50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahım ne güzel bişeydir bilinçli olarak yemeğe vermek kendiniboshayallersmile
en mutlu olduğum an o andır eminimkaydirigubbakcemile3

bebbem hep saglikla yaa hem de daha saat 5di yedigimde :)) o ekmek de degisik pazar gunlerine ozel dur resmini bulayim da koyayim ekmek gibi deel :)

ben tibet yapmaya gider sonra da banyo neyim selulit sabunumu da kullaniyim ohh mis :)))

bahanelerini yiyim senin cadı kuzuŞeniz

bebbem hep saglikla yaa hem de daha saat 5di yedigimde :)) o ekmek de degisik pazar gunlerine ozel dur resmini bulayim da koyayim ekmek gibi deel :)

ben tibet yapmaya gider sonra da banyo neyim selulit sabunumu da kullaniyim ohh mis :)))

bu nasıl bişey yaa,içi boşmu bunun? ne diyolar orda buna?

Rezene çayının faydaları

Sevgili melek’ler, her bitkinin bir faydası ve bir karışımı vardır. Şimdi maydonozgiller çeşidi arasına giren rezene çayının faydaları nelermiş ve hangi derde devaymış öğrenelim.

REZENE: Maydanozgiller familyasından iki yıllık kokulu boyu iki metreye kadar uzayabilen şifalı bir bitkidir.Kokusu çok keskindir.Eczanelerde çeşitli markalarda rahatlıkla bulabilirisiniz.Bir kültür bitkisi olan rezene doğa da aranmaz.
REZENENıN Faydaları:
Genel kullaım alanı gaz söktürücü, kramp çözücü,uyarıcı, anne sütünü arttırıcı, balgam söktürücü,sindirim problemleri, mide kramplarında kullanılır.
Rezene, öksürükte balgam söktürücü, özellikle bebekleri ve küçük çocukları yatıştırıcı ve mide şişkinliklerini giderici olarak geliştirilmiş pek çok ilaçta etken madde olarak kullanılır. Kullanımı kolay olduğu için, sindirim sorunu olan bebeklere ve küçük çocuklara rahatlıkla verilebilir.
Rezene, sindirim sistemi kramplarını çözücü etkiye de sahiptir. Anne sütünü arttırır. Bebek mamalarına rezene çayı karıştırıldığında, gaz sancıları yaşanmaz.

bu nasıl bişey yaa,içi boşmu bunun? ne diyolar orda buna?

bos bebeeem her pazar olur menu de bizim adi da Yorkshire pudding kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun valla dedigim gibi pazarlari bole :)) bi de aksam yemekleri ben yapmiyorum onume ne gelirse hobaaaaaaaaaaaadelikafadulden

bos bebeeem her pazar olur menu de bizim adi da Yorkshire pudding kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun valla dedigim gibi pazarlari bole :)) bi de aksam yemekleri ben yapmiyorum onume ne gelirse hobaaaaaaaaaaaadelikafadulden

afiyet olsun canimm

doğru diyon canım olumunekankayizsmile
kız hepsi burada da indirimde plates ürünleri ürünler war ...ben geçen gece aldım ama ulaşmadı henüz elime :ecrin_bebek:

ay canım nete baKmaK gelmedi aKıma hiç.Kapıda ödeme mi, Kredi Kartıya mı?

ay canım Allah razı olsun yine çoK güzel bilgiler sunmussun bize. çoK teseKKürler.

ayy maydonozun saç uzatmaya yardımcı oldugunu hiç bilmiyodummm bunu deniycem canım çoK teseKKür edermm

bu arada yuKarda bahsedilen bugdayın özü diye ruseym e diyo Kızlar:)

allahım ne güzel bişeydir bilinçli olarak yemeğe vermek kendiniboshayallersmile
en mutlu olduğum an o andır eminimkaydirigubbakcemile3

Ay evet çok güzeldi ama hiç sağlıklı beslenmedim, sabah kahvaltısında börek yedim paso, günde 5 paket falan cips yiyordum, nutella kavanozuyla geziyordum:)

Şimdi cipsin tadını unutucam nerdeyse yahu

cok saolasin bebeem de benden sana gelsin onlar ben after eight yemiyorum :))))

tibet yaptim ben simdi de kacar artik son kez arti mi unutmayin emi :)))

ben getiriyim kuzum istedigin bu olsun da kimse sevmedi turkiye de ole durdu gelenlere zorla alin alin diye zorladim yaaaa :)))

ben getiriyim kuzum istedigin bu olsun da kimse sevmedi turkiye de ole durdu gelenlere zorla alin alin diye zorladim yaaaa :)))

Ben naneli çikolatayı severim ya, bulamadığımda mentollü sakız çiğneyip ardından çikolata yerdim aynı tadı versin diye:)

kızlar yakında yine yanınıza geliyooorruuuuummmmm
ama bu sefer sonuna kadar gideceğim inş.:Saruboceq:
sıkıntılarımı atlatmak üzereyim:lepi:
insannın morali bozuk olunca hiçbişeye konsantre olamıyoraklinialirimsmile

duydunuz mu Kızlarrr maydonoz Kaynatılıp sirKeyle saçlar yıKanınca saç uzatıyomusss

valla uzasın diye saça sürmediğimiz şey kalmadı,deselerki çiş saçı uzatıyo herkes ona hücum etcekkaydirigubbakcemile3:roflol: töbe töbeee ııyyy

slm kızlar.bugün yorucu bir gündü.ananem rahatsızlandı bütün gün hastahanedeydim.sabah çıkarken yarım dilim kepek ekmeği ve bir lokma peynir attım ağzıma öyle çıktım evden.saat 4 e kadar hastahanedeydik.eve geldim yarım poğaça,salatalık,domates vede şekersiz çay içtim.1 dilimde baklava yedim az önce..okadar işte.

hayatimm gecmis olsun canimm anneciginin dilerim onemli bi rahatsizligi yoktur gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…