50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yaa yan masada big mac menu yiyor arkadaş, patates kızartmasi misssler gibi koktu! öğlende de supangle yediler yanımda. ağlicam artık. ama ne kadar iradeliyim görüyor musunuz ? ne bir tane patates attım ağzıma, ne de 1 kaşık tatlı aldım. umarım bu eziyete değermafoldumben

ayy canim yaa;
siz hep disardan mi siparis veriyorsunuz ofise??

zor boyle yaa, ama afferin, onlar yagli yagli, gobekli dolasirken sen manken gibi olacaksin ama bunu dusunn

iraden kırılıverir bir gün mazallah. o kadar da mahrum etme kendini,ben neler neler yiyorum.azar azar ye her şeyden.bir şey olmaz.

Aaa sıcak çikolata mı aklinialirimsmile Kız 10 dk kalmış hala aç kurt gibisin... Dayan birazcık daha kaydirigubbakcemile Sonuçta o 3 adet bisküvi de baya tutar insanı.

Ayy canım benim, o pis yağda kızarmış şeyleri ağzına atcağına evde kendin kızartma yapıp ye daha iyi zaten. Ayrıca burger king mc den daha lezzetli bence boshayallersmile
Maşallah sana. Başka bişi olsa ye derdim ama fast food yok lmaz:

var canım popoya bi iğne

hala yemek yemedim;
etiform tuttu beni ama,
sabirsizlikla saat ucbucugu bekliyorum,
kepekli tost alicam

bulamadim bir turlu, iste cok acim smelysii

ah canım açmı kaldın bugün sen

değecek canım merak etme değecek

ayy canim yaa;

zor boyle yaa, ama afferin, onlar yagli yagli, gobekli dolasirken sen manken gibi olacaksin ama bunu dusunn

sen başka demişsin ben başkaaz yesin ama ucunu kaçırmadan bişeycik olmaz.
böyle diye diye yoldan çıkarıcam milleti.

aynen dulcinea, ac kurt gibiyim;
o kadar aciktim ki anlatamam ..... neyse 10 dk kaldi dedigin gibi;
sense gibi ben de dk.lari sayar oldum..

ben de aynen burgeri severim;
olsa ne yerdim simdi behhh p

sen başka demişsin ben başkaaz yesin ama ucunu kaçırmadan bişeycik olmaz.
böyle diye diye yoldan çıkarıcam milleti.

)
canim tabi az yiiyp durabilirse bisye olmaz,
ama genelde boyle lezzetli (genelde zararli seyler lezzetli) seylere basladimi bi menuyu yiyip bitiriyosun, yarida durulmuyor ki :-((

ben de arada yemenin zarari olmayacagini dusunuyorum aslinda senin gibi (sonucta 90 kilo degiliz ya ) ama bu hakkimi isyerinde degilde esimle beraberken falan kullaniyorum.
spatzda oyle yapsin;
sevgilisiyle bulustugunda kullansin hakkini

bence. ;-)

var canım popoya bi iğne
Hııım, zor kadarmış, popoya iğneyi seçerdim ben
aynen dulcinea, ac kurt gibiyim;
o kadar aciktim ki anlatamam ..... neyse 10 dk kaldi dedigin gibi;
sense gibi ben de dk.lari sayar oldum..

ben de aynen burgeri severim;
olsa ne yerdim simdi behhh p

Aman derim.. kesinlikle yasak koydum kendime. Çünkü sevgülüm gelirse bi fastfood a başlarsam, sonu gelmez boshayallersmile O yüzden ilerde beni bu yönde yönlendirin. kaydirigubbakcemile5

chemes cnm senin masallahin var zaten; inceciksin;
tam manken fizigindesin;

sen ucundan azicik degil, tamamini yesen de bisey olmaz;-))

ayy canim yaa;

dışardan yiyoruz da sebze yemeği yapan yerler de çok var bu çevrede. ben oralardan yiyorumcokacimcoook

iraden kırılıverir bir gün mazallah. o kadar da mahrum etme kendini,ben neler neler yiyorum.azar azar ye her şeyden.bir şey olmaz.

ama bi tane atsam ağzıma devamı gelir diye korkuyorumeyvahedigeldismile

bence de burger çok daha güzel ammaaa çok güzel koktu işte diyet psikolojisi ayırmiyor mc'i burgeridelikafadulden

değecek canım merak etme değecek

Dün sporda hocaya dedim, hocam ben bu kadar çalışıyorum 2 haftadır tık yok, neden kilom değişmiyor, neden şekillenmiyorum dedim. lüp lüp götürürsen veremezsin tabi dedi. valla yemiyorum dedim ben de. o zaman o da senin gibi "değecek değecek bütün açlıklara sporlara değecek" dedi.

son noktayı koymuşsun pepperim!nasılsa haftasonu ister istemez bozarım diyeti sevgilimleyken. bugun tutmalıyım kendimi.

hadi gözünaydın saat30 ye tostunucokacimcoook

ben de bugün yediklerimi yazayım bari

sabah
06:00 ---- 1 bardak ıhlamur
-------------1 bardak süt (zencefil, tarçın, kekik, karabiber, bal karışımlı)
--------------1 adet yeşil zeytin
--------------1 incecik küçücük kaşar peyniri
08:30 -----3 adet etiform

10:00 -----5 adet fındık
--------------5 adet badem

12:00-----2 kaşık pilav
-------------3 kaşık et kavurma
-------------bol salata

son noktayı koymuşsun pepperim!nasılsa haftasonu ister istemez bozarım diyeti sevgilimleyken. bugun tutmalıyım kendimi.

hadi gözünaydın saat30 ye tostunucokacimcoook

aynen oyle canim; h.sonuna sakla hakkini ;-)

ayy yiyorum valla tostumu, ay cok sukur Allah'a yaa, aclik ne kotu seyy

ben yiyorum zaten,hem de neler neler spor işe yaradı baya,kas kitlem arttı daha fazla yakıyorum. yaktıkça yiyorum

darisi basimizaa-- aminnn aminnnn

sabah niye bisey yemedin luluuu

yerimseniben

Öğlen çok az yemişsin bence :sm_confused:

sabah niye bisey yemedin luluuu

yerimseniben

5 ten beridir ayaktaydım (hatta gece hiç uyumadık ailecek desem daha doğru olur)
06:20 de evden çıkıyorum çünkü işe giderken
kızım biraz hastaydı. çok naz yaptı. ağladı durdu
ona bakmaktan ben bişey yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…