klava:görürsünüz siz gününüzü!
kactim ben kizlarrr;
iyi aksamlar hepinize
yoksa zeytindemi kilo aldırıyor
ohaoldumsmile
Haklısın canım, çalışınca daha beter olacak. İşte olumlu sonuç beklediğim var ya, o yüzden de gidesim yok buna. Ben başvurmadan arıyolar artık :sm_confused: Bunun maaşı iyi o yüzden gitcem kesin ama insan kaynakları firmaları çok uyuz oluyo, o yüzden de gidesim yok. Daha bu pzt gittim başka yere...
Dediğin çayı kullanmadım canım ama içinde sinameki olan çaylara dikkat et, ben başka bi markanın karışık bitki çayını almıştım beni acaip etkilediydi
kactim ben kizlarrr;
iyi aksamlar hepinize
Seni gaza getiriyorum işte fıstık, daha nolsun kaydirigubbakcemile3
Ben de kaçıyorum kızlar
ben hergün saat 11de içiyorum liptonun form çayını bir yan etkisi olmadı aslında hiç etkisi yok.kızlar liptonun form çayını kullanan var mı?
ben doğadanınkini içiyordum karnıma müthiş bir ağrı giriyordu. gece boyu sancıdan uyuyamıyordum. tuvaletten çıkamıyordum. bi daha almam demiştim.
liptonun içinde funda, mate, mısır püskülü, kiraz sapı, yeşil çay, böğürtlen, sinemaki filan varmış
dün bugün içtim hiç bişi yapmadı (doğadanın ki gibi yapmadı)
insan kaynaklarının öyle olması gerekiyor demek ki canım
hakkında hayırlısı olsun
ben hergün saat 11de içiyorum liptonun form çayını bir yan etkisi olmadı aslında hiç etkisi yok.
Anneme anlatıyordum hiç gidesim yok falan diye... annem hayırlıysa olsun dedi.
Hemen üstüne telefon geldi, yarınki görüşme iptal :lepi: pozisyon durdurulmuş :))
Kilolarırım yakın, sen de girsene bizle yarışa kaydirigubbakcemile En zorlu rakibim olursun aklinialirimsmile
Ödül mödül olmasın bence de... Bişi canın istediğinde ye ama hem az miktarda hem de erken saatlerde ye. Ne kadar spor yaparsan o kadar güzel kilo verirsin, hatta kilo vermeyi bırak incelirsin :lepi: Düğün ne zaman, 25 eylül sanırım ya da mayıs :uhm:
evet yaaa saat sayıyorum resmen evime gidip ayacıklarımı ısıtmak içinmafoldumben
sağol canımkaydirigubbakcemile3 yaa ben cuma 54 küsürlere iniyim başka da bişicik istemiyorumsempatiksalakcinni
hoşgeldin aramıza kuzucumopuyorumnanaktan hayırlı bir iş için vermek istiyorsun yani sen kiloları:lepi: merak etme biz burda hiç yumuşak davranmıyoruz birbirimize, yediğin lokmanın hesabını vericeksina.s
Canım o etki muhtemelen sinamekiden dolayı, wc problemin olur bi tek. Korkma kaydirigubbakcemile3 Bi daha içinde sinameki olan bişi içmezsin benim gibiya ben böyle dedikten sonra (hay ben o şom ağzıma ne diyim ya)
karnım yavaştan ağrımaya başladı ya
bu gece nöbetçiyim inşallah kötü bir gece olmaz
bak bazen herşeyi akışına bırakmak
hemen moral bozmamak gerekiyormuş
Evet kızlar dediğiniz gibi hayırlı bi iş için. 25 eylülde düğünüm var nasipse. bugünü saymıyorum yarından itibaren yediklerimi ve yaptıklarımı tek tek yazıcam. Kilomda şu an 61,7 haftaya bugün kilomuda yazıcam.
bu arada çok hareketli bi topik maşallah
çizelge nasıl yapılıyor bilmiyorum cnm..
kızlar havuç kaç kalori bilen var mı aranızda.
ara öğünde kullansam.
acaba var mı kalorisi...
kızlar havuç kaç kalori bilen var mı aranızda.
ara öğünde kullansam.
acaba var mı kalorisi...
havuç, muz bunlar şekerli gıdalar gurubuna giriyor bildiğim kadarıyla
kan şekerini yükseltiyor diye diyette önermediklerini biliyorum:1rolleyes:
slm kızlarr nasılsınız bakalım:)))
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan İyiyim ben zemuszemus Sen nassın iyisin kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr nasılsınız bakalım:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Eğer hala yapamazsan, tekrar sor kaydirigubbakcemile5
lingucum ne zamandır görüşemiyoruz ya
ne var ne yok
bu arada muz, havuç, patates, bezelye çok masum şeyler değil kararında tüketmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?