Nerelerdesin sen canım ya, şimdi iyisindir umarım.
damak zevkimiz benziyor:)
Geçmiş olsun canım.
Baileys acaip kalorili ya, uzak durmak lazım.
ay yıllardır yemiyom ben yaa çoK güzel oldugunu hatırlıyorum amaaa ay hiç de denK gelmedim KüçüKlüğümden beriiii nerde bulabiirim yaaa migrosta vardı dediğiniz naneli çiK mı Kızlr?
:roflol::roflol: yooK goçum Allah düsürmesin necasetin sifası mı olurrmuss bi ara fena taKtıydım ben turp suyu falan dememistim hint yağı badem yagı vs. hele söye mayıs haziran olsun saçlarla özel görüsmelerim baslıycaKbayanssulusmile
he anladım canım ben de Kredi Kartıya ödemeye coK sıcaK baKmıyorum da o yüzden dedim. Kapıda ödeme olunca parayı daha vermediğin için ürünü ila alamK zorunda Kalmıyosun begenirsen alıyosun ya o baKımdan niyse ben sinciiK böyle yapayın da haziran sonu spor salonuna üyeliğim bitiyo o zaman faan alayımkaydirigubbakcemile2
mrb gruba yeni üye oldm bende 50 59 kilo aralığndaym ve zayıflamk istyorm önerlernz var mı
evet gulum genelde 3 m veya 2 m li migorslarda var after eight nanaeli cikolata gulum
öncelile hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan boy kilon nedir? nasıl beslenirsin biraz anlatırsan daha fazla yardımcı olabiliriz... burda genellikle 6 öğün beslenip spor yapıyoruz
tskkrler hoşbuldm. 58 kiloyum 1.73 boyum. genelde 2 öğün beslenrm kahvaltı ve akşm yemği
boyuna göre fena değil kilon,ama iki öğün çok az metabolizman yavaşlar.
tskkrler hoşbuldm. 58 kiloyum 1.73 boyum. genelde 2 öğün beslenrm kahvaltı ve akşm yemği
55 e inmek ve sıkılaşmak istyorm açıkcası kilomun çok olmadğnın farkndaym ama karnm çok rahatsz edyor beni mekik felan çekyorm fakat başarılı olamyorm
bel ölçüsü önemli,yağ kitlesi de önemli,herkesin fiziksel yapısı kemik kas yağ kütlesi farklı. boy kilo arasındaki farka bakarak karar vermek çok sağlıklı olmuyor.fena deeeel mi akannehir daha nolsun 10 fark olsa 63 58mis arkadas kafamçokkarıştı
sizlern kilosu nasl mesela yesa çok şaşırdn acaba ben ukalalk mı yaptm
chemes sende mi benm gibi yağlardan müzdaripsn demek nasl hareketler yapyorsn mesela ben platesn bazı hereketlerni haftada bir kac kez yapıyorm mekik haricnde ama gitmyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?