50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen hangi fakültede öğretim görevlisisin kuzu? Yurtdışındasın galiba da bölümü merak ettim. Beni de okuldan doktora yapmam için çağırıyor hocalar da gözüm yemiyor ama bakalım:)

Evet yurtdisindaydim ama Turkiye ye donus yaptim. Istanbuldaki ilk haftam. Norvec te yasiyordum. Ben beslenme genetigi uzerine doktorami bitirmek uzereyim. Aslen molekule r biyologum. Makalelerimi yazmak icin Turkiyeye dondum . Savunmam icin geri gidecegim yurtdisina ama artik Turkiyede yasamaya karar verdik

Niye tırstın ki kuzum, bebiş olcak diye endişe yapıyorsan git eczaneden bir test al yap için rahat etsin, baktın bir engel yok, dikle adaçayını o rahatlıkla yarına regl olursun zaten, stresin falan kalmaz:)

testi daha bu hafta erteleyeyim galiba ben tarihi şaşırdımCADIARZU
ben dün ada çaçıyı yapmıştım bak şimdi aklıma geldi:1ninca: şimdi yine içiyorum :içelim:

saolasın daqlımvereliniortak

Sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyor yağsız makarna, ayrıyetten bir kenarda pul biberle mantı sosu yap, kendine koyma sadece onun tabağına koy, böylece ikiniz de istediğiniz gibi yemiş olursunuz.

Bu olabilir. cunku ona da alternatifler uretmem lazim. O da bezdi artik yagsiz tuzsuz yemekten. Hos esimin gobegi benimkinden vahim durumda ama pek umursamiyor.

İyi yapmışsınız hiç gitmedim ama, Norveç'in adı bile insanın içini ürpertiyor, depresif bir ülke gibi gelmiştir bana hep. Karı da soğuğu da sevmem ondan herhalde.
Sinema- tv bitirdim ben de 3-4 sene tv kanallarında çalışıp okula geri döndüm, şimdi yüksek yapıyorum ama sonra ne yapacağım belli değil.:)

testi daha bu hafta erteleyeyim galiba ben tarihi şaşırdımCADIARZU
ben dün ada çaçıyı yapmıştım bak şimdi aklıma geldi:1ninca: şimdi yine içiyorum :içelim:

saolasın daqlımvereliniortak

Rica ederim tatlım.

Bu olabilir. cunku ona da alternatifler uretmem lazim. O da bezdi artik yagsiz tuzsuz yemekten. Hos esimin gobegi benimkinden vahim durumda ama pek umursamiyor.

Ben genelde yemeklerin, yağını, sosunu, kaşarını vs ayrı hazırlıyorum, eşlere uymaya çalışırsak yandık. Onlar fazla rahatlar.

kızlar biz dün interneti sınırsız yaptık ve tivibuya üye olduk

şimdi baktım da jimlastik kanalı var bayanlar ha bire karşımda zıplıyorrr bende başlıyom hadii hobaaaa (( yesa gibi yaptım sanırsamm))hihoyyyt

Kizlar aksama hafif ne pisirsem? Bir fikir verin hadi...

Ay ben de aynı moddayım, zeytinyağlı fasulye yapıcam herhalde, ama hiç te canım çekmiyor

BEnde bezelye mi pisirsem diyordum...Ama daha eglenceli bir sey yemek istiyorum

lachesisin kabakli sandal sedasi tarifi vardi;
kopyalamistim biryere;

Kabaklı sandal sefası.

3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)

Son 4 senem almanya macaristan ve norvec arasi mekik dosemekle gecti. Ilk zamanlar cok eglenceliydi ama artik yoruldum. Esim de Istanbulda yasamakta kararli olunca donus yaptim gecen hafta. Yedigimiz besinlerin vucudumuza gen duzeyinde etkileri uzerine calisiyorum.Tek korkum Turkiyede bransimla ilgili gonlume gore bir is bulamamak. Beslenme ozellikle Avrupada cok populer bir konu. Turkiyede yeni yeni populer olmaya basladi ve genetik tabanli arastirma yapan bir grup bile yok. Nerenin stv sini bitirdin? Eskisehirmi yoksa??

Hayırlı olsun kuzum leslieleri indirirsin artık:)

bugun yine guzle beslendim sanirsam,
cok mutluyum o yuzden )

gripin canim, bugun de aferin alabilecek miyim sensen ??

31/03
06.30
1 bardak limonlu su

08.30 kahvalti
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir;
Salatalik
1-2 tatli kasigi bal

Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu

Öğle
1 tabak borulce yemegi
1 porsiyon ispanak graten
Light yogurt, yarim dilim kepek ekmegi

Ara
light sut ve diyet biskuvi var yanimda;

aksam anneme gidersem pirasa yaptim dedi; evde olursam da karnibahar falan haslarim.
-- sebze manyagi olucam bugun )
olsun dun et yemistim

Tesekkurler peppermint. Bu arada senin kozlenmis icine peynir doldurulmus biberi denedim. Gayet lezzetliydi.

Hayırlı olsun kuzum leslieleri indirirsin artık:)

saolasın canım açıkçası ben daha pek bişey indirmedim netten bakalım nasıl yapıcamm artıkın

yaa bu arada katrece banlanmış niye acabaa bilmiyorumkismileayy dikkat etmek lazım niye büyle oluyorkiiieyvahedigeldismile

Tesekkurler peppermint. Bu arada senin kozlenmis icine peynir doldurulmus biberi denedim. Gayet lezzetliydi.

rica ederim canim;

kozlenmis biberi ben gecenlerde yine yaptim;
bu kez tava yerine mikrodalgada yaptim; pisirme ayarinda 4 dk. tuttum, yine cok guzel oldu.

afiyet olsun..

kabak tarifini denemedim henuz, bi h.sonu denicem ;-)

Evet çok süperdir, aklıma gelmemiş o:)

Eskişehirliyim esasında ama ailem istanbulda ben de İstanbul üniversitesini bitirdim. Araştırma konun çok ilginçmiş bu arada, Türkiye'de olmamasına çok şaşırdım, Tübitak'ta falan da mı yokmuş? İtü genetik mühendisliği falan, gerçi onların mezunları da çok şikayetçi ama, bence yakın zaman da Türkiye'de de çok popüler olur bu konular, ve o zaman da fazla araştırmacı olduğundan iş standartların çok yüksek olur, olaylara iyi yanlarından bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…