işte tek problem burda zaten.Hoşgeldin selcim, yaza kadar forma girmek için vaktin bolİlk etapta abur cubur kola neyim bunları unut, abartmadan yemek yemeğe başla, bi de spora başla kaydirigubbakcemile5
işte tek problem burda zaten.
ben öle abur cubur pek yemem. yalnız evde yemek yemiyorum hep dışarda. genelde hep açım ama yiyince tabağım hörüklü.
makarna ve hamur işini çok seviyorum.şuan sanırım 60 varım uzun zamandır tartıya çıkmadım. 50 ye düşmek istiyorum
arkadaşlar,size bugünkü menümü yazayımm ve bombalara başlayınnn
sabah : 0,5 ml su
kahvaltı : 5 s.zeytin,4 y.zeytin,bir karper,1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,1 bardak yarım şekerli büyük çay
ara : 0,5 ml su(ben suyla ara yapıyom kaydirigubbakcemile3
öğlen : bir adet kıymalı gözleme,yarım domates
ara : 1 adet muz
akşamada balık çorba ve salatam var.
nasıl menüm arkadaşlarım ?
işte tek problem burda zaten.
ben öle abur cubur pek yemem. yalnız evde yemek yemiyorum hep dışarda. genelde hep açım ama yiyince tabağım hörüklü.
makarna ve hamur işini çok seviyorum.şuan sanırım 60 varım uzun zamandır tartıya çıkmadım. 50 ye düşmek istiyorum
ya ben 2 sene önce 49 kiloydum kendimi çok iyi hissediyordum. sonra nasıl oldu anlamadım 11 kilo almışım. yıkılmış durumdayım. eşimde yağlı diyo bana :çok üzgünüm:bence 50 kilo biraz az olur boyuna göre (167 değil mi)
benim boyum 168 ve hedef kilom 57 en düşük 55
kısa hedefler koyup mesela 55 gibi o günkü durumuna bakıp yeni bir hedef koyabilirsin.
ya ben 2 sene önce 49 kiloydum kendimi çok iyi hissediyordum. sonra nasıl oldu anlamadım 11 kilo almışım. yıkılmış durumdayım. eşimde yağlı diyo bana :çok üzgünüm:
ya ben 2 sene önce 49 kiloydum kendimi çok iyi hissediyordum. sonra nasıl oldu anlamadım 11 kilo almışım. yıkılmış durumdayım. eşimde yağlı diyo bana :çok üzgünüm:
bende düşünüyorum bu akşam ıspanaklı börek yapmayı.aslında önemli olan diyet yapmak değil sağlık beslenmek ve yeme biçimlerimizi değiştirmek. mesela yemeklere koyduğu yağ ve tuz miktarını azaltarak işe başlıyabilrisin. arasıra börek yiyebilrisin ama böreğin içe koyduğun malzeme ve yağ miktarı önemli olan. ben 15 günde bir börek yapıyorum ama sütle ve sadece 1 yem. kaşığı yağ ve içine sebze koyarak yapıyorum.
bence başarabilirsin:lepi:
arkadaşlar hayrına biriniz bana şu leslie teyzenin videolarına ulaşma yolunu anlatsınn.malum bir sitede linkleri verilmiş ama bir sürü indirmeme rağmen açılmadıacab burdan video alamaz mıyım?
arkadaşlar hayrına biriniz bana şu leslie teyzenin videolarına ulaşma yolunu anlatsınn.malum bir sitede linkleri verilmiş ama bir sürü indirmeme rağmen açılmadıacab burdan video alamaz mıyım?
bende düşünüyorum bu akşam ıspanaklı börek yapmayı.
ya bide çalışıyorum, o kadar zor ki düzenli yemek yemek
çalışan varsa aramızda nasıl başarıyorsunuz.
bende düşünüyorum bu akşam ıspanaklı börek yapmayı.
ya bide çalışıyorum, o kadar zor ki düzenli yemek yemek
çalışan varsa aramızda nasıl başarıyorsunuz.
nasıl yapıyorsunuz peki. benimle de paylaşsanız aklinialirimsmileçoğumuz çalışıyoruz ve gayet güzel başarıyoruz,alıştık artık,birbirimizle fikir alışverişinde bulunarak iyi götürüyoruz diyeti
klikcim şunu bi denesene
http://www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk
hımm yani işe haftalık yemek listemi hazırlayarak başlayabilirim :)hemen börekle başlamasaydın diyete
pazar günleri ödül olarak yapsaydın kendine..
ben çalışıyorum. tabi zor oluyor 8 saatin çoğunu ofisde proje çizerek geçiriyorum.
bir şansım var öğlenleri eve gidip yemek yiyorum.
haftalık yemek listemi yapıyorum böylece akşamdan öğlen yiyeceklerimi hazırlıyorum. bu sayede kilo vermeye başladım. yoksa bende çok severim. börek cips, hamur işi, aburcubur...
eşinin desteği çok önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?