50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam ben bir hafta oldu ruşeymi alalı onu yemeye fısat bulamadımCADIARZU çörekotu tozunu ihmal etmiyorum amaaa :ecrin_bebek:
en azından kilo almam durduuulaelaelaelaelae

ay demiiii iste bu güzel benim de öyle canım değilse o fazla kacırdığım zamanlar yüzünden simdi 56 falan değilde 57 ourdum.ben de hergün yapmadım bazen yapmadıgım oldu ama hemen hemen her gün yaptım .tabi günde 3 kez değil, 1 veya 2.

heee çok çekiciyim dimilülülülülülü

dikkatinizi çekti mi kızlar, hatun ne kadar da mutlu çikolatayı ısırırkensempatiksalakcinni

tabi çik. ya bakmaktan o gısmı gaçurmus olabiebülürsünüz:roflol:

çik.yemenin mutlu ettiğinin fotoğraflı belgesiyle ispatı-tatlicadiarzu-

aktar bana tepeleme bir tatlı kaşığı önerdi sabahları yani özüü çok aç olmak lazımmış aç olmazsan kilo aldırma tehlikesi varmışş bende bazen sabahları iyice acıkmadan yemiyorum çörekotun tozunu bakalım 1 hafta sonra belli eder kendinii

bu arada wc yede biraz daha rahat çıkmaya başladım buda ayrı bir artı

evet canım tok karna yeyince kilo aldırıyomus ac karna yeyince vermeye yardımcı oluyomus, yediklerini iyce depolamadan wc ye götürüyoya o yüzdendir bence

cok saolasin canim benim ozellikle buraya geldigim gun nasil yaptim o kadar yolculuk oncesinde sonra ucak ayy sonra yine yolculuk ama dedim ustune de tibet ohh mis kaymak :)))

ayy bu kadar dedim kalayim da bugunkunu yapayim ben bi:))
buyrunnnnnnnnn Efferin gülüm kaydirigubbakcemile3

hu uuuuuu lokuuuuumlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz

ben deldiiiimmmmmzemuszemus

Yaw kız o avatar ne öyle :mymeka: Hoşgeldin tontişkom Şeniz

Hoşgeldin, menün güzel ama o irade ne öyle ya hakketen akannehir Tebrikler buyrunnnnnnnnn

yasemcigummm hosgeldinnn balimmm

tibetimi yaptim canim sutumu ictim bi elma bi de armut goturdum valla:))

anam onu yi bunu yut deli olcem..bi de çörekotu çıktı başımıza

ay o ne zamandır vardı :)

ya ben yogurtla güzelce yiyebiliyodum da su 2 gündür tamamen suyla yiyorum sabahları. fena mide buantısı yapıyor sanırım çok miktarda yedim. olayı abartınca hepten tiksindirebiliyo.kararında yapınca böyle bisey olmuyodu

kuzucumduru maşallah iradene...ama irade olmadan verilmiyo zaten..ahh ahh ben de yapıp yapıp baktım hep zamanında...şimdi 1 gün götürüp ertesi gün dikkat ediyorum...

canım da nasıl içli köfte çekiyo annatamam...

Çörek otunu ben de aldım ama ruşeym mi bulamadım. Realde satılıyodu da ben mi göremedim :uhm: Hala konuşuyom ohaoldumsmile

karaborsaya düştü ruşeym gülüm..ama geçenlerde okudum ruşeym hazımsızlık yapabiliyomuş..bi kez deneyip eğer rahatsız ederse bırakmak lazım...CADIARZU

benim metabolizma yavaş olunca vitamin eksikliği oluyo diye vitamin ve demir takviyem de var..bağışıklık güçlendirici var bide.....midemde her gün ot çöp hapkaydirigubbakcemile3

anam onu yi bunu yut deli olcem..bi de çörekotu çıktı başımıza

işte bunları yemekten bi ara yemek yimeyi unutsak hiçte fene olmıyacak kaydirigubbakcemile3

evet canım tok karna yeyince kilo aldırıyomus ac karna yeyince vermeye yardımcı oluyomus, yediklerini iyce depolamadan wc ye götürüyoya o yüzdendir bence

bilemiyorum ama etkisini sankim hisstmeye başladımm 1 haftadır aksatmıyorum
buyrunnnnnnnnn Efferin gülüm kaydirigubbakcemile3

Yaw kız o avatar ne öyle :mymeka: Hoşgeldin tontişkom Şeniz

Hoşgeldin, menün güzel ama o irade ne öyle ya hakketen akannehir Tebrikler buyrunnnnnnnnn

hoşbuldum boncuğuumm avatar ımmmm şeyy kem kümmmlaelaelaelaelae neyse :kedi:
yasemcigummm hosgeldinnn balimmm

tibetimi yaptim canim sutumu ictim bi elma bi de armut goturdum valla:))
hoşbulduuumm cimcimeeeemmmm canımın içi gel bi öpim seniiiiiŞeniz

ya bence de insan kendine göre ayarlamayı.ben de tvden duyup da denediklerimi yazıyom ama onların yalancısıyım tabi, ben her seyin kisiden kisiye değisebileceği düsüncesini savunuyorum. yediğimiz bi bitkisel seyin tamam zararı yoktur ama belki içinde çok büyük orada örneğin b vit. var bizde zaten fazlaysa bi de extra almak o durumda aksi tesir yapabilir tabi. bi de inanç meselesi iste ben ise yarayağına inanrak baslayınca faydasını gördüm sükür

karaborsaya düştü ruşeym gülüm..ama geçenlerde okudum ruşeym hazımsızlık yapabiliyomuş..bi kez deneyip eğer rahatsız ederse bırakmak lazım...CADIARZU

Hee saaaa yaramazsa, baaa gönder aklinialirimsmile

hoşbuldum boncuğuumm avatar ımmmm şeyy kem kümmmlaelaelaelaelae neyse :kedi:

Koça şikayet bilem ettim seni kaydirigubbakcemile

Tebrik ediyorum süper bir iraden var. menünde gayet güzel:lepi:

anam ben bir hafta oldu ruşeymi alalı onu yemeye fısat bulamadımCADIARZU çörekotu tozunu ihmal etmiyorum amaaa :ecrin_bebek:
en azından kilo almam durduuulaelaelaelaelae

Yaa o ne büyük çikolata sabahtan beri resme bakmadan okumaya calısıyrm ama olmuo bu bize yapılırmı işkence çektiriosun:kedi:

ne dimek canım benim sen saol war ol :)))
şimdilik delta diyorum ama hepsi burada da kampanyaya girmesini bekliyorum toplu hareketleri düşnmüyorum daha :))

Hee saaaa yaramazsa, baaa gönder aklinialirimsmile

Koça şikayet bilem ettim seni kaydirigubbakcemile

bende fena oluyom her gördümde o awatarı ya :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…