ay canım nete baKmaK gelmedi aKıma hiç.Kapıda ödeme mi, Kredi Kartıya mı?
ay canım Allah razı olsun yine çoK güzel bilgiler sunmussun bize. çoK teseKKürler.
ayy maydonozun saç uzatmaya yardımcı oldugunu hiç bilmiyodummm bunu deniycem canım çoK teseKKür edermm
bu arada yuKarda bahsedilen bugdayın özü diye ruseym e diyo Kızlar:)
slm kızlar.bugün yorucu bir gündü.ananem rahatsızlandı bütün gün hastahanedeydim.sabah çıkarken yarım dilim kepek ekmeği ve bir lokma peynir attım ağzıma öyle çıktım evden.saat 4 e kadar hastahanedeydik.eve geldim yarım poğaça,salatalık,domates vede şekersiz çay içtim.1 dilimde baklava yedim az önce..okadar işte.
kızlar yakında yine yanınıza geliyooorruuuuummmmm
ama bu sefer sonuna kadar gideceğim inş.:Saruboceq:
sıkıntılarımı atlatmak üzereyim:lepi:
insannın morali bozuk olunca hiçbişeye konsantre olamıyoraklinialirimsmile
cicegimm bu kadar olur yani bende hastayimdir naneli cikolataya olumunekankayizsmile
slm kızlar.bugün yorucu bir gündü.ananem rahatsızlandı bütün gün hastahanedeydim.sabah çıkarken yarım dilim kepek ekmeği ve bir lokma peynir attım ağzıma öyle çıktım evden.saat 4 e kadar hastahanedeydik.eve geldim yarım poğaça,salatalık,domates vede şekersiz çay içtim.1 dilimde baklava yedim az önce..okadar işte.
after eight tutkunlarına kolay ve lezzetli bir tarif
malzemeler:
500ml krema
18-20 adet after eight
2 çorba kaşığı baileys (isteğe bağlı)
süslemek için damla veya rende çikolata
kremayı ateşte kaynamaya yakın pişiriyoruz. hafif kaynamaya başlayınca altını kapatıyoruz. 2ye böldüğümüz çikolataları kremaya ilave edip karıştırarak eritiyoruz. oda sıcaklığında 2saat bekletip buzdolabına koyuyoruz. en az 3-4saat dolapta bekledikten sonra servis öncesi içine baileys koyup(eğer kullanıyorsanız) iyice çırpıyoruz ve servis kaplarımıza alıp üzerini çikolatayla süsleyip servis yapıyoruz.
canım kapıda ödeme de oluyomu bilmiyom int ten alışweriş yapmadım hiç hatta bakmamıştım sadece marka araştırması yapmaya çalıştıydım :sm_confused: ama sefgülümm biliyoduu hafta sonu çıkcaktım işte almak için..arada bakıyomuş indirimde olunca o alıwerdi kaydirigubbakcemile3 sanal kredi kartı falan kullanıyo o daha güwenli oluyomuş :1hug:
saol canım benim .ama annem deil ananem hasta oldu.böbreklerinde bir sorun varmış sanırım..şimdilik iyi durumuhayatimm gecmis olsun canimm anneciginin dilerim onemli bi rahatsizligi yoktur gulum
lakin haşlanmış patates, kabızlık yapar diye de okumuştum sanki? yanlış mıyım?
saol hayatımgeçmiş olsun guzum :1hug:
haşlanmış patatesi ishal durumlarında yedirmesler mi genelde yaw CADIARZUkıslar, sebzelerle ilgili bilgilere çok teşekkür ederim. vereliniortak
listemi yaptım: bamya, brokoli, kabak, kereviz, karnıbahar, lahana, pırasa, salatalık, domates, maydonoz, turp, domates, salatalık, marul. bunları kendime dost canlılar olarak seçiyorum. cokacimcoook
tabi soğan ve sarmısak da iyi niyetli; ama kimyamız uyuşmuyo napiyim kaydirigubbakcemile3
lakin haşlanmış patates, kabızlık yapar diye de okumuştum sanki? yanlış mıyım?
ya Kuzular size bii danıscam.
Kayısı yağını yüzüne Kullanan var mı aranızda?
benim yüz Kremimin KoKusu değismis, o yüzden cesaret edip de süremiyorum yenisini de su ara alamam, Kremim vadar güzel nemlendirecev yumusaK tutacaK bi seye ihtiyacım var.
Krem alamıycam bari ucuz ama Kaliteli bisi yapam diyorum
haşlanmış patatesi ishal durumlarında yedirmesler mi genelde yaw CADIARZU
canım onu duymuştum hatta aldımda ama cesaret edemedim bende masaj yağlarının içene katıp kullanmıştım yerimseniben bepanthen krem war ya onu burda bi topikte okumuştum hücre yenileyici etkisi falan war diye arada bir banyodan sonra nemlendirici yerine onu kullanıyom ben hem ucuzda... bilmiyom kızlar ne der ama kafamçokkarıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...e-sayesinde-sivilce-sivilce-izlerine-son.html
ya Kuzular size bii danıscam.
Kayısı yağını yüzüne Kullanan var mı aranızda?
benim yüz Kremimin KoKusu değismis, o yüzden cesaret edip de süremiyorum yenisini de su ara alamam, Kremim vadar güzel nemlendirecev yumusaK tutacaK bi seye ihtiyacım var.
Krem alamıycam bari ucuz ama Kaliteli bisi yapam diyorum
haşlanmış patatesi ishal durumlarında yedirmesler mi genelde yaw CADIARZU
canım onu duymuştum hatta aldımda ama cesaret edemedim bende masaj yağlarının içene katıp kullanmıştım yerimseniben bepanthen krem war ya onu burda bi topikte okumuştum hücre yenileyici etkisi falan war diye arada bir banyodan sonra nemlendirici yerine onu kullanıyom ben hem ucuzda... bilmiyom kızlar ne der ama kafamçokkarıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...e-sayesinde-sivilce-sivilce-izlerine-son.html
kayısı yağı alma canım,alcaksan kayısı çekirdeği yağı al
bephantene tüylenme yapıyomuş demişti bazıları da ondan bende bırakmıştım kullanmayı 3-5 seferden sonra,yani dikkatli olcanım sen yinede
bephantene tüylenme yapıyomuş demişti bazıları da ondan bende bırakmıştım kullanmayı 3-5 seferden sonra,yani dikkatli olcanım sen yinede
canım koçum ya Allah razı olsun uyarıarın için çok tesekkür ederim ben direk kayısı yağı diye istiycektim. bu ayrıntı aklıma hiç gelmemisti.
bep. ben de tüylenme yapar diye yüzümde sürekli kullanmıyordum ya ben yine en iyisi gülsuyumla idare edeyim yağı iyce arastırıncaya kadar
canım bende okumuştum ve kullanmıyodum ama okulda uzun yıllardır kullanan arkadaşlar olduğunu ögrenince dewam ediyorum kullanmaya kıl tüy falan yok hiç yüzlerinde walla kaydirigubbakcemile2
saol canım benim .ama annem deil ananem hasta oldu.böbreklerinde bir sorun varmış sanırım..şimdilik iyi durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?