50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün akşam bir pizzza,piliç şinitzel,patates kızartması ayran ve salata yedim akşam yemeğinde. üzerine de türk lokumu eşliğinde kahve içtim...

teşekkürederim canım.yoğrut hiç sevmem aslında ama burda yazılanları okudukça çok gaz geldim bari bende sabırla yapayım birşeyler :) hergün bir kase yesem yeter heralde dmi :) tabiki haber veririm merak etme..bugün mekik aletimde geliyor akşam başlarım spora :)

sağol canım çok teşekkür ederim.spor programıma bunlarıda ekledim :)

tığ gibi olduğunuz günler yarın kadar yakın olsun size...kolay gelsin :)

ooo daha alışacaksın neleri göreceksin
çok fazla kafana takmamaya çalış

dün akşam bir pizzza,piliç şinitzel,patates kızartması ayran ve salata yedim akşam yemeğinde. üzerine de türk lokumu eşliğinde kahve içtim...

oh oh afiyet olsun chemescim hayırdır kutlamamı vardı

selam kizlar nasil gidiyor??ben gayet iyi gidiyorum insallah onumuzdeki ay 5 li rakamlara inmis olucam sizde ne var ne yok??

chemes, zayifladi bize nispet yapmaya basladi sanirsamm

klik kiz sen nerelerdesin; yine kacamaklar yaptin da ondan mi yoksun ??

gamis uzulme hayatim; hastalik da saglik da insanlar icin sonucta; Allah tum hastalara acil sifa versin.
ordasin ve onlar icin biseyler yapiyorsun, boyle dusun mutlu ol canim.

truf bitti mi detoks? sonuc noldu ?

lachesis utu yapmak benim icinde cok zor; 3 aksamdir utu yapicam, yapamadim, giymek istedigim bir pantolonum vardi sirf utuleyemedigimden giyemedim 3 gundur

selam kızlar..........

sabah 9da yarım katmer acılı ezme ve peynirle kahvaltı yaptım......
saat 11 de 2 hurma yedim.....

birazdan eve gidecem temizlik yemek ve spor beni bekliyor.....(((((((((((

bugünkü menümü açıklıyorumm

ÇARSAMBA
Kahvaltı: 1 yumurtalı menemen, domates, salatalık, 5 adet zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün: 1 adet elma
Öğle yemeği: bakla yemeği, yoğurt
Ara öğün: 1 paket diyet büskivi
Akşam yemeği: sebze yemeği

öğlen belki ofisde kalmam gerekebilir artık tavuk şiş yerim akşama da bakla yemeğini..
dün alman komşum bana alman çikolatası getirmiş dayanamadım 2 top yedim. çok güzellerdi...

hoşgeldinnn canım bende iyi gidiyorum ama yinede bazen iştah atakları yaşıyorumsempatiksalakcinni
evet oluyor ama surekli olmadikca sorun yok haftada bir kez olabiliryerimseniben
canim 50 lere inmeden de bize katilabilirsin biliyosun diy mi?

hosbulduk canim katildim bile zaten aranizaburda daha iyi motive olabilecegimi dusundum:hooray:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…