50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba ben 23 yaşında,1,61 boyunda 59 kiloyum.bende diyete başladım bende size katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız vereliniortak

nasıl yapıyorsunuz peki. benimle de paylaşsanız aklinialirimsmile

sel'cim hoşgeldin aramıza...

mesela yediklerimizi paylaşıyoruz. yorumlar yapıyoruz bu olmuş bu olmamış diye. haftanın koçu spor cezası veriyor mesela fazla kaçıranlara. bunun gibi şeyler işte. bu arada gripin'in dediği gibi çoğumuz çalışıyoruz. ama ara öğünleri bi şekilde yapıyoruz. mesela ben şimdi light sütmü içip 2 tane kepekli biskuvi yedim. böylece akşama çok aç olup saldırmıycam yemeğe.

hımm yani işe haftalık yemek listemi hazırlayarak başlayabilirim :)

o zaman bu akşam ilk işim yemek listesi hazırlamak olacak teşekkür ederima.s.

ne demek bilgi paylaşımı çok önemli...
ve tabi motivasyonnn..
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz....

2 kepekli bisküvi açlığını bastırıyorm u yani?akannehir
o zaman iş yerine ben yemek taşıcam ben offf bakalım kızlar bu akşam freeyim yarından itibarende dietteyim

teşekür ederim gripincimde you toubede sadece izleyebiliyorum değilmi?
benim sadece işyerimde internet var.ben burdan indirip evimdeki pcye atmak istiyordum videoları.

hmm tam bilmiyorum onu canım,ama sanırım youtubedan izliyolar kızlar,dimi arkadaşlar

nasıl yapıyorsunuz peki. benimle de paylaşsanız aklinialirimsmile

sabah kahvaltımızı yapıp araları evden götürdüğümüz meyve veya mini sandviç gibi şeylele yapıp,öğleyin yine imkanlarımız dahilinde ya evden yemek götürüyor veya salata,çorba gibi dışardan alabileceğimiz şeyler yiyoruz.Akşam zaten diyete uygun pişiriyoruz yemekleri.Ama öyle aralarda börek,çörek,kek falan yer durursan bu iş olmazlmaz: dikkat etmek gerekiyo yediklerine,örneğin öğleyin börek çörek yediysen akşam sadece salatayla gibi az kalorili yiyeceklerle dengelemelisin
Ben çoğu zaman öğle yemeğimi evden götürüyorum daha iyi oluyo

sanıeım bende evden götüreceğim canım, başka yerde de yersem salata çorba aklımda olsun.
teşekkürler

merhaba kızlaaarrr

yeni, gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

gripiiiiiiiiin sanada selam canıııııımmmmŞeniz

hu huuuuuuuuuuuuuu nirdesiniiizzzz

bugün çok gevşeğimmmmmm or dan belliioluyormu acaba
zemuszemus

Son düzenleme:
bir de bu cuma degil de onumuzdeki hafta cumadan itibaren mi baslasin ??

canım daha liste yayınlanmadı. bence bu cuma yayınlansın değilse biz ipin ucunu bıraKıveriris gibime geliyo:) ama bazı arKadasların da dediği gbi daha dün tartıldıK

Selam kızlar...

Çoook geçmiş olsun canım... Neyse ki cidden geçmiş o günler kaydirigubbakcemile3

çoooK sağol canım geçti Allahıma süKür.Allahım Kimseye yasatmasın ani görünmez Kaza ve belalardan Korusun cümlemizi

selülitten ömür boyu kurtulamayacağız galiba. yağlanmaya devam....
senin bir formülün var mı ?

ya iste düzenli spor ve yürüyüs yapsaK Kafein Kola Kullanımını azaltsaK bence daha yavas ilerler ya.benimde greyfurtla bayağı gitmisti ve bu yağlarla. Kilo verince tamamen onlara yogunlascam zaten. önce bitKisel sonra maddi imKanım olursa lazerle.

ama Kilolar gitse ve sabit bi Kiloda KalsaK bitKisel yağlar da daha fayda edeceKtir yaaa:çok üzgünüm:

ay haKKatten beterin beteri var.bende geçen gün tiroit sorunundan dolayı 25 Kiloya düsen Kadın duydumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

katrecem seni görememişim altta senide öptüüüüümmmmŞeniz

ay ben de bunu görmeden yazmısım cvp, ben de öpüverdim guzucum.bögün pek salınıgım bende yaa tv çov seyrettim bugün zati çov seyrettiğim zamanlar hep böyle oluyom.bas agrılı mayısık uyusuz uyuz gibi bisiyboshayallersmile

bugun bende 12 de kalktım oradan pazaras oradan arkadaşa oradan başka bir arkadaşa ondan sonra da eve attım kendimii yaaaa anla yani gevşekliğimiiilaelaelaelaelae

gördüm kuzzuuuumm koccammaaaaan üperimm yanagındanŞeniz

ben de öperim zuzummmmopuyorumnanaktan

bugun bende 12 de kalktım oradan pazaras oradan arkadaşa oradan başka bir arkadaşa ondan sonra da eve attım kendimii yaaaa anla yani gevşekliğimiiilaelaelaelaelae

iyidir iyidir gezmek lazımmm...bak biz masabaşında çalışıyoruz işte bütün günkafamçokkarıştı ama benim mesaim bittiiiii...spora gidiyorum şimdi koşa koşa kıslar. öptüm nanaklardan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…