50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
oglen disarda isim vardi , yemek yemeye vaktim kalmadi,
disarda da fast food yemeyeyim dedim, bisey yemeden geldim

napicaz simdi :-(

bir market bulup bir elma ayran ve leblebi alsaydın yeseydin keşke, ben de çoğu zaman dışarıda oluyorum. öğün atlamak yerine alternatifleri değerlendirin bence.

spatz sagol citir cerezim benim;
ben de senin dun ku menunu cok begendim.

gripin dulcinea; 15.30 da kafeterya aciliyor bizim; (cay saati) o zaman kepekli tost alabilirim;
simdi 3 ad. etiform corekotlu biskuvi yedim; midemi oyalamak icin.

Kızlar geçmisi oKurven bissürü alıntı yapmısım. alıntılarla cvplarsam çon uzun olacaK alıntısız cvplıcam..

Kilo vermeKte zorlanan, tiroitten süphelenen arKadaslarım saKın ihmal etmeyin ya bi dahiliyeye ya endoKrinoloji ye görürün. ihmale gelmez.tiroitin o Kadar çov sebep oldugu rahatsızlıK varKi.halsizliKten, sinirden, nefes darlıgından tutun da unutKanlığa Kadar.

mutlaKa aç Karna gidin ve tahlil yaptırın.

ben esKiden diKKat ettğim zaman istediğim seKilde Kilo verebiirdim. 53 olmustum 4 ,5 yıl önce Ki bu benim o zamana Kadar ulasmıs oldugum en fazla Kiloydu. gayret ettim az yemeye, geç yememeye, aKsam atıstırmamaya, yürüyüse falan 46 ya düstüm.

diKKat etmediğim için 60 ara ulastım bi ara 58 dim yürüyüsle falanla filanla zar zor 54 oldum. simdi bi in bi çıK çatlamayan yerim Kalmadı vücüdumda.

2.5 ay öncesine Kadar 60 Kioydum. bu sene değil ama geçen sen düzenli tempolu o Kadar çoK yürüyüs yapıyodum Ki. sevdiceK 'ya senin bu Kadar yürümeyle nasıl veremiyosun' diye çoK sasırırdı.
bizim ailede tiroit sorunu var. annem bi doKtora gidelim dedi. Kolesterolüm , tligliseritim falan o Kadar yüKselmeye baslamıstı Ki beynimde devamlı basınç böyle sanKi delineceK gibi, içeriden vururlar gibi bi agrı, bas dönmesi, geceleri uyurKen Kanının vücuttavi dolasımını hisstme falan filan. yani o Kadar rahatsız olmaya baslamstım Ki.

doKtora gittim Kolesterolümün falan tiroitten dolayı çıKtıgını ögrendim.metebolizmam nerdeyse hiç çalısmaz olmus

bana tiroit hapı verdi.2.5 aydır falan Kulanıyorum 4 Kiodan fazla verdim.tabi extralarım oldu ama hapı Kullanmasam extra mextra hivaye Kalırdı.

hapı KullandıKtan bir ay sonrKi Kontrollümde Kolesterolümün düstünğü gördüm. o zaman 2 Kilo vermistim o ilK ayda. Ki o zaman spor falan yapmıyordum.

spora hapı KullandıKtan 1 ay sonra basladım. 2.5 Kilo falan verdim spora da birliKte. nerdeyse 3

bu arada tligliseritim yani KanımdaKi yağım hala yüKseKti. tiroit hapını Kullanmadan önce 280 lerdeydi. normalde 150 den fazlası çoK tehliKeli biliyosunuzdur Kalp damar tıKa.rahatsızlıKları falan filan Allah Korusun saKat yani. neyse hapı KullandıKtan sonra 270 lerdeydi

3 gün önce Kontrolğm vardı.hapı Kullanmaya baslayalı yaKlasıK 2.5 ay olmustu.15 gündür falan Keten tohumu Kullanıoyodum ben günde bi Kez 2 çay Kasıgı Kadar Keten tohumunu havanda dövüyodum. bazen yogurtla bazen suyla içiyodum. tligliseritim 133 e düsmüs. Allahıma süKür Kendimi o Kadar iyi hissediyorum Ki. Keten tohumunu bu ay sonu bıraKcam o devamlı KullanılcaK bi sey değil. hele hele zayıflamaK için Kullanmayın diye bilhassa uyarıyor i.a.saraçoğlu

chemes canim ne kadar akillisin...

valla bu benim aklima gelmedi ..

bir daha boyle bi durum olursa senin dedigin gibi yaparim.

ben de simdi etiform yedim;
15.30 da da kepekli tost,

o da iyi diy mi?

aksama da taze fasulye pisiricem z.yagli ;-))

katrece
gecmis olsun canim;
evet ben supheleniyorum tirodimin olmasindan; ailede var cunku; teyzem de babaannem de..
:-((

kac zamandir bir gidip de olcturemedim ya :-((

Peppermint ac tok farketmez fakat duzenli bir ilac kullaniyorsun onu almaman iyi olur.Rica ederim canim

yememekten daha sağlıklı gibi geliyor öyle yapınca,yada kepekli ekmekle içi bol yeşillik dolu peynirli bir tost hazırlayıp yanına ayran alabilirsin. tabi dışarı çıkışın acil değilse vakit bulabilirsen. yemek yemedin mi hala,etiform mu yedin sadece?
neyse ben kaçtım ,derse geç kalıcam görüşürüz ...

bu arada lingucum dogru demis çiğnenmeden yutulursa aynen atılır kızlar. her siy bi çörek otu dğil:)

bence haftada 2-3 kilo vrebilen arkadasların da met. sorun vardır. tirotlerinde. motor hızlı çalısıyo onlarda. sahsen özenmiyorum. sağlıklı olsunda 3 ayda olacagına 5 ayda olsun
sanki kısa sürede mi aldık, yürüyüssüz, hamur isli atırtırmaya alıstırdık birikti böyle oldu

kızlar bıldırm yapmayanlar var onları beklıyorum eger bekleme dıyorsanız yayınlayayım

katrece:55.8 (200 gr vermis)

burcuhayalcim ben de haftaya bildirilcek diye sana yazmamıstım. çars.ki tahmini(tahmini diyorum çünkü tartım gram göstermiyo tahmin etmeye calısıyorum gramını) kilomu yazayım sana madem.

olacaz canım insallah biz dikkat ettikten sonra emeğimizi bosa çıkarmaz Allah.

biberi bugün yapsam diyodum bende ama bugün normal salata yapıcam o yüzden erteledim.

uş geldüüüünnn bidenenmmolumunekankayizsmile

:

u$$ buldum guzucum

ayy valla yasemn, gripin canlarim ac karna hic bakamiyom ben sizin su fotolara,
nolur iskence etmeyin biz zavalli aclara

katrece canim bahsettigin ndir? corekotu mu??

ben corekotu yagi aldim, bagirsak calistiriyo dediler, hicbir ise yaramadi :-(

evet canımm.çörek otu.yağını ben sinüzüt için burnuma çekmistim ama fazla çekmisim genzim çok yandı. sen döverek bol suyla içmeyi dene canım insallah faydasını görürsün

bu hafta koc gripin mi???

avatarından belli oluyo demisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

katrece
gecmis olsun canim;
evet ben supheleniyorum tirodimin olmasindan; ailede var cunku; teyzem de babaannem de..
:-((

kac zamandir bir gidip de olcturemedim ya :-((

çok sağol canım benim.sende hiç bekleme derim ilk fırsatta git bi görün benimde ailede var .anneannemde var onunki dısında hem boğazında yumurta büyüklüğünde. anneanenmin kardeslerinde var annemde var o da kilolu bu yüzden. biyopsi falan oldu o da bi kaç ay önce. kuzenimde var . onunda 30 kiloya yakın fazlası vardı. tiroit kontrollerini düzenli oluyr ve doktorunun yönlendirmesiyle diyetsiyene de gitti 20 kilodan fazla verdi. hedefine ulasmasına bi kaç kiosu kaldı.

ben de irsi diye gittim iste çünkü asırı da yiyen birisi değilim yazları abartıgıma verdim ama ya onun öncesi.hemencik kilo alıyodum met. çok asırı yavas calıstıgı için. simdi hapın vesilesiyle düzenleniyo sükür.hapı ilk ay bütün atmıstım ama asırı çarpıntı yaptı. çarpıntı yapan bi hapmıs zaten de bi tane bana fazla gelmis yarım attıyorum artık ama o bie nasıl is görüyo var ya.

neyse canlarım ben de evimin isini yapim daha hiç baslamadım

sükür bugün spora gidicem bi mani gelmesse.c.tesiden beri yapmıyorum.umarım fazla hantallasmamısımdır da kaytarmam hocanın yaptırdıgı sayıda ve hızda

bugün yağlanıp gidicem hem :) gerçi fazla yağ alamadım ama bulunanlar gliserin, portakal, çilek biberiye. simdilik bunlar yeter napayın fukaralıkmafoldumben

1 tatlı kaşığımı alıyoruz çörek otunu

ya büyük ihtimalle 4 te bi serum takarlar
tamm kızma hiç bişeye itiraz etmicem

Katrececim ben senin yazı fontunu okumakta güçlük çekiyorum

italik yapıyo kanımca

ya büyük ihtimalle 4 te bi serum takarlar
tamm kızma hiç bişeye itiraz etmicem

italik yapıyo kanımca

Serum yerine başka alternatif varsa ona yönel canım, hiç sevmem serumları :kedi:
Heee, italik olmasa daha rahat okunur diyon, hemen deneyelim aklinialirimsmile

Dedektif truf hemen olayı çözdü :)) Haklıymışsın canım.

Süper bence cokacimcoook

hala yemek yemedim;
etiform tuttu beni ama,
sabirsizlikla saat ucbucugu bekliyorum,
kepekli tost alicam

bulamadim bir turlu, iste cok acim smelysii

En son saat kaçta yedin ki peppercim?

iste bunlari yedim canm bu saate kadar,
oglen disari cikinca sirketteki yemek saatini kacirdim.

26/03/
Sabah (9.00)
2 dilim kepek ekmegi
Az peynir, az kasar
1-2 parca domates, salatalik
2 tatli kasigi nutella; yesil cay

Ara (11.00)
1 muz

Ogle (13.00)
3 ad. Etiform corekotlu
1 bardak sicak cikolata (su ile) -39 kcal

Ara(15.30)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…