Beni de gör beni deeeeopuyorumnanaktan
ama o avatar ne öyle yahuuu!cokacimcoook
katrece,
nasilsin duygusal arkadasim gorusmeyeli;
unutmusum yazmayi
seni de topikin en duygusali ilan ediyorum)
guzel biseyler karalamistin bir ara da duygulanmistik.
canim evet hergun tartilmak iyi degil bence de, ama iste bu merak yok mu bu merak, durtuyor her sabah beni tartil tartil diye...
su kirmizi biber tarifini ben vermistim; ilk ben cikardim galiba bu muhabbeti,
caninizi istedtim; ama ne guzle saglikli biey istedi caniniz ;-))
slm canlarim simdi girdim iceri hepinizi kucaliyorum :))) hala oksuruyorum bugun marketten bole oksuruge iyi gelen seker gibi neyim bi seyler aldim onlar evet rahatlatiyor gibi ama almayinca yine basliyor cok fena valla basim neyim de agriyor yaaaaaaa(
simdi benim bir sorum olacak
ben tarcin ve karanfil cayi mi derler onun bole posette olur ya suyun icine atar icersin onlardan getirmistim simdi ben bunu SUT ile yapsam cok mu absurd olur acaba???
bugun bende 12 de kalktım oradan pazaras oradan arkadaşa oradan başka bir arkadaşa ondan sonra da eve attım kendimii yaaaa anla yani gevşekliğimiiilaelaelaelaelae
slm canlarim simdi girdim iceri hepinizi kucaliyorum :))) hala oksuruyorum bugun marketten bole oksuruge iyi gelen seker gibi neyim bi seyler aldim onlar evet rahatlatiyor gibi ama almayinca yine basliyor cok fena valla basim neyim de agriyor yaaaaaaa(
bende öyleyim yaa benim bi de uyudukca uyuyasım geliyooo ne kadra geç kalksam o kadar erken uyku basıyomirmirmirmir
ay dün bisey yazcktım forum sorun verince giremedim. bu iyi gelmesi olayı biarz da psikolojik ya hani, hani sen orda her bitkiyi de golaycana bulamayon diyeceğidim ki sen orda bulunan bitkileri say bize evinde bulunan biz ona öksürüğe iyi geiyo diyelim sen de yürekten inan ve sifa bul yesam:)
yesaaaa napıyon guzzuuuummm geçmiş olsun Şeniz
bitanecik cimcimem olumunekankayizsmile
kuzummmmmmmmm yanimda olaydin da bi seyler yapaydin bana yaaaaa -tatlicadiarzu- bir oksuruk kac gun surer yaaa boshayallersmile
hayatım en son cevap verecek kişi benim bu soruya ama dene bi istersennn
dee niye süttt:uhm:
ay dün bisey yazcktım forum sorun verince giremedim. bu iyi gelmesi olayı biarz da psikolojik ya hani, hani sen orda her bitkiyi de golaycana bulamayon diyeceğidim ki sen orda bulunan bitkileri say bize evinde bulunan biz ona öksürüğe iyi geiyo diyelim sen de yürekten inan ve sifa bul yesam:)
45 dk yürüyüşümü yaptım,üzerine de ebruyla pilates,karın günü. bu ara iyi egzersiz yapıyorum,maşşallah deyin de nazar deymesin.
merhaba kızlaaarrr
yeni, gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
gripiiiiiiiiin sanada selam canıııııımmmmŞeniz
45 dk yürüyüşümü yaptım,üzerine de ebruyla pilates,karın günü. bu ara iyi egzersiz yapıyorum,maşşallah deyin de nazar deymesin.
canııımm şimdi geçtim bilgisayarın başına işim vardı,yeni gördüm
Avatarını yediğim neler yaptın bakalım,neler yedin bütün gün anlat bakalımlülülülülülü
slm 50-59 topiğinin çıtır hatunlarııı kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım kısa bi aradan sonra geldim kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım,nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?