kızlar selammmopuyorumnanaktan
herkes kilon çok ii diyor ama işte asıl sorunum yan yağlar ve karnımın sıkı olmaması pöf
slm canım hoşgeldin. benimde karın bölgem hemen çıkmaya müsaittir bu yüzden platesi düzenli yapmaya çalışıyrm ne zaman platesi düzenli yapsam karnım dümdüz belim incecik oluo fakat bırakınca hemen kendini salabilio.tabiki bunda düzenli beslenmenin ve abur cuburun etkisi çok oluo.düzenli beslenir platesini yaparsan çok kısa sürede sonuç alırsın. yağ oranıyla alakası vardır tabiki ama ben yağ oranımı ölçtürdüm doktor çok normal hatta olması gerekenden az bile dedi.demekki bu yağlar toplu olarak bir yer seçip orda duruyorlar:sm_cool:
hoşbuldum ciciler...
erkek arkadaşımla 1 haftadır görüşmüyorduk, beni görünce " aşkım sen incelmişsinnn!" dediopuyorumnanaktan sakın kilo verme diyordu ama çok beğendi. ay bi sevindim bi sevindimhihoyyyt gaza geldim daha çok. daha da zayıflanıp şekillenicem, daha fit daha daş olucamsempatiksalakcinni
hoşbuldum ciciler...
erkek arkadaşımla 1 haftadır görüşmüyorduk, beni görünce " aşkım sen incelmişsinnn!" dediopuyorumnanaktan sakın kilo verme diyordu ama çok beğendi. ay bi sevindim bi sevindimhihoyyyt gaza geldim daha çok. daha da zayıflanıp şekillenicem, daha fit daha daş olucamsempatiksalakcinni
Ay ne güzel, motivasyon çok önemli bu işte zaten.
evet lachecim inanılmaz motive oldum.insan emeğinin karşılığını alınca ne kadar mutlu oluyor. ve demekki spor 2 haftada bile ne kadar değişiklik yaratıyormuş...
ne kadar güzel. ben de aslında başkası için değlde kendm için zayıflamaktan yanaym ama düşününce aslında benmde daha çok zayıflamak istememde nişanlımın etkisi var galiba:asigim:
Elbette yaratıyor ama bırakınca da kötü oluyor, istikrarlı olmak lazım. Bak ameliyattan dolayı spor yapamadım ya 10 günde karnım çıktı resmen
sizlern kilosu nasl mesela yesa çok şaşırdn acaba ben ukalalk mı yaptm
öyle dediğine bakma sen onun resmini bir görsen çıtı pıtı,fıstık gibi kızama o da zayıflamaya çalışıyor.
evet işte en büyük korkum istikrarlı olamamak...fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?