bir kez isyerinde brukel lahanasi vardi z.yagli, artik nasil pisirdilerse;
sevmem normalde ama aldim; uzerine yogurtla pul biber dokup yedim; sanki lahana solmasi gibi oldu, hosuma gitti;
nasil pisirilecegini bilsem eve de alirdim;
ben de bunu ogreneyim,
un, cig nasil oluyor ama? sos pisirilecek mi???
lahana olarak bi kapuskayı bide etli sarmasını seviyorum :1no2:
bir kez isyerinde brukel lahanasi vardi z.yagli, artik nasil pisirdilerse;
sevmem normalde ama aldim; uzerine yogurtla pul biber dokup yedim; sanki lahana solmasi gibi oldu, hosuma gitti;
nasil pisirilecegini bilsem eve de alirdim;
slm gençlikkaydirigubbakcemile5
ben bugün sabah kahvaltıda :1 tane haşlanmış yumurta,3 zeytin,salatalık ,domates,1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay...ardından 1 saat yürüyüş yaptım.eve geldim öğle yemeği olarak 1 simit bir dilim peynir ve salatalık yedim.ve birazdan bir yere gitmem gerekiyor ve ben orayada yürüyerek gidicem inş..yani bugün iyi gidiyorum kaçamak falan yok o yüzden seviniyorum.akşamda düzgün gidersem çok sevinicem:lepi:
Selammmmkaydirigubbakcemile5slm gençlikkaydirigubbakcemile5
ben bugün sabah kahvaltıda :1 tane haşlanmış yumurta,3 zeytin,salatalık ,domates,1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay...ardından 1 saat yürüyüş yaptım.eve geldim öğle yemeği olarak 1 simit bir dilim peynir ve salatalık yedim.ve birazdan bir yere gitmem gerekiyor ve ben orayada yürüyerek gidicem inş..yani bugün iyi gidiyorum kaçamak falan yok o yüzden seviniyorum.akşamda düzgün gidersem çok sevinicem:lepi:
sen brüksel diyosun ben brokoli anlıyorum aklım nerelerde acaba olumunekankayizsmile
ben daha hiç brüksel lahanası almadım eve bilmiyorumkismile
ot yemek istiyooooommmmm-tatlicadiarzu- ama yiyemiyomCADIARZU
bende çok bildiğimden değil bi ara ful rüya görüyordum tabirde var oradan aklımda kaldı
ben senin resimleri görünce demiştim ilk oyorumumu gürmedin heralde çok yoğun günlerdi zaten
pek çıtırsın ondan dedimm olumunekankayizsmile
lahana olarak bi kapuskayı bide etli sarmasını seviyorum :1no2:
teşekkür ederim balımmmopuyorumnanaktan
ben de çok severim lahananın her bişeyini.cokacimcoook
ne güzel tarifler vermişsiniz kızlar. sizden biraz feyz alayımda üç beş bişey pişireyim yaklava:
ben eskiden markete gidince cikolata-biskuvi reyonuna kosardim, simdi sebze reyonuna kosuyorum yasemincim;
eskiden ben de hiz sevmezdim sebzeyi, eti de sevmem, aburcuburla hayatim geciyordu;
simdi cok sukur o bilinc yerlesti ben de, evde sebze yemekleri yapmaya gayret ediyorum cogunlukla.
en sevdigim de taze fasulye)
bruksel lahanasi ben de eve almasim ,
ama brokoli, karnibahar herdaim dondurumda hazirdir ayiklanmis olarak,
haftada bir demet maydonoz aliyorum,
bulursam dereotu da,
arada kabak, patlican, iste ne olursa.
yşne de kilo veremiyom ya, yaniyom yaniyom ona yaniyon;
sarkisi da var ya,
yanayim yanayimmmmmmmmm; atesler de yanayimmmmmmmmm zemuszemus
ne güzel tarifler vermişsiniz kızlar. sizden biraz feyz alayımda üç beş bişey pişireyim yaklava:
kızlaar hadi bundan sonra hergün bi kişi diyet tarzı tarif versin ne yicem derdi ortadan kalkar böylelikleeeesositososito
VARMISINIZZZ
bilmeyende netten araştırır
olur valla canım hepimize fikirde olur :1rolleyes:
işte bende o yüzden diyorum yoksa hep ihmal oluyooo bizde evde ne pişerse onu yemek zorunda kalıyoruzzz:sm_confused:
pişir,alış yarın bi gün evleniceksin, herifi evde aç mı bırakıcaksın diyorsunuz yani bana:roflol:
ben de tarif verebilirim ama zehirlenirseniz karışmam:roflol:
kızlaar hadi bundan sonra hergün bi kişi diyet tarzı tarif versin ne yicem derdi ortadan kalkar böylelikleeeesositososito
VARMISINIZZZ
bilmeyende netten araştırır
olur valla canım hepimize fikirde olur :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?