50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir kez isyerinde brukel lahanasi vardi z.yagli, artik nasil pisirdilerse;
sevmem normalde ama aldim; uzerine yogurtla pul biber dokup yedim; sanki lahana solmasi gibi oldu, hosuma gitti;
nasil pisirilecegini bilsem eve de alirdim;

sen brüksel diyosun ben brokoli anlıyorum aklım nerelerde acaba olumunekankayizsmile

slm gençlikkaydirigubbakcemile5
ben bugün sabah kahvaltıda :1 tane haşlanmış yumurta,3 zeytin,salatalık ,domates,1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay...ardından 1 saat yürüyüş yaptım.eve geldim öğle yemeği olarak 1 simit bir dilim peynir ve salatalık yedim.ve birazdan bir yere gitmem gerekiyor ve ben orayada yürüyerek gidicem inş..yani bugün iyi gidiyorum kaçamak falan yok o yüzden seviniyorum.akşamda düzgün gidersem çok sevinicem:lepi:

bir kez isyerinde brukel lahanasi vardi z.yagli, artik nasil pisirdilerse;
sevmem normalde ama aldim; uzerine yogurtla pul biber dokup yedim; sanki lahana solmasi gibi oldu, hosuma gitti;
nasil pisirilecegini bilsem eve de alirdim;

ben daha hiç brüksel lahanası almadım eve bilmiyorumkismile
ot yemek istiyooooommmmm-tatlicadiarzu- ama yiyemiyomCADIARZU

olumunekankayizsmile süper canım

Selammmmkaydirigubbakcemile5

brüksel lahanasındasa brokoliyi daha cok seviyorum
ama brüksel lahanasının yemegide çok güzel oluyo sopanla az salca biber falan güzel oluyo

ben daha hiç brüksel lahanası almadım eve bilmiyorumkismile
ot yemek istiyooooommmmm-tatlicadiarzu- ama yiyemiyomCADIARZU

ben eskiden markete gidince cikolata-biskuvi reyonuna kosardim, simdi sebze reyonuna kosuyorum yasemincim;

eskiden ben de hiz sevmezdim sebzeyi, eti de sevmem, aburcuburla hayatim geciyordu;

simdi cok sukur o bilinc yerlesti ben de, evde sebze yemekleri yapmaya gayret ediyorum cogunlukla.

en sevdigim de taze fasulye )

bruksel lahanasi ben de eve almasim ,
ama brokoli, karnibahar herdaim dondurumda hazirdir ayiklanmis olarak,
haftada bir demet maydonoz aliyorum,
bulursam dereotu da,

arada kabak, patlican, iste ne olursa.

yşne de kilo veremiyom ya, yaniyom yaniyom ona yaniyon;

sarkisi da var ya,
yanayim yanayimmmmmmmmm; atesler de yanayimmmmmmmmm zemuszemus

teşekkür ederim balımmmopuyorumnanaktan

lahana olarak bi kapuskayı bide etli sarmasını seviyorum :1no2:

ben de çok severim lahananın her bişeyini.cokacimcoook

ne güzel tarifler vermişsiniz kızlar. sizden biraz feyz alayımda üç beş bişey pişireyim yaklava:

dedimya mevsiminde alırım sebzeyii bu sene bende difrize haşlama atayım bari
abur cuburu ben bayaa azalttım
normal ev yemekleri de iyi kilo yapıyor suyu seli derken geçen mayıs ayında 64 ten 67 yee hooop 1 ayda çıkmıştımm

enginardı baklaydı derken sempatiksalakcinni

ama bu sene üyle olmucak inşaalllaaaahhhhhhh:teytey:

ne güzel tarifler vermişsiniz kızlar. sizden biraz feyz alayımda üç beş bişey pişireyim yaklava:

kızlaar hadi bundan sonra hergün bi kişi diyet tarzı tarif versin ne yicem derdi ortadan kalkar böylelikleeeesositososito

VARMISINIZZZ

bilmeyende netten araştırır

pişir canım yaa ben yemek pişirmeyi çok severim:asigim:

işte bende o yüzden diyorum yoksa hep ihmal oluyooo bizde evde ne pişerse onu yemek zorunda kalıyoruzzz:sm_confused:

ben eşimleyken daha iyi oluyodu şimdi annemlerin yanındayım çok zor oluyooo kendime göre bişeyler bulup yemek bazen işyerinde yediklerimle çakışıyo az daha havalar ısınsa herşey daha kolay olcak

pişir,alış yarın bi gün evleniceksin, herifi evde aç mı bırakıcaksın diyorsunuz yani bana:roflol:

ben de tarif verebilirim ama zehirlenirseniz karışmam:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…