Merhaba yesa hoşbulduk sağol canım. Nasıl bi çizelge bu ben mi yapcam. walla inat etsem aç bilem kalırım da, inat da edemiyom
demek yazcak bişeyin olunca ha...alsanaalsanasmile
sana küstüm ben...bi kerelmaz:
eskiden bi nassın gülüm cadıcım derdin o da yokbilmiyorumkismile
dün yaptım canım
yatmadan yapıyorum 1 falsom var henüzohaoldumsmile
selam kızlarrrrrrr nasılsınız
akşam ki menümü yazyım hemmen bakla yemeği yogurt 2 dilim kepek ekmeğiyle az evvelde 1 portakal ve 1 elma yedim yatarkende biraz süt içmek istiyorum bugün gün boyu burnuma kokusu geldi
iyiyizz sen nasılsın bebeem opuyorumnanaktan
:roflol: Seksik cadı yesam benim ya... ama cidden hakediyon yorgunluk hastalık dinlemeden yapıyon tibetleri kaydirigubbakcemile3@dulcineacim canim bu gidisle onlar alir - leri heheh benim olacak fistik ayy dur olmadi benim olacak onlarin yerleri benim :))
:roflol: :roflol: Zuzum benim, başkan olarak aksatmak sana yakışıyo mu ama sempatiksalakcinnibi okudum aman tanrıım ben neymişim dedim tam zirweye çıkardın ordan attın beni bea yaw :gitme: :roflol: :roflol: ayağımı kaydırma çabası içindesiniz bakıyom daklava:
selam kızlarrrrrrr nasılsınız
akşam ki menümü yazyım hemmen bakla yemeği yogurt 2 dilim kepek ekmeğiyle az evvelde 1 portakal ve 1 elma yedim yatarkende biraz süt içmek istiyorum bugün gün boyu burnuma kokusu geldi
:roflol: Seksik cadı yesam benim ya... ama cidden hakediyon yorgunluk hastalık dinlemeden yapıyon tibetleri kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Zuzum benim, başkan olarak aksatmak sana yakışıyo mu ama sempatiksalakcinni
Hoşgeldin gamişcim... Bi bardak ılık süt iç mis gibin :içelim:
hoşbuldum çiçeem :))) hala goç muyum lennngripin dewralmadın mı sen canım koçluğu olumunekankayizsmile
sakın bi daha etme öle akşam vakti ohaoldumsmile doğal şeker falan ama acayip tatlı we kalorilidir sanırsam bayanssulusmile
GRIPIN OLACAKTI ZATEN olsana GRIPINCIM YAAAAA HADI HOBAAAAAAA
gribincim KUTLARIM CANIM BENIM HAFTANIN KOCU OLDUN HAYDEEEEEEEEE :))[/B]
kızlar pilates topu ve bandı alıcam.marka önerisi olan ?
neyse dalsim boşver....
kızlar ruşeym tozunu bi tatlı kaşığı üstüne bir bardak su mu...
Delüüü Şenizçok pis rencide oldum ehehe :roflol: :roflol: :roflol:
neyse dalsim boşver....
kızlar ruşeym tozunu bi tatlı kaşığı üstüne bir bardak su mu...
evet canım ama suda sınır tanımayabilirsin :) ne kadar sulanırsa midende o vadar siser ve tok tutarmıs:)
eğer sevdiğin yemekler varsa masada ve çok yemekten korkuyosan sempatiksalakcinnibi yemek kasıgı yemek bi çay kasıgı ruseym yerimseniben
Delüüü Şeniz
Evet kızlar ruşeymi napsa cadıcım... Katrece saraç ne desin???
Nasıl canım, şimdi yeterince konuşmuş oluyom mu vereliniortak sempatiksalakcinni
danke katrece saraçolumunekankayizsmile
hu uuuuuu lokuuuuumlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
ben deldiiiimmmmmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?