cokk seviommm sizleri kizlarr
Tabi canım benim, telefonu yanından ayırma sakın kaydirigubbakcemile3saolll irmikli helvamm benimm eksik olma sizlerde burdasiniz yalniz birakmazzsiniz beni bi tikirti duysam seslenirim sizi dimi balli kaymagimmm
Vücudun gevşedi annadıh ama zihnin gevşemesin kaydirigubbakcemile3heeeeeeeeeeeee pırdon bocuğum hani bende çok gevşeğim ya onun için üyle sandıydım sempatiksalakcinni Şeniz
Tebrikler canım kaydirigubbakcemile3Kızlar bugun tibetimi platesimi ve yürüyüşümü yaptım. inan sizler olmasanız bugun yatar uyurdm bu site insanı gaza getiriyor
ne ciciş bi pisicik buuuuuuu gözlere bak boshayallersmile
bizde seni çok seviyoz bitanesiiiiiiiŞeniz
tamam canimm benimmmmmTabi canım benim, telefonu yanından ayırma sakın kaydirigubbakcemile3
Vücudun gevşedi annadıh ama zihnin gevşemesin kaydirigubbakcemile3
Tebrikler canım kaydirigubbakcemile3
Şeniz opuyorumnanaktan Ben de ben de opuyorumnanaktan
oyyyyy mest oldumm vallla allah bu sevgiyi hic bitirmesin insalla sevmek sevilmek cok guzell olumunekankayizsmile
Tabi canım benim, telefonu yanından ayırma sakın kaydirigubbakcemile3
Vücudun gevşedi annadıh ama zihnin gevşemesin kaydirigubbakcemile3
Tebrikler canım kaydirigubbakcemile3
ama benim zihin gevşedimi bende zayıflıyom ben diyom bi acayibim diyeeelaelaelaelaelae
Biz de canım çokk seviyoruz Şeniz
Tatlışlar ben yatıyım dinleniyim, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Delüüü lülülülülülü
Kız sen zaten sevgi böcüğüsün opuyorumnanaktan Şeniz Fıstıkım benim aklinialirimsmile
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktanTatlışlar ben yatıyım dinleniyim, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
canimmmm sekerparemm benimmm sende pamukk sekerimsinnn olumunekankayizsmile
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım güzel yorumların için kaydirigubbakcemile3
canim hareket ederiz gider dert etme gulumm zaten kaloriisi az onun
evet prensesim ama hareket edicek dermanım kalmadı inan:çok üzgünüm: sabahtan beri tepiniyorum yürüyüşler egzersizler falan ..belki birazdan bikaç dk bisiklete binerim...valla baldırlarım öyle kötü acıyo ki:1no2:
evet prensesim ama hareket edicek dermanım kalmadı inan:çok üzgünüm: sabahtan beri tepiniyorum yürüyüşler egzersizler falan ..belki birazdan bikaç dk bisiklete binerim...valla baldırlarım öyle kötü acıyo ki:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?