50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

klik kiz sen nerelerdesin; yine kacamaklar yaptin da ondan mi yoksun ??

merhabaaa
aslında bu aralar işim biraz yoğun da ondan giremiyorum,yoksa diyetim muntazaman devam ediyor .... diye cevaplamak isterdi gönlüm ama :sinifsinif:
bu aralar kaçamaklarım fazla olmaya başladı.geçen akşam 2 tabak mantı yedim.e sizin yediklerinizide okuyunca yazmaya yüzüm kalmadı.ya yoksa sadece diyete uygun yediğimde değilde diyeti bozan bir menü olduğunda bile yazsam iyi olur dimi? ama iyi gelişmeler de var.akşamları 30 tane mekik çekmeye başladım.mekik zayıflamaya yarar mı acaba?
bugün menüm,yazarken beni utandırmayacak inşallah.

bye kız lar ben kaçıyorum
sporumu yapayım
4 gündür yapamıyodum mens im ondan ayıptır sölemesi
bugün başlim artık

Selam canım 9-10'dı diye hatırlıyorum ben yanlış hatırlamıyorsa, hayırdır yeniden yapmayı mı düşünüyorsun?

sanada selam canımkaydirigubbakcemile5
bana enerji açısından iyi geldi

benim zımbırtı o ara bitmişti benneyaptımki benmi gecikti zannediyorum acaba ayy kafam iyice karıştıkafamçokkarıştı

sanada selam canımkaydirigubbakcemile5
bana enerji açısından iyi geldi

benim zımbırtı o ara bitmişti benneyaptımki benmi gecikti zannediyorum acaba ayy kafam iyice karıştıkafamçokkarıştı

Niye bu kadar taktın kuzum yahu, boşver gecikirse geciksin. dediğim gibi adaçayı içersin düzelir takma kafana, ya ben o detoksu bir daha yapamam herhalde, çok zorlandım ben.

BEnde bezelye mi pisirsem diyordum...Ama daha eglenceli bir sey yemek istiyorum

Aynen, dün ızgara köfteyle salata yapmıştım hafif oldu iyi oldu, bugün sebze yapmam lazım. Kısır mı yapsam acaba diyorum bir de:) Tek başına kısır hafif olur aslında. cokacimcoook

Niye bu kadar taktın kuzum yahu, boşver gecikirse geciksin. dediğim gibi adaçayı içersin düzelir takma kafana, ya ben o detoksu bir daha yapamam herhalde, çok zorlandım ben.

he he tırstım galibaa eyvahedigeldismile
neyse iyiki hatırlattınopuyorumnanaktan ben bi adaçayı içeyimm:içelim:

ben çok zorlanmamıştımohaoldumsmile

BEnde bezelye mi pisirsem diyordum...Ama daha eglenceli bir sey yemek istiyorum

Sen hangi fakültede öğretim görevlisisin kuzu? Yurtdışındasın galiba da bölümü merak ettim. Beni de okuldan doktora yapmam için çağırıyor hocalar da gözüm yemiyor ama bakalım:)

he he tırstım galibaa eyvahedigeldismile
neyse iyiki hatırlattınopuyorumnanaktan ben bi adaçayı içeyimm:içelim:

ben çok zorlanmamıştımohaoldumsmile

Niye tırstın ki kuzum, bebiş olcak diye endişe yapıyorsan git eczaneden bir test al yap için rahat etsin, baktın bir engel yok, dikle adaçayını o rahatlıkla yarına regl olursun zaten, stresin falan kalmaz:)

Aynen, dün ızgara köfteyle salata yapmıştım hafif oldu iyi oldu, bugün sebze yapmam lazım. Kısır mı yapsam acaba diyorum bir de:) Tek başına kısır hafif olur aslında. cokacimcoook

Bende somon pisirdim alimunyum folyoda dun... Yaninda da salata yedik afiyetle...Yagsiz bir makarna mi yapsam bu gece? Ama sossuz ve yagsiz makarna da igrenc olur. Esimi isyan bayraklarini cekmesinden korkuyorum

Bende somon pisirdim alimunyum folyoda dun... Yaninda da salata yedik afiyetle...Yagsiz bir makarna mi yapsam bu gece? Ama sossuz ve yagsiz makarna da igrenc olur. Esimi isyan bayraklarini cekmesinden korkuyorum

Sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyor yağsız makarna, ayrıyetten bir kenarda pul biberle mantı sosu yap, kendine koyma sadece onun tabağına koy, böylece ikiniz de istediğiniz gibi yemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…