Verdim gitti alkisalkisalkis1 haftadır ara vermeden * alıyon yerimseniben Ben de haftada 1 alıyom anca :ecrin_bebek:
sende başla guzum düzenli 2 günde 1 yapcam diyodun Şeniz
kizlar merhaba
merakta kalmayin diye girdimm migrenim tuttu cok fena ilac aldimm hala gecmedii
ameliyatimiz 1.5 saat surdum pamugumda 2 cm tumorde cikmis temizlemisler patolojiye gonderdiler bi hafta sonra sonucu alcaz insallah temiz cikarr
cok sukur ameliyattan sonra uyandi bi hafta orda kalcak bagirsaktan biraz kesmisler serumla beslencek yarin ziyeretine gitcez annemle yavrumuz pamukumuz insalalah cabuk toparlanirr canlarrr
daha yeni sofradan kalktım bu saatte neler yediğimi söylersem truf bu sefer boğazında kalsın der bana dese de haklı yani o derece.....ay gripinim cezama razıyımmmm
fena fena fenaaa hem de çok fenaaaa yedim:1ninca::1ninca:. yağlısı bilmem nelisi bilmem kaç kalorilisi of anam offfff 50 mekik fian kurtarmaz bu yediklerimi ayy simdi kıyafetlerimle tartıldım 59 geliyooommm o derece yedim yaniiiiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben[/B
ben galiba çok yedim bugunmafoldumben
listemi yazayım rakibim dalsikaydirigubbakcemile3
uyanınca:1 kuru incir+1 bardak su
kahvaltı: yarım simit +tek şekerli nescafe
ara: 1 adet yovita
öğlen: urfa kebap(ama hiç pide,ekmek,pilav filan yemedim yanında,sadece etini yedim)
ara: 1 dilim havuçlu kek+ 1 adet yağsız süt
akşam: 3 misket köfte +3 mantar + 2 kaşık bulgur pilavı
sebze yok, salata yok, meyve yok.peeeeh ne biçim menü bu!sempatiksalakcinni
Yaw bi git ya, gayet güzel menü :mymeka: Lavaşsız kebap mı yenir hiçklava: Canım çekti yaw aklinialirimsmile
Ay ben de bugün başıma gelen şeyi annatam: Yürüyüşten dönerken burnuma güzel kokular geldi, baktım okul kermesi... İçeri girdim ne yesem ne yesem diye hesaplar yaparken (çok acıkmıştım) Bekledim bekledim, ilgilenmediler, ben de sinir oldum, bişi de yemedim tabi bayanssulusmile Evde lahana ve biraz peynir ekmek yedim
melebaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama sonra gidip tibetimi ve de 8 min bacak yapacagim insallah:)) oncelikle yediklerim
sabah
kahvaltilik gevregi
1 muz
sut
ara
sekersiz cay
ogle
sandvic (yaniiiii 2 dilim ekmek)
arasinda biraz kasar
biraz salatalik
1 muz
ara
minnacik cikolata
muz
1 tane biskuvi
aksam
lazanya
salata
azicik sarimsakli ekmek offf tadi sahane:)
bi de ustune bi sey bolee nasi desem cezalik :))
sekersiz cay
Yüzüme çarpmasan olmuyodu di mi ohaoldumsmile Bi türlü evde debelenme moduna giremedim canım ya... Halsizlik var, meyve falan yemiyom ondan sanırım. Elimden geleni yapcam işte yerimseniben
kizlar merhaba
merakta kalmayin diye girdimm migrenim tuttu cok fena ilac aldimm hala gecmedii
ameliyatimiz 1.5 saat surdum pamugumda 2 cm tumorde cikmis temizlemisler patolojiye gonderdiler bi hafta sonra sonucu alcaz insallah temiz cikarr
cok sukur ameliyattan sonra uyandi bi hafta orda kalcak bagirsaktan biraz kesmisler serumla beslencek yarin ziyeretine gitcez annemle yavrumuz pamukumuz insalalah cabuk toparlanirr canlarrr
gözlerinden öpeyim ben o ilgilenmeyen gacılarınopuyorumnanaktan,sende onlara duacı olmalısın tatlım bak seni cezadan kurtardılarkaydirigubbakcemile5
buarada tibet için +mı alayım
:roflol: :roflol: sositososito
bende artık dışarda yapmak istiyom sporumu yaw sıkılıyom ewde kafamçokkarıştı niye yemiyon ki meywe sewmesmisin cicimlmaz:
Ama sen benim eski yazılarımı görmedin haftasonu 2 gofret indirdim mideye, cezamı alayım lütfen aklinialirimsmile
Bi de koçum annem pudingli bisküvili irmikli bi pasta yaptı ve ben hiiç ağzıma vurmadım henüz, en son yemeye başladığımda bitene kadar sadece pasta yemiştim. (miktarı da çok) Napsam netsem... Öyle şeyleri ayarında yemeyi becemediğimden hiç yemeyim en iyisi diyorum? Bi akıl ver koçum ya senağlama
Ben son 2 yıldızımı dışarda yürüyerek aldım aklinialirimsmile Cidden güzel oluyo zuzum. Yarın da belki yürürüm yerimseniben Ne yazık ki kış meyvelerini hiç ama hiç sevmiyom. Yiyince zorla yiyom. Kuru meyve almam lazım.
anladım canım allahtan bana yaz kış farketmiyo sewerim meyweyi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yine acıktım söliimde rahatliim ohaoldumsmile :tomato:
ıyi o zaman, annaştık opuyorumnanaktan (eskiden olsa günde 1 adetle asla yetinmezdim sempatiksalakcinni )kız taktın cezaya illaha ceza istiyon yaakaydirigubbakcemile3 günde 1 gofretciğini affettim
canım eğer 1 dilimle idare edebileceksen ye ama ben hepsini yerim diyosan hiiç tadına bile bakmalmaz:
ama ben senin yerinde olsam nefsime sahip olur ve 1 dilimle idare ederdim,hiç yememektense 1 dilim iyidir,sende ben gibi çok seviyosun böyle şeyleri çünkü.Yavaş yavaş sindire sindire lokmaları minik minik alarak 1 tanecik ye,ama devamını düşünmemek için dişlerini fırçala ve uyukaydirigubbakcemile3
yarında 1 dilimcik ye o kadar ama tamammı kuzucum
anladım canım allahtan bana yaz kış farketmiyo sewerim meyweyi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yine acıktım söliimde rahatliim ohaoldumsmile :tomato:
en iyisi bi bardak süt iç ve uyu canım,bu saatten sonra tıkınıpta pişman olma sonra
İyi o zaman, annaştık opuyorumnanaktan (eskiden olsa günde 1 adetle asla yetinmezdim sempatiksalakcinni )
Yok canım ya, porsiyon özürlü olduğum kesin boshayallersmile Gözümün önünde olmadıkça iyiyim yerimseniben Akşamı yemeden kapattım, yarın da çok canım çekerse seni düşünerekten tabağa tepeleme değil sadece bi dilimcik koycam. Çooook teşekkür ederim canım. Senin sayende bu pasta dönemini atlatcağıma inaniyorum Şeniz olumunekankayizsmile
Oy oy, aç kurtum benim, zaten sen sevmesen şaşardım kaydirigubbakcemile3 Süt iç çok açsan şakkıdı
İyi o zaman, annaştık opuyorumnanaktan (eskiden olsa günde 1 adetle asla yetinmezdim sempatiksalakcinni )
Yok canım ya, porsiyon özürlü olduğum kesin boshayallersmile Gözümün önünde olmadıkça iyiyim yerimseniben Akşamı yemeden kapattım, yarın da çok canım çekerse seni düşünerekten tabağa tepeleme değil sadece bi dilimcik koycam. Çooook teşekkür ederim canım. Senin sayende bu pasta dönemini atlatcağıma inaniyorum Şeniz olumunekankayizsmile
Kızlar buarada peppermint, spatz, katrece ve ben yarıştayız :))) Katılmak isteyen olursa yer var
Efferin sana zuzum gözüme girdin şimdi Şeniz Obur zuzum benim olumunekankayizsmileyok koçum gün içinde abarttım zamanlar olur ama ne kadar aç olursam oliim öle gece taarruza geçmem mutfağa :lepi: :roflol:
niye lennn ordan bakınca her şeyi çok sewen obur bi guzu gibi mi duruyom sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
Harikasın canım ya Şeniz Çok doğru söylüyon, hani en son kötü beslendiydim ya bi kaç gün, o günden beri iyi gidiyom sayılır. Bugün akşam makarna yapcaktım, onun yerine evde lahana var diye onu yedim bayanssulusmile1 anlık bi haz için emek emek alın terimizle azimle günlerce uğraşarak verdiğimiz o gramları,kiloları geri almaya değmez valla,o kadar uğraştıkguclubacismile
her zaman azla yetinelim arkadaşlar hiç yiyememk zorunda kalmaktansa azıcık yiyip mhrum kalmamak daha iyi değilmi?
Canım dulcineacım bunları unutma sakın,yemek senden daha güçlü değil ona görekaydirigubbakcemile5
He he tabe kaydirigubbakcemile Kız 2 kilo bile fazlan yok, neyin var ki neyi vercen lülülülülülü Ben sana sonucu söyleyem, ya katrece 1. olur ya da ben :jeyyar:
ben katılırsam duman olursunuz hepinizsempatiksalakcinni:jeyyar:
hepinize iyi uykular arkadaşlarım,güzel rüyalar görün sabaha iyi başlayın
çok öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?