50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2360 sayfa var aman allahım hepsini okumak imkansız.. Ama çok güzel bi başlık. Ben de boy 1.55 kilo 52 beni de dahil edil her ne varsa, yarışma grup :) walla yemeden kessem azcık iyi olacak ama şu yemeklerde ne diye lezzetli olur ki

Seksi şekerim benim şakkıdı Benim bildiğim yesa sonuna kadar aksatmadan devam eder Şeniz Bizi listenin en üstüne mi taşısam aklinialirimsmile
Gamiş, waterspider ve angelgozde de sonradan başladılar ama çok sıkı devam ediyolar :lepi:

yaw yapamıyos bağlantısı yawas sanırım((
Hiç olmadı birbirinize foto gönderirsiniz kaydirigubbakcemile3

tamam hatırlattığın için teşekkürler tatlım bugun yazdığım gibi platesde yaptım tibetde hatta kendımı gaza getrebılırsem 30 dakıka da yururum ama bundan emın değılım

Vücudunu dinlendirmeyi ihmal etme kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin zaten hepsini biz yazmadık yerimseniben Tibet grubumuz var http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Listeyi son sayfalarda görebilirsin. Amaç hergün düzenli hareket yapmak, ekstra spor yaparsan * veriyoruz bayanssulusmile
Abur cubur hemen kes, yemek düzenini de zamanla oturtursun kaydirigubbakcemile5

ooo cok iyiymis canim yaa valla beni en basa yaz bi ne zaman 7ye gececez soyleyeceksin demi balim benimmm

tamam tatlım uyarın ıcın tesekkurler.opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Dulcinea, baktım verdiğin linke. Yarın başlıyorum bu hareketlere. Aç karna yapmak daha iyi dimi jimnastik. off artık zayıfff olmak istiyorum

burncum hosgeldin canim aramizaaaaaa zayiflariz tabii ne olacak veririz kilolari bi daha da almayiz insallah hobaaaaaaaa:))

bi kilo cizelgesi yapsak yaa sana canim benim:)

valla ben de düşünüyorum ama hangisi iyidir bilemiyorum bide şişirme işi zor bide pompa mı almak lazım yani:hulya:

pilats setlerinde bant pompa vede top oluyo canım:)) ama hangi marka genelde delta gördüm ben nette yorumlarda iyi ama karar weremedim ya w boshayallersmile

Teşekkür ederim Dulcinea, baktım verdiğin linke. Yarın başlıyorum bu hareketlere. Aç karna yapmak daha iyi dimi jimnastik.:dance: off artık zayıfff olmak istiyorum

pilats setlerinde bant pompa vede top oluyo canım:)) ama hangi marka genelde delta gördüm ben nette yorumlarda iyi ama karar weremedim ya w boshayallersmile

ben de baktım aama pompasız setler de vardı yani..delta gördüm ben de hep en iyisi o herhalde..pompa işi kafamı bozuyo..evde kalabalık etcek şeyler istemiyorum...guclubacismile

DALSİ hoşgördüm gülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümm....ne yazmıyon la sen baaa...:mymeka:
eyvahedigeldismile Yazcak bişim olunca yazarım cadıcım ya kaydirigubbakcemile3
Dün hareketi yaptıydın di mi??

ooo cok iyiymis canim yaa valla beni en basa yaz bi ne zaman 7ye gececez soyleyeceksin demi balim benimmm
Ama linguist TİBET BAŞKANI ya onun yeri sabit aklinialirimsmile Bi kaç - daha yapınca gripinle lingustin yerine o zaman geçeriz kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim Dulcinea, baktım verdiğin linke. Yarın başlıyorum bu hareketlere. Aç karna yapmak daha iyi dimi jimnastik. off artık zayıfff olmak istiyorum

Çok basit hareketler olduğunda ve çok da kısa sürdüğün ben kalkar kalmaz yapmanı tavsiye ederim, güne başlayış niteliğinde. yerimseniben O verdiğim konunun sonlarında video linki olacak, izlemeni tavsiye ederim. 1. hareketi genelde yanlış anlıyo insanlar, esneme hareketi değil, fırıldanak gibi dönme hareketi kaydirigubbakcemile2 Düzenli olarak söylersin yapıp yapmadığını, listeyi görmüşsündür zaten.

Merhaba yesa hoşbulduk sağol canım. Nasıl bi çizelge bu ben mi yapcam. walla inat etsem aç bilem kalırım da, inat da edemiyom

ben de baktım aama pompasız setler de vardı yani..delta gördüm ben de hep en iyisi o herhalde..pompa işi kafamı bozuyo..evde kalabalık etcek şeyler istemiyorum...guclubacismile

anladım gülüüm ben direk hepsinin bi arada olduğu setlere baktım.... öle çok yer kaplıcak bişi gibi görünmüyo canım ya küçük duruyo resimde kaydirigubbakcemile5

demek yazcak bişeyin olunca ha...alsanaalsanasmile

sana küstüm ben...bi kerelmaz:

eskiden bi nassın gülüm cadıcım derdin o da yokbilmiyorumkismile

dün yaptım canım
yatmadan yapıyorum 1 falsom var henüzohaoldumsmile

bi okudum aman tanrıım ben neymişim dedim tam zirweye çıkardın ordan attın beni bea yaw :gitme: :roflol: :roflol: ayağımı kaydırma çabası içindesiniz bakıyom da klava:

Merhaba yesa hoşbulduk sağol canım. Nasıl bi çizelge bu ben mi yapcam. walla inat etsem aç bilem kalırım da, inat da edemiyom

hoş geldin canım opuyorumnanaktan

selam kızlarrrrrrr nasılsınız

akşam ki menümü yazyım hemmen bakla yemeği yogurt 2 dilim kepek ekmeğiyle az evvelde 1 portakal ve 1 elma yedim yatarkende biraz süt içmek istiyorum bugün gün boyu burnuma kokusu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…