temem canım unutmam ben gidiyom kızlarrr tibetimi yapmaya öptümmm sizi
sicak cikolatam benimm bi ay once girdigim pantolana giremiorum reglimde alti gun gecikti sistim iyice
Fıstıkım sen dikkat ediyorsun diye biliyorum, o yüzden kısa süre içinde tekrar girersin o pantolona kaydirigubbakcemile5 Herşey bi yana, sen sağlam spor yapıyon aklinialirimsmile
Katrececim ben senin yazı fontunu okumakta güçlük çekiyorum
1 tatlı kaşığımı alıyoruz çörek otunu
ben bir de deniz kenarı bir yerde yaşıyorum yaz gelsin yüzmeye de başlarım,sabah yüzme,akşam yürüyüş pilates,öyle bir planım var.
ya bisürü alıntı yapıp cevap yazmıştım
ama şimdi hepsi gitti site gittiği için off ya
kizlar sitede sorunmu vardi giremedim bi turlu size kahve yaptim
Selam gamişcim, tibetleri yaptınız mı kızlar?
canim sekersiz kahve ama metebolizmayi hizlandiriomus
İlaç falan kullanıyorum canım ama bademi duymamıştım onuda deniyim belki ii gelir.Bu arada öğle 1 hurma 1 kase çorba içtim.ikindi zamanı 1 dilim kepek ekmeği 1 zeytin ve bir dilim peynir yedim.akşam üstüde patlıcanlı bulgur pilavı yedim 3 kaşık.az öncede 1 probis ve biraz fındık yedim.ama kızmayın kızlar çünkü regl dönemimdeyken acayip tatlı yemek istiyor canımburdan bi arkadaş badem mens ağrılarına iyi geliyor demişti sanırım
İlaç falan kullanıyorum canım ama bademi duymamıştım onuda deniyim belki ii gelir.Bu arada öğle 1 hurma 1 kase çorba içtim.ikindi zamanı 1 dilim kepek ekmeği 1 zeytin ve bir dilim peynir yedim.akşam üstüde patlıcanlı bulgur pilavı yedim 3 kaşık.az öncede 1 probis ve biraz fındık yedim.ama kızmayın kızlar çünkü regl dönemimdeyken acayip tatlı yemek istiyor canım
bilmiyorumkismile
kıs hergün mü yapıyodun sen arada bi dinlendir dulcınea dediği gibi zemuszemus
canım çok zorlanıyosan büyütem de yazam?
canım çok zorlanıyosan büyütem de yazam?
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ilk zamanlar ölçüyodum da simdi ölçmüyom. göz kararı 1 tatlı kasığı kadar yapıyom canım
uuff ne özledim yaaa..... maalesef bu yaz gönlümden geçirdiğim gibi olmıycak sabahtan aksama kadar kurs olcak hafta içi. kapalıda yüzerim bari diyorum haftasonu vakit olursa ama sınırlar içinde yüzmekmafoldumben
canım ben de eskiden çok çekiyodum bu sorundan.firefox kullanalıdan beri rahatım.silinmiyo onda aynen kalıyo geri tusuna basınca ya da cvplaya basınca tüm alıntılar görünüyo orda çıkıyo. mozilla firefox daha hızlı hem
ayy canım ellerine sağlık bu güzel kahve simdi madlenle ne güzel giderdisempatiksalakcinni
ya aksam spordan geldikten sonra denedim yapmayı ama popom tutulmus kaldıramadım sporumuz da kısa sürdü bugün salonda baska bi prog olcakmıs apar topar döndük daha tam yeni ısınmaya baslamıskrn ne güzel orda hazır vücüdum ısınıkken yapcaktım. bi haftadır spora gitmiyodum zaten iyce tutulmus her yanım hantallasmısım
bunu ben de tecrübe ettim kızlar.sabahları aç karna sekersiz türk kahvesi müthis wc ye cıkarıyo
hakkat ya, ben evvelki hafta 3 gün üst üste spora gittim 3 günde de 100 er den 300 tane ip atladım ayak bileklerime o kadar ağırlık binmis ki yürürken bile hissediyorum ayagımı yere sert basamıyorum. sporda stepde tempolu yapmakta çok zorlanyorum
ay bu arada bugün de bi güzel yağlandım gittim.fazla spor olmadı ya uzun sürmedi .
karden marka aldıgımı söylemistim ya kızlar portakal ve çilekten çok fark edemedim ama biberiyenin kapağını açar açmaz anadım tam doğal olmadıgını. zaten biliyodum aktarda sööylemisti %100 doğal olmadıgını da bu kadarını beklemiyodum gerçekten. ben geçen yıl talya ve bi marka daha kulanmıstım hiç onar gibi değildi. ya bu kadar olmaz dedm. o keskin koku yoktu. neyse bunlar bitsin ya talya ya geçen yıl kullandığım diğer markayı ya da aktarın imalatını alcam.
beğenmedim ben bunu
olsun bebeiş yağ yağdır:))
he ya sncilik buna ganaat idicen gari ne ediyim tam doğalın gesgün gokuları zati spordaki hatunları bayardı bugün de nere saklancağımı sastım zati:roflol:
Lingucum kuzum kaç zamandır yazcam sana unutuyoeum, plates topu lastik falan soruyordum, canım bunlar lastik topla bant, o yüzden markasını fazla sallama hangisi ucuzsa al ben topu 20ye(pompasıyla), bandı 15e aldım. Ayrıca topu çok az kullandım, çok dikkat gerekiyor, ters bir hareketi omurgayı zedeleyebiliyor falan, boşuna almışım. Bantdan memnunum ama.
çok saol canım ya opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
kızlar, sınırlı bir grup mu bu acaba? yoksa dileyen katılabiliyor mu?
Katılabiliyor canım .!.:hoş bulduk :))) acil zayıflamam lazım kızlar, yarından itibaren vurucam kendimi bitki çaylarına, yeşil elmalara işallak. zemuszemus
hoş bulduk :))) acil zayıflamam lazım kızlar, yarından itibaren vurucam kendimi bitki çaylarına, yeşil elmalara işallak. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?