Sağol canım, sana da:)
Benim de 1.67 ben 49-50 olmuştum bir ara çok çirkinleşmiştim, yüzüm bir garip olmuştu, spor falan yapmadım direk diyetle zayıfladım ondan herhalde. Sonra bilinçli olarak kendimi yemeğe verdim:)
bu nasıl bişey yaa,içi boşmu bunun? ne diyolar orda buna?
bos bebeeem her pazar olur menu de bizim adi da Yorkshire pudding kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun valla dedigim gibi pazarlari bole :)) bi de aksam yemekleri ben yapmiyorum onume ne gelirse hobaaaaaaaaaaaadelikafadulden
doğru diyon canım olumunekankayizsmile
kız hepsi burada da indirimde plates ürünleri ürünler war ...ben geçen gece aldım ama ulaşmadı henüz elime :ecrin_bebek:
buğday
Lifli gıdalar sağlıklı bir beslenmenin temelidir. Buğdayın dış kabuklarından elde edilen kepek de, genellikle mısır gevreği türü yiyeceklerle tüketilir. Kepekli buğday unundan yapılan kurabiye vb. bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar ve kabızlığı önler. Buğday tanesinin özü olağanüstü besleyicidir. Vücudun özümsediği kalsiyum, demir ve çinko burada depolanır. Besin değeri, potansiyel olarak yulaf ve mısırdan daha yüksek olan buğday, bağırsak ve rektum kanserini önleyici faktörler içerir. Ama, yulaf ve mısıra kıyasla sindirimi biraz daha zordur.
maydanoz
Salata ve yemeklerin süsü maydanozun nerdeyse deva olmadığı dert yok gibi.. A ve C vitamini ile demir, kükürt, fosfos ve mangan elementleri deposu olan maydanoz sindirimi kolaylaştırıyor, böbrek taşlarını düşürüyor, görme gücünü ve anne sütünü artırıyor. Bir demir deposudur. Genellikle taze yenen maydanozda, kalsiyum, potasyum ve A vitamini vardır. Bir tutam maydanoz, günlük C vitamini ihtiyacının çoğunu karşılar. Böbrekleri çalıştırarak idrar getirir ve taşları düşürüyor , kan şekerini normal seviyede tutar ve kansere karşı da koruyucudur. Yatmadan evvel yenildiğinde sabahları tatlı bir nefesle uyanmamızı sağlar. Anne sütünü artırır. Vücuttaki zehirli maddeleri dışarı atar. Görme gücünü artıyor, kaynatılıp içiildiğinde ve cilde bu suyla pansuman yapıldığında sivilcelere iyi geliyor. Kaynatılan maydanozun suyu gözlere pansuman yapıldığında gözdeki iltihaplanmaları önlüyor ve yanmayı geçiriyor. Kaynatılıp sirke ile saçlar yıkandığında saçların uzaması ve kuvvetlenmesini sağlıyor..
.
allahım ne güzel bişeydir bilinçli olarak yemeğe vermek kendiniboshayallersmile
en mutlu olduğum an o andır eminimkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canimm
ben getiriyim kuzum istedigin bu olsun da kimse sevmedi turkiye de ole durdu gelenlere zorla alin alin diye zorladim yaaaa :)))
Bu çikolatadan türkiyede yok mu ya ben de istiyorum
Ben naneli çikolatayı severim ya, bulamadığımda mentollü sakız çiğneyip ardından çikolata yerdim aynı tadı versin diye:)
ay canım nete baKmaK gelmedi aKıma hiç.Kapıda ödeme mi, Kredi Kartıya mı?
ay canım Allah razı olsun yine çoK güzel bilgiler sunmussun bize. çoK teseKKürler.
ayy maydonozun saç uzatmaya yardımcı oldugunu hiç bilmiyodummm bunu deniycem canım çoK teseKKür edermm
bu arada yuKarda bahsedilen bugdayın özü diye ruseym e diyo Kızlar:)
duydunuz mu Kızlarrr maydonoz Kaynatılıp sirKeyle saçlar yıKanınca saç uzatıyomusss
hayatimm var migrosta vardi ben almistimm bebegim bitane kahve yaninda iyigidiodu cicegim
Ben naneli çikolatayı severim ya, bulamadığımda mentollü sakız çiğneyip ardından çikolata yerdim aynı tadı versin diye:)
slm kızlar.bugün yorucu bir gündü.ananem rahatsızlandı bütün gün hastahanedeydim.sabah çıkarken yarım dikim kepek ekmeği ve bir lokma peynir attım ağzıma öyle çıktım evden.saat 4 e adar hastahanedeydik.eve geldim yarım poğaça,salatalık,domates vede şekersiz çay içtim.1 dilimde baklava yedim az önce..okadar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?