hoşbuldum canm saol iyiyim sen nasılsın ?
iyiyim sağolasın. sen de çok güzel spor yapmışsın bugün
bugünkü menüm:))))
sabah:
2 kuru kayısı + 1 bardak ılık su ve 1 kupa bitki çayı(tarçın, karanfil, zencefil,ıhlamur karışımı:))
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta,biraz beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, birer tutam dere otu ve maydonoz,1 kupa şekersiz açık çay,1 dilim çawdar ekmeği
ara:
2 kuru erik
öğlen:
1 kase çorba, 1 tabak kapuska ve yoğurt
ara:
1 kupa yeşilçay, 1 portakal
ara:
1 adet incir + 1 ceviz
ara: (spordan önce)
şekersiz sütlü nescafe
akşam:
1 kase çorba , tavuklu yeşil salata
ara:
1 yeşil elma , 1 kupa ballı limonlu adaçayı (yeni içtim:)))))
spor olarak :
dün leslie ile yürüdüm 2 mil + 10 kadar yer hareketleri ve esneme
bugünde leslie ile 1 mil yürüyüp ardından ebru şaşlıyla 45 dk pilates :))
tibetlerimi de yaptım :)))
sağlık kokan bi menü olmuş vallaben böyle sağlıklı beslenmeyi beceremiyorum süperyerimseniben
chemescim sende pilates yapıyosun dimi? pilates setin warmı ? hangi markayı öneririsin bana?
evet canım yapıyorum,set alayım demiştim ama burada bulamadım ,çok da gerek olduğunu zannetmiyorum. top aldım ama kullanmayı pek sevmiyorum,bantı aktif kullanabiliyorum kollarda filan,esnerken çok işe yarıyor. alernatifim yoktu çok,bulduğum topu ,bantı aldım.
anladım cnmm... bende int.ten sipariş vermeyi düşünüyorum ama 33 tl top lastik ve de pompa için uygun mu acaba? karar weremiyorum CADIARZU en küçük top 65 cm lik mi?
55 likler de var, ben netten alışveriş yapmıyorum da bakmamıştım ondan nete. daha pahalıya aldım ,10 lastik,30 top.iyi bence fiyatı.
Sen de mi brütüs :dilcikar: 1 seferlik böyle olsun bakalım canım. Ama başka olmasın kaydirigubbakcemileDulcineacım malesef çok üzülerek ve utanarak söylüyorumki ben dün tibetimi yapamadan koltukta uyuyup kalmışım:sinifsinif: ama bugünkü artımı alabilirim artık
Amma gevezeymiş leslie teyze :))klikcim şunu bi denesene
http://www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktankızlar merhaba ben 23 yaşında,1,61 boyunda 59 kiloyum.bende diyete başladım bende size katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız vereliniortak
bugünkü menüm:))))
sabah:
2 kuru kayısı + 1 bardak ılık su ve 1 kupa bitki çayı(tarçın, karanfil, zencefil,ıhlamur karışımı:))
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta,biraz beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, birer tutam dere otu ve maydonoz,1 kupa şekersiz açık çay,1 dilim çawdar ekmeği
ara:
2 kuru erik
öğlen:
1 kase çorba, 1 tabak kapuska ve yoğurt
ara:
1 kupa yeşilçay, 1 portakal
ara:
1 adet incir + 1 ceviz
ara: (spordan önce)
şekersiz sütlü nescafe
akşam:
1 kase çorba , tavuklu yeşil salata
ara:
1 yeşil elma , 1 kupa ballı limonlu adaçayı (yeni içtim:)))))
spor olarak :
dün leslie ile yürüdüm 2 mil + 10 kadar yer hareketleri ve esneme
bugünde leslie ile 1 mil yürüyüp ardından ebru şaşlıyla 45 dk pilates :))
tibetlerimi de yaptım :)))
slm kızlar bugünkü menümü anlatayım
SABAH
1.5 kepekli ekmek ve çok ince kaşar peyniriyle yapılmış yağsız tost
1 bardak yeşil çay
ÖĞLE
5 adet yulaflı bisküvi ve şekersiz çay
ARA
1 adet elma
AKŞAM
şehriye çorbası
yoğurtlu ıspanak
1 adet kepek ekmeği
ARA
1 avuç nohut
şekersiz nescafemi hergün içiyrm zaten bundan vazgeçemiyorum hatta 2 bardak ve daha çokda olabiliyor.
platesimi ve tibetimi yapacağım
Selam kızlar yürüyüşüm alışverişim yapıp geldim kaydirigubbakcemile2
Sen de mi brütüs :dilcikar: 1 seferlik böyle olsun bakalım canım. Ama başka olmasın kaydirigubbakcemile
Amma gevezeymiş leslie teyze :))
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Tü tü tü tü maşallah kaydirigubbakcemile5
Tebrikler waterspidercım Yarından itibaren 5 adet yapman gerekiyo yerimseniben
he heee her zamanki gibim öğlen ve ikindiye kadar çooook cici ondan sonra cozutma faslına geçiyorum ama saat 6 30 da olan oldu akşam yemeği yemediğim için haşlanmış lahana salatası yicem inanması zor ama çok lezzetli oluyo işte büylee guzuuuummmm:ecrin_bebek:
kısa bi aramı dedinCADIARZU nerelerdesin kuzum sen günlerdir,bi görünüp bi kayboluyosunslm 50-59 topiğinin çıtır hatunlarııı kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım kısa bi aradan sonra geldim kaydirigubbakcemile2
Selam kızlar yürüyüşüm alışverişim yapıp geldim kaydirigubbakcemile2
Sen de mi brütüs :dilcikar: 1 seferlik böyle olsun bakalım canım. Ama başka olmasın kaydirigubbakcemile
slm 50-59 topiğinin çıtır hatunlarııı kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım kısa bi aradan sonra geldim kaydirigubbakcemile2
hoş geldinnn guzuu Şeniz nbr
canım benim,asıl günün ilk saatlerinde cozut akşama doğru kes yemeyilmaz: valla inanabiliyorum çünkü bende çok severim şöyle limonlu haşlanmış lahanakaydirigubbakcemile5
hoşbuldum çiçeem :))) hala goç muyum lennnlinguistciğim hos geldin goçum Şeniz
canım benim,asıl günün ilk saatlerinde cozut akşama doğru kes yemeyilmaz: valla inanabiliyorum çünkü bende çok severim şöyle limonlu haşlanmış lahanakaydirigubbakcemile5
kısa bi aramı dedinCADIARZU nerelerdesin kuzum sen günlerdir,bi görünüp bi kayboluyosun
vallah ilk ve sondu bu buyrunnnnnnnnn bundan böyle gündüz yapıcam ve böylelikle uyuyup kalmıcam
peKmez çoK Kaorili midir sizce yaw ne de olsa seKersz dedim canm çeKti saat 19 dan sonra eKmev bana bana yedm birazcıK.ne zamandır yemiyordum ama peK bi sevimli göründü gözümesempatiksalakcinni
Hoşbulduk canım, iyiyim diyim iyi olayım. Daha 2 iş görüşmem sonuçlanmadan 3. süne çağrıldım sempatiksalakcinni O yüzden kafam davul gibi. 3 pozisyon da birbiriyle alakasız :sm_confused: Sen nasılsın, sevgülünle görüşebiliyon mu?hoş geldinnn guzuu Şeniz nbr
vallah ilk ve sondu bu buyrunnnnnnnnn bundan böyle gündüz yapıcam ve böylelikle uyuyup kalmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?