bu arada ben tarti gununu degistirmeyi teklif ediyorum arkadaslar ya..
neden haftabasi yapmiyoruz ki???
kendi acimdan,
ben h.ici isyerinde psikolojik sanirim tuvalet problemi yasiyorum,
h.sonu evimde daha rahatim.
bir de h.ici ise geldigim icin sabahin 6 sinda tartiliyorum, aksamdan itibaren ac kalma surem kisa oldugu icin daha fazla cikiyorum sanki;
pazar gunleri yapsak kilo bildirimini;
ya da pazartesi
ne dersiniz???
oylamaya sunalim o halde;
cogunluk kabul ederse burcu ya da haber verir, bu pazt.den itibaren pazartesileri yapariz bildirimleri
olma miii ?? mirmirmirmir
ben katılmıyorum bu fikre. haftasonu genelde bozuyoruz diyetleri, moralimiz bozulur pazartesi sabah tartıya çıkınca. benim nacizane fikrim bu yönde, ama çoğunluğa uyarım kızlar.
Benim için hiç uygun değil çünküüü haftasonu eşimle gezip tozuyoruz, pazar kahvaltıları özel akşam yemekleri falan pazartesi sonuç kötü olabiliyor, cuma olsun bence de:)
günaydın hanımlar bence cuma olsun cumartesi de liste yayınlanır negüzel olur öptüm spora kaçıyorum bye bye
canım yarım kaseden bişey olmaz,zaten akşam yemeğini çok hafif yemişsin,gerçi sabah baya abartmışsın amaalsanaalsanasmile ye canım yoğurdunu ama bunuda abartma sakınlülülülülülü
Ay ben de sevgülüm gelince kendime nasıl dur dicem bilmiyorum, çok korkuyom valla verdiklerimi alcam diye boshayallersmile Şu an az yememi sebebi eve pek bişi sokturmamam ama dışarı çıkınca herşey gözünün önünde. Yiyip içmeden dışarda oturcak yer yok ki..
Artık il saymıcam, bugün 16 mayıs kesinleşti. Zaten bileti de ona göre almıştık zemuszemus Bi aksilik olmazsa öğlenden önce 11:30 da kavuşcaz :asigim: :dance:
Bi de artık zaman alehime işliyo sanki yaw eyvahedigeldismile Karşısına biraz zayıflayıp çıkmak istiyom ben
Kız senin elin yorulmuyo mu hiç, bi başlıyon bi daha durmuyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 O kadarcıktan bişi olmaz canım. Afiyet olsun. Yarın dengelersin. Gözün aydın.
tamam valla,
cumalari olsun..
h.sonunu telafi etme sansimiz olur 5 gun boyunca ..
melabaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hala yorgunum nasil yatasim var nasil :))))
canlar yaa araniza avon parfum kullanan ya da hangi parfum cok satar avonun bilen var mi :?
burda pek cok ucuz parfumler turkiyede inmis hali 23-24-25 iken burda 12 milyon alayim da orada satayim diyorum:)))
hangilerinden alayim sizce hadi bi el atin bakalim bu ay indirimde olanlar
little black
celebre
perceive
ne yapsam ne etsem ya 2 perceive alayim diyorum ya da 1 celebre 1 perceive ya da 2 perceive 1 celebre mi yahuuuuuuu :))
Tebrik ederim hayatım çok güzel kilo veriyorsun. vereliniortak
kızlar yaa 1 haftadır falan yapıyorum ama 1 gr verememişim acaba yeni başladğım için mi
vayy anasini;
o zaman ben kilo aldim :1shok:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tulum peynniri yedim dun sabah ve ikindi; tuzlu :uhm::uhm: (bir umut ))
tamam valla,
cumalari olsun..
h.sonunu telafi etme sansimiz olur 5 gun boyunca ..
soyle buyukce yazayim da tum kizlarin dikkatini ceksin;
kizlarrrrr;
tarti gununu CUMA olarak degistirelim diyoruz; fikirleriniz??
katrecim birgün tam buğday
birgün çavdar
birgün kepek ekmek al
sıkılmazsın en azından çeşitlilik olur
eşim de çavdar ve tam buğdayı seviyor o yüzden ev halkı da yiyebiliyor.
soyle buyukce yazayim da tum kizlarin dikkatini ceksin;
kizlarrrrr;
tarti gununu CUMA olarak degistirelim diyoruz; fikirleriniz??
bence cuma tam süper olurvereliniortak
Menstrasyon döneminizde bir kilo fazla çıkıyor musunuz siz de?
en boşvermişişşş gelldiiii opuyorumnanaktan
kafanızagöre takılın ben uyarm daqlımm
közlenmiş biber tarifin harikaa biber zamanı gelsin o zaman yapabilirim ama:ecrin_bebek:
naber fıstıkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?