50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş bulduk kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim, zaten kendime zarar vermeye yetecek bile zaman kalmadı ki aklinialirimsmile elimden geleni yapıcam işte, teşekkür ederim dulcinea'cım...
:roflol: Ay durum o kadar vahim değil ki... 61 kilo ile 58 kilo arasında arayip farkediyo fizik, ama tabi sporla. Sen düğüne hazırlık diye motive et kendini yerimseniben
ben birazdan başlarım film izlemeye bende bu sıralar iyi sardım filmesırnaşık şey

Hangi filmi izlicen delikafadulden Ben hellboy 2 yi izlemek için hellboy 1 e başladım, yarım kaldı, burdan sonra devam edip 2 ye geçcem kötükedihüso

ben helboyu hiç begenmemiştim eşim zorla izlemeye calıştırdı ama nafile yarıya doğru filme bakıyodum ama izlemiyordummkaydirigubbakcemile3

ben helboyu hiç begenmemiştim eşim zorla izlemeye calıştırdı ama nafile yarıya doğru filme bakıyodum ama izlemiyordummkaydirigubbakcemile3
Ben severim öyle fantastik filmleri kaydirigubbakcemile2 Özellikle hellboyu oynayan adamı da seviyorum, enterasan bi tip

konusu nasil bisey findikli lokumum
Drama canım, anne var, kaçırılan çocuk falan var... Beni pek çekmez bu tarz filmler, dramalardan uzak duruyorum. İnsanın için sıkılıyo valla bayanssulusmile Ama tabi en güzel filmler de her zaman dram barındırıyo :sm_confused: Çok keyifli olduğum zamanlar izliyom anca onları da boshayallersmile

haklisin canim bu ara biraz romantik komedi dramdan uzak filmler izlicem biliosun depresani kesiyoruzz bitcek bi hafta sonraa o yuzden beni depresif yapmicak filmler izlicemm kaymakli kunefemmm

Ben hellboyu sevmiştim ama 2 si güzel değildi fazla. Fantastik filmleri severim, özellikle çizgiroman uyarlamalarını.

haklisin canim bu ara biraz romantik komedi dramdan uzak filmler izlicem biliosun depresani kesiyoruzz bitcek bi hafta sonraa o yuzden beni depresif yapmicak filmler izlicemm kaymakli kunefemmm
Evet canım, kesinlikle bu yönde dikkat etmeli izlenecek filmlere, sonra insanın içine bi oturuyo dramlar, nerden geldiğini şaşırıyon :1no2:
Ben hellboyu sevmiştim ama 2 si güzel değildi fazla. Fantastik filmleri severim, özellikle çizgiroman uyarlamalarını.
kaydirigubbakcemile5 Yaw 2 o kadar da kötü değildir herhal kaydirigubbakcemile2 Öyle umuyom
canim izlemediysen oneririmmm tatlim buda epey germisti beni gullu lokumum
İzlediydim fıstık, geçen bahsetmiştik hatta.
örümcek adamıda izlemedim daha cok drama komedi aşkk korku bazen

fantastik filmleri severim ama hepsini değil birde animasyon seviyorum
He yaw, animasyon da pek bi hoş oluyo sempatiksalakcinni Kız drama izlemeye, üzme tatlı canını kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…