50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ulennn dulciii güldürdün beni :roflol: ilgilenseler götürecekmiydin alem kızsın vesselam delikafadulden

sen ne durumdasın canım?hedefin falan yani?kaydirigubbakcemile5
Benim boy 1,58 gibi bişi, o yüzden 50 diye hedef koydum ama öyle çok zayıf sevmediğimden aynadaki duruma göre karar vercem. 56,9 dum bugün ama 100 gramın lafı olur diye 56,8 sayıyom kendimi ve listemi geri almıyom sempatiksalakcinni

O kadar ayrıntısını bilmiyom canım, önemi de yok. Sen bugünkü kilonu yaz bi kenara, kızışmalı bi yarış olsun, kilo verdikçe nanik yaparız :roflol:

Dikkat et canım o zaman, ben de ara ara almaktan yavaş veriyom kiloları, vakit nakittir.

selam geleceğin tığları.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az önce sporumu bitirdim. leslie ile 4 mil tibet hareketleri ve

mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapraz mekik 30 kez
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 3dk
ayak kaldırmaca 50 kez

çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
bacak kaldırmaca 50 kez
geri tekme 30 kez

bende bittim valla şu leslie teyze benimde canıma okuyor 4 mil de koşu olunca aralarda anam ağlıyor.....senağlama

yoooo ben bugünü heç yazmayamdelikafaduldendelikafadulden

en iyisi ben cuma baslayam ya buna

bu evde yürüyüş iyi yani plates sıkıcı gelyor bana karın hareketleri hariç, bu evde yürüyşte ciddi ciddi terledm ya hemde dedğm gibi her yerm hala ağryor 1 haftaya kalmz vücdm alışr herhalde. ama sende haklısn insan arada değşk bir şeyler yapmk istyor bakalm bende sıkılana kadar devam edeym buna

melebaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama sonra gidip tibetimi ve de 8 min bacak yapacagim insallah:)) oncelikle yediklerim

sabah
kahvaltilik gevregi
1 muz
sut

ara
sekersiz cay

ogle

sandvic (yaniiiii 2 dilim ekmek)
arasinda biraz kasar
biraz salatalik
1 muz

ara
minnacik cikolata
muz
1 tane biskuvi

aksam
lazanya
salata
azicik sarimsakli ekmek offf tadi sahane:)
bi de ustune bi sey bolee nasi desem cezalik :))
sekersiz cay

anam anam anamm masallahhh Ki ne masallahhdelikafaduldendelikafadulden

bu arada hitabın çoK hoss:)))

hoşgeldin canım bayıldım lafına geleceğin tıglarıııı :Saruboceq:

tığ gibi olacaz inş kızlar yaza kadar azz kaldı ha gayret....................................

o ilgisizliKleri sana yaramıs canım bos ver oh iyi olmus vicdanın rahat heç olmass:)
He valla, benim gibi yağlı müşteriyi kaçırdılar naniknanik Cidden çıktıktan sonra ben de sevindirik oldum
ulennn dulciii güldürdün beni :roflol: ilgilenseler götürecekmiydin alem kızsın vesselam delikafadulden
He valla, tatlılar, börekler, çörekler... cokacimcoook

Hoşgeldin cimcime. Neymiş ya o cezalık aklinialirimsmile Muzlar büyük değilse güzel menü kaydirigubbakcemile5

bende çok zayıf sevmiyorum yani çok zayıflık herkese yakışmıyor.ama bazılarınada süper yakışıyor
boshayallersmile

yok canim benim muzlar kucuk:)) turkceye de oyle gecmis sanirim demi cikolatali mus hehhehe:))

dulcinam bu arada 1.58 e 50 de olsan 48 de olsan zayif olmazsin bebem bence:)) korkma sen:)

ben cikayim yine agirlik basiyor bana :))

bende çok zayıf sevmiyorum yani çok zayıflık herkese yakışmıyor.ama bazılarınada süper yakışıyor
boshayallersmile
Ben kimseye yakıştıramıyom Sarılınca sırf kemik olunca rahatsız oluyom :kedi: Mankenler tv de güzel gözüküyo ama günlük hayatta görünce uzun ince sopa (pepperin deyişiyle) :))
yok canim benim muzlar kucuk:)) turkceye de oyle gecmis sanirim demi cikolatali mus hehhehe:))

dulcinam bu arada 1.58 e 50 de olsan 48 de olsan zayif olmazsin bebem bence:)) korkma sen:)

ben cikayim yine agirlik basiyor bana :))
Afiyet olsun canım kaydirigubbakcemile3 Kız ben 58 de 38 beden kıyafet giyom 48 de ne giycem akannehir Kişiden kişiye değişiyo demek ki yerimseniben Öptüüüüüüüüüüüm

slm kızlar yorgun tosbaaa geldi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni ne war ne yok bakalım :))

Açık ara şu topiğin en sportif insanısın vallahi, ben de callenetics yaptım geldim, ancak bunu yapabiliyorum, hafif tempolu çünkü, ama bacaklarımı cayır cayır yaktı kafamçokkarıştı

Yemekten sonra muzlu danette ile 2 çay kaşığı nutella yedim bu arada Umarım callen teyzeyle yakmışımdır onları.

selam kızlar
yazılarınızı okudum
bi selam verim dedim
ama şimdi kaçmak zorundayım
kızımın uykusu gelmiş
bye bye
herkese şimdiden iyi geceler öptüm hepinizi

hoşbulduk bebemm:)))
tam gaz dewamm hergüne yıldızlı artı lütfenn :))) hafta sonu acık fazla kaçtıda bende sporla dengeliim dedim :1ninca: lülülülülülü :kedi: yerimseniben

Verdim gitti alkisalkisalkis 1 haftadır ara vermeden * alıyon yerimseniben Ben de haftada 1 alıyom anca :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…