ayy bilirim biberiyenin kokusunu anamgilleri bayıltırdı ewde sırnaşık şey
hoş bulduk :))) acil zayıflamam lazım kızlar, yarından itibaren vurucam kendimi bitki çaylarına, yeşil elmalara işallak. zemuszemus
hoş geldin canm opuyorumnanaktanhoş bulduk :))) acil zayıflamam lazım kızlar, yarından itibaren vurucam kendimi bitki çaylarına, yeşil elmalara işallak. zemuszemus
hele kekikle birlesincesempatiksalakcinni
hos geldin arkadasım ama unutma elma acıktırır
Boyun kaç, kilon kaç, hedefin kaç canım?
Prensesim ben hiç korku film izleyemiyorum artık kuzum, hiç hatırlatma gece uyuyamıyorum sonra
hoş geldin canm opuyorumnanaktan
bende korku filmi izlemem sewmemde ...hem yalnız kalıyom korkarım walla((
hos geldin arkadasım ama unutma elma acıktırır
ben geldimmmmmmmm
hosgeldinn cicimmm
boyum 1.60, kilom 61.1.
hedefim karışık biraz kaydirigubbakcemile2
kızlar nisan'ın 10'una kadar ne verebilirsem kar ilk aşamada, tam tarih belli değil ama 10-20 nisan arası nişanım olacak. o vakte dek katı diyetler yapmam lazım; zira yumurtanın kapıya dayanmasını bekledimklava:
sonra toparlayıp sporla falan destekli devam edicem; bu kez planlı olucam ki; düğünde bari dilediğim kilolara gelebileyim. ne diyosunuz?
hoşbuldum canım seni bazen film topicinde de görüyorum güzel filmler tavsiye ediyosun :lepi:
Ben de kaçırdım hem de spor da yapmadım yani iyisin sen kaydirigubbakcemile5balli lokma tatlimm insallah canim benimm bugun bisiklet ve yuruyus yaptim ama biraz yemekte kacirdim birazz
Truf çözdü niye zorlandığımı: italik yaptığından boshayallersmile
canım çok zorlanıyosan büyütem de yazam?
Ayy canım ya, ünideyken filmlere çok rahat erişme imkanım vardı, sonrada sevgülüm indiriyodu bana film ama o da askerde olunca korku filmlerine ulaşamıyorum ben istediğim gibi. İzlemediğim 300 küsür filmim var ama korkuları cımbızla çeker gibi ayıklamışım :1no2: Saol önerin için fıstık ŞenizYollarını kaybeden beş genç kızın karabasana dönüşen serüvenlerini anlatıyor.Lise futbol maçında eve dönerken beş genç kız umutsuz bir şekilde yollarını kaybederler. Yardım almak için uğradıkları ıssız bir yerde bulunan markette bir araca çarparlar. Geride bir farı bulunan hasarlı jeepi bırakarak ne yapacaklarını bilmeden ve başlarına geleceklerinden korkmuş olduklarından olay yerinden kaçıp hızla karanlık ve ıssız yollara yönelirler.
Bölge halkının “Gözler” olarak diye adlandırdıkları yerden korku içinde ilerleyen kızlar, arkalarında birden beliren tek farlı jeepi gördüklerinde artık çok geçtir. Hasarlı jeepin şöförü birbiri ardına acımasız, korkunç saldırılarına başladığında beş kız masumiyetlerini muhtemelen de hayatlarını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırlar.
kizlarr onceden izlemistim epey bi germistii meraklisi varsa eger dedim
boyum 1.60, kilom 61.1.
hedefim karışık biraz kaydirigubbakcemile2
kızlar nisan'ın 10'una kadar ne verebilirsem kar ilk aşamada, tam tarih belli değil ama 10-20 nisan arası nişanım olacak. o vakte dek katı diyetler yapmam lazım; zira yumurtanın kapıya dayanmasını bekledimklava:
sonra toparlayıp sporla falan destekli devam edicem; bu kez planlı olucam ki; düğünde bari dilediğim kilolara gelebileyim. ne diyosunuz?
Hoşgeldin, çok kendine zarar verecek bişi yapma ama bol bol spor yap, gözle görülür etkiyi en kısa sürede öyle görürsün kaydirigubbakcemile5 Hem 58 kiloya falan düşsen de güzel olur fiziğin.
İstikrarlı olursan başarırsan canım, ama sadece diet değil sporla da desteklemen lazım.
Hayırlı olsun nişanın bu arada:)
saolasin canim benimm film izlemeyi cok seviorum ama su bi aydir bi tane bile izleyemedim insallah allah nasip ederse salidan sonra bi film patlatmasi yapcam kendime kismetse kaydirigubbakcemile3
ben birazdan başlarım film izlemeye bende bu sıralar iyi sardım filmesırnaşık şey
iyiseyirlerr tatlimm hangi filmi iziliceksinn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?