50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yeniden buralara dönemne sewidim özledik yahu senii opuyorumnanaktan
saol canım daha iyisi senin olsun ama don lastiğide epey işimi gördüü baya bi kalındı yalnız enii vereliniortak
sülemicem kilomuu yarın sabahı bekleyinn laelaelaelaelae naniknanik delikafadulden sırnaşık şey

anam dünyanın da insanların da çivisi çıkmıs nasıl bicez gerçektn oranın tuzu oldugunu.geçen tv de gösteriyodu. kadın gitmis himalaya tuzu diye almıs. limon tuzuymus sattıkları
kötükedihüso

yuh yaaaa çok iyi piyasası war bu işlerin fıstık walla sömürüyolar milleti lmaz:

ayyy mereahhhh ettimmmm

hadi bakaım hep beraber yarısa girek de daha fazla olsun motivasyonumuz

ben de özledim canım defalrca ugrastım ya vakit geçmedi ressmenn giriyorum giriyorum olmuyodu sükür kavustum sizlere

anamın donlarını bi inceleyem ben o zaman
sempatiksalakcinni

yuh yaaaa çok iyi piyasası war bu işlerin fıstık walla sömürüyolar milleti lmaz:

aynen öyle canım aldugımız bitkilerin deği taze oldugu o oldugunu bile anlayamıyoruz bazen ne bilcez istiyoruz bi yerde de görmediysek daha önce inanıyoruz. neyse en azından psikolojimiz fayda edeceğime ayarlı da görüyoz faydasını
şakkıdı

anam dünyanın da insanların da çivisi çıkmıs nasıl bicez gerçektn oranın tuzu oldugunu.geçen tv de gösteriyodu. kadın gitmis himalaya tuzu diye almıs. limon tuzuymus sattıkları
kötükedihüso

ben o aldığım zamandan kalma canım ondan içim rahat

ama bitersede almam yenisini heralde a.s

şükür kawuşturana o zaman kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: :roflol: kıs eskimiştir o lastikler elinde kalır sonra Şeniz

doğru diyon fıstığım aktarların insafına kalmış artık boshayallersmile

biz seninle aynıyız pepperzemuszemus
akşam yediklerimi yazıyorum;
pırasa
yoğurt
salatalıksengözlerimebaksanab
aşk-ı memnu başlıycak şimdi izlerken yeşil çayımı içerim sonra da dükkanı kapatırımfisfisfis

Bence güzel menü. Sporun çok iyi kaydirigubbakcemile2 ama şöyle bişi diyorlar: Kahvaltıdan 1 buçuk saat sonra yapılan spor metabolizmayı hızlandırıyomuş

Niye böyle dedin anlamadım???
Menüye yorum bekledin sanırım, nette değildim o sıra...

Süper düşünmüşcün canım :lepi: + nı verdim.

dulci buradaymışbayanssulusmile
selam dulciolumunekankayizsmile
o evde oturma olaylarını bilmez miyimsositososito
mezun olduktan sonra çalıştığım kurumun sınavlarına çalışırken tam 60 kilo olmuştum dulcicimkaydirigubbakcemile2

Azcık bilgisayar başından kalkıyom tuzdan başlayıp don lastiğinden çıkıyorsunuz. Ne diyonuz kızlar -tatlicadiarzu-

Yasemin senle de doğru düzgün konuşamıyoz ne zamandır senağlama

Linguistcim zuzum, dün de mi yawuklunla konuştun aklinialirimsmile

Selam canım, ay sen değil miydin 53 kilo olup da 50 ye inmek isteyen, valla şaşırdım 60 kilo olduğun zamanların da var olduğuna akannehir
(karıştırdıysam kusura bakma her gün o kadar yeni arkadaşla tanışıyom ki burda...)

tşk ederim dulci. akşam yürüyüşümüde yaptım. artık yeşil çay zamanı aklinialirimsmile

doğrusun tatlımvereliniortak
60 kilo olduğum zamanlar bundan 3 yıl önce 6 aylık bir dönemdiyerimseniben
kuzu sana da selam bende yeşil çayıı içiyorum şimdi

hem e-okula not girdim hemide guzuyla konuştum kaydirigubbakcemileee bi koltuğa 3 karpuz sığmıyo anacım aklinialirimsmile :gitme:

Slm kızlar akşam yemeğinde çok çok kaçırdım.yediklerimi söylemesem daha ii olucak:gitme:
derslerim bitince haftaya yürüyüşlerime başlıycam bende inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…