günaydın kızlar
nasılsınız iyisiniz umarım
kilolar da patır patır gidiyordur inşallah
dün akşam bir pizzza,piliç şinitzel,patates kızartması ayran ve salata yedim akşam yemeğinde. üzerine de türk lokumu eşliğinde kahve içtim...
anlıyorum canım,evet sinir bozucu tabikide ama bence bıkmadan ve sabırlı bi şekilde sporunu yaparsan birde o dediğim yağlardan falan kullanırsan mutlaka çoğu gider o göbeğin merak etme. Birde yoğurtun göbek yağlarını erittiği yönünde bi çalışmada yapılmış,bol yoğurt tüketenlerin yağ yakımlarının hızlandığı ortaya çıkmış.Yani yoğurt ye mutlaka hergün.Umarım işine yarar hatta mümkünse işe yarayıp yaramadığını şöyle bi süre sonra benide bilgilendirirsen sevinirimkaydirigubbakcemile3 malum ilerde bende doğum yapıcam mutlaka belki bana da lazım olurkaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-2426.html#post12344689
bu sayfaya bi göz at istersenyerimseniben
canım hastanede çalışıyorum az evvel bi adam dr dr diye nasıl feryat ediyo bebeği havale geçiriyomus burda hepimiz fenalaştık hala alışamadım bu türlü olaylara allah herkesin cocugunu ailesine bağışlasınm
dün akşam bir pizzza,piliç şinitzel,patates kızartması ayran ve salata yedim akşam yemeğinde. üzerine de türk lokumu eşliğinde kahve içtim...
ooo daha alışacaksın neleri göreceksin
çok fazla kafana takmamaya çalış
oh oh afiyet olsun chemescim hayırdır kutlamamı vardı
selam kizlar nasil gidiyor??ben gayet iyi gidiyorum insallah onumuzdeki ay 5 li rakamlara inmis olucam sizde ne var ne yok??
selam kizlar nasil gidiyor??ben gayet iyi gidiyorum insallah onumuzdeki ay 5 li rakamlara inmis olucam sizde ne var ne yok??
canim 50 lere inmeden de bize katilabilirsin biliyosun diy mi?
evet oluyor ama surekli olmadikca sorun yok haftada bir kez olabiliryerimsenibenhoşgeldinnn canım bende iyi gidiyorum ama yinede bazen iştah atakları yaşıyorumsempatiksalakcinni
canim 50 lere inmeden de bize katilabilirsin biliyosun diy mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?