50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim dulci. akşam yürüyüşümüde yaptım. artık yeşil çay zamanı aklinialirimsmile
Rica ederim kuzu, buarada gayet kötü beslenen biri olarak benim menü yorumlarıma bakma sen Chemes çok iyi bu konuda. Bu haftanın koçu Gripin de iyidir. Yeşil çaya evet, kahveye hayır vereliniortak
doğrusun tatlımvereliniortak
60 kilo olduğum zamanlar bundan 3 yıl önce 6 aylık bir dönemdiyerimseniben
kuzu sana da selam bende yeşil çayıı içiyorum şimdi
Sanırım işe başlamayla birlikte eridin
hem e-okula not girdim hemide guzuyla konuştum kaydirigubbakcemileee bi koltuğa 3 karpuz sığmıyo anacım aklinialirimsmile :gitme:
:roflol: Şeniz
Ayy valla özledim kız seni, kaç gündür 2 laf edemiyoz senle. Aaaaa çizelgeme baksana aklinialirimsmile

Slm kızlar akşam yemeğinde çok çok kaçırdım.yediklerimi söylemesem daha ii olucak:gitme:
derslerim bitince haftaya yürüyüşlerime başlıycam bende inş.

Vahibacım senin böyle yazmadığın gün var mı yerimseniben , neyse ki zaten zayıfsın (yanlış hatırlamıyosam) Okulla birlikte dikkat etmek cidden zor olur.

ayy bende özledim kıs senii Şeniz napıyon guzu sen yaw hokup pokus mu war delikafadulden sırnaşık şey yarın belkim benden de bi atak olabülü du bakalım helee :roflol:

Vahibacım senin böyle yazmadığın gün var mı yerimseniben , neyse ki zaten zayıfsın (yanlış hatırlamıyosam) Okulla birlikte dikkat etmek cidden zor olur.

evet ya hakikaten sürekli kaçırıyorum haklısınkaydirigubbakcemile3
57 kiloyum canım boyumda 1.64

ayy bende özledim kıs senii Şeniz napıyon guzu sen yaw hokup pokus mu war delikafadulden sırnaşık şey yarın belkim benden de bi atak olabülü du bakalım helee :roflol:
Yok kız sadece dün çok az yedim, önceki günlerde de az yediydim... Bi de detoks gibi wc ye taşındım 1 gün de olsa zaferimin tadını çıkaram sırnaşık şey

evet ya hakikaten sürekli kaçırıyorum haklısınkaydirigubbakcemile3
57 kiloyum canım boyumda 1.64
Doğru hatırlamışım. Kilo vermesen de düzenli tartıl ve kilonu korumaya bak bence vereliniortak Kilo veremiyom diye moralini bozup yemeklere saldırma sakın lmaz:

:roflol: :roflol: canım benim :1hug: ne war ne yok başka zemuszemus ha bi de ben spor etmedim böğöön naniknanik

melabaaaaaaaaaaaaa

YEDIKLERIM
sabah

kahvaltilik gevregi
sut

ara
yesil cay
bole uzumlu bi corek gibi bi sey

ogle
sandvic (iki dilim ekmek arasinda kasar ve biber)
yesil cay

ara
armut

aksam
bezelye puresi
patates puresi
etli turta:) o ne demekse

gun icersinde de bolca cikolata ve de kek :)) yarin yaris var ya ondan:))

:roflol: :roflol: canım benim :1hug: ne war ne yok başka zemuszemus ha bi de ben spor etmedim böğöön naniknanik

Nolsun işte canım, dün gece tartıda sabahtan daha hafif çıkınca göbiş atarak yattım sabah da pek bi sevindim. Sonraaa bugün sporumu da yaptım. :1closedeyes: lülülülülülü Tibeti yapcan di mi ama?

Sevgülüm çok yoğum bu sıralar, denetim var yine ve haftasonu her yönden kötü geçcek. Bugün azcık görüştük toplamda, o da az evvel boshayallersmile Sonra bi baktım sen offline gözüküyon :gitme: Ama sonra tekrardan geldin opuyorumnanaktan

melabaaaaaaaaaaaaa

gun icersinde de bolca cikolata ve de kek :)) yarin yaris var ya ondan:))
Selam cimcime kaydirigubbakcemile3
Hayret bugün muz yememişsin. Akşam miktarını iyi ayarladın diye umuyorum canım yoksa biraz fazla geldi bana.

Heee tabe tabe, ben de pizza yedim zate cokacimcoook Baaaak kilo çizelgeme bayanssulusmile

hadi bakalım son bi ayınız kaldıı sorası kolay Şeniz
hoşbuldum canım ya ben ark. dan 30 tane konu anlatımlı cd aldımda onları atıyom pc ye çok kastıı bişi edemedim bi ara herbişi kapandı sora ohaoldumsmile hoşbuldum yeniden kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile tibeti yaparım :icecream:

bebeem naz81 geri geldi yaa o bana kizardi muz cok yiyosun bak dikkat et derdi onun korkusundan yemedim valla :bbo:

aksam yemegi azdi canim miktari :lepi:

nolmus cizelgene aaaaaaaa kilo mu aldin sen hehehhe kaydirigubbakcemile3

@tweety selam canim iyiyiz sen nassin agarlastik yine yaa ayyy kalksam da iki hareket yapsam yaaaa((

Ben artık gelecek aya geliyo dicem kaydirigubbakcemile2 Darısı başına cimcimem2 kaydirigubbakcemile3 Kız okudun öğretmen oldun hala ders mi çalışıyon, öğrencilerine diyem de dalga geçsinler senle aklinialirimsmile
Senin keyfini sormucam bile, bomba gibisin :lepi:

selam kızlar nasılsınız
Hoşgeldin tweety, iyi sayılırım ben.Sen nasılsın? Senle biz hiç konuşamadık sanırım yaw (ben uyurken oluyon burda hep :))), boy kilo kaç??

CANLARIIIIIIM opuyorumnanaktan
CEVAP DA YAZARLARMIŞ BANA
O YAZAN ELLERıNıZı YERıM SıZıN HAM DıYE
sağolun kızlar iyiyim bende ne olsun işte diyet spor öle takılıp gidiyom şükür

amin guzum aminn :Saruboceq: kıs delüüü derslerde kullanmak için bunlar arada bi böle videolarım war bazen animasyon film falan da izletiyom güzel oluyo banada onlara :jeyyar: hihoyyyt :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…