50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağlık kokan bi menü olmuş valla ben böyle sağlıklı beslenmeyi beceremiyorum süperyerimseniben

slm kızlar bugünkü menümü anlatayım
SABAH
1.5 kepekli ekmek ve çok ince kaşar peyniriyle yapılmış yağsız tost
1 bardak yeşil çay
ÖĞLE
5 adet yulaflı bisküvi ve şekersiz çay

ARA
1 adet elma

AKŞAM
şehriye çorbası
yoğurtlu ıspanak
1 adet kepek ekmeği

ARA
1 avuç nohut

şekersiz nescafemi hergün içiyrm zaten bundan vazgeçemiyorum hatta 2 bardak ve daha çokda olabiliyor.

platesimi ve tibetimi yapacağım

chemescim sende pilates yapıyosun dimi? pilates setin warmı ? hangi markayı öneririsin bana?

evet canım yapıyorum,set alayım demiştim ama burada bulamadım ,çok da gerek olduğunu zannetmiyorum. top aldım ama kullanmayı pek sevmiyorum,bantı aktif kullanabiliyorum kollarda filan,esnerken çok işe yarıyor. alernatifim yoktu çok,bulduğum topu ,bantı aldım.

anladım cnmm... bende int.ten sipariş vermeyi düşünüyorum ama 33 tl top lastik ve de pompa için uygun mu acaba? karar weremiyorum CADIARZU en küçük top 65 cm lik mi?

anladım cnmm... bende int.ten sipariş vermeyi düşünüyorum ama 33 tl top lastik ve de pompa için uygun mu acaba? karar weremiyorum CADIARZU en küçük top 65 cm lik mi?

55 likler de var, ben netten alışveriş yapmıyorum da bakmamıştım ondan nete. daha pahalıya aldım ,10 lastik,30 top.iyi bence fiyatı.

Selam kızlar yürüyüşüm alışverişim yapıp geldim kaydirigubbakcemile2

Dulcineacım malesef çok üzülerek ve utanarak söylüyorumki ben dün tibetimi yapamadan koltukta uyuyup kalmışım:sinifsinif: ama bugünkü artımı alabilirim artık
Sen de mi brütüs :dilcikar: 1 seferlik böyle olsun bakalım canım. Ama başka olmasın kaydirigubbakcemile

Amma gevezeymiş leslie teyze :))

kızlar merhaba ben 23 yaşında,1,61 boyunda 59 kiloyum.bende diyete başladım bende size katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız vereliniortak
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Tü tü tü tü maşallah kaydirigubbakcemile5

Tebrikler waterspidercım Yarından itibaren 5 adet yapman gerekiyo yerimseniben

hoş geldinnn guzuu Şeniz nbr

canım benim,asıl günün ilk saatlerinde cozut akşama doğru kes yemeyilmaz: valla inanabiliyorum çünkü bende çok severim şöyle limonlu haşlanmış lahanakaydirigubbakcemile5

slm 50-59 topiğinin çıtır hatunlarııı kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım kısa bi aradan sonra geldim kaydirigubbakcemile2
kısa bi aramı dedinCADIARZU nerelerdesin kuzum sen günlerdir,bi görünüp bi kayboluyosun

Selam kızlar yürüyüşüm alışverişim yapıp geldim kaydirigubbakcemile2

Sen de mi brütüs :dilcikar: 1 seferlik böyle olsun bakalım canım. Ama başka olmasın kaydirigubbakcemile

vallah ilk ve sondu bu buyrunnnnnnnnn bundan böyle gündüz yapıcam ve böylelikle uyuyup kalmıcam

peKmez çoK Kaorili midir sizce yaw ne de olsa seKersz dedim canm çeKti saat 19 dan sonra eKmev bana bana yedm birazcıK.ne zamandır yemiyordum ama peK bi sevimli göründü gözümesempatiksalakcinni

slm 50-59 topiğinin çıtır hatunlarııı kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım kısa bi aradan sonra geldim kaydirigubbakcemile2

hosgeldin bebeeem masallah ne guzel sporlar yapilmis yaa ben su hastaligimi bi atlatsam insallah baslayacagim yaaaaaa olumunekankayizsmile

sen de hosgeldin dulcineacim tibet yapmadim da yaparim birazdan

yedigimi yazayim KOC kim bu arada kaydirigubbakcemile

sabah
kahvaltilik gevregi
muz
sut

ara
1 turkish lokum

ogle
corba
elma
1 turkish lokum daha

ara
anam 1 lokum daha ama kucucukler yaa onlarin ne kalorisi olacak degil mi?:)

aksam

patates puresi
kiymali sebzeli bi yemek

ara
tarcin- karanfil cay

gun boyu da agzima oksuruk icin seker attim mafoldumben

canım benim,asıl günün ilk saatlerinde cozut akşama doğru kes yemeyilmaz: valla inanabiliyorum çünkü bende çok severim şöyle limonlu haşlanmış lahanakaydirigubbakcemile5

ay vallaaa farK ettim de simdi canım hep Kaorisz sağıKı siyelr çeKiyor 2 gündür. ben de çoK seviyorum yaa haslanmıs lahana oh misss ama ılıK olucaK çoK soğuK o Kadar yemem de
limona söyle offf

bugün müydü dün müydü yasemin dediydi oKur oKumaz canım çeKti ya

linguistciğim hos geldin goçum Şeniz
hoşbuldum çiçeem :))) hala goç muyum lennn gripin dewralmadın mı sen canım koçluğu olumunekankayizsmile

walla öle ettim dimi ama zaten site sorunluydu azcıkta ben kaydirigubbakcemile3 böle oldu :sinifsinif: bi daha olmas şeker opuyorumnanaktan

peKmez çoK Kaorili midir sizce yaw ne de olsa seKersz dedim canm çeKti saat 19 dan sonra eKmev bana bana yedm birazcıK.ne zamandır yemiyordum ama peK bi sevimli göründü gözümesempatiksalakcinni

sakın bi daha etme öle akşam vakti ohaoldumsmile doğal şeker falan ama acayip tatlı we kalorilidir sanırsam bayanssulusmile

Hoşbulduk canım, iyiyim diyim iyi olayım. Daha 2 iş görüşmem sonuçlanmadan 3. süne çağrıldım sempatiksalakcinni O yüzden kafam davul gibi. 3 pozisyon da birbiriyle alakasız :sm_confused: Sen nasılsın, sevgülünle görüşebiliyon mu?
vallah ilk ve sondu bu buyrunnnnnnnnn bundan böyle gündüz yapıcam ve böylelikle uyuyup kalmıcam

Annaştık fıstık Şeniz Tavsiyem sabah kalkar kalkmaz yap, esas güzel etkilerini öyle görürsün, çok hoş oluyo. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…