Canlarım günaydııınnnnnnnnnn
uzun süre uzak kaldım sizden çok yoğunum affedin beni
öpüyorum sizi kocamannnnnnnnnnn muahhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan
yesa neden banlanmisti???
zatii yesa ya bi türlü soramamıştım sebebini özelden falan hakketten bunları bilmek lazım bilmiyorumkismile
konu dışı mesaj olabilir
canım detoks bitti 100 gr bile gitmemiş ben de demekki arınacak bişey yokmuş
Amin canım Şeniz
Alla alla, biz de hep konuyla alakasız şeyler yazıyoz :sm_confused:
yesa olsa da bende onunla yarış yapsam ya
kızlar ara öğünde veya yatmadan önce kırmızı pul biberli yoğurt yenilmesinin metabolizmaya çok faydalı olduğunu, yağ yakmaya yardımcı olduğunu öğrendim
bunu uygulayan var mı aranızdabilmiyorumkismile
selam kızlar..........
sabah 9da yarım katmer acılı ezme ve peynirle kahvaltı yaptım......
saat 11 de 2 hurma yedim.....
Bende bugün yediklerimi yazayım bari
sabah : 2 dilim kepek ekmeği,5 s.zeytin,4 y.zeytin,yarım domates,yarım salatalık,az peynir,minnacık salam
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : bir tane kıymalı gözleme,bir tabak yoğurtlu,haşlanmış mısırlı rendelenmiş havuç
ara : 1 tane havuç
akşamda : köfte,salata ve çorba yiyeceğim.
Kızlar yarın da iş görüşmesi var ama hiiç gidesim yok. Bezdim iyice, bi kaç bişi diyin de öyle gidem
kızlar liptonun form çayını kullanan var mı?
ben doğadanınkini içiyordum karnıma müthiş bir ağrı giriyordu. gece boyu sancıdan uyuyamıyordum. tuvaletten çıkamıyordum. bi daha almam demiştim.
liptonun içinde funda, mate, mısır püskülü, kiraz sapı, yeşil çay, böğürtlen, sinemaki filan varmış
dün bugün içtim hiç bişi yapmadı (doğadanın ki gibi yapmadı)
kızlar havuç kaç kalori bilen var mı aranızda.
ara öğünde kullansam.
acaba var mı kalorisi...
kızlar ara öğünde veya yatmadan önce kırmızı pul biberli yoğurt yenilmesinin metabolizmaya çok faydalı olduğunu, yağ yakmaya yardımcı olduğunu öğrendim
bunu uygulayan var mı aranızdabilmiyorumkismile
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmm yirim:)))
gorun gorun DULCINEA cadisi ile TRUF cadisi:)))
aslinda bu aralar pek degistirmedim canim benim de en kisa zamanda tartilip sabah ac karnina dogru sonucu soyleyecegim insallah :))
yediklerimi de aksami yeyip ole yazayimm :)
kocum da kizmasin bugun cikolata yok demisti ama valla bugun bugun easter cikolatasi neyim cikardilar onume valla degisik kultur taniyalim nedir ne degildir diye attim agzima valla tek nedeni o :)))
ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz arkadaşlar başka bölümlere bakmaya hiç gerek kalmyor 3 günde yapmam gereken egzersizleri yemem gerekenleri yememem gerekenleri her şeyi sadece sizleri takip ederk öğrendm öğrenmeye dvm edyorm ve 3 günde yarm kilo vermişim az mı sizce
gripincim ben uyandığımda su kaynatıp 2 kuru kayısının üzerine geçcek kadar bi bardağa su dolduruyorum biraz bekleyince hem kayısıları hemde suyu içiyom:)) aynı şeyi incir yada erik içinde yapabilirsin ayrıca kşamdan da bekletirebilirmiş suda
işe yarıyomu canım peki,üff bende pek kar etmez böyle şeyler ama deneyeyim bari.Çok teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan
KURU kayısıyı ılık suda bekletip yumuşayınca yemek gerekyor sonra o suyu da ılık ılık üzerine içmek gerekyor. ben de aynı sorunu yaşıyorm ara sıra ama incir daha etkili oluyor. bence ılık su dolu bi kabın içerisine 2 3 tane kuru kayısı kuru incir koyarak önce meyveleri yiyp sonra o ılık suyu içersn faydasnı görürsn inşallah.ama ya aç karnına ya da yatmadan önce
rica ederim canım ne demek üzerinede kalan ılık suyun içine bal we limon koyuyorum öle tüketiyorum benim işimi görüyoo hergün olmasada :)))) kıslar o detoxdan sora mahvolmuştum ben ya 1 hafta kabızlık çektim...
canım bide keten tohumu iyi geliyo kabızlığa sütlü gewrek yiyosun sabahları sanırım menülerinde okumuşrum birazcık onun içine koyabilirsin olumunekankayizsmile sonra rezene de iyi gel,yomuş bende liste yaptım yarın birgün aktarın yolunu tutcam yine :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?