50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba yesa hoşbulduk sağol canım. Nasıl bi çizelge bu ben mi yapcam. walla inat etsem aç bilem kalırım da, inat da edemiyom

Aç kalmak yok canım bizde... Herzaman uygulayabileceğin bi beslenme düzeni amacımız kaydirigubbakcemile5

Yaw niye öyle diyon ki :gitme: Yazdıydım ya sana listeyi koyduğum mesajda... En son wc problemini yazdıydın, ona da yazcak bişim yok ki :sm_confused:

iyiyizz sen nasılsın bebeem opuyorumnanaktan

@dulcineacim canim bu gidisle onlar alir - leri heheh benim olacak fistik ayy dur olmadi benim olacak onlarin yerleri benim :))
:roflol: Seksik cadı yesam benim ya... ama cidden hakediyon yorgunluk hastalık dinlemeden yapıyon tibetleri kaydirigubbakcemile3

bi okudum aman tanrıım ben neymişim dedim tam zirweye çıkardın ordan attın beni bea yaw :gitme: :roflol: :roflol: ayağımı kaydırma çabası içindesiniz bakıyom da klava:
:roflol: :roflol: Zuzum benim, başkan olarak aksatmak sana yakışıyo mu ama sempatiksalakcinni

Hoşgeldin gamişcim... Bi bardak ılık süt iç mis gibin :içelim:

çok pis rencide oldum ehehe :roflol: :roflol: :roflol:

hoşbuldum çiçeem :))) hala goç muyum lennn gripin dewralmadın mı sen canım koçluğu olumunekankayizsmile

ben yazdığımda daha belirlenmediydi ama simdiK belli olmus gördüğüm Kadarıyla:)

KatKıların ve motiven için çoK sağol ex goçum
Şeniz

sakın bi daha etme öle akşam vakti ohaoldumsmile doğal şeker falan ama acayip tatlı we kalorilidir sanırsam bayanssulusmile

doğru deyon, zati aramam bugün nahıl olduysa canımın çekeceği tutu.ayy demin de fıstık dı aycekirdeğiydi yedim amma yesilçaylı kekik içerek yedimeyvahedigeldismile

GRIPIN OLACAKTI ZATEN olsana GRIPINCIM YAAAAA HADI HOBAAAAAAA

gribincim KUTLARIM CANIM BENIM HAFTANIN KOCU OLDUN HAYDEEEEEEEEE :))[/B]

hayırlı ugurlu olsun Gripinciğim:)

kızlar pilates topu ve bandı alıcam.marka önerisi olan ?

canım sana önersnlerde alcağımda sen de bana öner :)

cok saolasin canim benim ozellikle buraya geldigim gun nasil yaptim o kadar yolculuk oncesinde sonra ucak ayy sonra yine yolculuk ama dedim ustune de tibet ohh mis kaymak :)))

ayy bu kadar dedim kalayim da bugunkunu yapayim ben bi:))

neyse dalsim boşver....

kızlar ruşeym tozunu bi tatlı kaşığı üstüne bir bardak su mu...

evet canım ama suda sınır tanımayabilirsin :) ne kadar sulanırsa midende o vadar siser ve tok tutarmıs:)

eğer sevdiğin yemekler varsa masada ve çok yemekten korkuyosan sempatiksalakcinnibi yemek kasıgı yemek bi çay kasıgı ruseym
yerimseniben

çok pis rencide oldum ehehe :roflol: :roflol: :roflol:
Delüüü Şeniz

neyse dalsim boşver....

kızlar ruşeym tozunu bi tatlı kaşığı üstüne bir bardak su mu...

Evet kızlar ruşeymi napsa cadıcım... Katrece saraç ne desin???
Nasıl canım, şimdi yeterince konuşmuş oluyom mu vereliniortak sempatiksalakcinni

danke katrece saraçolumunekankayizsmile

iyi akşamlar kızlar

bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum

sabah kepek ekmeğine yağsız beyaz peynirle yapılmış tost ve az sütle yapılmış şekersiz nescafe

ara 2 ceviz

öğlen haslanmış yumurta ve beyaz peynir

ara 2 kepekli bisküvi

ceviz

akşam ızgara köfte ve yoğurt yedim yaklaşık 2 litre su içtim ve 1,5 litre kadarda still tea emziren anne çaylarından içtim

ve bugün misafirim vardı brownie,un kurabiyesi,şerbetli bir tatlı,tarçınlı kurabiye,pırasalı ıspanaklı börek son olarakda sucuklu zeytinli poğaça yaptım ama hiçç yemedim sadece poğaçanın ucundan tadına baktım nasıl irade :))

ama emzirdiğim içi korkuyorum sütüm azalırmı diye (

anam ben bir hafta oldu ruşeymi alalı onu yemeye fısat bulamadımCADIARZU çörekotu tozunu ihmal etmiyorum amaaa :ecrin_bebek:
en azından kilo almam durduuulaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…