50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hooop hop dalsican biz yokken yok öyle arkamızdan konuşmak:mymeka: cuma günü çıkar ortaya tüm gerçekler:hulya: yaa ama ben regl olucam yarın, şişkinlik olur.soracığıma canım çok datlu istiyor. beni 1 kilo eksin sayarsınız cuma günü tartıda:roflol:

hatun nerelerdesin sen yaa Şeniz

ah daqlum benim sormaa bu ara yoğun uyku moduna girdim o da yetmedi
internetin paketini değiştirdik onunla uğraşıyorum kocişimde gececi birde bana pc yi vermiyo çocuklar

ve eşimmmbilmiyorumkismile

senide tebrik ederim tatlışım okudum geçmişivereliniortak yerimseniben

huuuu minik serçee nirdesin yavaklinialirimsmile

meelbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim:))

1- tibetimi yaptim

2- 20 sag ic bacak 20 sol ic bacak hareketi yaptim

3- 10 da kopru hareketi yaptim

boleee liste liste kalin kalin yaziyim da cok gorunsun:))

kocum ama ben onlari gecenin bi yarisi yemedim saat 6- 6:30 gibi bizim yemek faslimiz kapaniyor :))))

Sağol canım, ne uyku modum kuzum böyle bahar yorgunluğu mu yaşıyorsun yoksa, depresif döneme mi geçti yine maniklikten, demekki yakında çok enerjik olcaksın sen:)

koçun gitti bebeğim kaçırdın treniisempatiksalakcinni

hoşgeldin cimcimem olumunekankayizsmile
Sağol canım, ne uyku modum kuzum böyle bahar yorgunluğu mu yaşıyorsun yoksa, depresif döneme mi geçti yine maniklikten, demekki yakında çok enerjik olcaksın sen:)

ayy ağzından bal damlıyo enerjik olmam lazın hakketten kaydirigubbakcemile5
vitamin almam lazım almıyorum gerekirse dr a çıkıcam depresif değilim çok şükür ama reglim gecikti o biraz beni üzüyor

ayy ağzından bal damlıyo enerjik olmam lazın hakketten kaydirigubbakcemile5
vitamin almam lazım almıyorum gerekirse dr a çıkıcam depresif değilim çok şükür ama reglim gecikti o biraz beni üzüyor

Günde 3 bardak adayı iç o zaman kuzum. Hem niye üzülüyorsun ki, bebiş vardır diye mi, bak o zaman içme, ihtimal yoksa iç.

geçm,işi okuyordumda canım gözüme takıldı makarna gibi yiyecekleri salata yapabilirsin aslında güzel bir ara öğün olurryerimseniben

aaaaaaaaaaa koc gitmis valla:)))

watercim iyi gecelerrr

scyllacigim selamlar opucukler

anam benim de bi ara bi canim sIkildi bi canim SIkildi neyseki gecti smdi hehhee:
)))

Günde 3 bardak adayı iç o zaman kuzum. Hem niye üzülüyorsun ki, bebiş vardır diye mi, bak o zaman içme, ihtimal yoksa iç.

aaaaaaaaa en korktuğum akannehir

ada çayı içeyim barii ama o ihtimali düşünmek bile istemiyorum

tef gibi gerildi göğüslerimm-tatlicadiarzu-

aaaaaaaaaaa koc gitmis valla:)))

watercim iyi gecelerrr

scyllacigim selamlar opucukler

anam benim de bi ara bi canim sIkildi bi canim SIkildi neyseki gecti smdi hehhee:
)))

kız cimcime bağaa selam yokmuuu:dilcikar:

niye sıkıldın kuzucummmmolumunekankayizsmile süleee bağaaaaaa:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…