50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Prensesim ben hiç korku film izleyemiyorum artık kuzum, hiç hatırlatma gece uyuyamıyorum sonra

hoş bulduk :))) acil zayıflamam lazım kızlar, yarından itibaren vurucam kendimi bitki çaylarına, yeşil elmalara işallak. zemuszemus
hoş geldin canm opuyorumnanaktan

hele kekikle birlesincesempatiksalakcinni

hos geldin arkadasım ama unutma elma acıktırır

ıyyyy ewet kekik biberiye susam ve de melisa kullanıyodum bende o sıralarda

Kızlar ya kaç gündür lahmacun falan diyordunuz bugün lahmacun yedim ben de ekler yedim bir de baya üff mafoldumben

Boyun kaç, kilon kaç, hedefin kaç canım?

boyum 1.60, kilom 61.1.

hedefim karışık biraz kaydirigubbakcemile2

kızlar nisan'ın 10'una kadar ne verebilirsem kar ilk aşamada, tam tarih belli değil ama 10-20 nisan arası nişanım olacak. o vakte dek katı diyetler yapmam lazım; zira yumurtanın kapıya dayanmasını bekledim klava:

sonra toparlayıp sporla falan destekli devam edicem; bu kez planlı olucam ki; düğünde bari dilediğim kilolara gelebileyim. ne diyosunuz?

Prensesim ben hiç korku film izleyemiyorum artık kuzum, hiç hatırlatma gece uyuyamıyorum sonra

canim onceden cok izlerdim ama artik bende izleyemiorum hele artik hic izleyemem yalniz kalinca apartmanda keske kalicak birileri olsaydi hirsizlarda girdi bi kac kere ust katlara:**akannehir

hoş geldin canm opuyorumnanaktan

tekrar hoş bulduk a.s.

geçen yıl 5i 1 arada çayında kullanmıştım biberiye ve kekiği, funda, yeşil çay ve mateyle beraber... ama böbreklerimi zorladı sanırım, belim ağrıdı acayip.

geçenlerde aktara gittim, bu kez sadece mate ve yeşil çay dene dedi. ben de öyle yapıyorum, şimdilik problem yok allahtan.

tabi bu benim problemim; çünkü böbreklerim zaten çok çalışıyor kaydirigubbakcemile3

İstikrarlı olursan başarırsan canım, ama sadece diet değil sporla da desteklemen lazım.
Hayırlı olsun nişanın bu arada:)

hoşbuldum canım seni bazen film topicinde de görüyorum güzel filmler tavsiye ediyosun :lepi:

saolasin canim benimm film izlemeyi cok seviorum ama su bi aydir bi tane bile izleyemedim insallah allah nasip ederse salidan sonra bi film patlatmasi yapcam kendime kismetse kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar... sevgülüm aradıydı, onla konuştum uzuuun uzun, zavallı çok bunalmış

balli lokma tatlimm insallah canim benimm bugun bisiklet ve yuruyus yaptim ama biraz yemekte kacirdim birazz
Ben de kaçırdım hem de spor da yapmadım yani iyisin sen kaydirigubbakcemile5

canım çok zorlanıyosan büyütem de yazam?
Truf çözdü niye zorlandığımı: italik yaptığından boshayallersmile

Ayy canım ya, ünideyken filmlere çok rahat erişme imkanım vardı, sonrada sevgülüm indiriyodu bana film ama o da askerde olunca korku filmlerine ulaşamıyorum ben istediğim gibi. İzlemediğim 300 küsür filmim var ama korkuları cımbızla çeker gibi ayıklamışım :1no2: Saol önerin için fıstık Şeniz

Hoşgeldin, çok kendine zarar verecek bişi yapma ama bol bol spor yap, gözle görülür etkiyi en kısa sürede öyle görürsün kaydirigubbakcemile5 Hem 58 kiloya falan düşsen de güzel olur fiziğin.

Hoşgeldin, çok kendine zarar verecek bişi yapma ama bol bol spor yap, gözle görülür etkiyi en kısa sürede öyle görürsün kaydirigubbakcemile5 Hem 58 kiloya falan düşsen de güzel olur fiziğin.

hoş bulduk kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim, zaten kendime zarar vermeye yetecek bile zaman kalmadı ki aklinialirimsmile elimden geleni yapıcam işte, teşekkür ederim dulcinea'cım...

İstikrarlı olursan başarırsan canım, ama sadece diet değil sporla da desteklemen lazım.
Hayırlı olsun nişanın bu arada:)

teşekkürlerrrr :CüvCüv:

saolasin canim benimm film izlemeyi cok seviorum ama su bi aydir bi tane bile izleyemedim insallah allah nasip ederse salidan sonra bi film patlatmasi yapcam kendime kismetse kaydirigubbakcemile3

ben birazdan başlarım film izlemeye bende bu sıralar iyi sardım filmesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…