Efferin sana zuzum gözüme girdin şimdi Şeniz Obur zuzum benim olumunekankayizsmile
He he tabe kaydirigubbakcemile Kız 2 kilo bile fazlan yok, neyin var ki neyi vercen lülülülülülü Ben sana sonucu söyleyem, ya katrece 1. olur ya da ben :jeyyar:
herkeze iyi gecelerrrrrolumunekankayizsmile
bende uyuyayım artık fıstıklar ..öpüldünüz olumunekankayizsmile
hatun nerelerdesin sen yaa Şeniz
hooop hop dalsican biz yokken yok öyle arkamızdan konuşmak:mymeka: cuma günü çıkar ortaya tüm gerçekler:hulya: yaa ama ben regl olucam yarın, şişkinlik olur.soracığıma canım çok datlu istiyor. beni 1 kilo eksin sayarsınız cuma günü tartıda:roflol:
ah daqlum benim sormaa bu ara yoğun uyku moduna girdim o da yetmedi
internetin paketini değiştirdik onunla uğraşıyorum kocişimde gececi birde bana pc yi vermiyo çocuklar
ve eşimmmbilmiyorumkismile
senide tebrik ederim tatlışım okudum geçmişivereliniortak yerimseniben
Kızlar buarada peppermint, spatz, katrece ve ben yarıştayız :))) Katılmak isteyen olursa yer var
meelbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim:))
1- tibetimi yaptim
2- 20 sag ic bacak 20 sol ic bacak hareketi yaptim
3- 10 da kopru hareketi yaptim
boleee liste liste kalin kalin yaziyim da cok gorunsun:))
kocum ama ben onlari gecenin bi yarisi yemedim saat 6- 6:30 gibi bizim yemek faslimiz kapaniyor :))))
Sağol canım, ne uyku modum kuzum böyle bahar yorgunluğu mu yaşıyorsun yoksa, depresif döneme mi geçti yine maniklikten, demekki yakında çok enerjik olcaksın sen:)
ayy ağzından bal damlıyo enerjik olmam lazın hakketten kaydirigubbakcemile5
vitamin almam lazım almıyorum gerekirse dr a çıkıcam depresif değilim çok şükür ama reglim gecikti o biraz beni üzüyor
herkese iyi geceler öpüldünüz tatlı rüyalarhihoyyyt
Çok az bişey kalmıştı onu da yiyim de tencereyi makinaya atıyım dedim, doymuştum aslında, ay bu çok az kalanlar benim başıma bela zaten. Napıcaz bunlarla? Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda, çöpe mi atıyorsunuz? Ben kıyamıyorum.
Günde 3 bardak adayı iç o zaman kuzum. Hem niye üzülüyorsun ki, bebiş vardır diye mi, bak o zaman içme, ihtimal yoksa iç.
aaaaaaaaaaa koc gitmis valla:)))
watercim iyi gecelerrr
scyllacigim selamlar opucukler
anam benim de bi ara bi canim sIkildi bi canim SIkildi neyseki gecti smdi hehhee:
)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?