50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birlikte uyguladgnız bi program var mı yoksa herkesin kendi özel programı mı var eğer ortak bi program varsa bende katılmk isterm yani isimlernizin altındaki grafiklere bakılırsa çok başarılısnz

kızlar bugün sabah 2 dilim kepek ekmeği beyaz peynir 3 zeytin haslanmıs yumurta ve domates salatalık yedim
ara öğün olarak 1 elma yedi öğlen mercimek corbası içtim ara öğün kayısı kurusu ılıkı suyla beraber
akşamda tavuklu maarna yaptım tavugu daha cok makarnası az az evvel 1 portaakal yedim
dulcinea cuma hariç cmtesi ve bugün sporumu ve tibet hareketlerimi yaptım canım

slm kızlar misafirim oldugu için dün hiç yazamadım ayroca hafta sonu olduğu için geç kalkılıp geç kahvaltı yapıldığı için düzenim değişti 2 öğün yedim ama arada meyve yedim.dünkü ve bugunkü hatam regl olacağım için çikolata ve toffita yemek oldu.
Dün tibetimi yaptım ama misafir olunca spor yapamadım.

bugünkü menümü yazayım
SABAH
2 silim peynirli ekmek
şekersiz çay

ARA
Muz ve elma(ama aralıklarla yedim)

AKŞAM
Pazı yemeği, yoğurt ve 1 dilim ekmek

ARA
1 avuç nohut ve portakal

fakat bugunde çikolata yediğimi yazmıstım zaten.

tibetimi yapacağım daha spor yapamadım ama ev temizledim 5 saat boyunca
platesimi de yapmaya calışacagım yaparsam hbr verırım ama tibet kesin yapılacak
menüm çok saçma oldu ama kahvaltıyı geç yapınca ve temizliye dalınca arada yiyemedim

ay ben çekirdek yedim film izlerken ya, eşim yiyordu dayanamadım mafoldumben
Ne yapsam da yaksam kızlar

hoşbuldum ciciler...

erkek arkadaşımla 1 haftadır görüşmüyorduk, beni görünce " aşkım sen incelmişsinnn!" dediopuyorumnanaktan sakın kilo verme diyordu ama çok beğendi. ay bi sevindim bi sevindimhihoyyyt gaza geldim daha çok. daha da zayıflanıp şekillenicem, daha fit daha daş olucamsempatiksalakcinni

herkes kilon çok ii diyor ama işte asıl sorunum yan yağlar ve karnımın sıkı olmaması pöf

slm canım hoşgeldin. benimde karın bölgem hemen çıkmaya müsaittir bu yüzden platesi düzenli yapmaya çalışıyrm ne zaman platesi düzenli yapsam karnım dümdüz belim incecik oluo fakat bırakınca hemen kendini salabilio.tabiki bunda düzenli beslenmenin ve abur cuburun etkisi çok oluo.düzenli beslenir platesini yaparsan çok kısa sürede sonuç alırsın. yağ oranıyla alakası vardır tabiki ama ben yağ oranımı ölçtürdüm doktor çok normal hatta olması gerekenden az bile dedi.demekki bu yağlar toplu olarak bir yer seçip orda duruyorlar:sm_cool:

hoşbuldm tşkkr ederm. evet abur cuburn çok etksi var ama bile bile yiyorz işte. aslında ekmek yemyorm günde bi kaç dilm kepek ekmekten başka, abur cubur da az yiyorm ama sütlü tatlılara dayanamyorm ve suyu az içiyorm günde 3 4 bardk anck unutyorm içmeyi hep galba hatam bu dğl mi

Ay ne güzel, motivasyon çok önemli bu işte zaten.

ne kadar güzel. ben de aslında başkası için değlde kendm için zayıflamaktan yanaym ama düşününce aslında benmde daha çok zayıflamak istememde nişanlımın etkisi var galiba:asigim:

herkes tibetten bahsedyor bu tibet dedğiniz şu müthiş 5 hareket mi kusura bakmayın daha bugn bu gruba üye oldğm için saf saf soru soruyorm:kedi:

evet lachecim inanılmaz motive oldum.insan emeğinin karşılığını alınca ne kadar mutlu oluyor. ve demekki spor 2 haftada bile ne kadar değişiklik yaratıyormuş...

Elbette yaratıyor ama bırakınca da kötü oluyor, istikrarlı olmak lazım. Bak ameliyattan dolayı spor yapamadım ya 10 günde karnım çıktı resmen

ne kadar güzel. ben de aslında başkası için değlde kendm için zayıflamaktan yanaym ama düşününce aslında benmde daha çok zayıflamak istememde nişanlımın etkisi var galiba:asigim:

bana herkes iyisin ne zayıflaması diyordu, galiba bir tek ben biraz fazlalığım olduğunu düşünüyorum.kendim için yapıyorum yani herşeyi, çünkü aynada kendimi zayıf görmek beni inanolmaz mutlu ediyor!:dance:

sizlern kilosu nasl mesela yesa çok şaşırdn acaba ben ukalalk mı yaptm

1.57 boyum var da canim 47 olayim diyorum selulitlerim gitsin diyorum gobegim dumduz asla asla olmaz ama keske olsa diyorum ic bacak cok fena o duzelse diyorum sen de umarim kurtulursun o zaman yanlarindan ve de gobeginden

öyle dediğine bakma sen onun resmini bir görsen çıtı pıtı,fıstık gibi kızama o da zayıflamaya çalışıyor.

tenku bebeeeem o senin guzelligin ki gordum zaten masallahin var boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…