Umarım hiçbişiyi yoktur pamukun (çok da güzel ismi var
Bilmiyorum ama yasemin diyebilir belki :))
Haaaa annadım sempatiksalakcinni Bana çok organize geldi valla, hepinizi geçcem işte aklinialirimsmileyani oyle organize edilmis bi yarisma yok,
kendi aramizda; manasinda dedim lulu..
Ben de buraya geldiğimde 59 değildim ki yerimseniben (aslında 59 durum da ben öyle bilmiyodum çünkü sabahları kıyafetle tartlıyodum :)))mesela ben geçen cuma 61dim. bakalım bu cuma bu topikte olmayı hak edebilecekmiyim..
prensesim hosgeldin;
gecmis olsun cok; Allah acil sifa versin .. insallah temiz cikar raporlar.
kuzucum bendim o;
ilk bi yabanci pilates dvdsi almistim da; adam cok acayip hareketler yaptiriyodu..
:roflol:
Geçmiş çok uzun bakamadım neler yapıyosunuz.. Ben 66 dan düştüm 60a ama bir kafta bıraktım hemen 61,7 olmuşum :sinifsinif: 55 olmak istiyorum. bide artık hzılı vermek istiyorum yani mayısta 55 olsam hiç fena olmas yanii :gitme:
İnşallah fıstıkım. Kız bi gün de sağlıklı besin söyle kaydirigubbakcemile3 Canım zaten diyet falan yapmıyoz esasında, abartmadan yersen, bi de gece yemezsen sorun yok. Dikkat et bu 2 noktaya. Zaten senin sporun maşallahı var alkisalkisalkisaminn canimm benimmm insallah mujdeyi veririmm kunefemm valla bu aralar hic bakamiorum diyeteee umarim kilo almammm
anca firsat bulunca bisiklet ceviriorummm baklavamm
Zaten hepsini bi yazmadıkBurda yaptığımız en önemli şey, birbirimiz menülerini eleştirmek ve motivasyonumuz düştüğünde birbirimize destek olmak. Cidden işe yarıyor.
Mesela eğer buraya yazsaydın 1 hafta değil 1 gün bırakırdın kendini belkide kaydirigubbakcemile5 Burda resmen birbirimizi hizaya sokuyoz. Mayısın ilk haftası değil de ilerleyen zamanda 55 olma ihtimali çok yüksek yerimseniben
İnşallah fıstıkım. Kız bi gün de sağlıklı besin söyle kaydirigubbakcemile3 Canım zaten diyet falan yapmıyoz esasında, abartmadan yersen, bi de gece yemezsen sorun yok. Dikkat et bu 2 noktaya. Zaten senin sporun maşallahı var alkisalkisalkis
Kilolarırım yakın, sen de girsene bizle yarışa kaydirigubbakcemile En zorlu rakibim olursun aklinialirimsmileyesa olsa da bende onunla yarış yapsam ya
tmm ozaman ben her gün yediklerimi yazayım sizde beni acımasızca eleştirin. sempatiksalakcinni
Ben şu ana kadar uyguladığım diette hafta sonları cumartesi pazar yiyodum ödül sözde
şu andan itibaren kaldırıyorum ödülülmaz:
ödüllük bi halim kalmadı zaten 1 haftada nasıl geri aldıysam 1,5 kiloyu mafoldumben
54-55 olup o gelinliğe girmem lazım eyvahedigeldismile
artık sadece sabah yürüyüşü yapmıycam akşamda yapcam..
oyy kiyamamm bitanemmm sana sen bide is yerindesin senin daha zor ben yine evdeyimm gulumm hic kiyamam sana benn
spatz;
sekerim yok oyle 1 kilo az saymak falan; ;-))
cnm, gecmis olsun kendine iyi bak;
adacayi ic bol..
Geçmiş çok uzun bakamadım neler yapıyosunuz.. Ben 66 dan düştüm 60a ama bir kafta bıraktım hemen 61,7 olmuşum :sinifsinif: 55 olmak istiyorum. bide artık hzılı vermek istiyorum yani mayısta 55 olsam hiç fena olmas yanii :gitme:
tmm ozaman ben her gün yediklerimi yazayım sizde beni acımasızca eleştirin. sempatiksalakcinni
Ben şu ana kadar uyguladığım diette hafta sonları cumartesi pazar yiyodum ödül sözde
şu andan itibaren kaldırıyorum ödülülmaz:
ödüllük bi halim kalmadı zaten 1 haftada nasıl geri aldıysam 1,5 kiloyu mafoldumben
54-55 olup o gelinliğe girmem lazım eyvahedigeldismile
artık sadece sabah yürüyüşü yapmıycam akşamda yapcam..
Kilolarırım yakın, sen de girsene bizle yarışa kaydirigubbakcemile En zorlu rakibim olursun aklinialirimsmile
:
Kilolarırım yakın, sen de girsene bizle yarışa kaydirigubbakcemile En zorlu rakibim olursun aklinialirimsmile :uhm:
kiz dur dulciena napiyosun;
truf girerse bastan kaybettik demektir;
ne guzel disime gore rakipler bulmusum surda; yenebilecegim
kaydirigubbakcemile3
hee bizi beğenmiyon yani dalsi hanımefendi:dilcikar:
Peppercim yarışma kızışsın da daha başarılı olalım diye şeyettim. Truf cidden çok güçlü rakip eyvahedigeldismilekiz dur dulciena napiyosun;
truf girerse bastan kaybettik demektir;
ne guzel disime gore rakipler bulmusum surda; yenebilecegim
kaydirigubbakcemile3
hee bizi beğenmiyon yani dalsi hanımefendi:dilcikar:
ya sizinle olsa iyi olur aslında
yok ya nerde o eski truf
ama siz beni istemiyosunuz ben anladım. :sinifsinif:
cuma başlasak mı napsak hep birlikte
Peppercim yarışma kızışsın da daha başarılı olalım diye şeyettim. Truf cidden çok güçlü rakip eyvahedigeldismile
Ayrıca sizin kaybetceğinizi dün de söylediydim :tomato: olumunekankayizsmile
Yaw senin boya kiloya bak, bi de benim (pepper de aynı şekilde) sizin verecek kilonuz yok ki yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?