50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yasemincimm lokum nasil?neler yapti biraz onun haberlerini dinlemek iyi gelir dedim ozledim lokumumudaa bitanem

lokum iyi tatlım bu ara lokumdan macera çıkmıyoo evde saki sakin takılıyor kaydirigubbakcemile3 uykusu gelince yatağa çıkıp uyuyoo biz ellemeyince oda sakin biz onunla uğraşınca oda oynuyo garibim inan hiç ilgilenemiyorum onunlaabilmiyorumkismile (oyun anlamında):1closedeyes:

aman iyi olsun sagligi yerinde olsundaaa biricik lokumumum hale teyzesi cok sevinir havalar isinsinda legeni doldurursun oynasir kuzumm benimm
benim icin uyumuyosa opersin musait oldugunda gigisindan hayatim

aman iyi olsun sagligi yerinde olsundaaa biricik lokumumum hale teyzesi cok sevinir havalar isinsinda legeni doldurursun oynasir kuzumm benimm
benim icin uyumuyosa opersin musait oldugunda gigisindan hayatim

doğru diyorsun tatlım ben senin için şincik gidiyom onu öpmeye hemde merak etmiştim napıyor diye bakmış olurum

bende kaçıyorum kızlarrr yatayım artıkınn:1closedeyes:
hepinize daqlı rüyalarrrrolumunekankayizsmile

prensesiim lokumu öptüm birtanemmmm uyuyormuş benim mayhoşumboshayallersmile

bende kaçıyorum kızlarrr yatayım artıkınn:1closedeyes:
hepinize daqlı rüyalarrrrolumunekankayizsmile

prensesiim lokumu öptüm birtanemmmm uyuyormuş benim mayhoşumboshayallersmile

oyy uyusunda buyusun bebiskom benimm
allah raahatlik versin hayatimm tatli ruyalar canim

günaydın kızlar, bugün çok güzel birgün.hava çok güzel,sabah 1 saat tempolu yürüdüm,süper bir kahvaltı yaptım,damak zevkime uygun. ama artık ders çalışmak zorundayım,önümüzdeki bir hafta çok sıkı çalışmam lazım,çoook gerildim çok.kolay gelsin bana...

mayıs sonuna kadar 7 kilomu? 2 ayda 7 kilo fazla aslında yaa,hevesini kırmak için söylemiyorum yanlış anlama trufcum ama sağlıksız olabilir belkiCADIARZU

canım şu anda 56 kiloyum
mayıs sonunda 51 olsamda yeter
2 ayda 5-6 kilo çok değil sanki
iş ki verebilsem

günaydınnn canlarımmm olumunekankayizsmile

günaydın canım

günaydın
benim de ders çalışmam lazım...
sana da bana da kolay gelsin. turkbayragi

bu arada arkadaşlar ben artık yediğimin içtiğimin hesabını tutmuyorum,yaşam tarzı haline geldi. alışkanlık oldu. hedeflediğim kiloya geldikten sonra da bir diyetisyene gitmek istiyorum,iyi bir diyetisyene. metabolizma hızımı ölçtürücem,spor yapmayı bırakmam artık asla. yaza yüzmeye de başlayacağım. zaten diyet de yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece,her şeyi yiyorum. mevcut yağlarımdan kurtulduktan sonra kilo koruma kısmında yardım alıcam.öyle bir plan yaptım kendimce..

chemescim vede trufcum kolay gelsin sizlere opuyorumnanaktan

koçum gripinim aşağılarda görüyom seni de geçmişimi okuyon kine sempatiksalakcinni

günaydın
benim de ders çalışmam lazım...
sana da bana da kolay gelsin. turkbayragi

hepimize kolay gelsin,öyle sıkıştım ki,haftaya açıköğretim sınavlarım var,yüksek lisanstan ödevlerim var,çalış da gel dedi hocalar üstelik,iş var bir taraftan...bu haftayı atlatsam rahatlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…