ben kepek ekmeğinden başka ekmeği yiyemiyorum öyle alıştım 2000 yılından beri :))))
Menstrasyon döneminizde bir kilo fazla çıkıyor musunuz siz de?
gamis ben de 1996 dan beri kepek ekmegi yiyorum,
16 yasimdan beri yani...
kızlar öğle yemeğimde yayla corbası paptesli börek küçük bir dilim ve kayısı kompostosu yedim
ne güzel canım yaa ama ramazandaki pideye bayılıyorum
hayvan lar çabuk büyüsün diye işte vücut dun o hormonu atması 3 ayı buluyormuuş
şöyle düşün tavuklar 17 günde kesilecek hale geliyo
ne beklersin sen o tavuktanlaelaelaelaelae
pilav yerinede bulgur diyette pek pilav olmuyomuş bende çok severim beyaz pirinciiicokacimcoook
lulu,
ogle vakti oldugu icin fena degil; aksam yeseydin bunlari ceza alirdin ama soyleyim he ;-)
he, o ayri,
ramazanlarda pide yerim ben de..
ama genelde zayiflarim oruc tutarken.
ee beyaz pirinçte de seKer falan odugundan çoK tavsiye edilmiyo netcez biz yaa.amann azar azar yiyelim hepiciğinden:roflol:
hazmı kolay olduğundanda tavsiye edilmiyor ben diyorum yicek bişey kalmadı normal olannbilmiyorumkismile
ben haşlama sebzede pek sevmem o yüzden bu hallerdeyim
şu anda evde haşlanmış lahana var bugün onunla ilgilenmem lazım hattaa bu hafta :ecrin_bebek:
canlarim turlu yemegi de cok guzel oluyor;
hemen tarif edeyim;
ben mesela dun evde buldugum tum sebzeleri ayikladim;
kabak , patlican, havuc, patates, kirmizi biber vardi.. kup kup dogradim, yikadim;
buzdolabi posetlerine bolup, dondurucuya koydum.
aksam isten gelince tencere de az yag , salca, sogan kavurup, bu sebzeleri dokup , duduklude 10 dk pisirmek yeterli oluyor; cok nefis oluyor;
varsa, fasulye, bamya vs. de eklenebilr..
salca yerine domatesle de olur
:sm_cool:
bir baska tarif de,
yogurtlu havuc salatasi; bunu herkes bilir gerci
havucu rendeleyip, azicik yagda tavada kavurup (yumusayana kadar) uzerine yogurt dokup yemeyi deneyin; nefis oluyorrr...
kizlar sizler de paylassaniza diyet yemek tariflerinizi; valla diyette ne yiyeyim dusuncesi zorluyor bayag..
geçende bi arkadaş haşlanmış lahana tarifi verdi içindeki tek kötü mayonaez di bende mayonezi çıkardımm
şöyle düşündüm evde var diyee odasempatiksalakcinni
zeytin yağı çok az un biraz limon sarımsak arzuya göre yoğurt ve istenilen baharatlar la sos yapılır opuyorumnanaktan
bu sosu haşlanmış olan lahananın üzerine dökülür aklinialirimsmile
aaaa e ben bun öğle yemeğime yapayım bariiiicokacimcoook
gerçi daha 3 saat var:ecrin_bebek:
geçende bi arkadaş haşlanmış lahana tarifi verdi içindeki tek kötü mayonaez di bende mayonezi çıkardımm
şöyle düşündüm evde var diyee odasempatiksalakcinni
zeytin yağı çok az un biraz limon sarımsak arzuya göre yoğurt ve istenilen baharatlar la sos yapılır opuyorumnanaktan
bu sosu haşlanmış olan lahananın üzerine dökülür aklinialirimsmile
aaaa e ben bun öğle yemeğime yapayım bariiiicokacimcoook
gerçi daha 3 saat var:ecrin_bebek:
bir kez isyerinde brukel lahanasi vardi z.yagli, artik nasil pisirdilerse;
sevmem normalde ama aldim; uzerine yogurtla pul biber dokup yedim; sanki lahana solmasi gibi oldu, hosuma gitti;
nasil pisirilecegini bilsem eve de alirdim;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?