50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarım günaydııınnnnnnnnnn
uzun süre uzak kaldım sizden çok yoğunum affedin beni
öpüyorum sizi kocamannnnnnnnnnn muahhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

bebebeeeeeeeeeem cok ozledik valla yahuuu afferin ama dikkat etmissin yine de olumunekankayizsmile

yesa neden banlanmisti???

zatii yesa ya bi türlü soramamıştım sebebini özelden falan hakketten bunları bilmek lazım bilmiyorumkismile

hehehe kapatalim canim bu konulari yahuuuuu gecti bitti ohhh Allah bi daha vermesin sempatiksalakcinni
konu dışı mesaj olabilir
canım detoks bitti 100 gr bile gitmemiş ben de demekki arınacak bişey yokmuş

ayyy canim cok guldum yaaaaaaaaaaa arinacak bi sey yokmuss heeee kesin ondan ondan demiyor dogru duzgun yapmadim ole kafama gore takildim diye de arinacak bi sey yokmus diyooo heheheh:roflol::roflol:

yok canim konu disi mesajla alakasi yok ole olsa bizim forum toptan ban :roflol:

Amin canım Şeniz
Alla alla, biz de hep konuyla alakasız şeyler yazıyoz :sm_confused:

evet canim gecenlerde dediler zaten bana dulcineaya soyle ban geliyor surekli konuyla alakasiz yaziyor diye heheh Şeniz

@KATRECE
canim ceken bilir seni bi ben anliyorum su an cok berbat bi sey 1 hafta dayan canim benim gececek olumunekankayizsmile

dulcineacım bugün spor yapmadım ama sabah hast. gittim yaklaşık 30 dk gidiş 30 dk dönüş olmak üzere yürüdüm hızlı hızlı:)) spor yerine geçer mi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

yesa olsa da bende onunla yarış yapsam ya

tamamdir trufcan yarin basliyalim VARIM DIYORRR aklinialirimsmile ama ben ne zamandir yarini bekliyoruz bakkaldan cikolata alcam valla kaydirigubbakcemile sen de alirsan yarin basliyacalim yoksa cuma heheheh sempatiksalakcinni

@KUZU canim oncelikle aramiza hosgldin en guzel gelin de sen olursun insallah hic sorun degil 60lar da olman yeter ki daim ol :lepi:

@YASEMCIGIMooo kuzum super olmuss yaaaa internet sinirsiz her bi sey indir izle valla

leslie teyze indir bi bak cok super olumunekankayizsmile
ooo

kızlar ara öğünde veya yatmadan önce kırmızı pul biberli yoğurt yenilmesinin metabolizmaya çok faydalı olduğunu, yağ yakmaya yardımcı olduğunu öğrendim
bunu uygulayan var mı aranızdabilmiyorumkismile

selam kızlar..........

sabah 9da yarım katmer acılı ezme ve peynirle kahvaltı yaptım......
saat 11 de 2 hurma yedim.....

selam herkese.....

.bu gün okuldan eve yürüyerek geldim 30 dk falan sürüyor.....eve gelince canım yemek yemek istemedi bir dilim sütlü tatlı yedim sonrada bir tane yeşil elma

veee 2 saat süren ev temizliği .........

saat 4 gibi bir tane elma yedim....

saat 6 da mantarlı tavuklu ıspanak yedim. yanında yoğurtla ( yemek tabağını doldurdum eşimle beraber yedik)

saat 7.30 gibide spora yapıcam inş.....

evet canim cok yazildi bu konu topigimizde [

1- B]spordan en fazla 45 dk sonra sut ve sut urunleri tuketilmesi yag yakimini 2 kat artiriyor :) bu 1 ( bir)

2- pul biber ve yogurt yenmesi yine cok super yag yakiyor ozellikle yogurt gobek bolgesindeki yaglara hucum ediyormus sporculara da hep yedirirlermis bu da 2 (iki) :)
[/B]

kızlar cevabınız için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

yesa seni tebrik ederim ne zaman görsem ticketında sonuca biraz daha yaklaşmış görüyorum
darısı başıma:lepi:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmm yirim:)))

gorun gorun DULCINEA cadisi ile TRUF cadisi:)))

aslinda bu aralar pek degistirmedim canim benim de en kisa zamanda tartilip sabah ac karnina dogru sonucu soyleyecegim insallah :))

yediklerimi de aksami yeyip ole yazayimm :)

kocum da kizmasin bugun cikolata yok demisti ama valla bugun bugun easter cikolatasi neyim cikardilar onume valla degisik kultur taniyalim nedir ne degildir diye attim agzima valla tek nedeni o :)))

Merhaba arkadaşlarııımmmopuyorumnanaktan

fena değil klikcim menün ama öğleyin ya yoğurtlu havucu yada gözlemeyi tercih etseydin biraz daha az kalori alırdın
havucu dikkatli tüket şekerli olduğundan dolayı diyette az yiyin diyolar canım ona göre

Kızlar yarın da iş görüşmesi var ama hiiç gidesim yok. Bezdim iyice, bi kaç bişi diyin de öyle gidem

herşeyin hayırlısı olsun,ama bence pes etme belki bi şansı kaçırırsınyasakkelime sen elinden geleni yap bence canımcım

yaa işe yarıyomu hakaten ya,ben ölüyom şişkinlikten arkadaşlar 5gündür tık yok yine bıktım vallaohaoldumsmile çok rahatsız oluyorum.İlaç içmek istemiyorum napsam acaba bilen varmı?
Şu kuru kayısıyı nasıl yicektik bağırsaklar için?

kızlar havuç kaç kalori bilen var mı aranızda.
ara öğünde kullansam.
acaba var mı kalorisi...

42 kalori olduğunu öğrendim,bence arada havuç yiyeceğine salatalık ye bundan sonra sadece 14 kalori:lepi:

valla ben bayılırım bu karışımacokacimcoook
zaten günde 2 kase yoğurt mutlaka yerim heleki içine bol acı koyunca hiç hayır demem.Ama kilo vermeye ne kadar yardımcı oluyo bilmiyorum,farkedemedim:sm_confused:

bahane bahane bahane,bıktım ama haaaaklava: ya neden nefsine sahip çıkamıyon sen cadı yesaalsanaalsanasmile
valla ben anlamam hemen 40 yarım şınav,40 mekik çekiyosun,marş marşsırnaşık şey

ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz arkadaşlar başka bölümlere bakmaya hiç gerek kalmyor 3 günde yapmam gereken egzersizleri yemem gerekenleri yememem gerekenleri her şeyi sadece sizleri takip ederk öğrendm öğrenmeye dvm edyorm ve 3 günde yarm kilo vermişim az mı sizce

gripincim ben uyandığımda su kaynatıp 2 kuru kayısının üzerine geçcek kadar bi bardağa su dolduruyorum biraz bekleyince hem kayısıları hemde suyu içiyom:)) aynı şeyi incir yada erik içinde yapabilirsin ayrıca kşamdan da bekletirebilirmiş suda

oo ne güzel:lepi: 3 gün için gayet iyi canım,umarım böyle devam edersin hep.
Bizde naçizane bildiklerimizi paylaşıyoruz işte birbirimizle

işe yarıyomu canım peki,üff bende pek kar etmez böyle şeyler ama deneyeyim bari.Çok teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan

yaa işe yarıyomu hakaten ya,ben ölüyom şişkinlikten arkadaşlar 5gündür tık yok yine bıktım valla çok rahatsız oluyorum.İlaç içmek istemiyorum napsam acaba bilen varmı?
Şu kuru kayısıyı nasıl yicektik bağırsaklar için?

KURU kayısıyı ılık suda bekletip yumuşayınca yemek gerekyor sonra o suyu da ılık ılık üzerine içmek gerekyor. ben de aynı sorunu yaşıyorm ara sıra ama incir daha etkili oluyor. bence ılık su dolu bi kabın içerisine 2 3 tane kuru kayısı kuru incir koyarak önce meyveleri yiyp sonra o ılık suyu içersn faydasnı görürsn inşallah.ama ya aç karnına ya da yatmadan önce

işe yarıyomu canım peki,üff bende pek kar etmez böyle şeyler ama deneyeyim bari.Çok teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan

rica ederim canım ne demek üzerinede kalan ılık suyun içine bal we limon koyuyorum öle tüketiyorum benim işimi görüyoo hergün olmasada :)))) kıslar o detoxdan sora mahvolmuştum ben ya 1 hafta kabızlık çektim...
canım bide keten tohumu iyi geliyo kabızlığa sütlü gewrek yiyosun sabahları sanırım menülerinde okumuşrum birazcık onun içine koyabilirsin olumunekankayizsmile sonra rezene de iyi gel,yomuş bende liste yaptım yarın birgün aktarın yolunu tutcam yine :roflol:

2sinide deneyeyim bari bu böyle olmayacak yaa,teşekkürler canım

demekki sendede var o problem ha? Dene bakalım şu tohumları işe yararsa bende alayım.Ama benim olay baya bi zor canımya,düşün müsil hapından 2 tane birden içiyorumda ancak öyle işe yarıyo:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…