rica ederim canim;
kozlenmis biberi ben gecenlerde yine yaptim;
bu kez tava yerine mikrodalgada yaptim; pisirme ayarinda 4 dk. tuttum, yine cok guzel oldu.
afiyet olsun..
kabak tarifini denemedim henuz, bi h.sonu denicem ;-)
aaa, ne guzel vallaaa
Dur dur ben de Eskisehirliyim. Cok ozledim eskisehiri cok.Evet çok süperdir, aklıma gelmemiş o:)
Eskişehirliyim esasında ama ailem istanbulda ben de İstanbul üniversitesini bitirdim. Araştırma konun çok ilginçmiş bu arada, Türkiye'de olmamasına çok şaşırdım, Tübitak'ta falan da mı yokmuş? İtü genetik mühendisliği falan, gerçi onların mezunları da çok şikayetçi ama, bence yakın zaman da Türkiye'de de çok popüler olur bu konular, ve o zaman da fazla araştırmacı olduğundan iş standartların çok yüksek olur, olaylara iyi yanlarından bakalım:)
Dur dur ben de Eskisehirliyim. Cok ozledim eskisehiri cok.
Bilim irfan konusunda turkiyenin yiyecegi cok ekmek var daha...Gercekten iyi is yapan girmek istedigim bir kac ozel universite var. Umarim kendi grubumu kurabilirim. Maalesef Turkiyede bilime para akisi cok az..Cok pahali arastirma yapmak. Surekli proje yazmak ve arastirma fonlari pesinde kosmak zorundasin. Develet cok destek veremiyor.Belki de ozel sektore gecerim. Gorecegiz bakalim. Simdilik amacim makalelerimi yazzip Turkiyenin tadini cikarmak.
öğlen 3 top (minik top) çikolata yedim.. çok pişmanım. cezama da hazırım..
chemes, zayifladi bize nispet yapmaya basladi sanirsamm
Ben de bayadır göremedim çok yoğun çalıştığımdan, annemler yazın ordalar 1-2 ay, ben de giderim belki bu yaz. Sen bence şimdilik bunları dert etme gerçekten tadını çıkart dediğin gibi.
Bu arada bir tarif daha buldum, ama evde kabak yok, güzel olur mu sizce üşenmesem alsam mı kabak?
http://www.lezzet.com.tr/tarifler/d...rinda-kabak-turtasi&c=diyet-yemekleri&cid=177
Kabak ve dere otunun uyumu muthis zaten...
Öyle de, hava kapandı ben üşendim çıkmaya:) Kısır yapıcam ben galiba:) Neyse ben çıkıyım biraz callenetics falan yapayım, görüşürüz yine, öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
cezan 1 saat pilates sanirim...O kadar da kotu degil yani. Sutlu mu bitter miydi?
kızlar sabah kepek ekmeğine tost yaptım beyaz peynirli
arada 1 galeta yedim
öğle yemeğimde tavuk sote pilav e yogurt vardı yemeklerden biraz aldım v yogurdumu yedim
yine rada elma yicem
akşam büyük ihtimalle ton balıklı salata yicem
elmayı çok seviyorum ama acıktırıyo beni. ara olarak sadece elma yetiyor mu sana?
Selam kızlar...
Gamişcim çoook teşekkürler Şeniz
selam canım hoşgeldin Şeniz
ben etiform kepekli yiyorum. tadını çok seviyorum. bıraksalar 5-6 paket yerimyetmeye calısıyo aslında canım oturup adam akıllı yiyemediğim için yogunluktan mecburen elmayla yettiriyorum ama midem cok kazındıoysa 4 gibi yine galeta yiyorum 1 adet elma bnimde karnımı acıktırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?