50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canim;

kozlenmis biberi ben gecenlerde yine yaptim;
bu kez tava yerine mikrodalgada yaptim; pisirme ayarinda 4 dk. tuttum, yine cok guzel oldu.

afiyet olsun..

kabak tarifini denemedim henuz, bi h.sonu denicem ;-)

Bu kabagi vejeteryan bir arkadasim duzenli pisiriyordu. Cok hafif oluyor...Biraz daha doyurucu olmasini isteyince icerisine bulgur ve peynir karisimini koyuyordu.

Dur dur ben de Eskisehirliyim. Cok ozledim eskisehiri cok.
Bilim irfan konusunda turkiyenin yiyecegi cok ekmek var daha...Gercekten iyi is yapan girmek istedigim bir kac ozel universite var. Umarim kendi grubumu kurabilirim. Maalesef Turkiyede bilime para akisi cok az..Cok pahali arastirma yapmak. Surekli proje yazmak ve arastirma fonlari pesinde kosmak zorundasin. Develet cok destek veremiyor.Belki de ozel sektore gecerim. Gorecegiz bakalim. Simdilik amacim makalelerimi yazzip Turkiyenin tadini cikarmak.

öğlen 3 top (minik top) çikolata yedim.. çok pişmanım. cezama da hazırım..

Ben de bayadır göremedim çok yoğun çalıştığımdan, annemler yazın ordalar 1-2 ay, ben de giderim belki bu yaz. Sen bence şimdilik bunları dert etme gerçekten tadını çıkart dediğin gibi.

Bu arada bir tarif daha buldum, ama evde kabak yok, güzel olur mu sizce üşenmesem alsam mı kabak?

http://www.lezzet.com.tr/tarifler/d...rinda-kabak-turtasi&c=diyet-yemekleri&cid=177

kızlar bende sabah 1 dilim çavdar ekmeği ,3 zeytin,salatalık,domates,1 dilim peynir ve şekersiz çayımı içtim.şimdide öğle yemeğinde dünden kalan peyniri börek vardı.ondan 1 dilim yiycem yumurta sarısıyla birlikte..

kızlar sabah kepek ekmeğine tost yaptım beyaz peynirli
arada 1 galeta yedim
öğle yemeğimde tavuk sote pilav e yogurt vardı yemeklerden biraz aldım v yogurdumu yedim
yine rada elma yicem
akşam büyük ihtimalle ton balıklı salata yicem

cezan 1 saat pilates sanirim...O kadar da kotu degil yani. Sutlu mu bitter miydi?

akşam eve gidince yapacağım 20dk eliptik bisiklet 30dk pilates.
sütlü çikolata alman komşum getirmiş. 100gramında 600 küsür kalori var paketin tamamı 135 gram. hepsini yemedim sadece 3 top yedim. pişmanımm. geri kalanları ne yapsam acaba...

elmayı çok seviyorum ama acıktırıyo beni. ara olarak sadece elma yetiyor mu sana?

elmayı çok seviyorum ama acıktırıyo beni. ara olarak sadece elma yetiyor mu sana?

yetmeye calısıyo aslında canım oturup adam akıllı yiyemediğim için yogunluktan mecburen elmayla yettiriyorum ama midem cok kazındıoysa 4 gibi yine galeta yiyorum 1 adet elma bnimde karnımı acıktırıyor

ben etiform kepekli yiyorum. tadını çok seviyorum. bıraksalar 5-6 paket yerim off off içimde aç bir canavar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…