50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm benimmm erimis gitmistir o zamann gulum gonul rahatligiyla yatt fistikim

evet tatlışım bencede erimiştir çünkü karnım şu an resmen zil değil siren çalıyo olumunekankayizsmile
Ya tutucum bi bisküvi den bişi olmaz ki.. Dert ettiğin şeye bak. Rahat ol, eziyete çevirme bu olayı. Ömrün boyunca böyle beslenecek değilsin ya, doğal yollardan kilo ver. kaydirigubbakcemile5

valla öyle yaa gönül rahatlığıyla bişey yiyemez oldum sempatiksalakcinni şu aşağıdaki ibre varyaa sağa doğru kaysın başka bişey istemiyorum a.s

gitmedim canim anneme,
az maydonoz, 4 ad. cherry domates, 1 ad. peynirli kirmizi biber yedim evde.. guclubacismile

Amin canım.. kimse nickimin altında yazanı görmüyo mu bayanssulusmile

ben gorduuummmm coktaaannn, vuslat tarihi mi?

günaydın kızlarrrr

kahvaltımı yaptım kepek sandvic ekmeğine peynir domates biber koydumm şekersiz çayımı içtim

kizlar listemin tamamina bir bakar misiniz?

23/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Yarim dilim tulum peyniri
3 ad. Y.zeytin
2 tatli kasigi bal

Ara
1 muz

Öğle
1 kase corba
3 ad. ızgara kofte, salata

Ara
Yarim simit,
Yarim dilim tulum peyniri; 2 ad. y.zeytin

Aksam
4 ad.cherry domates,
1 tutam maydonoz,
1 ad. Peynirli kirmizi biber (tarifini veririm isterseniz)
1 dilim cavdar ekmegi
Bol bitki cayi

Gece
1 bardak y.yagli sut

45 dk. walk of ten pounds- 3 mil

Son düzenleme:
size bir diyet yemegi tarifi vereyim; yemek degil aslinda;

1 ad. kirmizi biberin icini oydum dun aksam; yikadim; icine peynir doldurdum;
tavaya 1 damla yag koyup , biberi kozledim her tarafini.

; bicakla keserek yiyebilirsiniz sonra

icindeki peynir boyle biraz eriyor; cok cok guzel oldu,
ve de cok doyurucu, bana yemek yerine gecti valla

canlarim bu sabah yine 56 citim tartida.

ama aksam gec saatte spor yapiyorum 2 aksamdir, kas siskinligi belki de;
bu hafta tum hafta (pazar gunu haric) cok dikkat ettim cunku, kilo almis olamam..

karnim dumduz oldu sanki , o yuzden tartidaki kiloya uzulmuyorum bugun )
yarin sabah tekrar tartilip oyle kilo bildirimi yapicam.

opuldnuz

Günaydın kızlar. Bir sorum var. Su meshur tibet hareketlerini de bu forum sayesinde ogrendim ve bugun baslamak istiyorum. Regli iken yapıyor musunuz bu hareketleri? Bir yerde okudum simdi regliyken bazı tibet hareketlerinin yapılması sakıncalı diye.Ben sporumu bırakmıyorum regli iken. Pilatesimi ve fitness ımı yapıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

Günaydın herkese 400 gram vermişim, 58.4 oldum. Bu kadar açlığa 400 gram sadece. Gerçi hala regl olmadım buna da şükür.

Pepperım menün çok güzel olmuş, şu peynirli kırmızzı biberi çok merak ettim, iyileşiyim ben de yapıcam cokacimcoook.

Bu arada anchusa ben regl iken yürüyüş dışında pek bişey yapmıyorum zaten zor geçiyor. Bir de tibet hareketlerinden biri regli kesiyormuş ondan yapmayın diyorlar. Bence ona sonra başla sen.

kizlar listemin tamamina bir bakar misiniz?

Ara
Yarim simit,
Yarim dilim tulum peyniri; 2 ad. y.zeytin

45 dk. walk of ten pounds- 3 mil

Gayet saglikli bir liste ama simit hakkinda nacizane fikrimi soyleyeyim.
Susamlı simit aldıgin kaloriyi oldukca arttiriyor. Susam yagi yaglarin kralicesi diye bilinir aslinda, uykusuzluga, sinir sistemi rahatsizliklarina, tansiyona pek cok olumlu etkisi var ve antioxidantlar iceriyor. Ama susam sırf yag ve aslında diyet menuleri icin hic uygun degil. Istanbulda pek cok yerde ben kepekli simit gordum. Onlardan tüketirsen cok daha iyi olur. Ama hergun yarim simit tuketmiyorsan da o kadar da sakincali degil. Herseyi de kontrol altinda tutamayiz

vaayy sportük truf...kaydirigubbakcemile

çok sportüğüm dimi
kaydirigubbakcemile2

abbbbbbbbboooooooooooowwwwwwwwwwwwww ula sen nettin
o kuruyu 1 km yanına yaklaştırma bence yazık olur.
çok iyi tanışıklığım vardır kendileriyle
evde yapmayı bile düşünmüştüm o kadar yani

canım bence kas şişkinliği değildir. su toplamışsındır.
maydonoz kürü filan yap
tuzu azalt biraz.

tibet hareketlerinde 2 nolu hareket
mens iken yapılmıyor.
kesiyormuş bilginize
yerine bi alternatif var ama ne bilmiyorum.

İçine beyaz peynir mi koydun? Sonra fırında mı közledin yoksa tavada mı cevirip kozledin.

Bu arada anchusa ben regl iken yürüyüş dışında pek bişey yapmıyorum zaten zor geçiyor. Bir de tibet hareketlerinden biri regli kesiyormuş ondan yapmayın diyorlar. Bence ona sonra başla sen.[/QUOTE]

Tesekkur ederim. Acelesi yok baslamayayim ben en iyisi. Pilatese devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…