50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar iyi pazarlar canlar sizlere kahveyaptimmmm

Ay ne güzel kahve böyle ellerine sağlık kuzum.olumunekankayizsmile

Ay yesacım da burdaymış Şeniz

prensescim,yesacım merhaba canlarım

Koçum da burdaymış ne güzel birazdan kızcak gerçi bana bilmiyorumkismile

neee 2 saat ütümüü akannehir can mı dayaır kıs onaaa iyi dayanmışsın walla olumunekankayizsmile

bende bugünkü listemi yazayım bari
Sabah(saat 11 buçuk gibi yani) kahvaltı etmek canım istemedi hiç.Etsiz çiğköfte vardı ondan 4 tane yedim.Arada sade kahve içtim
Öğleyin 1 tabak enginar yemeği yedim
Arada 1 muz
Akşama ne yiyeceğime karar veremedim henüz.Ama muhtemelen koca bir tabak salata yerim gibi,canım onu istiyo çünkü

Ay ne güzel kahve böyle ellerine sağlık kuzum.olumunekankayizsmile

Ay yesacım da burdaymış Şeniz

Koçum da burdaymış ne güzel birazdan kızcak gerçi bana bilmiyorumkismile

ceza vermeye hazırımsengözlerimebaksanab neler yedin bakalım,gerçi sen sporla dengelemişsindir kaydirigubbakcemile2

Lingum da gelmiş hoşgelmiş:)

Ben de yediklerimi yazıyım.

Sabah 2 dilim tahıl ekmeği, 4 dilim sucuk(mangal boyların ince kesilmiş hali) 2 dilim de kaşar yedim, bir de bir çay kaşığı nutella yedim.
Arada tavuk göğsü yedim küçüklerinden.
Öğlen uyuyakalmışım planet earth izlerken.
Kalkınca danette yedim.
Arada 2 çay kaşığı nutella yedim.
Akşama da yoğurtlu ıspanak yiycem dün yapmaya üşenmiştim kahvaltıyla geçirmiştim bugün yaptım.

ayyyyyyyy ne guzel ben geldim senlendi ortalik hehehhe :)))

yok bebeeemm toplam da 2 saat de bunun 45 dk hadi bilemedin 1 saati utudur:))))

herkesleri kocaman opuyorummmmm saat pek erken ama birazdan yiyecegiz sanirimm biz yemegi:)) (16:15)

scyllacigim ne yedin bakalim soyle soyleeeee demistim ama canim benim afiyet olsun ne yediysen :)

ayyy ben de bi turlu cikamadim tartiya sabah ac karnina soyle ustumde incecik bi seylerle falan demin cktim bu sefer de 51.5 dedi ama bunlarin hic biri dogru deeeldir demi:)

kizlar bugun tartildim 63 ciktimmm bu aralar yediklerimi ictiklerimi pek yazamadim buraya ama kismetse salidan sonra bi duzene sokcam kendimi yazarimm
reglimde bi hafta gecti siskinlik vardir deilmi

bu ne kıızzakannehir sırf tatlıyla beslenmişsin nerdeyse.Adet dönemindemisin,neden yedin bu kadar tatlıyı? Sporunu yaptınmı peki kuzum?

bu arada bende dayanamayıp tartıldım bugün kızlar
tamtamına 53.700 çıktım,oleeeeyyyhihoyyyt belki cumaya kadar 53buçuk falan olurum

hoşbuldum datlumm sende hoş gelmişsen kaydirigubbakcemile3 kızılcak bişi yok be azar azar yemişsin hep afiyet olsun olumunekankayizsmile bakalım koçum ne dicek sempatiksalakcinni

ye canım bişey olmaz:icecream: bende çok severim dondurmayı.Ama onu yiyince başka bişeylerden kıs bari,extradan kalori alma canikom

koçum benim ara öğün olarak yedim zatennn :roflol: gün içindede öle ağır şeyler yememeye gayret ettim bayanssulusmile

ceza vermeye hazırımsengözlerimebaksanab neler yedin bakalım,gerçi sen sporla dengelemişsindir kaydirigubbakcemile2

Canım spor yaptım da ona spor denmez pek, katrecemin söylediği egzersizleri yapabildim ancak Ama öğle yemeği yemedim ordan yırtarım belki:)

cicegimmm afiyet seker olsunn tatlimm
nasilsin agrin sizin varmi bebegim?

Ağrım sızım yok kuzum, gayet iyiyim de bandajlardan kurtulup normal hayatıma dönebilirsem daha iyi olucam sen de 63 değilsindir canım şişliktir o, takma kafana.

kizlar bugun tartildim 63 ciktimmm bu aralar yediklerimi ictiklerimi pek yazamadim buraya ama kismetse salidan sonra bi duzene sokcam kendimi yazarimm

canım regl dönemindden sonra hafif şişkinlik kalıyo tabi bi müddet.Ama bence sen dikkatli ol yediklerinde ve hareketini ihmal etme

bu ne kıızzakannehir sırf tatlıyla beslenmişsin nerdeyse.Adet dönemindemisin,neden yedin bu kadar tatlıyı? Sporunu yaptınmı peki kuzum?

evet canım aynen öyle, bu dönem de canım pek normal yemek istemiyor, tatlı istiyor hep
Spor da işte o dediğim egzersizleri yaptım, calleneticsin kalça için olan hareketlerini yapıcam bir de.

olsun onlarda bişeydir sonuçta dimi,bende yaptım onları bugünkaydirigubbakcemile2
neyse sana ceza olarak yarın gün boyunca tatlı birşey yemeyi yasaklıyorumkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana gerçekten canım yarın tatlı yeme artık

ayağını sürüden de geldin sanırım yesacım :roflol:
değildir guzuuuu sabah tartıl bi bakalım CADIARZU

ödem olabilir canım :hulya:

bu arada bende dayanamayıp tartıldım bugün kızlar
tamtamına 53.700 çıktım,oleeeeyyyhihoyyyt belki cumaya kadar 53buçuk falan olurum

harikaaaaaa inş. cumaa günüde yüzün güler bidenesi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…