chemes kac defa sorduk bilmiyorum ama sen yine aciklayiver tontisss;
sen ne sporlar yapiyordun?
haftada kac gun? kac saat??
sabah da yememis ki bisey..
1 zeytin,
1 minik kasar
ekmege noldu? peynire? nutellayaaa sempatiksalakcinni cokacimcoook
Öğlen çok az yemişsin bence :sm_confused:
sabah da yememis ki bisey..
1 zeytin,
1 minik kasar
ekmege noldu? peynire? nutellayaaa sempatiksalakcinni cokacimcoook
merak etme kaşıklar tepelemeydi
öksüz doyuran cinsinden :kedi: :kedi:
hastayım ya ondan canım hiç bişi istemiyo ya
sesim hiç çıkmıyo sıfır bilmiyorumkismile
el kol işaretleri yapıyorum :gitme:
yarına inşallah bişeyim kalmaz :lepi:
kızlar yaa yan masada big mac menu yiyor arkadaş, patates kızartmasi misssler gibi koktu! öğlende de supangle yediler yanımda. ağlicam artık. ama ne kadar iradeliyim görüyor musunuz ? ne bir tane patates attım ağzıma, ne de 1 kaşık tatlı aldım. umarım bu eziyete değermafoldumben
bu arada kıyafetlerim artık çoook çirkin duruyor,kabanım bile emanet gibi oldu üzerimde.pantolonları toparlayamıyorum paçalar yerde,düşüyor üzerimden,az daha zayıflayayım alışverişe çıkıcam. arada bakıyorum gerçi,yeni sezonda çok güzel şeyler gelmemiş henüz. kışın bitimi,baharın başlangıcı,iki sezon arası hep böyle oluyor.
En zevkli kısmı bu :lepi: Fast food tan tasarruf ederek biriken paraları kullanmanın zamanı geldi kaydirigubbakcemile5
tweeety : 58 ( 400 gram vermİŞ)
pepermİnt:55.1 (aynı)
grİpİn:54.2 (300 gram vermİŞ)
azulos:55.5 (500 gram almıŞ)
spatz:55.2 (400 gram vermİŞ)
truf:56.4 (700 gram vermİŞ)
karalahana: 50.1 (500 gram vermİŞ)
lachesİs:58.4(400 gram vermİŞ)
chemes:54.9 ( 600 gram vermİŞ)
bengİ:60.5 (yenİ)
mutfak robotu:57.7 (1700 gram vermİŞ)
lİnguİst:56.6 (900 gram vermİŞ)
burcuhayal:50.5 (aynı)
herkese merhabaaa
hoşgeldin canım,güniçinde yediklerini bizimle paylaşırsan yardımcı olabiliriz birbirimize.Aç kalma sakın,az ve kalorisiz ama sık beslen.Umarım kolayca verebilirsin kilolarını
canım sen menüne hala kalorili şeyler sokuyosun,keşke tavuk yemeği kremalı olmasaydı,akşam en son aranda ekmek kaşar yemişsinki kaşar çok yağlıdır
Aslında akşam yemeğinde yoğurdu 2 kaşık değilde 1 kase yemiş olsaydın en son arada 1 meyveyle doyardın, bence bu ayrıntılara biraz daha dikkat et tatlım,çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan
dayanamadım diye bişey yoklmaz: böyle ona dayanamadım bunu canım çekti accık ucundan koparayım dersen zor gider kilolar,biraz dayanıklı olun,yiyecek sizden değil siz ondan üstünsünüz unutmayın arkadaşlar.
Canım neyseki sabah yemişsin akşam değilzemuszemus
evet katılıyorum öğleyin kahvaltı değilde zeytinyağlı hafif sebze yemekleri veya haşlamaları daha iyi olur bencede
vaaauuv linguistim ve mutfak robotu süpersin:hooray: hepimizi tebrik ediyorum kuzularalkisalkisalkis
linguistim süper gidiyosun datlummm hızlı ve kalıcı kilo vermeler mucksssssssss
saolasın canım benim opuyorumnanaktanlinguist gercekten cok iyi, ben de tebrik ederimmm
dene canim,
rica ederim.
umarim faydali olur...
k.biber ve yesil cay metobolizmayi hizlandirmak icin;
hibiskus bagirsaklari calistiriyor bir de kan sekerini dengeliyormus
karanfili bilmiyorum ben de neden koyuyorum
tarcin ise, mehmet ozu dinlemistim; diyette olmazsa olmazmis
)
icelim incelelim :içelim:
Katrece saraçınız geldiiikaydirigubbakcemile2
ay ne çoK adım geçmissssempatiksalakcinni
alıntılar fazla olunca genel olaraK cvplandırmaya calısıcam canlarım
oy canım ya bizimde öğle aralarında ewe gelemediğim günler oluyo nöbet wede ders saatleri yüzünden odaya buram buram kokular yayılıyo arkadaşlar malı götürüyo wala ama boş wer uyma sen onlara bizim yaptığımız daha sağlıklı hihoyyyt hem pepper a katılıyorum hafta sonu kullanırsın hakkını sewdücemm askere gitmesden önce cözütürdük biz hafta sonları -tatlicadiarzu- :roflol:kızlar yaa yan masada big mac menu yiyor arkadaş, patates kızartmasi misssler gibi koktu! öğlende de supangle yediler yanımda. ağlicam artık. ama ne kadar iradeliyim görüyor musunuz ? ne bir tane patates attım ağzıma, ne de 1 kaşık tatlı aldım. umarım bu eziyete değermafoldumben
5 ten beridir ayaktaydım (hatta gece hiç uyumadık ailecek desem daha doğru olur)
06:20 de evden çıkıyorum çünkü işe giderken
kızım biraz hastaydı. çok naz yaptı. ağladı durdu
ona bakmaktan ben bişey yiyemedim
evet en zevkli kısmı bu ama çok zor beğenirim ben,alacak bir şey bulamayınca da moralim bozulr:-(
Ben de zor beğenirim ve kiloyla birlikte hiçbişi beğenemez olmuştum, artık daha rahat beğencem diye umuyorumNiye moralin bozuyo bu yüzden delüüüü kaydirigubbakcemile Acil bi durum olmadıkça keyfini çıkar kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin linguistcim
Ben yimeh yimeğe gidiyom
chemes, biz bu haftasonu yaptik esimle alisveris;
baharlik bikac gomlek pantolon falan aldim is icin; bir de ne zamandir istedigim bihter ayakkabisi (neyse bunun konumuzla ilgisi yok)
bedenlere gelince; 38 lere talim :-(((
ben de istiyorum soyle elbiselerim bollassin artik yaa..
ben gecen yil yuzmeye gittim cnm; kapali spor salonuna.. ama o zaman 1-2 kilo almistim;
cunku yuzmek beni coookk aciktiriyordu..
canim ben de 2,5 ay pilates yaptim; ama belim agridigindan simdi yapamiyorum; sadece leslie ile yuruyorum; o da dun aksam yine belim tuttu cok kotu yapamadim :-((
leslie pilatesten daha etkili gibi geldi bana, cabuk sonuc vermesi acisindan; pilates kilo kaybettirmiyo biliyosun, toparliyo vucudu,
o yuzden leslie ile 2-3 kilo verip oyle yeniden pilatese baslamak istiyorum)
bende iyiyim canım :))selam kızlar bütün yazdıklarınızı okudum
bugünküleri yani
şimdi kaçıyorum çamaşır asıcam + 2 halı yıkadım onları da asayımalkisalkisalkis:hulya:
beni sorarsan linguist cim ben iyiyim
ya sen?a.s.
saol canım iyiyim :)))iyiyiz linguistcim sen?
heee bide linguist cim 900 gramı vermişsin yine patır patır Maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?