50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin cicegimm nasilsinn?aklim sendeydi bugun nasildi oldu tampon cikarmasi cok zor oldumu canin cok yandimi bebegimm

Yok canım tamponlar hiç zor olmadı, alçıyı çıkartırken sızladı hafif onun dışında kolay geçti, şuan gayet iyiym, şişlikler ve morluklar dışında.

olumunekankayizsmile
evet canım ya sitede sorun vardı
arada böyle cicili bicili şeylerle gelip aklımızı alıyosun sen varya sen aklinialirimsmile

canim sekersiz kahve ama metebolizmayi hizlandiriomus bitanem bi fincan izin veriolar yanindada maden suyu:))olumunekankayizsmile

kıslarrr delta marka plates ürünleri hakkındaki düşünceleriniz neler? pilates yapan bağğğyanlarrr nerdesiniz sempatiksalakcinni

neydiyim anacım kilom fazla sizleri bölee görünceee kendimi kotüü hissediyomm sempatiksalakcinni

İyi yapıyon canım ama 1 gün bile olsa dinlendirirsen daha iyi olur vücut için. Buarada bence spor kilo vermekten daha etkili ve güzel sonuç veriyo kaydirigubbakcemile5

kıs hergün mü yapıyodun sen arada bi dinlendir dulcınea dediği gibi zemuszemus

İyi yapıyon canım ama 1 gün bile olsa dinlendirirsen daha iyi olur vücut için. Buarada bence spor kilo vermekten daha etkili ve güzel sonuç veriyo kaydirigubbakcemile5

iyi o zaman lennn çok ısrar ettiniz bugün dinleneyim bariii aklinialirimsmileaklinialirimsmile

iyi o zaman lennn çok ısrar ettiniz bugün dinleneyim bariii aklinialirimsmileaklinialirimsmile
otur aşağıı ulennn bugün izinlisin sempatiksalakcinni Şeniz

Aaaaa vay sansar, ben de senin 53 e bakıp az kalmış diyordum kendime, hiç de çakmadım vaziyeti aklinialirimsmile

heee çok çakalımmm delikafadulden sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…