chemescim vede trufcum kolay gelsin sizlere opuyorumnanaktan
koçum gripinim aşağılarda görüyom seni de geçmişimi okuyon kine sempatiksalakcinni
bu arada arkadaşlar ben artık yediğimin içtiğimin hesabını tutmuyorum,yaşam tarzı haline geldi. alışkanlık oldu. hedeflediğim kiloya geldikten sonra da bir diyetisyene gitmek istiyorum,iyi bir diyetisyene. metabolizma hızımı ölçtürücem,spor yapmayı bırakmam artık asla. yaza yüzmeye de başlayacağım. zaten diyet de yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece,her şeyi yiyorum. mevcut yağlarımdan kurtulduktan sonra kilo koruma kısmında yardım alıcam.öyle bir plan yaptım kendimce..
günaydın arkadaşlarzemuszemus
hava çok güzel ama ben hala yatakta pinekliyorumohaoldumsmile malum yarın pzrtsi ya nekadar çok dinlensem okadar kardır modundayım.
Demek bu hafta ders haftası ha,size kolay gelsin kızlar
çok iyi düşünmüşsün canım benim kaydirigubbakcemile5 benimde aklımdan geçmiyo değil ama diyetisyenlerde ölee az buz almıyo malum ewlilik düşünüyos maddi durumum elwerirse bende kilo korumamı bi uzmanla yapmak isterim hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlarzemuszemus
hava çok güzel ama ben hala yatakta pinekliyorumohaoldumsmile malum yarın pzrtsi ya nekadar çok dinlensem okadar kardır modundayım.
Demek bu hafta ders haftası ha,size kolay gelsin kızlar
sen evleniyorsun,ben de çalışıyorum ama hala öğrenciyim,harç ödemekten iki üniversiteye belimi doğrultamadım, ilçeden ile git gel yol parası ev geçimi filan derken gidiyor paracıklar ama diyetisyene para ayırabilirim herhalde, kış bitti yakıt parasını oraya aktarıcam
sağol canım,ben de güzel havalarda evde geçirilen ,uyuyarak geçirilen vaktime acıyorum,hep dışarıda olmak istiyroum.değerlendir bence bu havayı
kalkk kıss hadiiiii uyuşuk gezersin bakk gün içinde sempatiksalakcinni
kızlar yaw ben nolursa olsun 7 gibi uyanırım 8 e doğruda yataktan kalkmış olurum siz nası yapabiliyonus yaw :gitme: benimkide kötüüü eyvahedigeldismile ortasını bulamadım gitti :roflol:
sorma canım bende acıyorum aslında,pişman olmuyo değilim,kahvaltı edip balkonumda kahvemi içeyim bari en azından boshayallersmile
tatillerdedemi 7de uyanıyosun:1shok: ayy imkansız yapamam.Haftasonları en erken 10da kalkarım.Alında senin yaptığın daha güzel,tüm günü yaşayabiliyorsun ben kalkıp kendime gelene kadar günün yarısı gidiyo zaten.Keşke bende erkencilerden olabillsem ama malesef:1no2:uykuyu seviyorum
ne güzel sporunuda yapmışsın tebrikerdiyorum canım seni :lepi:
bende bugün saçıma şu sinamekili kürü uygulucam dün katrece dedi unuttuydum walla ben onu :)) bide maske yaparım yüzümeee kaydirigubbakcemile3 deniz tuzuylada ficüdüma peeling misss oolcam ehehe :jeyyar: :roflol:
ooo anlaşılan bugün kendimizi şımartıcaz hekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 süpersin canım,şımart kendini bu mis gibi tatil gününde.kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan
bu arada arkadaşlar ben artık yediğimin içtiğimin hesabını tutmuyorum,yaşam tarzı haline geldi. alışkanlık oldu. hedeflediğim kiloya geldikten sonra da bir diyetisyene gitmek istiyorum,iyi bir diyetisyene. metabolizma hızımı ölçtürücem,spor yapmayı bırakmam artık asla. yaza yüzmeye de başlayacağım. zaten diyet de yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece,her şeyi yiyorum. mevcut yağlarımdan kurtulduktan sonra kilo koruma kısmında yardım alıcam.öyle bir plan yaptım kendimce..
ewet koçum ya tatillerde de erken kalkarım hiç bi işim yoksa bile :gitme: aklinialirimsmile allahtan sewdicemde fazla uyumaz benim gibidir yoksa ne kötü olurdu biri uyuyo diğeri onun uyanmasını bekliyo kafamçokkarıştı afiyet olsun cicim sana cokacimcoook
bende bugün saçıma şu sinamekili kürü uygulucam dün katrece dedi unuttuydum walla ben onu :)) bide maske yaparım yüzümeee kaydirigubbakcemile3 deniz tuzuylada ficüdüma peeling misss oolcam ehehe :jeyyar: :roflol:
Günaydın kızlar,
Ya ben kilo almadım ama, spor yapamayınca göbeğim çıktı azcık sanki, mekik falan çekemiyorum da, eğilip kalkamıyorum da nasıl bir karın hareketi yapsam acaba bilmiyorumkismile
boynunu kaldırmak zorunda değilsin canım dizlerini kırark yapmak istemiyosan bacaklarını düz bi sekilde kaldırıp indiredebiirsin hem sırt üstü hem yan sekilde
yap canım ben de çok yorgun oldugum da ayakta yapamıyorum. tv izlerken falan yattıgım yerden yapıyorum. özellikle yan yatark yapılanları ihmal etmemeye calısıyorum zaten yan taraflar göbekten daha çok inceldi mekikten fazla yapıyorum bu yan tarafları calıstırmayı o yüzden haralde
yap canım ben de çok yorgun oldugum da ayakta yapamıyorum. tv izlerken falan yattıgım yerden yapıyorum. özellikle yan yatark yapılanları ihmal etmemeye calısıyorum zaten yan taraflar göbekten daha çok inceldi mekikten fazla yapıyorum bu yan tarafları calıstırmayı o yüzden haralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?