayet agir bir akşam yemegi yedim ve herseyi mahvettim. Allahtan arkasindan bir tatli ya da önünden bir baslangic tabagi ısmarlamadım diye kendimi avutuyorum.
Gece 10 dada metabolizmayı hızlendırmak için yarim portakal yedim.

sabah tartıldım 500 gr gitmiş.hemen bildireyim burcuya şükürler olsun ....

bide kıslar bişiy sorcam...
sabah tartılıyorum ve onu baz alıyorum.
akşam tartıldığımda fazla çıkıyor ama sabah ki doğru olan değil mi.
bide bunu kafama takmayayaım...

merhaba.. araniza fazla katilamadim.. 200 gram vermisim cok cok yavas veriyorum ama rejim yapmiyorum biraz dikkat etmeye calisiyorum ama canim bir sey yemek isteyince de dayanamayip yiyorum 56.800 olmusum

acımasız kötü kadın leslie abla yine canıma okudu sabah sabah

@peppermintim naneli şekerim ben dün sabah lesli akşam üstü 8 minute 1 video, 2 saat kadar da voleybol oynadıma ama bu sabah kas şişkinliği yaşamadım. canım senin ki leslie den değildir. yediklerine bak bakalım çok tuzu ya da sodyumu olan bişi varmı

kilo bildirimimi yapıyorum

56,4 kiloyum 700 gr vermişim a.s. :teytey: :dance:

o kadar yaş pastalar, pideler, kurabiyeler ... hırla gürle gitmişti ama yine de vermişim.

çok uzun süredir bu kiloya düşmediğim için çok garipsiyorum yaw ben 56 - 57 kilo olmayı
sanki benim kilom değilmiş gibi geliyo
arkadaş soruyo kaç kilosun ben 75 diyorum bazen iyice şaştı yani kaç kilo olduğumu ilk etapta hatırlayamıyorum

canim regl olamadiysan siskinligin vardir; 400 gr gayet iyi.
yaa ben niye boyle cok cikiyorum ki anlamadim.. bu hafta da cok guzel diyet yaptim aslinda ???
peynirli kirmizi biberi yap canim; cok tatli oluyor..

canim kac gunlerdir ilk kez yedim inan,
o da sirkette birisi key parasini almis da o ismarladi tum sirkete, yarim yedim artik. ama aksam ve ogleni hafif gecirdim o simit yuzunden.
merciii yorumuna cnmm

İçine beyaz peynir mi koydun? Sonra fırında mı közledin yoksa tavada mı cevirip kozledin.

beyaz peynir koydum canim;
tavada cevirip kozledim;
ama yanacak gibi oldu, 1 damla aycicek yagi koydum tavaya; sonra da peceteyle yagini aldim oyle yedim.
hem sebzei hem lezzetli hem de doyurucu, diyette iyi bir alternatif,

esim gelince ona da yaptim aynisini, o da bayildi; mukemmel dedi ;-)

Tebrik ederim hayatım çok güzel kilo veriyorsun. vereliniortak

vayy anasini;

o zaman ben kilo aldim :1shok:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tulum peynniri yedim dun sabah ve ikindi; tuzlu :uhm::uhm: (bir umut ))

Sabah canım doğru olan.

vayy anasini;

o zaman ben kilo aldim :1shok:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tulum peynniri yedim dun sabah ve ikindi; tuzlu :uhm::uhm: (bir umut ))

o kadar da diyet yaptim bu hafta,
neden boyle oldu ki yaa

valla aglicam,

sanirim topikten ayrilmam lazim;
baksaniza napsam kilo vermek bi yana aliyorum ben yaaa

kızlar günaydinnnnkaydirigubbakcemile2

55.2'yim bu sabah itibariyle. 400 gr vermişim yani.çok değil ama yine de sevindim ben, çünkü spora da başladığım için vücut şeklimde de değişiklikler hissediyorum.yaza kadar 51-52'ye düşsem, şu göbüşle totoşu küçültsem tadımdan yenmem heee:lepi::dance:

neden boyle oldu ki yaa

valla aglicam,

Önce sakin ol. Belki sen de benim gibi çok yavaş veriyorsunuzdur. Devam.. Yılmak yok...Ben cok zor kilo alıyorum. Vermek isteyincede ayda maksimum bir kilo veriyorum.

peppercim senin menulerini çok beğeniyorum ben. moralini bozma, bak yürüyüşlere de başladın. karşılığını alacaksın bence yakın zamanda.

neden boyle oldu ki yaa

valla aglicam,

Kuzum üzülme ya bazen öyle oluyor gerçekten de, bana da öyle olmuştu en çok yoğun spor ve diyet yaptığım günlerde kilo aldım moralim bozuldu, buradan uzaklaştım diyeti bozdum sonra hop 57den 60a çıkıp baştan başladım resmen. Canım vücudun yeni sistemine alışıyor, kilo veremesen de vücudunun şekillendiğini fark ediyorsundur, o moral olsun sana, sakın vazgeçme eninde sonunda vericeksin, kendini aç bırakıp metabolizmanı da yavaşlatma tabi bu arada.

Önce sakin ol. Belki sen de benim gibi çok yavaş veriyorsunuzdur. Devam.. Yılmak yok...Ben cok zor kilo alıyorum. Vermek isteyincede ayda maksimum bir kilo veriyorum.

yaa canim zor vermek ne kelime; buraya basladiktan sonra 1,5 ayda 2,1 kg vermistim;
bugun itibariyle 1,5 kgsini geri almis gibi gorunuyorum :-((
tartim sasirmis olsa keske..
bir de annemim tartisinda tartilayim bigun.

peppercim senin menulerini çok beğeniyorum ben. moralini bozma, bak yürüyüşlere de başladın. karşılığını alacaksın bence yakın zamanda.

diy mi canim; bu hafta cok guzel menuler yaptim kendime, ben de oyle dusunuyordum.
yuruyuslere de basladim, 1-2 hafta sonra toparlarim yeniden diy mi?

asla pesetmicemmmguclubacismile

bu arada ben tarti gununu degistirmeyi teklif ediyorum arkadaslar ya..

neden haftabasi yapmiyoruz ki???

kendi acimdan,
ben h.ici isyerinde psikolojik sanirim tuvalet problemi yasiyorum,
h.sonu evimde daha rahatim.

bir de h.ici ise geldigim icin sabahin 6 sinda tartiliyorum, aksamdan itibaren ac kalma surem kisa oldugu icin daha fazla cikiyorum sanki;

pazar gunleri yapsak kilo bildirimini;
ya da pazartesi

ne dersiniz???

bencede canım pztesi en uygun olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…