:roflol: Ay durum o kadar vahim değil ki... 61 kilo ile 58 kilo arasında arayip farkediyo fizik, ama tabi sporla. Sen düğüne hazırlık diye motive et kendini yerimsenibenhoş bulduk kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim, zaten kendime zarar vermeye yetecek bile zaman kalmadı ki aklinialirimsmile elimden geleni yapıcam işte, teşekkür ederim dulcinea'cım...
ben birazdan başlarım film izlemeye bende bu sıralar iyi sardım filmesırnaşık şey
saol canım changeling diye bi film izlicem dün orphenı izledim süperdi :1rolleyes:
:roflol: Ay durum o kadar vahim değil ki... 61 kilo ile 58 kilo arasında arayip farkediyo fizik, ama tabi sporla. Sen düğüne hazırlık diye motive et kendini yerimseniben
Hangi filmi izlicen delikafadulden Ben hellboy 2 yi izlemek için hellboy 1 e başladım, yarım kaldı, burdan sonra devam edip 2 ye geçcem kötükedihüso
He valla güzeldi, özellikle kızın oyunculuğu :lepi: Changeling bende vardı sanıırım, güzelse ben de izlerim kaydirigubbakcemile5
ben helboyu hiç begenmemiştim eşim zorla izlemeye calıştırdı ama nafile yarıya doğru filme bakıyodum ama izlemiyordummkaydirigubbakcemile3
evet hellboy fantastik gibi bişeydiii hiç sarmadı beni aksiyon ve bu tarz filmleri sevemedim gitti
Ben severim öyle fantastik filmleri kaydirigubbakcemile2 Özellikle hellboyu oynayan adamı da seviyorum, enterasan bi tipben helboyu hiç begenmemiştim eşim zorla izlemeye calıştırdı ama nafile yarıya doğru filme bakıyodum ama izlemiyordummkaydirigubbakcemile3
Drama canım, anne var, kaçırılan çocuk falan var... Beni pek çekmez bu tarz filmler, dramalardan uzak duruyorum. İnsanın için sıkılıyo valla bayanssulusmile Ama tabi en güzel filmler de her zaman dram barındırıyo :sm_confused: Çok keyifli olduğum zamanlar izliyom anca onları da boshayallersmilekonusu nasil bisey findikli lokumum
evet hellboy fantastik gibi bişeydiii hiç sarmadı beni aksiyon ve bu tarz filmleri sevemedim gitti
Ben severim öyle fantastik filmleri kaydirigubbakcemile2 Özellikle hellboyu oynayan adamı da seviyorum, enterasan bi tip
Drama canım, anne var, kaçırılan çocuk falan var... Beni pek çekmez bu tarz filmler, dramalardan uzak duruyorum. İnsanın için sıkılıyo valla bayanssulusmile Ama tabi en güzel filmler de her zaman dram barındırıyo :sm_confused: Çok keyifli olduğum zamanlar izliyom anca onları da boshayallersmile
orumcek adam serisi guzeldi bakalim devami gelcekmi canim
Ben daha onun hepsini de izlemedim, korku filmlerinden onlara sıra gelmedi zamanında sempatiksalakcinni 1,2 yi izledim sanırım ama 3 ü izlemediğimden eminim
örümcek adamıda izlemedim daha cok drama komedi aşkk korku bazenorumcek adam serisi guzeldi bakalim devami gelcekmi
Aslında korku sevenler fantastik ve bilim kurguya sıcak bakar diye bilirdim fıstık kaydirigubbakcemile
Evet canım, kesinlikle bu yönde dikkat etmeli izlenecek filmlere, sonra insanın içine bi oturuyo dramlar, nerden geldiğini şaşırıyon :1no2:haklisin canim bu ara biraz romantik komedi dramdan uzak filmler izlicem biliosun depresani kesiyoruzz bitcek bi hafta sonraa o yuzden beni depresif yapmicak filmler izlicemm kaymakli kunefemmm
kaydirigubbakcemile5 Yaw 2 o kadar da kötü değildir herhal kaydirigubbakcemile2 Öyle umuyomBen hellboyu sevmiştim ama 2 si güzel değildi fazla. Fantastik filmleri severim, özellikle çizgiroman uyarlamalarını.
İzlediydim fıstık, geçen bahsetmiştik hatta.canim izlemediysen oneririmmm tatlim buda epey germisti beni gullu lokumum
He yaw, animasyon da pek bi hoş oluyo sempatiksalakcinni Kız drama izlemeye, üzme tatlı canını kaydirigubbakcemile3örümcek adamıda izlemedim daha cok drama komedi aşkk korku bazen
fantastik filmleri severim ama hepsini değil birde animasyon seviyorum
kızlar ben filmime başlıyım öpüyorum sizi iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?