50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben katılmıyorum bu fikre. haftasonu genelde bozuyoruz diyetleri, moralimiz bozulur pazartesi sabah tartıya çıkınca. benim nacizane fikrim bu yönde, ama çoğunluğa uyarım kızlar.

oylamaya sunalim o halde;
cogunluk kabul ederse burcu ya da haber verir, bu pazt.den itibaren pazartesileri yapariz bildirimleri

olma miii ?? mirmirmirmir

Benim için hiç uygun değil çünküüü haftasonu eşimle gezip tozuyoruz, pazar kahvaltıları özel akşam yemekleri falan pazartesi sonuç kötü olabiliyor, cuma olsun bence de:)

ben katılmıyorum bu fikre. haftasonu genelde bozuyoruz diyetleri, moralimiz bozulur pazartesi sabah tartıya çıkınca. benim nacizane fikrim bu yönde, ama çoğunluğa uyarım kızlar.

Benim için hiç uygun değil çünküüü haftasonu eşimle gezip tozuyoruz, pazar kahvaltıları özel akşam yemekleri falan pazartesi sonuç kötü olabiliyor, cuma olsun bence de:)

o da dogru ya,

genelde haftasonlari disarda falan yiyoruz, bozuyoruz diyetleri haklisiniz.

günaydın hanımlar bence cuma olsun cumartesi de liste yayınlanır negüzel olur öptüm spora kaçıyorum bye bye

soyle buyukce yazayim da tum kizlarin dikkatini ceksin;

kizlarrrrr;
tarti gununu CUMA olarak degistirelim diyoruz; fikirleriniz??

canım yarım kaseden bişey olmaz,zaten akşam yemeğini çok hafif yemişsin,gerçi sabah baya abartmışsın amaalsanaalsanasmile ye canım yoğurdunu ama bunuda abartma sakınlülülülülülü

cvbın için sağolasın canım.ya dün abarttım evet, dedim simdi yemessem eve geç gidicem geç saatte abartırım en iyisi simdi doyayım dedim :) dün unutmusum yazmayı 6 KasıK da tarhana çorbası içmistim.

bugün daha bi sey yemedim henüz.çöreK otlu suyumu içtim birazdan Kahvaltı yapcam.

Kızlar sizce tam bugday eKmeği mi, yoKsa light veya KepeKli eKmeKmi?

:) yorulmaz mı yoruluyo ya ama napcan geçmisi oKumadan da duramıyom:) ben de yediKlerime insallah bugün diKKat etmeye yeniden baslıycam dulcim.

ben benimKi geldiğinde yemeK yemeden önce lavaboya gitme bahanesiye ruseymi mi yicem, sonra ona birliKte yerim gari, mıy mıy etmem :)
gerçi bizim vuslat uzun sürmiyceK.......... ayrı sehirler olmaz olası......:a015:

tamam valla,

cumalari olsun..

h.sonunu telafi etme sansimiz olur 5 gun boyunca ..

ay bende madem pazar olsun diceKtim hafta basına diKKatli baslarız diye ama haftasonu haKKatten dısarıda da yeseK evde de yeseK normalden fazla Kaçıyor bence de haftasonu olmasın:)

bugün Kilo bidirme günü.ama ben aKsamları bildirdiğim için yine aKsam bildireyim madem. aslında sabah ne güzel mide bos olurdu ama böyle basladıK bi Kere :) tartı günü değiirse bende sabahları tartılcam bida ya :)

little black biraz ağır little white dress daha hoş
celebre hoş bir koku
perceive de hoş bir koku

en kalıcıları celebre aslında hepsi edp olduğu için hepsi kalıcı yalnız yaza giriyoruz edt alsan daha iyi olur. pur blanca yaz için ideal ama çok çabuk uçuyor o da.

Tebrik ederim hayatım çok güzel kilo veriyorsun. vereliniortak

teşekkürler canım. işin ucunda iddia varya o tetikliyor birazda .

kızlar yaa 1 haftadır falan yapıyorum ama 1 gr verememişim acaba yeni başladğım için mi

ilk başlarda öyle oluyor canım sakın pes etme

vayy anasini;

o zaman ben kilo aldim :1shok:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tulum peynniri yedim dun sabah ve ikindi; tuzlu :uhm::uhm: (bir umut ))

canım bence tulumdan olabilir
bir de kaç lt su içiyorsun günlük
az su içtiğin için belki içtiğin tüm suyu depo yapıyor olabilirsin
su miktarını 1-1,5 lt olarak değiştir bakalım bi.

tamam valla,

cumalari olsun..

h.sonunu telafi etme sansimiz olur 5 gun boyunca ..

ondan sonra hafta sonu bozup hafta içi telafi etmekle geçmesin günlerimiz hep sabit kalırmışız kilomuzda.

kizlarrrrr;

benim için farketmez
nasıl olsa hafta içi hafta sonu farketmiyor benim için nöbetim her güne denk gelebiliyor.
bence tartı gününün kilomuza çok bir etkisi yok sonuçta zayıflıyorsak çarşamba tartıya yansımasa da cuma yansır yediklerimize dikkat edersek çarşamba da yansır.

ben pzt tesileri tartılıyordum.
sonra siz çarşamba bildiriyorsunuz diye ona döndüm.
yine mi değişecek...

bu arada ev cadısı soruyodu galiba, nane veya papatya iyi geliyo diye biliyorum ben.

gaz probemi gibi biseyse midede Ki rezene de iyi gelir.

bu arada bence de cuma uyar.

ee o zaman bugün değide cuma sabahı mı bildiricez?

ben aKsam bidirceKtim bildirmeyim de cuma sabah mı bidireyim?

katrecim birgün tam buğday
birgün çavdar
birgün kepek ekmek al
sıkılmazsın en azından çeşitlilik olur
eşim de çavdar ve tam buğdayı seviyor o yüzden ev halkı da yiyebiliyor.

dulciciğm tibetimi yaptım :)

katrecim birgün tam buğday
birgün çavdar
birgün kepek ekmek al
sıkılmazsın en azından çeşitlilik olur
eşim de çavdar ve tam buğdayı seviyor o yüzden ev halkı da yiyebiliyor.

ay en mantıKlısı bu bence de ya bi ara KepeK eKmeğinden o Kadar sıKılmıstım Ki, sıcav pideyi görünce yarısnı yemistimsempatiksalakcinni

cvbın için sağolasın trufcuğum

kizlarrrrr;

en boşvermişişşş gelldiiii opuyorumnanaktan

kafanızagöre takılın ben uyarm daqlımm
közlenmiş biber tarifin harikaa biber zamanı gelsin o zaman yapabilirim ama:ecrin_bebek:
bence cuma tam süper olurvereliniortak

naber fıstıkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

Menstrasyon döneminizde bir kilo fazla çıkıyor musunuz siz de?

1 kilo olmasa da biraz fazla çıkıyoruz canım
ve 3.4. günleri ancak normal kilomuz çıkıyor

en boşvermişim diye boşvermiyon dimi yasmin
ayy dimi ya pis pepper canımızı çektirdi. ağzımızın suyunu aktırdı. şimdi bekle biber zamanı gelsin. kafamçokkarıştı

kızlar bu arada 2 fotoğraf yükledim bilmem becerebildim mi ama
10 martta çekilmiş olduğum bir foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…