50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sicak cikolatam benimm bi ay once girdigim pantolana giremiorum reglimde alti gun gecikti sistim iyice

Fıstıkım sen dikkat ediyorsun diye biliyorum, o yüzden kısa süre içinde tekrar girersin o pantolona kaydirigubbakcemile5 Herşey bi yana, sen sağlam spor yapıyon aklinialirimsmile

Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp znsel aktiviteyi güçlendirir.
Uyuşukluğu giderip enerji verir ve uyanık kalmayı sağlar.
Yapılan araştırmalar günde 6 fincan kahve içen 55 yaşındaki bir kişinin düşünme potansiyelinin içmeyenlere oranla 6 kat daha fazla olduğunu gösteriyor.
Ayrıca kahve içenlerde içmeyenlere nazaran daha az.
Ayrıca kahve içenlerde içmeyenlere nazaran daha az diş çürüğünün olması, bir başka dikkat çekici araştırma sonucu.
Kahve içtikten sonra organizmada ani değişiklikler oluyor. Tüm vücut ani bir enerji akımı ile doluyor. Bu enerji çocuklarda 3, yetişkinlerde ise 5-7 saat sonra azalmaya başlıyor. Tüm bu olumlu yönlerine rağmen kahveyi çok fazla tüketmemekte fayda var.
Araştırmalar günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor. Ancak kahvenin çok fazla tüketilmesi yüksek.

ABD`nin Scranton Üniversitesi`nden bir grup bilim adamı, kahvenin, yaşlanmayı geciktiren, kanseri önleyen anti-oksidan olarak zengini olduğunu keşfetti.
Söz konusu kahve, Türk usulü pişirilen kahve... Araştırmayı yapan Scranton Üniversitesi`nden Prof. Joe Vinson, `Anti-oksidanların birincil kaynağı kahve. Diğer besinler de de var. Ancak kahvedeki anti-oksidan maddeler açık arayla hepsini geçiyor` diyor. Kahvenin karaciğer ve bağırsak kanseri, Tip 2 diyabet ve Parkinson hastalığı riskini azalttığı bir süredir konuşuluyordu. Kahvedeki yüksek anti-oksidan özellik, bu etkilerin bir kısmını açıklıyor. Ancak araştırmayı yapan doktorlar şu uyarıda bulunmayı ihmal etmiyor: `Günde bir-iki kahveyi aşmayın.`

Fıstıkım sen dikkat ediyorsun diye biliyorum, o yüzden kısa süre içinde tekrar girersin o pantolona kaydirigubbakcemile5 Herşey bi yana, sen sağlam spor yapıyon aklinialirimsmile

balli lokma tatlimm insallah canim benimm bugun bisiklet ve yuruyus yaptim ama biraz yemekte kacirdim birazz

Katrececim ben senin yazı fontunu okumakta güçlük çekiyorum

canım çok zorlanıyosan büyütem de yazam?

canım çok zorlanıyosan büyütem de yazam?

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

1 tatlı kaşığımı alıyoruz çörek otunu

ilk zamanlar ölçüyodum da simdi ölçmüyom. göz kararı 1 tatlı kasığı kadar yapıyom canım

ben bir de deniz kenarı bir yerde yaşıyorum yaz gelsin yüzmeye de başlarım,sabah yüzme,akşam yürüyüş pilates,öyle bir planım var.

uuff ne özledim yaaa..... maalesef bu yaz gönlümden geçirdiğim gibi olmıycak sabahtan aksama kadar kurs olcak hafta içi. kapalıda yüzerim bari diyorum haftasonu vakit olursa ama sınırlar içinde yüzmekmafoldumben

ya bisürü alıntı yapıp cevap yazmıştım
ama şimdi hepsi gitti site gittiği için off ya

canım ben de eskiden çok çekiyodum bu sorundan.firefox kullanalıdan beri rahatım.silinmiyo onda aynen kalıyo geri tusuna basınca ya da cvplaya basınca tüm alıntılar görünüyo orda çıkıyo. mozilla firefox daha hızlı hem

kizlar sitede sorunmu vardi giremedim bi turlu size kahve yaptim

ayy canım ellerine sağlık bu güzel kahve simdi madlenle ne güzel giderdi
sempatiksalakcinni

Selam gamişcim, tibetleri yaptınız mı kızlar?

ya aksam spordan geldikten sonra denedim yapmayı ama popom tutulmus kaldıramadım sporumuz da kısa sürdü bugün salonda baska bi prog olcakmıs apar topar döndük daha tam yeni ısınmaya baslamıskrn ne güzel orda hazır vücüdum ısınıkken yapcaktım. bi haftadır spora gitmiyodum zaten iyce tutulmus her yanım hantallasmısım

canim sekersiz kahve ama metebolizmayi hizlandiriomus

bunu ben de tecrübe ettim kızlar.sabahları aç karna sekersiz türk kahvesi müthis wc ye cıkarıyo

burdan bi arkadaş badem mens ağrılarına iyi geliyor demişti sanırım
İlaç falan kullanıyorum canım ama bademi duymamıştım onuda deniyim belki ii gelir.Bu arada öğle 1 hurma 1 kase çorba içtim.ikindi zamanı 1 dilim kepek ekmeği 1 zeytin ve bir dilim peynir yedim.akşam üstüde patlıcanlı bulgur pilavı yedim 3 kaşık.az öncede 1 probis ve biraz fındık yedim.ama kızmayın kızlar çünkü regl dönemimdeyken acayip tatlı yemek istiyor canım
bilmiyorumkismile

cankuusum sen ne ilaci kullaniosun findigim?

kıs hergün mü yapıyodun sen arada bi dinlendir dulcınea dediği gibi zemuszemus

hakkat ya, ben evvelki hafta 3 gün üst üste spora gittim 3 günde de 100 er den 300 tane ip atladım ayak bileklerime o kadar ağırlık binmis ki yürürken bile hissediyorum ayagımı yere sert basamıyorum. sporda stepde tempolu yapmakta çok zorlanyorum

ay bu arada bugün de bi güzel yağlandım gittim.fazla spor olmadı ya uzun sürmedi .

karden marka aldıgımı söylemistim ya kızlar portakal ve çilekten çok fark edemedim ama biberiyenin kapağını açar açmaz anadım tam doğal olmadıgını. zaten biliyodum aktarda sööylemisti %100 doğal olmadıgını da bu kadarını beklemiyodum gerçekten. ben geçen yıl talya ve bi marka daha kulanmıstım hiç onar gibi değildi. ya bu kadar olmaz dedm. o keskin koku yoktu. neyse bunlar bitsin ya talya ya geçen yıl kullandığım diğer markayı ya da aktarın imalatını alcam.

beğenmedim ben bunu

afiyet seker olsun canimmm yaninda bi tanecik cikiolata olur ben genelde naneli yiyom ya lokum ya cikolatasi

olsun bebeiş yağ yağdır:))

ya dün gece bissürü çik. tayla ugrastım zati yaaa anam felaket çekiyoo ama ben geçen yılki irademi gösteremiyom ya geçn yıl bi çik yı günlere yediğimi bilirim küçük parçalarla. smdi bitter bile olsa bitirmeden koyamıyorum sempatiksalakcinni

Lingucum kuzum kaç zamandır yazcam sana unutuyoeum, plates topu lastik falan soruyordum, canım bunlar lastik topla bant, o yüzden markasını fazla sallama hangisi ucuzsa al ben topu 20ye(pompasıyla), bandı 15e aldım. Ayrıca topu çok az kullandım, çok dikkat gerekiyor, ters bir hareketi omurgayı zedeleyebiliyor falan, boşuna almışım. Bantdan memnunum ama.

he ya sncilik buna ganaat idicen gari ne ediyim tam doğalın gesgün gokuları zati spordaki hatunları bayardı bugün de nere saklancağımı sastım zati:roflol:

ayy bilirim biberiyenin kokusunu anamgilleri bayıltırdı ewde sırnaşık şey

çok saol canım ya opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Yollarını kaybeden beş genç kızın karabasana dönüşen serüvenlerini anlatıyor.Lise futbol maçında eve dönerken beş genç kız umutsuz bir şekilde yollarını kaybederler. Yardım almak için uğradıkları ıssız bir yerde bulunan markette bir araca çarparlar. Geride bir farı bulunan hasarlı jeepi bırakarak ne yapacaklarını bilmeden ve başlarına geleceklerinden korkmuş olduklarından olay yerinden kaçıp hızla karanlık ve ıssız yollara yönelirler.
Bölge halkının “Gözler” olarak diye adlandırdıkları yerden korku içinde ilerleyen kızlar, arkalarında birden beliren tek farlı jeepi gördüklerinde artık çok geçtir. Hasarlı jeepin şöförü birbiri ardına acımasız, korkunç saldırılarına başladığında beş kız masumiyetlerini muhtemelen de hayatlarını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırlar.

kizlarr onceden izlemistim epey bi germistii meraklisi varsa eger dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…