geçersiz e-postayla kayıtlıyım diye girisimi engellemisler canım mail attım sorun halledildi sükür:)
selam sizlere de guzu guzular.ben pek bi eyiceyim bugün öğleye dogru yürüdüm temposuzdu ama eyiydi nisan benm ayımm yaww nasıl eyi olmam. nisancıgım benim beekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
veyyy hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
bu arada kaç kio kaybetmissin de inanamadın lingum ?
:)))ayyy bu benim aklıma neden gelmediiiiiohaoldumsmile
anam dünyanın da insanların da çivisi çıkmıs nasıl bicez gerçektn oranın tuzu oldugunu.geçen tv de gösteriyodu. kadın gitmis himalaya tuzu diye almıs. limon tuzuymus sattıklarıkötükedihüso
canım yeniden buralara dönemne sewidim özledik yahu senii opuyorumnanaktan
saol canım daha iyisi senin olsun ama don lastiğide epey işimi gördüü baya bi kalındı yalnız enii vereliniortak
sülemicem kilomuu yarın sabahı bekleyinn laelaelaelaelae naniknanik delikafadulden sırnaşık şey
yuh yaaaa çok iyi piyasası war bu işlerin fıstık walla sömürüyolar milletilmaz:
anam dünyanın da insanların da çivisi çıkmıs nasıl bicez gerçektn oranın tuzu oldugunu.geçen tv de gösteriyodu. kadın gitmis himalaya tuzu diye almıs. limon tuzuymus sattıklarıkötükedihüso
ayyy mereahhhh ettimmmm
hadi bakaım hep beraber yarısa girek de daha fazla olsun motivasyonumuz
ben de özledim canım defalrca ugrastım ya vakit geçmedi ressmenn giriyorum giriyorum olmuyodu sükür kavustum sizlere
anamın donlarını bi inceleyem ben o zamansempatiksalakcinni
aynen öyle canım aldugımız bitkilerin deği taze oldugu o oldugunu bile anlayamıyoruz bazen ne bilcez istiyoruz bi yerde de görmediysek daha önce inanıyoruz. neyse en azından psikolojimiz fayda edeceğime ayarlı da görüyoz faydasınışakkıdı
hadi bayy kızlaar sonra görüşürükkopuyorumnanaktan
dulci yapma allasen , hem de oyle cabuk aliniyo ki...
kahve kokusu benim boyum 1.60 kilo 55
bu arada, benim tasan biyerim hic yok; yani ne yanlarim(simitler ) var ne de gobegim;
kalcam genis, o da goguslerim buyuk olduklarindan soylemesi ayip anca dengeliyor;
tek sikayetim kizlar;
ust bacaklarim kalin :-(((
Bence güzel menü. Sporun çok iyi kaydirigubbakcemile2 ama şöyle bişi diyorlar: Kahvaltıdan 1 buçuk saat sonra yapılan spor metabolizmayı hızlandırıyomuşEveeeet son yemeğimide yedim ve dükkanı kapattım yediklerimi ve yaptıklarımı yazıyorum
yaptıklarım
sabah kalkar kalkmaz bir saat tempolu yürüyüş
100 mekik 80 bel hareketi
birazdanda yine yarım saatlik tempolu yürüyüşe çıkıcam
Niye böyle dedin anlamadım???e hadi dulci..
Süper düşünmüşcün canım :lepi: + nı verdim.daha iyi olur canım ya yarın adı belli tartılıp bidirelim sabah aç Karna ve yarıs yarın sabahtan itibaren baslasın:)
regl vs dönemi oldugunu Kafama taKmıycam canım en azından fazla gelen gramarım beni fazla yemeKten geri bıraKır (diye ümt ediyorum)kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Tam benlik bişi anlatmışsınbacak sporları benimde yapmam lazım...bugn yürüyüş yapacaktım ama çok yorulmuşum..2 saat uyudum...
Spor şart
dulci buradaymışbayanssulusmile
selam dulciolumunekankayizsmile
o evde oturma olaylarını bilmez miyimsositososito
mezun olduktan sonra çalıştığım kurumun sınavlarına çalışırken tam 60 kilo olmuştum dulcicimkaydirigubbakcemile2
Selam canım, ay sen değil miydin 53 kilo olup da 50 ye inmek isteyen, valla şaşırdım 60 kilo olduğun zamanların da var olduğuna akannehir
(karıştırdıysam kusura bakma her gün o kadar yeni arkadaşla tanışıyom ki burda...)
Azcık bilgisayar başından kalkıyom tuzdan başlayıp don lastiğinden çıkıyorsunuz. Ne diyonuz kızlar -tatlicadiarzu-
Yasemin senle de doğru düzgün konuşamıyoz ne zamandır senağlama
Linguistcim zuzum, dün de mi yawuklunla konuştun aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?