Seksi şekerim benim şakkıdı Benim bildiğim yesa sonuna kadar aksatmadan devam eder Şeniz Bizi listenin en üstüne mi taşısam aklinialirimsmilebebem yaa seker demeyin bana seksi deyin hehehe kaydirigubbakcemile2 ya da hem seksi hem seker hay masallah deyin aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hehhe afferin linguist cok iyi gidiyosun canim aynen bole devam
VALLA tek rakibim su an dulcinea bi o bi ben her gun aksatmadan yaptik valla Şeniz
Hiç olmadı birbirinize foto gönderirsiniz kaydirigubbakcemile3yaw yapamıyos bağlantısı yawas sanırım((
tamam hatırlattığın için teşekkürler tatlım bugun yazdığım gibi platesde yaptım tibetde hatta kendımı gaza getrebılırsem 30 dakıka da yururum ama bundan emın değılım
2360 sayfa var aman allahım hepsini okumak imkansız.. Ama çok güzel bi başlık. Ben de boy 1.55 kilo 52beni de dahil edil her ne varsa, yarışma grup :) walla yemeden kessem azcık iyi olacak ama şu yemeklerde ne diye lezzetli olur ki
Seksi şekerim benim şakkıdı Benim bildiğim yesa sonuna kadar aksatmadan devam eder Şeniz Bizi listenin en üstüne mi taşısam aklinialirimsmile
Gamiş, waterspider ve angelgozde de sonradan başladılar ama çok sıkı devam ediyolar :lepi: kcemile5
Seksi şekerim benim şakkıdı Benim bildiğim yesa sonuna kadar aksatmadan devam eder Şeniz Bizi listenin en üstüne mi taşısam aklinialirimsmile
Gamiş, waterspider ve angelgozde de sonradan başladılar ama çok sıkı devam ediyolar :lepi:
canım biz daha yeniyiz ilk heves inşallah senin gibi istikrarlı olurz.kaydirigubbakcemile2 bu arada tablo cok guzel ama - ler cok dıkkat cekıyor arkadaslar pes etmeyın.
Hiç olmadı birbirinize foto gönderirsiniz kaydirigubbakcemile3
Vücudunu dinlendirmeyi ihmal etme kaydirigubbakcemile5
kızlar pilates topu ve bandı alıcam.marka önerisi olan ?
valla ben de düşünüyorum ama hangisi iyidir bilemiyorum bide şişirme işi zor bide pompa mı almak lazım yani:hulya:
pilats setlerinde bant pompa vede top oluyo canım:)) ama hangi marka genelde delta gördüm ben nette yorumlarda iyi ama karar weremedim ya w boshayallersmile
eyvahedigeldismile Yazcak bişim olunca yazarım cadıcım ya kaydirigubbakcemile3DALSİ hoşgördüm gülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümm....ne yazmıyon la sen baaa...:mymeka:
Ama linguist TİBET BAŞKANI ya onun yeri sabit aklinialirimsmile Bi kaç - daha yapınca gripinle lingustin yerine o zaman geçeriz kaydirigubbakcemile5ooo cok iyiymis canim yaa valla beni en basa yaz bi ne zaman 7ye gececez soyleyeceksin demi balim benimmm
Teşekkür ederim Dulcinea, baktım verdiğin linke. Yarın başlıyorum bu hareketlere. Aç karna yapmak daha iyi dimi jimnastik. off artık zayıfff olmak istiyorum
ben de baktım aama pompasız setler de vardı yani..delta gördüm ben de hep en iyisi o herhalde..pompa işi kafamı bozuyo..evde kalabalık etcek şeyler istemiyorum...guclubacismile
eyvahedigeldismile Yazcak bişim olunca yazarım cadıcım ya kaydirigubbakcemile3
Dün hareketi yaptıydın di mi??
Ama linguist TİBET BAŞKANI ya onun yeri sabit aklinialirimsmile Bi kaç - daha yapınca gripinle lingustin yerine o zaman geçeriz kaydirigubbakcemile5
Çok basit hareketler olduğunda ve çok da kısa sürdüğün ben kalkar kalmaz yapmanı tavsiye ederim, güne başlayış niteliğinde. yerimseniben O verdiğim konunun sonlarında video linki olacak, izlemeni tavsiye ederim. 1. hareketi genelde yanlış anlıyo insanlar, esneme hareketi değil, fırıldanak gibi dönme hareketi kaydirigubbakcemile2 Düzenli olarak söylersin yapıp yapmadığını, listeyi görmüşsündür zaten.
eyvahedigeldismile Yazcak bişim olunca yazarım cadıcım ya kaydirigubbakcemile3
Dün hareketi yaptıydın di mi??
Ama linguist TİBET BAŞKANI ya onun yeri sabit aklinialirimsmile Bi kaç - daha yapınca gripinle lingustin yerine o zaman geçeriz kaydirigubbakcemile5
Çok basit hareketler olduğunda ve çok da kısa sürdüğün ben kalkar kalmaz yapmanı tavsiye ederim, güne başlayış niteliğinde. yerimseniben O verdiğim konunun sonlarında video linki olacak, izlemeni tavsiye ederim. 1. hareketi genelde yanlış anlıyo insanlar, esneme hareketi değil, fırıldanak gibi dönme hareketi kaydirigubbakcemile2 Düzenli olarak söylersin yapıp yapmadığını, listeyi görmüşsündür zaten.
Merhaba yesa hoşbulduk sağol canım. Nasıl bi çizelge bu ben mi yapcam. walla inat etsem aç bilem kalırım da, inat da edemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?