50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-2426.html#post12344689

bu sayfaya bi göz at istersenyerimseniben

yediğimin bi iyi yönü var yemeden yarım saate yakın öcnesinde çörek otlu yogurt ve 1 tatlı kasıgına yakın ruseym yedim.

sofraya oturmadan bi kaç dk önce tibetimi yaptm

ve de yemeğimi yesicayla yedim yemek bittikten sonra da yine yesilçay içtim

tşk. ederim dulcinea. şifremi hatırlayamadm ama verdğn linkten yeniden düzenledm grafğmi bu arada hani grafik düzenlerken tarih soruyor ya orada yazmamz gereken günün tarihi mi yoksa hedef kilomuza ulaşmak için belirledğmz günü mü yazmamz gerekyor geçen sefer günün tarhini yazmştm ertesi gün hedefe ulaştğmı gördm çünkükaydirigubbakcemile3

anaa gııı ne zaman basladıkkkafamçokkarıştı

hosbuldum caanım bu aradaa.s..tesekkür ederim link içinaklinialirimsmile
Bugün başladık ya, kilo verme yarışı işte kaydirigubbakcemile Rica ederim kaydirigubbakcemile3
kızzz bu sayfaları nerdden buluyonnn çok cahalım bağada bulsana bu hafta kilomu deiştiriken ihtiyacım olcekkkkaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Buyur canım, senin değiştirmeni sabırsızlıkla bekliyom aklinialirimsmile

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wfgRz9H

Rica ederim bayanssulusmile Günün tarihini yazarak güncellemen gerekiyo, eski kiloların da silinmediği için grafikte görüyon kilo verme maceranı

ben galiba çok yedim bugunmafoldumben
Ne yedin rakibim spatz :jeyyar:

sağol canım benim ŞenizŞeniz
Rica ederim sırnaşık şey

Tşk ederim canım.boyum 1.64 kilom 57..hedefim 55 olmak.54 te olabilir.önce 55 i görüyimde gerisi kolay ya..
Ayy ince hesap yani aklinialirimsmile Süper ya, ben de o günleri iple çekiyom kaydirigubbakcemile2 Senin kilo vermen tabi daha zor ama bu sayede kilonu kontrol altına almış olursun. Bol bol spor yap, kilo vermekten daha tahmin edeci sonuç alırsın spor sayesinde yerimseniben

Tşk ederim canım.boyum 1.64 kilom 57..hedefim 55 olmak.54 te olabilir.önce 55 i görüyimde gerisi kolay ya..

aynıyız vahibacım.boyumuz da,başlangıç kilomuz da. ben 55i gördüm,darısı başına.ama benim hedefime daha çok var-tatlicadiarzu-

Ne yedin rakibim spatz :jeyyar:

listemi yazayım rakibim dalsikaydirigubbakcemile3

uyanınca:1 kuru incir+1 bardak su
kahvaltı: yarım simit +tek şekerli nescafe
ara: 1 adet yovita
öğlen: urfa kebap(ama hiç pide,ekmek,pilav filan yemedim yanında,sadece etini yedim)
ara: 1 dilim havuçlu kek+ 1 adet yağsız süt
akşam: 3 misket köfte +3 mantar + 2 kaşık bulgur pilavı

sebze yok, salata yok, meyve yok.peeeeh ne biçim menü bu!sempatiksalakcinni

sen ne durumdasın canım?hedefin falan yani?kaydirigubbakcemile5

ayy dulcim o zaaman ne zaman tartılcaz. cuma sabah tartııp burcuya bildirdiKten sonra Kilolarımız yayınlandıKtan sonra baslıycaz sanıyodummm benn

ben diKKat etmediğim an alıyorum frene basmam gereKiyo su ara regl öncesi dönemimde oldugum için istahım fena açıKK
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Yaw bi git ya, gayet güzel menü :mymeka: Lavaşsız kebap mı yenir hiç klava: Canım çekti yaw aklinialirimsmile

Ay ben de bugün başıma gelen şeyi annatam: Yürüyüşten dönerken burnuma güzel kokular geldi, baktım okul kermesi... İçeri girdim ne yesem ne yesem diye hesaplar yaparken (çok acıkmıştım) Bekledim bekledim, ilgilenmediler, ben de sinir oldum, bişi de yemedim tabi bayanssulusmile Evde lahana ve biraz peynir ekmek yedim

bende bugn başladım ve 2 mil e kadar yaptm hala her yerm ağrıyor demekki faydasını göreceğmsositososito

kesinlikle canım hele düzenli yaparsan bacaklarımın yandıgını hissediyorum ama ben bi süre ara vercem şöyle ara vercem yine hareket etcem ama dansa bi süre devam edersem sıkılmamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…