la yasemin gacısı o şokolade ne lanohaoldumsmile
anam ben bir hafta oldu ruşeymi alalı onu yemeye fısat bulamadımCADIARZU çörekotu tozunu ihmal etmiyorum amaaa :ecrin_bebek:
en azından kilo almam durduuulaelaelaelaelae
heee çok çekiciyim dimilülülülülülü
heee çok çekiciyim dimilülülülülülü
ay demiiii iste bu güzel benim de öyle canım değilse o fazla kacırdığım zamanlar yüzünden simdi 56 falan değilde 57 ourdum.ben de hergün yapmadım bazen yapmadıgım oldu ama hemen hemen her gün yaptım .tabi günde 3 kez değil, 1 veya 2.
yaseminciğim hos geldin canemŞeniz
buyrunnnnnnnnn Efferin gülüm kaydirigubbakcemile3cok saolasin canim benim ozellikle buraya geldigim gun nasil yaptim o kadar yolculuk oncesinde sonra ucak ayy sonra yine yolculuk ama dedim ustune de tibet ohh mis kaymak :)))
ayy bu kadar dedim kalayim da bugunkunu yapayim ben bi:))
hu uuuuuu lokuuuuumlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
ben deldiiiimmmmmzemuszemus
iyi akşamlar kızlar
bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
sabah kepek ekmeğine yağsız beyaz peynirle yapılmış tost ve az sütle yapılmış şekersiz nescafe
ara 2 ceviz
öğlen haslanmış yumurta ve beyaz peynir
ara 2 kepekli bisküvi
ceviz
akşam ızgara köfte ve yoğurt yedim yaklaşık 2 litre su içtim ve 1,5 litre kadarda still tea emziren anne çaylarından içtim
ve bugün misafirim vardı brownie,un kurabiyesi,şerbetli bir tatlı,tarçınlı kurabiye,pırasalı ıspanaklı börek son olarakda sucuklu zeytinli poğaça yaptım ama hiçç yemedim sadece poğaçanın ucundan tadına baktım nasıl irade :))
ama emzirdiğim içi korkuyorum sütüm azalırmı diye(
anam onu yi bunu yut deli olcem..bi de çörekotu çıktı başımıza
Çörek otunu ben de aldım ama ruşeym mi bulamadım. Realde satılıyodu da ben mi göremedim :uhm: Hala konuşuyom ohaoldumsmile
Çörek otunu ben de aldım ama ruşeym mi bulamadım. Realde satılıyodu da ben mi göremedim :uhm: Hala konuşuyom ohaoldumsmile
ay o ne zamandır vardı :)
ya ben yogurtla güzelce yiyebiliyodum da su 2 gündür tamamen suyla yiyorum sabahları. fena mide buantısı yapıyor sanırım çok miktarda yedim. olayı abartınca hepten tiksindirebiliyo.kararında yapınca böyle bisey olmuyodu
evet canım tok karna yeyince kilo aldırıyomus ac karna yeyince vermeye yardımcı oluyomus, yediklerini iyce depolamadan wc ye götürüyoya o yüzdendir bence
buyrunnnnnnnnn Efferin gülüm kaydirigubbakcemile3
Yaw kız o avatar ne öyle :mymeka: Hoşgeldin tontişkom Şeniz
Hoşgeldin, menün güzel ama o irade ne öyle ya hakketen akannehir Tebrikler buyrunnnnnnnnn
hoşbulduuumm cimcimeeeemmmm canımın içi gel bi öpim seniiiiiŞenizyasemcigummm hosgeldinnn balimmm
tibetimi yaptim canim sutumu ictim bi elma bi de armut goturdum valla:))
karaborsaya düştü ruşeym gülüm..ama geçenlerde okudum ruşeym hazımsızlık yapabiliyomuş..bi kez deneyip eğer rahatsız ederse bırakmak lazım...CADIARZU
hoşbuldum boncuğuumm avatar ımmmm şeyy kem kümmmlaelaelaelaelae neyse :kedi:
iyi akşamlar kızlar
bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
sabah kepek ekmeğine yağsız beyaz peynirle yapılmış tost ve az sütle yapılmış şekersiz nescafe
ara 2 ceviz
öğlen haslanmış yumurta ve beyaz peynir
ara 2 kepekli bisküvi
ceviz
akşam ızgara köfte ve yoğurt yedim yaklaşık 2 litre su içtim ve 1,5 litre kadarda still tea emziren anne çaylarından içtim
ve bugün misafirim vardı brownie,un kurabiyesi,şerbetli bir tatlı,tarçınlı kurabiye,pırasalı ıspanaklı börek son olarakda sucuklu zeytinli poğaça yaptım ama hiçç yemedim sadece poğaçanın ucundan tadına baktım nasıl irade :))
ama emzirdiğim içi korkuyorum sütüm azalırmı diye(
anam ben bir hafta oldu ruşeymi alalı onu yemeye fısat bulamadımCADIARZU çörekotu tozunu ihmal etmiyorum amaaa :ecrin_bebek:
en azından kilo almam durduuulaelaelaelaelae
ben yazdığımda daha belirlenmediydi ama simdiK belli olmus gördüğüm Kadarıyla:)
KatKıların ve motiven için çoK sağol ex goçumŞeniz
doğru deyon, zati aramam bugün nahıl olduysa canımın çekeceği tutu.ayy demin de fıstık dı aycekirdeğiydi yedim amma yesilçaylı kekik içerek yedimeyvahedigeldismile
hayırlı ugurlu olsun Gripinciğim:)
canım sana önersnlerde alcağımda sen de bana öner :)
Hee saaaa yaramazsa, baaa gönder aklinialirimsmile
Koça şikayet bilem ettim seni kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?