50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saolll irmikli helvamm benimm eksik olma sizlerde burdasiniz yalniz birakmazzsiniz beni bi tikirti duysam seslenirim sizi dimi balli kaymagimmm
Tabi canım benim, telefonu yanından ayırma sakın kaydirigubbakcemile3

heeeeeeeeeeeee pırdon bocuğum hani bende çok gevşeğim ya onun için üyle sandıydım sempatiksalakcinni Şeniz
Vücudun gevşedi annadıh ama zihnin gevşemesin kaydirigubbakcemile3

Kızlar bugun tibetimi platesimi ve yürüyüşümü yaptım. inan sizler olmasanız bugun yatar uyurdm bu site insanı gaza getiriyor
Tebrikler canım kaydirigubbakcemile3

ne ciciş bi pisicik buuuuuuu gözlere bak boshayallersmile

bizde seni çok seviyoz bitanesiiiiiiiŞeniz

canimmsinnnn benimmmmmmm icim eridi vallla

tamam canimm benimmmmm
Şeniz opuyorumnanaktan Ben de ben de opuyorumnanaktan

oyyyyy mest oldumm vallla allah bu sevgiyi hic bitirmesin insalla sevmek sevilmek cok guzell olumunekankayizsmile

ama benim zihin gevşedimi bende zayıflıyom ben diyom bi acayibim diyeeelaelaelaelaelae

diyet form çikolatalı bisküvi yedim bi tane:tomato:...tutamıyorum bu boğazı:1no2:

canim hareket ederiz gider dert etme gulumm zaten kaloriisi az onun

evet prensesim ama hareket edicek dermanım kalmadı inan:çok üzgünüm: sabahtan beri tepiniyorum yürüyüşler egzersizler falan ..belki birazdan bikaç dk bisiklete binerim...valla baldırlarım öyle kötü acıyo ki:1no2:

Ya tutucum bi bisküvi den bişi olmaz ki.. Dert ettiğin şeye bak. Rahat ol, eziyete çevirme bu olayı. Ömrün boyunca böyle beslenecek değilsin ya, doğal yollardan kilo ver. kaydirigubbakcemile5

canimm benimmm erimis gitmistir o zamann gulum gonul rahatligiyla yatt fistikim

kizlar uykumm geldi ben yatiommm
allah rahatlik versin sizlerede canlar
tatli ruyalar iyi uykularr

cokkkk opuyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…