Neeey 56 mı!!!!!!!!!!!! Yaw nerde... ben çizelgeyi hep güncel tutuyom, 56,7 yim şu an( Sen çok hızlı kilo veriyon ya. sen 61 din ben 58 li kilodaydım, şu hale bak. Kıskanmıyom desem yalan olur
dulciena sacmalama hayatim; seninle ne kilo farkimiz var ki; benim boyum da 1.60
spatzcim daha uzun tabi, 1.64
yarismamiza engel degilla.s
Kız yok panik yapma, 56 olan truf. Ben sadece 100 gr cık verdim :ecrin_bebek:ana :1shok:
carsambadan bu yana kilo mu verdin?
ben daha veremedim;
kaybettim bile desene;
son 1,5 gunum , gecemem herhal seni
:a015:
napsam trufun hokus pokusunu mu yapsam, aman ben basimi nerelere vursammmm
aaa dostlarrrr
laelaelaelaelae
Bende bugün yediklerimi yazayım bari
sabah : 2 dilim kepek ekmeği,5 s.zeytin,4 y.zeytin,yarım domates,yarım salatalık,az peynir,minnacık salam
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : bir tane kıymalı gözleme,bir tabak yoğurtlu,haşlanmış mısırlı rendelenmiş havuç
ara : 1 tane havuç
akşamda : köfte,salata ve çorba yiyeceğim.
Bi dürümden bişi olmaaaaaz :icecream: Ama sen kesin başka şeyler de yersin :))
Neeey 56 mı!!!!!!!!!!!! Yaw nerde... ben çizelgeyi hep güncel tutuyom, 56,7 yim şu an( Sen çok hızlı kilo veriyon ya. sen 61 din ben 58 li kilodaydım, şu hale bak. Kıskanmıyom desem yalan olur
truf askolsun; seni istemez olur muyuz; sadece senden tirsiyoruz azicik kaydirigubbakcemile3
tamam bizim zaten 1,5 gunumuz kaldi,
cumadan itibaren 4 umuz yarisiriz bastan;
waterspider da katilmak istiyordu hatta
dulciena sacmalama hayatim; seninle ne kilo farkimiz var ki; benim boyum da 1.60
spatzcim daha uzun tabi, 1.64
yarismamiza engel degilla.s
ehh yanii,
yaz bari..
cok sukurr
:dilcikar:
minnacik salam ne kadar minik;
kiymali hozleme yagli mi??
klava:
kiz saka valla; kizlarin bana takildigi gibi benim de sana takilmak hosuma gidiyor;
koc yapar degerlendirmeyi artikkkk
tabiki ya gezmelere gidilir de bişi yenmeden dönülür mü?
oraların nesi ünlüyse ondan şeyden şundan hepsinden yerim artık?
dün millet oooo neler saydı durdu hepsinden canım çekti.
ama bugün chemes pizza, şinitzel filan dedi hiç canım çekmedi.
he canım ya detoksa başladığım gün 56.0 idim detoksun 2. günü 56,6 oldum. sonra tekrar bu sabah 56,0 çıktım. detoks yapıp halsiz kalacağıma kendimi leslienin şefkatli ellerine teslim etseydim şimdiye 55 küsurlara düşmüştüm.
Bende bugün yediklerimi yazayım bari
sabah : 2 dilim kepek ekmeği,5 s.zeytin,4 y.zeytin,yarım domates,yarım salatalık,az peynir,minnacık salam
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : bir tane kıymalı gözleme,bir tabak yoğurtlu,haşlanmış mısırlı rendelenmiş havuç
ara : 1 tane havuç
akşamda : köfte,salata ve çorba yiyeceğim.
Aman derim trufcum herşeyden ye tabi, karnın tokken bişi yeme en azından yerimseniben Ne güzel verdin kiloları, emeğine yazık olur.
Ben sana dediydim detoks yapma diye :1closedeyes:
Kızlar yarın da iş görüşmesi var ama hiiç gidesim yok. Bezdim iyice, bi kaç bişi diyin de öyle gidem
9 tane de zeytin;
babababaakkk
:dilcikar:
Haklısın canım, çalışınca daha beter olacak. İşte olumlu sonuç beklediğim var ya, o yüzden de gidesim yok buna. Ben başvurmadan arıyolar artık :sm_confused: Bunun maaşı iyi o yüzden gitcem kesin ama insan kaynakları firmaları çok uyuz oluyo, o yüzden de gidesim yok. Daha bu pzt gittim başka yere...aaa niye gitmek istemiyorsun ki
iş bulma süreci çok sancılıdır
ama düşünki çalışıyorsun
hergün gideceksin işyerine
şimdi en azından sadece görüşmelere gidiyorsun.
kendine güven
ve gerçekten istiyorsan bu işi al. guclubacismile
tabiki ya gezmelere gidilir de bişi yenmeden dönülür mü?
oraların nesi ünlüyse ondan şeyden şundan hepsinden yerim artık?
dün millet oooo neler saydı durdu hepsinden canım çekti.
ama bugün chemes pizza, şinitzel filan dedi hiç canım çekmedi.
he canım ya detoksa başladığım gün 56.0 idim detoksun 2. günü 56,6 oldum. sonra tekrar bu sabah 56,0 çıktım. detoks yapıp halsiz kalacağıma kendimi leslienin şefkatli ellerine teslim etseydim şimdiye 55 küsurlara düşmüştüm.
yok canım kilo fazlayken vermek kolay oluyor da
sonrası zor olur tahminim.
sizin boyunuz uzun yağınız daha az o yüzden daha zor verirsiniz
ama benim boy kısa kilo yağ maşşallah olduğu için daha kolay veriyorum canım kıskanılacak bişi değil yani
Aaaa ben seni daha uzun sanıyodum, resimlerimde de uzundun baya :sm_confused: Heee taam o zaman, seni de rakip listeme aldım o zaman kaydirigubbakcemile3
Spatzcım sonuncu belli oldu :tomato: :roflol:
spatz;
ses verrr, citir cerezim.
bana bak, sende mi kilo verdin yoksa;
anam ben yanmisim aa dostlarrrrr
sonuncu olcam bu gidisleee mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?