50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yan taraflarınımı incelttin,alaahh tam benim istediğim şey:lepi: ne yaptın canım nasıl inceldi?

gız goçum daha gitmedi daha çoook ama göbeğimdne daha çok gitti.

canım yan yatıyorsun.üstteki bacağı kaldırıp indiriyorsun ama kaldırırken yanların hareket etitğini hissedecek seilde kaldırmak lazım.

aynı sekilde yan yatarak üstteki bacagı karna dogru kaldırıyorsun ama bunu dizi kırarak yapıyorsun sırf düz kalkmıyor

sırt üstü yatarak da yapabilirsin bunları

ben faydasını görüyorum

eğer ayakta yapılanları da yapmak istersen

ayakta dururken ayaklarını yan tarafa açma hareketi. mesela biraz sol biraz sağ yap.sonra sıraya yap böyle koy ellerini beline tempou bi sekilde bi sağ bi sol yan tarafa aç. zaten insan farkediyor yan karın kaslarının harekete geçtiğini.

ve bir diğer hareket

ayakta bi adım önce bi adım geride durus vaziyetini alıp geride kalan bacağı karna dogru çek indir çek indir ben bunu elimde su siseleriyle yapıyorum kol ve gögüs kaslarım da gelissin yan taraflar calısırken diye. bu gerideki bacagı karna dogru çekme hareketi hem kalçayı çalıstırıyor hem de karna dogru çektiğin için o yan bölgeyi çaıstıryor.

ama kalçaya yönelik bi hareket bu daha çok.

bak canım su hareket. zaten biliyosundur da anlatımım karısık olmustur belki diye resim ekliyorum.

bu hareketi böyle tek ayakla yapınca yanlar çalısıyor. çift ayak kaldırarak yapınca göbek bölgesi de çalsıyor.

bakın ne buldum.selülite ve bacak yağlanmalarına iyi geliyomus

biiirr plates topum bile yok annnneme küstüm annnlıyor muusssunnnn :gitme::gitme:

ben de yastıkla yaparım leee ya da pufuduk toplarlasempatiksalakcinni

esneme hareketlerinde de karın bölgesi çalısıyor aslında .

normalde ayakta spor yaptık yorulduk diyeim. oturuyoruz agrılarımız azalsın diye. oturduk dyelim söyle step tahtası yüksekiğinde bi yere.ucuna oturuyoruz. ayaklarımızı düz bi sekilde uzatıyoruz. ayak burunlarımız öne dogru iyce esniyor. ve biz de öne dogru esniyoruz .bunu yaparken hem yorulan bacaklarımız dinleniyor hem de bizim öne dogru eğilerek esnediğimiz sırada karın kasları çalısıyor.

sonra ayaklarımızı rahatlatmak adına burun kısmı öne dogru esnemiyor da bu sefer topuklarımız yere sabit burun havada sekilde bacaklarımızı rahatlarıyoruz. biz öne esniyoruz.

sonra bağdas kurup omurga tam dik bi sekilde oturuyoruz.yoruan belimiz bu sayede dinleniyor. daha sonra kollar iki yana açıv bi sekilde arkadan popoyu görecek sekilde bi sağ bi sol ceviriyoruz belimizi. bu da calıstırıyor o bölgeyi

ve bu esnemeleri düz zeminde otururken ayağın birisi yana açık birisi diz dısa kırık bi sekilde oturmus vaziyetteyken uzanmıs olan bacağın dizine dogru esniyoruz.hem bacak ağrısı hafifliyor hem yan karın kasları hareket ediyor

teşekkürler canım paylaşım içinopuyorumnanaktan
tarif ettiğin yan yatıp bacak kaldırma hareketini yaptım 30 sağ 30 sol bacak için.Şu bağdaş kurularak yapılan esneme hareketinide deniycem
kaydirigubbakcemile2

katrecem emeğine sağlık çok güzel bilgiler paylaşmışsın yine:)))
kızlar bu hareketlerin çoğu ''nivea body dinamik sabahlar '' videolarında mewcut:) ben geçen yaz yapıyodum 2 adet yaklaşık 45-50 dk lık videolar çok faydası olmuştu bana bi birini bi birini yapıyodum :))) sıkılınca leslie ye ve platese geçtim artıkın :))

bende menümü yazayım :)))

sabah:
1 kupa bitki çayı + 2 kuru kayısı, yarım yeşil elma + 1 kupa ılık su :)))
30 dk yürüyüş ardından yarım elma + 1 ceviz ve 45 dk plates

kah:
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 yumurtadan menemen, 1 küp kaşar, 1 küp beyaz peynir,2 yeşil zeytin , 2 kupa şekersiz açık çay

ara:
1 fincan sade türk kahvesi + 2 gayfeli guş lokumu :))

öğlen:
1 kase tavuk çorbası (az sehriyeli:))
bolca z. yağlı renkli salata(beyaz lahana,mor lahana,havuç,maydonoz,dere otu ....:)

akşamda:
yeşil mercimek yemeği ve yoğurt olacak :))))))

aralarda yeşil çay ve meyve yirimm:)))

sabah aç karnına bir bardak ılık su, üstüne elma sirkesi+bal+su.

kahvaltıda k-flakes+activia, üstüne yeşil çay+mate.

birazdan kaşarlı kepekli tost+nescafe. meyve niyetine yeşil elma...

bir de şu bağırsaklar tembel olmasa... bu arada erkenden kalkıp sporunu yapanlara bravooo! alkisalkisalkis

çok beğendim menünü canımkaydirigubbakcemile5 gayet dengeli ve sağlıklı olmuş

canım senin menünde güzel,akşamda böyle sağlıklı ve hafif şeyler yersen günü sağlıklı bişekilde tamamlamış olursun opuyorumnanaktan

slm canlarim kimsecikler yok ben de aksam yemegimi yiyeyim de oyle yazayim diyorum
ama bu aksam fazla oldugu icin gunduzden dengelemeye calistim :))
2 saat kadar utu ve temizlik yaptim
oksurugum bayaa azaldi
insallah yarin siftah benden bereket Allahtan deyip videolarima basliyorum
bacak ve gobek bi de kol yapabilirsem insallah herkesleri operekten bi mesajimin daha sonuna geldim saglicakla kalin yine gorusmek dilegiyle bizden ayrilmayin:)

ooo prensesim ellerine saglik da bu kadar kahve selulit yapmasin sonra hehhe sen bize bitki cayi yap sekersiz ya da meyve sik ya da dur canim sen yorulma TRUFCUM yapsin sikacak da almis zaten yeni ohhh mis :)))h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…