hosgeldin cicegimm nasilsinn?aklim sendeydi bugun nasildi oldu tampon cikarmasi cok zor oldumu canin cok yandimi bebegimm
he canım leslie ile yaptım sporumu bide tibeti olumunekankayizsmile
Selam gamişcim, tibetleri yaptınız mı kızlar?
evet canım ya sitede sorun vardı
arada böyle cicili bicili şeylerle gelip aklımızı alıyosun sen varya sen aklinialirimsmile
Yok canım tamponlar hiç zor olmadı, alçıyı çıkartırken sızladı hafif onun dışında kolay geçti, şuan gayet iyiym, şişlikler ve morluklar dışında.
ben daha yapmadım canım ama 10 gibi başlıcam sen koy bugün için bana *+
Benimkiler silinmemiş
Gamişcim arada sırada dinlendir vücudu. Tüm * ları sen alıyon aklinialirimsmile
sekerparemm ziyaretci mesajlarim silinmis artik yazamicakmisiz ozelden sadece canim
neydiyim anacım kilom fazla sizleri bölee görünceee kendimi kotüü hissediyomm sempatiksalakcinni
neydiyim anacım kilom fazla sizleri bölee görünceee kendimi kotüü hissediyomm sempatiksalakcinni
kıs hergün mü yapıyodun sen arada bi dinlendir dulcınea dediği gibi zemuszemus
İyi yapıyon canım ama 1 gün bile olsa dinlendirirsen daha iyi olur vücut için. Buarada bence spor kilo vermekten daha etkili ve güzel sonuç veriyo kaydirigubbakcemile5
kıslar bende hedefimi 53 e çektim:))) 55 ti ya aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
o zaman dulcin a sadece tibet ghareketlerini yapcam
Fıstıkım benim ziyaretçi mesaj kısmım zaten bi türlü aktif olmuyodu, eşitlenmiş olduk kaydirigubbakcemile3
otur aşağıı ulennn bugün izinlisin sempatiksalakcinni Şeniziyi o zaman lennn çok ısrar ettiniz bugün dinleneyim bariii aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Aaaaa vay sansar, ben de senin 53 e bakıp az kalmış diyordum kendime, hiç de çakmadım vaziyeti aklinialirimsmile
5 adet, unutma kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?