50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de hasta olduğum için senin canına ben okuyabilirim ehehe aklinialirimsmile

yok canim yaa gel seninle bi anlasma yapalim ne sen benim canima oku ne de ben senin hehehhe vereliniortak

Kızlar bana 2 ay spor yasak ya, napiyim aç mı geziyim kilo almamak için

yok canim dikkat et yediklerine almazsin bence iste ivir zivir hic katma hayatina bi sey olmaz insallah sengözlerimebaksanab

yok canim yaa gel seninle bi anlasma yapalim ne sen benim canima oku ne de ben senin hehehhe vereliniortak

yok canim dikkat et yediklerine almazsin bence iste ivir zivir hic katma hayatina bi sey olmaz insallah sengözlerimebaksanab

Olur tatlım anlaştık Şeniz

lachesis iyiyim datlım ben de...

kaç gündür tuvalete çıkamıyorum..çatlamak üzereyim yani...onun sıkıntısı var...

dalsi dün tibetimi yaptım canım...

Aynen canım, şok oldum ben de akannehir Cadı yasemin ya, onun hakkından ancak cadı yesa gelir.

Cimcimem
ona özelden fotolar gönderebilirsin mesela, o avatarı değiştirene kadar aklinialirimsmile

aaaaaaaaaaa ayip ediyosun kzum tam benim alanim heheh yollayim sole 3erli 5erlisinden heheh kaydirigubbakcemile2

Leslie yapamam da yavaş tempoda yürüyebilirim de, güneş olmadığında o da Güneşe çıkmak da yasak.

Anladım canım, dikkat et. Niye sporun yasak olduğunu öğrenirsen ona göre kendince alternatif çözümler yaratabilirsin yerimseniben

aaaaaaaaaaa ayip ediyosun kzum tam benim alanim heheh yollayim sole 3erli 5erlisinden heheh kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 Çok şekersin yaa, artık yüzünü de biliyorum ya, tam cimcimesin Şeniz Tatlı cadım benim olumunekankayizsmile

yenice sewdücem geldi de msn ye bakamadım buraya:)) nassın kuzuuu ?

eksi almışım :çok üzgünüm: :tomato:

Kız sevdüceğim msn deyse senn burda işin ne, görüntülü konuşun :asigim:

Hee aldın :mymeka: Bi daha al bakalım naparım ben saaa klava: Aaaa ama senin mazeretin vardı, hastaydın zuzum :1hug:, GRİPİN gibi uyuya kalmadın :dilcikar:

bah bah bah kmleri görüyum aşaada la....

lingum dalsim yesam lachesisim...gonuşun la...:mymeka:.

anammmmmmmmmm canim nassin yahuuuuuuuuuuuuuu ozledim valla kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 Çok şekersin yaa, artık yüzünü de biliyorum ya, tam cimcimesin Şeniz Tatlı cadım benim olumunekankayizsmile

bebem yaa seker demeyin bana seksi deyin hehehe kaydirigubbakcemile2 ya da hem seksi hem seker hay masallah deyin aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hehhe afferin linguist cok iyi gidiyosun canim aynen bole devam

VALLA tek rakibim su an dulcinea bi o bi ben her gun aksatmadan yaptik valla Şeniz

yaw yapamıyos bağlantısı yawas sanırım((

tamam hatırlattığın için teşekkürler tatlım bugun yazdığım gibi platesde yaptım tibetde hatta kendımı gaza getrebılırsem 30 dakıka da yururum ama bundan emın değılım

gülüm benim ben de sizi çok özledim valla...:hulya:

yenice sewdücem geldi de msn ye bakamadım buraya:)) nassın kuzuuu ?

way anam yirim ben seni...öperim nanaklardanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…