50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

chemes kac defa sorduk bilmiyorum ama sen yine aciklayiver tontisss;

sen ne sporlar yapiyordun?

haftada kac gun? kac saat??

canım ,benim öyle bir standardım yok,her zaman fırsat bulamıyorum spor yapmaya.hem çalışıyorum hem yüksek lisans,cumartesimde dolu baya yoğunum. bir ara rahatsızlandım doktor allerjik dedi,laboratuvara girme dedi. yüksek lisans hocalarımla konuştum biraz girmedim laboratuvara,dolayısıyla kendime vaktım kaldıbir 10 gün birakmıştım sporu pazar günü yeniden başladım.sadece pilates yapıyordum yürüyüş yapmıyordum,artık yürüyüş de yapıyorum. fırsat buldukça tabi.sabah akşam 45 dakika yürüyorum pazar gününden beri. akşamalrı yürüyüşten sonra pilates yapıyorum. hemen arkasından da akşam yemeğimi yiyorum zaten vakti gelmiş oluyor.yürüyüşe çıkmadan da mini magnumumu yiyorum,1 saat önce.sabahları da yürüyüşten 30 dk önce ,kalkar kalkmaz,bu arada 5.30 da ayaktayım,1 sb süt,kuru kayısı 3 tane,bir de ceviz yiyorum genelde,yada buna yakın şeyler.gelince de hemen kahvaltı yapıyorum.sonra işe.böyle işte.pazar günü saatler değişecekmiş herhalde,akşamları çıkabilirim o zaman. benim yürüyüş yapamamamdaki engel zaten soğuk,yağmur ve karanlıktı. vakit uymuyordu bir türlü artık akşamları yaparım.yağmur çamur olmadıktan sonra.

ben bir de deniz kenarı bir yerde yaşıyorum yaz gelsin yüzmeye de başlarım,sabah yüzme,akşam yürüyüş pilates,öyle bir planım var.

Öğlen çok az yemişsin bence :sm_confused:

merak etme kaşıklar tepelemeydi
öksüz doyuran cinsinden :kedi: :kedi:

sabah da yememis ki bisey..

1 zeytin,
1 minik kasar

ekmege noldu? peynire? nutellayaaa sempatiksalakcinni cokacimcoook

hastayım ya ondan canım hiç bişi istemiyo ya
sesim hiç çıkmıyo sıfır bilmiyorumkismile
el kol işaretleri yapıyorum :gitme:
yarına inşallah bişeyim kalmaz :lepi:

bu arada kıyafetlerim artık çoook çirkin duruyor,kabanım bile emanet gibi oldu üzerimde.pantolonları toparlayamıyorum paçalar yerde,düşüyor üzerimden,az daha zayıflayayım alışverişe çıkıcam. arada bakıyorum gerçi,yeni sezonda çok güzel şeyler gelmemiş henüz. kışın bitimi,baharın başlangıcı,iki sezon arası hep böyle oluyor.

geçmiş olsun canım,hastayım diye yememek olur mu gerekirse zorla midenin kabul ettiği yere kadar. şu ana bünyenin çok daha fazla ihtiyacı var.bol bol sebze meyve al.boğazın acıyorsa taze sıkılmış sularını içmeye çalış.

bence üzülmeeeee kesinlikle değerrrrr bayanssulusmile

En zevkli kısmı bu :lepi: Fast food tan tasarruf ederek biriken paraları kullanmanın zamanı geldi kaydirigubbakcemile5

chemes, biz bu haftasonu yaptik esimle alisveris;
baharlik bikac gomlek pantolon falan aldim is icin; bir de ne zamandir istedigim bihter ayakkabisi (neyse bunun konumuzla ilgisi yok)

bedenlere gelince; 38 lere talim :-(((

ben de istiyorum soyle elbiselerim bollassin artik yaa..

ben gecen yil yuzmeye gittim cnm; kapali spor salonuna.. ama o zaman 1-2 kilo almistim;
cunku yuzmek beni coookk aciktiriyordu..

canim ben de 2,5 ay pilates yaptim; ama belim agridigindan simdi yapamiyorum; sadece leslie ile yuruyorum; o da dun aksam yine belim tuttu cok kotu yapamadim :-((

leslie pilatesten daha etkili gibi geldi bana, cabuk sonuc vermesi acisindan; pilates kilo kaybettirmiyo biliyosun, toparliyo vucudu,
o yuzden leslie ile 2-3 kilo verip oyle yeniden pilatese baslamak istiyorum )

elleerine sağlık canım hepimizi kutlarım opuyorumnanaktan

saol koçum benim olumunekankayizsmile

linguistim süper gidiyosun datlummm hızlı ve kalıcı kilo vermeler mucksssssssss

tşk bebemmm opuyorumnanaktan amin inş. hepimiz için geçerli o dediklerin olumunekankayizsmile

linguist gercekten cok iyi, ben de tebrik ederimmm
saolasın canım benim opuyorumnanaktan

ben yeşil çayımı karanfilsiz içmem:)) karanfildde hazmı kolaylaştırır ve metobolizmayı hızlandırır ayrıca yorgunluğa falanda iyi geliyo :lepi: kullanmaya dewam et Şeniz

Katrece saraçınız geldiiikaydirigubbakcemile2

ay ne çoK adım geçmissssempatiksalakcinni

alıntılar fazla olunca genel olaraK cvplandırmaya calısıcam canlarım

sırnaşık şey :roflol: Şeniz

oy canım ya bizimde öğle aralarında ewe gelemediğim günler oluyo nöbet wede ders saatleri yüzünden odaya buram buram kokular yayılıyo arkadaşlar malı götürüyo wala ama boş wer uyma sen onlara bizim yaptığımız daha sağlıklı hihoyyyt hem pepper a katılıyorum hafta sonu kullanırsın hakkını sewdücemm askere gitmesden önce cözütürdük biz hafta sonları -tatlicadiarzu- :roflol:

çoook geçmiş olsun kızıdana sanada opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrr sositososito nasılsınız?

evet en zevkli kısmı bu ama çok zor beğenirim ben,alacak bir şey bulamayınca da moralim bozulr:-(

Ben de zor beğenirim ve kiloyla birlikte hiçbişi beğenemez olmuştum, artık daha rahat beğencem diye umuyorum Niye moralin bozuyo bu yüzden delüüüü kaydirigubbakcemile Acil bi durum olmadıkça keyfini çıkar kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin linguistcim

Ben yimeh yimeğe gidiyom

hoşbuldum tatlım:)) afiyet olsun çok yimeee sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

selam kızlar bütün yazdıklarınızı okudum
bugünküleri yani
şimdi kaçıyorum çamaşır asıcam + 2 halı yıkadım onları da asayımalkisalkisalkis:hulya:

beni sorarsan linguist cim ben iyiyim
ya sen?a.s.

leslie sadece alt kısmı çalıştırıyor sanırım,benim sorun göbekte özellikle karın günlerini yapıyorum pilatesle.yürüyüşten sonra yapıyorum ki daha etkili olsun yağ yaksın benim derdim göbeğim gitsin kiloyla da çok sorunum yok. yeterki göbeğimdeki fazladan kurtulayım,yağdan yakayım. ama pilates de işe yarıyor.
dediğin gibi ben de yazın kilo alıyorum, denizde ne kadar durduğumu bilemiyorum,çıkınca da kurt gibi acıkıyorum. bir de benim iki zaafım var mısır ve kestane denizden çıkınca mısıra sarılıyorum. nişasta sonuçta o da,aldırıyor fazlası.mısır mevsimi bitince kestane mevsimi başlıyor,kilocuklar da geliyor haliyle,ama akıllandım bir daha almam,yoğun da olsam öğün atlamam.sağlığım işten ,yüksek lisanstan her şeyden önemli.

bende iyiyim canım :))

iyiyiz linguistcim sen?
saol canım iyiyim :)))
her ne kadar burda olmasanızda yaziim dedim tam alıntı yapıp size cvp yazmıştım ki site gitti :gitme:

heee bide linguist cim 900 gramı vermişsin yine patır patır Maaşallah

sempatiksalakcinni yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…