kizlar iyi pazarlar canlar sizlere kahveyaptimmmm
slm canlarim kimsecikler yok ben de aksam yemegimi yiyeyim de oyle yazayim diyorum
ama bu aksam fazla oldugu icin gunduzden dengelemeye calistim :))
2 saat kadar utu ve temizlik yaptim
oksurugum bayaa azaldi
insallah yarin siftah benden bereket Allahtan deyip videolarima basliyorum
bacak ve gobek bi de kol yapabilirsem insallah herkesleri operekten bi mesajimin daha sonuna geldim saglicakla kalin yine gorusmek dilegiyle bizden ayrilmayin:)
ooo prensesim ellerine saglik da bu kadar kahve selulit yapmasin sonra hehhe sen bize bitki cayi yap sekersiz ya da meyve sik ya da dur canim sen yorulma TRUFCUM yapsin sikacak da almis zaten yeni ohhh mis :)))h
prensescim,yesacım merhaba canlarım
slm canlarim kimsecikler yok ben de aksam yemegimi yiyeyim de oyle yazayim diyorum
ama bu aksam fazla oldugu icin gunduzden dengelemeye calistim :))
2 saat kadar utu ve temizlik yaptim
oksurugum bayaa azaldi
insallah yarin siftah benden bereket Allahtan deyip videolarima basliyorum
bacak ve gobek bi de kol yapabilirsem insallah herkesleri operekten bi mesajimin daha sonuna geldim saglicakla kalin yine gorusmek dilegiyle bizden ayrilmayin:)
ooo prensesim ellerine saglik da bu kadar kahve selulit yapmasin sonra hehhe sen bize bitki cayi yap sekersiz ya da meyve sik ya da dur canim sen yorulma TRUFCUM yapsin sikacak da almis zaten yeni ohhh mis :)))h
Ay ne güzel kahve böyle ellerine sağlık kuzum.olumunekankayizsmile
Ay yesacım da burdaymış Şeniz
Koçum da burdaymış ne güzel birazdan kızcak gerçi bana bilmiyorumkismile
hosgeldinn tatliskommmprensescim,yesacım merhaba canlarım
afiyet seker olsunn fistigimmmellerine sağlık canım döktürmüşsün yinee a.s.
Ay ne güzel kahve böyle ellerine sağlık kuzum.olumunekankayizsmile
cicegimmm afiyet seker olsunn tatlimm
nasilsin agrin sizin varmi bebegim?
gripincim ben 2 gündür dondurma yiyom :icecream: ne diyosun hocam :roflol:
Lingum da gelmiş hoşgelmiş:)
Ben de yediklerimi yazıyım.
Sabah 2 dilim tahıl ekmeği, 4 dilim sucuk(mangal boyların ince kesilmiş hali) 2 dilim de kaşar yedim, bir de bir çay kaşığı nutella yedim.
Arada tavuk göğsü yedim küçüklerinden.
Öğlen uyuyakalmışım planet earth izlerken.
Kalkınca danette yedim.
Arada 2 çay kaşığı nutella yedim.
Akşama da yoğurtlu ıspanak yiycem dün yapmaya üşenmiştim kahvaltıyla geçirmiştim bugün yaptım.
Lingum da gelmiş hoşgelmiş:)
Ben de yediklerimi yazıyım.
Sabah 2 dilim tahıl ekmeği, 4 dilim sucuk(mangal boyların ince kesilmiş hali) 2 dilim de kaşar yedim, bir de bir çay kaşığı nutella yedim.
Arada tavuk göğsü yedim küçüklerinden.
Kalkınca danette yedim.
Arada 2 çay kaşığı nutella yedim.
Akşama da yoğurtlu ıspanak yiycem dün yapmaya üşenmiştim kahvaltıyla geçirmiştim bugün yaptım.
ye canım bişey olmaz:icecream: bende çok severim dondurmayı.Ama onu yiyince başka bişeylerden kıs bari,extradan kalori alma canikom
ceza vermeye hazırımsengözlerimebaksanab neler yedin bakalım,gerçi sen sporla dengelemişsindir kaydirigubbakcemile2
cicegimmm afiyet seker olsunn tatlimm
nasilsin agrin sizin varmi bebegim?
kizlar bugun tartildim 63 ciktimmm bu aralar yediklerimi ictiklerimi pek yazamadim buraya ama kismetse salidan sonra bi duzene sokcam kendimi yazarimm
reglimde bi hafta gecti siskinlik vardir deilmi
bu ne kıızzakannehir sırf tatlıyla beslenmişsin nerdeyse.Adet dönemindemisin,neden yedin bu kadar tatlıyı? Sporunu yaptınmı peki kuzum?
Canım spor yaptım da ona spor denmez pek, katrecemin söylediği egzersizleri yapabildim ancakAma öğle yemeği yemedim ordan yırtarım belki:)
Ağrım sızım yok kuzum, gayet iyiyim de bandajlardan kurtulup normal hayatıma dönebilirsem daha iyi olucam sen de 63 değilsindir canım şişliktir o, takma kafana.
ayyyyyyyy ne guzel ben geldim senlendi ortalik hehehhe :)))
yok bebeeemm toplam da 2 saat de bunun 45 dk hadi bilemedin 1 saati utudur:))))
herkesleri kocaman opuyorummmmm saat pek erken ama birazdan yiyecegiz sanirimm biz yemegi:)) (16:15)
scyllacigim ne yedin bakalim soyle soyleeeee demistim ama canim benim afiyet olsun ne yediysen :)
ayyy ben de bi turlu cikamadim tartiya sabah ac karnina soyle ustumde incecik bi seylerle falan demin cktim bu sefer de 51.5 dedi ama bunlarin hic biri dogru deeeldir demi:)
kizlar bugun tartildim 63 ciktimmm bu aralar yediklerimi ictiklerimi pek yazamadim buraya ama kismetse salidan sonra bi duzene sokcam kendimi yazarimm
reglimde bi hafta gecti siskinlik vardir deilmi
bu arada bende dayanamayıp tartıldım bugün kızlar
tamtamına 53.700 çıktım,oleeeeyyyhihoyyyt belki cumaya kadar 53buçuk falan olurum
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?