50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoksa zeytindemi kilo aldırıyor
ohaoldumsmile

siyah zeytinin 3 taneden fazlası kilo yapıyor
yeşil zeytin tüketmek daha iyi ama yine de 3 ü geçmesin

insan kaynaklarının öyle olması gerekiyor demek ki canım
hakkında hayırlısı olsun

kactim ben kizlarrr;

iyi aksamlar hepinize

iyi akşamlar

Seni gaza getiriyorum işte fıstık, daha nolsun kaydirigubbakcemile3

Ben de kaçıyorum kızlar

kaç bakalım.

ben hergün saat 11de içiyorum liptonun form çayını bir yan etkisi olmadı aslında hiç etkisi yok.

insan kaynaklarının öyle olması gerekiyor demek ki canım
hakkında hayırlısı olsun

Anneme anlatıyordum hiç gidesim yok falan diye... annem hayırlıysa olsun dedi.
Hemen üstüne telefon geldi, yarınki görüşme iptal :lepi: pozisyon durdurulmuş :))

ben hergün saat 11de içiyorum liptonun form çayını bir yan etkisi olmadı aslında hiç etkisi yok.

ya ben böyle dedikten sonra (hay ben o şom ağzıma ne diyim ya)
karnım yavaştan ağrımaya başladı ya
bu gece nöbetçiyim inşallah kötü bir gece olmaz

Anneme anlatıyordum hiç gidesim yok falan diye... annem hayırlıysa olsun dedi.
Hemen üstüne telefon geldi, yarınki görüşme iptal :lepi: pozisyon durdurulmuş :))

bak bazen herşeyi akışına bırakmak
hemen moral bozmamak gerekiyormuş

Evet kızlar dediğiniz gibi hayırlı bi iş için. 25 eylülde düğünüm var nasipse. bugünü saymıyorum yarından itibaren yediklerimi ve yaptıklarımı tek tek yazıcam. Kilomda şu an 61,7 haftaya bugün kilomuda yazıcam.
bu arada çok hareketli bi topik maşallah

Canım o etki muhtemelen sinamekiden dolayı, wc problemin olur bi tek. Korkma kaydirigubbakcemile3 Bi daha içinde sinameki olan bişi içmezsin benim gibi

Evet canım da böyle bişi ilk kez oluyo zemuszemus Çok halsizdim onun da etkisi vardı gitmek istemememde boshayallersmile

Ayyy süper ya, o zamana kadar manken gibi olursun, gözüm üstünde aklinialirimsmile İstediğin zama söyle sana çizelge de yapalım.

bi topikte gördüm lahana yağını sürüp üstüne streç sarıp yürüyolarmış. Burda yapan varmı?

kızlar havuç kaç kalori bilen var mı aranızda.
ara öğünde kullansam.
acaba var mı kalorisi...

havuç, muz bunlar şekerli gıdalar gurubuna giriyor bildiğim kadarıyla
kan şekerini yükseltiyor diye diyette önermediklerini biliyorum:1rolleyes:

bende havuç çiğ olarak tüketildiği sürece bi sorun olmadığını biliyorum.. pişirilrse içindeki şeker açığa çıkıyormuşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…