merhaba,
8 ay önce doğum yaptım.hamikleyken toplam 22 kilo aldım..bu kiloları verdim ama göbeğimi ve şu yanlardaki simitcikleri eritemedim.kendime dün mekik aleti aldım.aranızda spor yapan varmı?mekik bu durumda doğru seçim mi sizce?biraz geçmişinizi okudumda gayet keyifli bir topik.işin kötüsü ben kilo vermek istemiyorum aslında.şuan 57 kiloyum.sadece göbeğim gitsin istiyorum bunun için bir önerisi olan var mI?yardımcı olursanız çok sevinirim :)) umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda kavuşur :)
Hoşgeldin canım, senin sayfan başka:
http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wAKe3bR
Yarıştayız artıkın, dikkat et yoksa geçerim seni :jeyyar:
Hoşgeldin canım, senin sayfan başka:
http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wAKe3bR
Yarıştayız artıkın, dikkat et yoksa geçerim seni :jeyyar:
Bugün başladık ya, kilo verme yarışı işte kaydirigubbakcemile Rica ederim kaydirigubbakcemile3
anaa gııı ne zaman basladıkkkafamçokkarıştı
hosbuldum caanım bu aradaa.s..tesekkür ederim link içinaklinialirimsmile
Buyur canım, senin değiştirmeni sabırsızlıkla bekliyom aklinialirimsmilekızzz bu sayfaları nerdden buluyonnn çok cahalım bağada bulsana bu hafta kilomu deiştiriken ihtiyacım olcekkkkaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Bugün başladık ya, kilo verme yarışı işte kaydirigubbakcemile Rica ederim kaydirigubbakcemile3
Buyur canım, senin değiştirmeni sabırsızlıkla bekliyom aklinialirimsmile
http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wfgRz9H
Rica ederim bayanssulusmile Günün tarihini yazarak güncellemen gerekiyo, eski kiloların da silinmediği için grafikte görüyon kilo verme maceranıtşk. ederim dulcinea. şifremi hatırlayamadm ama verdğn linkten yeniden düzenledm grafğmi bu arada hani grafik düzenlerken tarih soruyor ya orada yazmamz gereken günün tarihi mi yoksa hedef kilomuza ulaşmak için belirledğmz günü mü yazmamz gerekyor geçen sefer günün tarhini yazmştm ertesi gün hedefe ulaştğmı gördm çünkükaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun vahiba, canım çekti valla :)) Senin kilon, hedef kilon ve boyun kaçtı?
Ne yedin rakibim spatz :jeyyar:ben galiba çok yedim bugunmafoldumben
Rica ederim sırnaşık şeysağol canım benim ŞenizŞeniz
Ayy ince hesap yani aklinialirimsmile Süper ya, ben de o günleri iple çekiyom kaydirigubbakcemile2 Senin kilo vermen tabi daha zor ama bu sayede kilonu kontrol altına almış olursun. Bol bol spor yap, kilo vermekten daha tahmin edeci sonuç alırsın spor sayesinde yerimsenibenTşk ederim canım.boyum 1.64 kilom 57..hedefim 55 olmak.54 te olabilir.önce 55 i görüyimde gerisi kolay ya..
Tşk ederim canım.boyum 1.64 kilom 57..hedefim 55 olmak.54 te olabilir.önce 55 i görüyimde gerisi kolay ya..
bu arada spor olarak bugn walk at the home videolarnı buldm daha önce yapan var mı aranzda
Ne yedin rakibim spatz :jeyyar:
Ayy ince hesap yani aklinialirimsmile Süper ya, ben de o günleri iple çekiyom kaydirigubbakcemile2 Senin kilo vermen tabi daha zor ama bu sayede kilonu kontrol altına almış olursun. Bol bol spor yap, kilo vermekten daha tahmin edeci sonuç alırsın spor sayesinde yerimseniben
canım ben yapıyorum ve faydasını görüyorum sanırım hihoyyyt
listemi yazayım rakibim dalsikaydirigubbakcemile3
uyanınca:1 kuru incir+1 bardak su
kahvaltı: yarım simit +tek şekerli nescafe
ara: 1 adet yovita
öğlen: urfa kebap(ama hiç pide,ekmek,pilav filan yemedim yanında,sadece etini yedim)
ara: 1 dilim havuçlu kek+ 1 adet yağsız süt
akşam: 3 misket köfte +3 mantar + 2 kaşık bulgur pilavı
sebze yok, salata yok, meyve yok.peeeeh ne biçim menü bu!sempatiksalakcinni
bende bugn başladım ve 2 mil e kadar yaptm hala her yerm ağrıyor demekki faydasını göreceğmsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?