Yaw bi git ya, gayet güzel menü :mymeka: Lavaşsız kebap mı yenir hiçklava: Canım çekti yaw aklinialirimsmile
Ay ben de bugün başıma gelen şeyi annatam: Yürüyüşten dönerken burnuma güzel kokular geldi, baktım okul kermesi... İçeri girdim ne yesem ne yesem diye hesaplar yaparken (çok acıkmıştım) Bekledim bekledim, ilgilenmediler, ben de sinir oldum, bişi de yemedim tabi bayanssulusmile Evde lahana ve biraz peynir ekmek yedim
Benim boy 1,58 gibi bişi, o yüzden 50 diye hedef koydum ama öyle çok zayıf sevmediğimden aynadaki duruma göre karar vercem. 56,9 dum bugün ama 100 gramın lafı olur diye 56,8 sayıyom kendimi ve listemi geri almıyom sempatiksalakcinnisen ne durumdasın canım?hedefin falan yani?kaydirigubbakcemile5
ayy dulcim o zaaman ne zaman tartılcaz. cuma sabah tartııp burcuya bildirdiKten sonra Kilolarımız yayınlandıKtan sonra baslıycaz sanıyodummm benn
ben diKKat etmediğim an alıyorum frene basmam gereKiyo su ara regl öncesi dönemimde oldugum için istahım fena açıKK-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kesinlikle canım hele düzenli yaparsan bacaklarımın yandıgını hissediyorum ama ben bi süre ara vercem şöyle ara vercem yine hareket etcem ama dansa bi süre devam edersem sıkılmamış olurum
selam geleceğin tığları.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az önce sporumu bitirdim. leslie ile 4 mil tibet hareketleri ve
mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapraz mekik 30 kez
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 3dk
ayak kaldırmaca 50 kez
çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
bacak kaldırmaca 50 kez
geri tekme 30 kez
bende bittim valla şu leslie teyze benimde canıma okuyor 4 mil de koşu olunca aralarda anam ağlıyor.....senağlama
mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapraz mekik 30 kez
bel çevirme 3dk
ayak kaldırmaca 50 kez
çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
bacak kaldırmaca 50 kez
geri tekme 30 kez
bende bittim valla şu leslie teyze benimde canıma okuyor 4 mil de koşu olunca aralarda anam ağlıyor.....senağlama
He valla, benim gibi yağlı müşteriyi kaçırdılar naniknanik Cidden çıktıktan sonra ben de sevindirik oldumo ilgisizliKleri sana yaramıs canım bos ver oh iyi olmus vicdanın rahat heç olmass:)
He valla, tatlılar, börekler, çörekler... cokacimcoookulennn dulciii güldürdün beni :roflol: ilgilenseler götürecekmiydin alem kızsın vesselam delikafadulden
Hoşgeldin cimcime. Neymiş ya o cezalık aklinialirimsmile Muzlar büyük değilse güzel menü kaydirigubbakcemile5melebaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama sonra gidip tibetimi ve de 8 min bacak yapacagim insallah:)) oncelikle yediklerim
sabah
kahvaltilik gevregi
1 muz
sut
ara
sekersiz cay
ogle
sandvic (yaniiiii 2 dilim ekmek)
arasinda biraz kasar
biraz salatalik
1 muz
ara
minnacik cikolata
muz
1 tane biskuvi
aksam
lazanya
salata
azicik sarimsakli ekmek offf tadi sahane:)
bi de ustune bi sey bolee nasi desem cezalik :))
sekersiz cay
Benim boy 1,58 gibi bişi, o yüzden 50 diye hedef koydum ama öyle çok zayıf sevmediğimden aynadaki duruma göre karar vercem. 56,9 dum bugün ama 100 gramın lafı olur diye 56,8 sayıyom kendimi ve listemi geri almıyom sempatiksalakcinni
.
Ben kimseye yakıştıramıyombende çok zayıf sevmiyorum yani çok zayıflık herkese yakışmıyor.ama bazılarınada süper yakışıyor
boshayallersmile
Afiyet olsun canım kaydirigubbakcemile3 Kız ben 58 de 38 beden kıyafet giyom 48 de ne giycem akannehir Kişiden kişiye değişiyo demek ki yerimseniben Öptüüüüüüüüüüümyok canim benim muzlar kucuk:)) turkceye de oyle gecmis sanirim demi cikolatali mus hehhehe:))
dulcinam bu arada 1.58 e 50 de olsan 48 de olsan zayif olmazsin bebem bence:)) korkma sen:)
ben cikayim yine agirlik basiyor bana :))
slm kızlar yorgun tosbaaa geldi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni ne war ne yok bakalım :))
Hoşgeldin zuzucuk, cumartesiden beri tibetler ne alemde?? +, +*?
mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapraz mekik 30 kez
bel çevirme 3dk
ayak kaldırmaca 50 kez
çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
bacak kaldırmaca 50 kez
geri tekme 30 kez
hoşbulduk bebemm:)))
tam gaz dewamm hergüne yıldızlı artı lütfenn :))) hafta sonu acık fazla kaçtıda bende sporla dengeliim dedim :1ninca: lülülülülülü :kedi: yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?