50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kapıda ödeme de oluyomu bilmiyom int ten alışweriş yapmadım hiç hatta bakmamıştım sadece marka araştırması yapmaya çalıştıydım :sm_confused: ama sefgülümm biliyoduu hafta sonu çıkcaktım işte almak için..arada bakıyomuş indirimde olunca o alıwerdi kaydirigubbakcemile3 sanal kredi kartı falan kullanıyo o daha güwenli oluyomuş :1hug:

after eight tutkunlarına kolay ve lezzetli bir tarif

malzemeler:
500ml krema
18-20 adet after eight
2 çorba kaşığı baileys (isteğe bağlı)
süslemek için damla veya rende çikolata

kremayı ateşte kaynamaya yakın pişiriyoruz. hafif kaynamaya başlayınca altını kapatıyoruz. 2ye böldüğümüz çikolataları kremaya ilave edip karıştırarak eritiyoruz. oda sıcaklığında 2saat bekletip buzdolabına koyuyoruz. en az 3-4saat dolapta bekledikten sonra servis öncesi içine baileys koyup(eğer kullanıyorsanız) iyice çırpıyoruz ve servis kaplarımıza alıp üzerini çikolatayla süsleyip servis yapıyoruz.

geçmiş olsun guzum :1hug:

Nerelerdesin sen canım ya, şimdi iyisindir umarım.

cicegimm bu kadar olur yani bende hastayimdir naneli cikolataya olumunekankayizsmile

damak zevkimiz benziyor:)

Geçmiş olsun canım.

Baileys acaip kalorili ya, uzak durmak lazım.

Ben naneli çikolatayı severim ya, bulamadığımda mentollü sakız çiğneyip ardından çikolata yerdim aynı tadı versin diye:)

cicegimm bu kadar olur yani bende hastayimdir naneli cikolataya olumunekankayizsmile

ay yıllardır yemiyom ben yaa çoK güzel oldugunu hatırlıyorum amaaa ay hiç de denK gelmedim KüçüKlüğümden beriiii nerde bulabiirim yaaa migrosta vardı dediğiniz naneli çiK mı Kızlr?

valla uzasın diye saça sürmediğimiz şey kalmadı,deselerki çiş saçı uzatıyo herkes ona hücum etcekkaydirigubbakcemile3:roflol: töbe töbeee ııyyy

:roflol::roflol: yooK goçum Allah düsürmesin necasetin sifası mı olurrmuss bi ara fena taKtıydım ben turp suyu falan dememistim hint yağı badem yagı vs. hele söye mayıs haziran olsun saçlarla özel görüsmelerim baslıycaKbayanssulusmile

he anladım canım ben de Kredi Kartıya ödemeye coK sıcaK baKmıyorum da o yüzden dedim. Kapıda ödeme olunca parayı daha vermediğin için ürünü ila alamK zorunda Kalmıyosun begenirsen alıyosun ya o baKımdan niyse ben sinciiK böyle yapayın da haziran sonu spor salonuna üyeliğim bitiyo o zaman faan alayım
kaydirigubbakcemile2

Kuzular ben gidip azcık callenitcs yapmaya çalışıcam gelirim sonra yine öpüyorum hepinizi çok Şeniz

kıslar, sebzelerle ilgili bilgilere çok teşekkür ederim. vereliniortak
listemi yaptım: bamya, brokoli, kabak, kereviz, karnıbahar, lahana, pırasa, salatalık, domates, maydonoz, turp, domates, salatalık, marul. bunları kendime dost canlılar olarak seçiyorum. cokacimcoook

tabi soğan ve sarmısak da iyi niyetli; ama kimyamız uyuşmuyo napiyim kaydirigubbakcemile3

lakin haşlanmış patates, kabızlık yapar diye de okumuştum sanki? yanlış mıyım?

ya Kuzular size bii danıscam.

Kayısı yağını yüzüne Kullanan var mı aranızda?

benim yüz Kremimin KoKusu değismis, o yüzden cesaret edip de süremiyorum yenisini de su ara alamam, Kremim vadar güzel nemlendirecev yumusaK tutacaK bi seye ihtiyacım var.
Krem alamıycam bari ucuz ama Kaliteli bisi yapam diyorum

haşlanmış patatesi ishal durumlarında yedirmesler mi genelde yaw CADIARZU

canım onu duymuştum hatta aldımda ama cesaret edemedim bende masaj yağlarının içene katıp kullanmıştım yerimseniben bepanthen krem war ya onu burda bi topikte okumuştum hücre yenileyici etkisi falan war diye arada bir banyodan sonra nemlendirici yerine onu kullanıyom ben hem ucuzda... bilmiyom kızlar ne der ama kafamçokkarıştı

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...e-sayesinde-sivilce-sivilce-izlerine-son.html

çok tesekkür ederim lingum benim. bephantene kulanıyorum zaten ondan ben de çok memnunum da genelde yüzüme sık kullanmıyorum . ama evde birsürü var bende bi süre denyim madem.

bu arada has.patatesi evet ishal durumunda yedirirer ishali geçsin diye :)

bence kızartılmısı olmazsa kilo yapmaz demis ama ben buna katılmıyorum.bol nisasta içeren bi gıda sonuçta hem diyetisyenler de yasakıyor. kilo yapar yani

kayısı yağı alma canım,alcaksan kayısı çekirdeği yağı al

bephantene tüylenme yapıyomuş demişti bazıları da ondan bende bırakmıştım kullanmayı 3-5 seferden sonra,yani dikkatli olcanım sen yinede

kayısı yağı alma canım,alcaksan kayısı çekirdeği yağı al

bephantene tüylenme yapıyomuş demişti bazıları da ondan bende bırakmıştım kullanmayı 3-5 seferden sonra,yani dikkatli olcanım sen yinede

canım koçum ya Allah razı olsun uyarıarın için çok tesekkür ederim ben direk kayısı yağı diye istiycektim. bu ayrıntı aklıma hiç gelmemisti.

bep. ben de tüylenme yapar diye yüzümde sürekli kullanmıyordum ya ben yine en iyisi gülsuyumla idare edeyim yağı iyce arastırıncaya kadar

canım bende okumuştum ve kullanmıyodum ama okulda uzun yıllardır kullanan arkadaşlar olduğunu ögrenince dewam ediyorum kullanmaya kıl tüy falan yok hiç yüzlerinde walla kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan önemli diil tatlım

canım bende okumuştum ve kullanmıyodum ama okulda uzun yıllardır kullanan arkadaşlar olduğunu ögrenince dewam ediyorum kullanmaya kıl tüy falan yok hiç yüzlerinde walla kaydirigubbakcemile2

ne güzel demek sende yan etki yapmadı,ben cesaret edemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…