50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet gulum genelde 3 m veya 2 m li migorslarda var after eight nanaeli cikolata gulum

mrb gruba yeni üye oldm bende 50 59 kilo aralığndaym ve zayıflamk istyorm önerlernz var mı

öncelile hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan boy kilon nedir? nasıl beslenirsin biraz anlatırsan daha fazla yardımcı olabiliriz... burda genellikle 6 öğün beslenip spor yapıyoruz

evet gulum genelde 3 m veya 2 m li migorslarda var after eight nanaeli cikolata gulum

ayy öyyyyle resmini koyarsınız.rengi yesil olunca bende bu mu acaba dedim hep. ilk fırsatta ben de bakayımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni. çok tesekkürler canımm

öncelile hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan boy kilon nedir? nasıl beslenirsin biraz anlatırsan daha fazla yardımcı olabiliriz... burda genellikle 6 öğün beslenip spor yapıyoruz

tskkrler hoşbuldm. 58 kiloyum 1.73 boyum. genelde 2 öğün beslenrm kahvaltı ve akşm yemği

tskkrler hoşbuldm. 58 kiloyum 1.73 boyum. genelde 2 öğün beslenrm kahvaltı ve akşm yemği

Öncelikle hoşgeldin, az bi fazlan var demekki(aslında fazla denemez buna ama) kolaylıkla gider umarım, 2 öğün beslenmeye devam edersen kilo veremezsin ama.Ara öğün mutlaka yapmalısın,ara öğün derken yemek değilde meyve tarzı şeyler daha çok.

55 e inmek ve sıkılaşmak istyorm açıkcası kilomun çok olmadğnın farkndaym ama karnm çok rahatsz edyor beni mekik felan çekyorm fakat başarılı olamyorm

yani pantolon felan giydğmde özellkle düşük bel, yanlardan sarkması deli edyor beni acaba tatlyı çok yedğmden mi oluyor ne dersnz çünkü mekik çekmeme rağmen kurtlamyorm

55 e inmek ve sıkılaşmak istyorm açıkcası kilomun çok olmadğnın farkndaym ama karnm çok rahatsz edyor beni mekik felan çekyorm fakat başarılı olamyorm

sonuçta karın bölgende yağ varsa bir şekilde yakman lazım,kilo vermeden gitmez,tabi bu arada spor da lazım. benim de gidemedi hala:-(

fena deeeel mi akannehir daha nolsun 10 fark olsa 63 58mis arkadas kafamçokkarıştı
bel ölçüsü önemli,yağ kitlesi de önemli,herkesin fiziksel yapısı kemik kas yağ kütlesi farklı. boy kilo arasındaki farka bakarak karar vermek çok sağlıklı olmuyor.

chemes sende mi benm gibi yağlardan müzdaripsn demek nasl hareketler yapyorsn mesela ben platesn bazı hereketlerni haftada bir kac kez yapıyorm mekik haricnde ama gitmyo

chemes sende mi benm gibi yağlardan müzdaripsn demek nasl hareketler yapyorsn mesela ben platesn bazı hereketlerni haftada bir kac kez yapıyorm mekik haricnde ama gitmyo

benim de göbek sorunum var maalesef,aynen senin gibi yapıyorum,pilatesle karın günü yapıyorum.fırasat bulunca da yürüyüşe çıkıyorum.gidicek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…