50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlarim simdi girdim iceri hepinizi kucaliyorum :))) hala oksuruyorum bugun marketten bole oksuruge iyi gelen seker gibi neyim bi seyler aldim onlar evet rahatlatiyor gibi ama almayinca yine basliyor cok fena valla basim neyim de agriyor yaaaaaaa(

simdi benim bir sorum olacak

ben tarcin ve karanfil cayi mi derler onun bole posette olur ya suyun icine atar icersin onlardan getirmistim simdi ben bunu SUT ile yapsam cok mu absurd olur acaba???

katrece,
nasilsin duygusal arkadasim gorusmeyeli;

unutmusum yazmayi

seni de topikin en duygusali ilan ediyorum )
guzel biseyler karalamistin bir ara da duygulanmistik.

ay can'ım çokk sağoll yaa bende duygusal yanımı bazen sevmesem de genelde seviyorum:) güzel buldugun için tesekkür ederim canım günlüğümden yazmıstım, arada yazayım o zaman öyle estiğinde hep beraber duygulanak:)

ben de nasıl olam canım ya 5 ten sonra bisiyler atıstırdım demin canım yemek istemedi bugday ekmeğine kahvatılıklardan koydum yedim sonra da ceplerimi tuzlu ayçekirdeğiyle doldurdum :ecrin_bebek:yürüyüse gittim çitleye çitleyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yürüyüs mü gezme mi belli değildi gerçi hızlı tempoda olmadıgı için yürüysten saymadım zati vücudum filan ısınmamıs forum açılasıya iki hareket yapam didim ama ısınık olmayınca bi de geçen c.tesiden beri spor yapmayınca bi taraflarımı kadıramdım

canim evet hergun tartilmak iyi degil bence de, ama iste bu merak yok mu bu merak, durtuyor her sabah beni tartil tartil diye...

aynen öyle canımm ben de bi ara tartıyı baska odaya götürmüstüm o yüzden:)

su kirmizi biber tarifini ben vermistim; ilk ben cikardim galiba bu muhabbeti,
caninizi istedtim; ama ne guzle saglikli biey istedi caniniz ;-))

hem nasıl istiyo canım var yaa . önceden yemezdim ben.annem bi ara sık sık yapıyodu anam anında bitiyodu sofrada. ben hiç yemiyodum salak kibin. neyse bi ara tadına bakam didimdi anaa dedim bu ne güzelmisss bu bu kadr lezzetli de nedne bana demedinizzz annne bundan hep yapp dedim ama o da sonmuymus yoksa geride bi tane mi ne kalmıs. biraz geç anamısım yanieyvahedigeldismile

Son düzenleme:

hayatım en son cevap verecek kişi benim bu soruya ama dene bi istersennn

dee niye süttt:uhm:

bugun bende 12 de kalktım oradan pazaras oradan arkadaşa oradan başka bir arkadaşa ondan sonra da eve attım kendimii yaaaa anla yani gevşekliğimiiilaelaelaelaelae

bende öyleyim yaa benim bi de uyudukca uyuyasım geliyooo ne kadra geç kalksam o kadar erken uyku basıyomirmirmirmir

ay dün bisey yazcktım forum sorun verince giremedim. bu iyi gelmesi olayı biarz da psikolojik ya hani, hani sen orda her bitkiyi de golaycana bulamayon diyeceğidim ki sen orda bulunan bitkileri say bize evinde bulunan biz ona öksürüğe iyi geiyo diyelim sen de yürekten inan ve sifa bul yesam:)

ayy vallaha tatlım hay alklınla bin yaşaa emiiiyerimseniben

kuzummmmmmmmm yanimda olaydin da bi seyler yapaydin bana yaaaaa -tatlicadiarzu- bir oksuruk kac gun surer yaaa boshayallersmile

ahhh bitanecim keşke inan 3 güne ne öksürük kalırdı ne de başka sıkıntın ama taaa oralardada buradan bile faydamız azucucuk bile olmuyoki:a015:

hayatım en son cevap verecek kişi benim bu soruya ama dene bi istersennn

dee niye süttt:uhm:

bebem trufcum sut tarcin neyim yapmis da ben simdi tarcin bulamam da o posettekilerden yapsam demistimm amma :lepi:

canim elimde tarcin karanfil karisimi var poset cay gibi onu sute yapip iceyim diyorum bakalim sempatiksalakcinni

45 dk yürüyüşümü yaptım,üzerine de ebruyla pilates,karın günü. bu ara iyi egzersiz yapıyorum,maşşallah deyin de nazar deymesin.

45 dk yürüyüşümü yaptım,üzerine de ebruyla pilates,karın günü. bu ara iyi egzersiz yapıyorum,maşşallah deyin de nazar deymesin.

maşşallah tatlımmm boshayallersmile ben ne güzel yapıyordum ve bir anda bıraktım çok üzülüyorum ama şu an:çok üzgünüm:

merhaba kızlaaarrr

yeni, gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

gripiiiiiiiiin sanada selam canıııııımmmmŞeniz

canııımm şimdi geçtim bilgisayarın başına işim vardı,yeni gördüm
Avatarını yediğim neler yaptın bakalım,neler yedin bütün gün anlat bakalım
lülülülülülü

canııımm şimdi geçtim bilgisayarın başına işim vardı,yeni gördüm
Avatarını yediğim neler yaptın bakalım,neler yedin bütün gün anlat bakalım
lülülülülülü

he heee her zamanki gibim öğlen ve ikindiye kadar çooook cici ondan sonra cozutma faslına geçiyorum ama saat 6 30 da olan oldu akşam yemeği yemediğim için haşlanmış lahana salatası yicem inanması zor ama çok lezzetli oluyo işte büylee guzuuuummmm:ecrin_bebek:

slm 50-59 topiğinin çıtır hatunlarııı kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım kısa bi aradan sonra geldim kaydirigubbakcemile2

slm kızlarr....

yine sabah elma sirkeli suyumu içtim bi güzel...kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir, salata,şekersiz çayımı içtim...sonra egzersizlerimi yaptım biraz kuaföre gittim ablama falan derken bi 30 dk dan fazla da yürümüşümdür....arada türk kahvesi içtim...sonra şeftali suyu içtim 1 bardak 1 tanede çikolatalı bisküvi yedim ama sadece 1 tane:)...sonra öğlen bu öğlen menüsü sayılırsa 1 tane muz yedim...yeşil çayımı içtim...akşam da 2 tane biber dolması,brokoli salatası,yoğurt yedim...biber dolmasını çok seviyorum en sevdiğim yemek dayanamadım 2 tane yedim zaten kalorisi az diye bişey olmaz heralde :))

bugünkü menüm:))))

sabah:
2 kuru kayısı + 1 bardak ılık su ve 1 kupa bitki çayı(tarçın, karanfil, zencefil,ıhlamur karışımı:))

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta,biraz beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, birer tutam dere otu ve maydonoz,1 kupa şekersiz açık çay,1 dilim çawdar ekmeği

ara:
2 kuru erik

öğlen:
1 kase çorba, 1 tabak kapuska ve yoğurt

ara:
1 kupa yeşilçay, 1 portakal

ara:
1 adet incir + 1 ceviz

ara: (spordan önce)
şekersiz sütlü nescafe

akşam:
1 kase çorba , tavuklu yeşil salata

ara:
1 yeşil elma , 1 kupa ballı limonlu adaçayı (yeni içtim:)))))

spor olarak :
dün leslie ile yürüdüm 2 mil + 10 kadar yer hareketleri ve esneme
bugünde leslie ile 1 mil yürüyüp ardından ebru şaşlıyla 45 dk pilates :))
tibetlerimi de yaptım :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…