50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlarzemuszemus
hava çok güzel ama ben hala yatakta pinekliyorumohaoldumsmile malum yarın pzrtsi ya nekadar çok dinlensem okadar kardır modundayım.
Demek bu hafta ders haftası ha,size kolay gelsin kızlar

çok iyi düşünmüşsün canım benim kaydirigubbakcemile5 benimde aklımdan geçmiyo değil ama diyetisyenlerde ölee az buz almıyo malum ewlilik düşünüyos maddi durumum elwerirse bende kilo korumamı bi uzmanla yapmak isterim hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

sağol canım,ben de güzel havalarda evde geçirilen ,uyuyarak geçirilen vaktime acıyorum,hep dışarıda olmak istiyroum.değerlendir bence bu havayı

sen evleniyorsun,ben de çalışıyorum ama hala öğrenciyim,harç ödemekten iki üniversiteye belimi doğrultamadım, ilçeden ile git gel yol parası ev geçimi filan derken gidiyor paracıklar ama diyetisyene para ayırabilirim herhalde, kış bitti yakıt parasını oraya aktarıcam

kalkk kıss hadiiiii uyuşuk gezersin bakk gün içinde sempatiksalakcinni
kızlar yaw ben nolursa olsun 7 gibi uyanırım 8 e doğruda yataktan kalkmış olurum siz nası yapabiliyonus yaw :gitme: benimkide kötüüü eyvahedigeldismile ortasını bulamadım gitti :roflol:

bende sabah kalktım tarçın,zencefil,karanfil we ıhlamurlu bitki çayımı içtim:)) 2 kuru kayısı yedim ve ruşeym mi yuttum bol ılık suyla sonra bir ceviz yarım yeşil elma yedikten sonra 30 dk yürüdüm zemuszemus geldim kalan elmayı yiyip su içip 45 dk pilates yaptım kaydirigubbakcemile2 şimdide kahvaltımı sonrası çay keyfimi yapıyom

süpersin yawrum maşşallahh sana a.s. sipidi gonzalesim benim her yere yetişiyon kıs Şeniz

sağol canım,ben de güzel havalarda evde geçirilen ,uyuyarak geçirilen vaktime acıyorum,hep dışarıda olmak istiyroum.değerlendir bence bu havayı

sorma canım bende acıyorum aslında,pişman olmuyo değilim,kahvaltı edip balkonumda kahvemi içeyim bari en azından boshayallersmile

tatillerdedemi 7de uyanıyosun:1shok: ayy imkansız yapamam.Haftasonları en erken 10da kalkarım.Alında senin yaptığın daha güzel,tüm günü yaşayabiliyorsun ben kalkıp kendime gelene kadar günün yarısı gidiyo zaten.Keşke bende erkencilerden olabillsem ama malesef:1no2:uykuyu seviyorum
ne güzel sporunuda yapmışsın tebrikerdiyorum canım seni :lepi:

ewet koçum ya tatillerde de erken kalkarım hiç bi işim yoksa bile :gitme: aklinialirimsmile allahtan sewdicemde fazla uyumaz benim gibidir yoksa ne kötü olurdu biri uyuyo diğeri onun uyanmasını bekliyo kafamçokkarıştı afiyet olsun cicim sana cokacimcoook

bende bugün saçıma şu sinamekili kürü uygulucam dün katrece dedi unuttuydum walla ben onu :)) bide maske yaparım yüzümeee kaydirigubbakcemile3 deniz tuzuylada ficüdüma peeling misss oolcam ehehe :jeyyar: :roflol:

bende bugün saçıma şu sinamekili kürü uygulucam dün katrece dedi unuttuydum walla ben onu :)) bide maske yaparım yüzümeee kaydirigubbakcemile3 deniz tuzuylada ficüdüma peeling misss oolcam ehehe :jeyyar: :roflol:

ooo anlaşılan bugün kendimizi şımartıcaz hekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 süpersin canım,şımart kendini bu mis gibi tatil gününde.kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan

ooo anlaşılan bugün kendimizi şımartıcaz hekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 süpersin canım,şımart kendini bu mis gibi tatil gününde.kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan

he guzum ya şımartiim accuk yerimseniben saol canım öptüm herkesleri a.s.

Günaydın kızlar,

Ya ben kilo almadım ama, spor yapamayınca göbeğim çıktı azcık sanki, mekik falan çekemiyorum da, eğilip kalkamıyorum da nasıl bir karın hareketi yapsam acaba bilmiyorumkismile

bence de çok iyi düsünmüssün. kiloyu sabitlemek ve hep korumak için ideal bi çözüm bence ama lingunun dediği gibi külfetli de oluyo. bence kendi fırsatlarıma bi sekilde korumaya calıscam insalllah

ay ben öyle erken kalktıgım da asırı gergin oluyorum yaaa. Alahtan benimki de uyumayı sever değilse anam gibi basıma dikilse geğpgergin geçerdi heralde günlerim

eskiden gece kaçta yatarsam yatayım istediğim saatte gayet uykumu almıs aziyette kalkardım ama uzun süredir uykuya düskünüm.tabi asırı değil o zaman fena bas agrısı oluyo

ay benim saçlar kuru.iyi yumusadı az yaptıgım halde. bi süredir medikal sampuan kullanıyorum ve roac. hapı kullanıyorum kurumustu iyi geldi.

Günaydın kızlar,

Ya ben kilo almadım ama, spor yapamayınca göbeğim çıktı azcık sanki, mekik falan çekemiyorum da, eğilip kalkamıyorum da nasıl bir karın hareketi yapsam acaba bilmiyorumkismile

canım yattığın yerden yapabilirisn.iyce uzan bacaklar da uzansın. sonra bacaklarını dizlerine dogru çek uzat , sırayla yap. ve yne yerde iyce uzanık sekilde ama yan sekilde yatarak.bu seferde yan karın bölgesini çalıstırabiirsin

boynunu kaldırmak zorunda değilsin canım dizlerini kırark yapmak istemiyosan bacaklarını düz bi sekilde kaldırıp indiredebiirsin hem sırt üstü hem yan sekilde

yap canım ben de çok yorgun oldugum da ayakta yapamıyorum. tv izlerken falan yattıgım yerden yapıyorum. özellikle yan yatark yapılanları ihmal etmemeye calısıyorum zaten yan taraflar göbekten daha çok inceldi mekikten fazla yapıyorum bu yan tarafları calıstırmayı o yüzden haralde

Olabilir, bir de bacak hareketleri de çalıştırıyor yanları.

yan taraflarınımı incelttin,alaahh tam benim istediğim şey:lepi: ne yaptın canım nasıl inceldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…