50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam dulcinea
benim boy 1.63 kilo 58 idi regl olmadan öncekaydirigubbakcemile3
ya senin canım

1,58 boy 56,2 kilo canım. Senin fizik iyiymiş alkisalkisalkis Zaten zımbırtın bitince hafiflersin de

amin guzum aminn :Saruboceq: kıs delüüü derslerde kullanmak için bunlar arada bi böle videolarım war bazen animasyon film falan da izletiyom güzel oluyo banada onlara :jeyyar: hihoyyyt :dance:

Haaa annadım :kedi: ben senin yerinde olsam her fırsatta film izletirdim. :jeyyar:

Fıstıklar ben kaçıyom, 1 saat sonra falan gelirim büyük ihtimal. Lnguistcim öğretmenim (ayy inanmıyorum ya, yesa da öğretmen di mi :roflol: ) , senle görüşemezsek iyi geceler şimdiden, anahtarı kapıda unutma sakın kaydirigubbakcemile3

yeterli tabi canım 45dk falandır sanırım o:))
ben hatta 2 mil yapıyom bi 5-10dk da yer hareketleri ve esneme ettimi sana 40 daha nolsun :hulya: kaydirigubbakcemile2

kilo verdiriyo yani diyosun
ben deli gibi tam 70 dk yani 5 mil yapıyorum her gün ama...
biraz yavaş kilo veriyorum

dulcinea cım evet benim fizik fena sayılmaz ama 2 çocuk doğurunca göbek biraz benden önde gidiyo onu eritmeye çalışıyorum canım

koptum walla yaw sempatiksalakcinni :roflol: hee hatta ikimizde ing. üretmeniyiz yerimseniben tamam canım bende çıkabilirim belki çok öpüyom senii fıstık sositososito opuyorumnanaktan

(öğretmenim benim yazı hatalarımı hoşgör canım benim türkçem biraz eksik de)
ben 3 4 ay dır lesli yapıyorum düzenli hiç bırakmayı da düşünmüyorum inşallah
evet aynen devam yani:dance:

est. canım :) en son kişi benim sanırım zira o kadar kelimeri yamulturumki hoşuma gidiyo ama napem sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
leslie bırakılırmı yaww bak özledimm yarın bi görünsün bana :lepi: :roflol:

yaaa yine beni yanlız bıraktınız kızlar yaa
kendi kendime konuşuyorum fisfisfis
neyse bende kaçim bari şimdiden herkese i gecelera.s.

m, Lnguistcim öğretmenim (ayy inanmıyorum ya, yesa da öğretmen di mi :roflol: ) , le3[/COLOR]

yesa cım sende mi öğretmensin kız
ne güzel Maşallah

evet kuzum ben de ogretmenim Allah bagislassin beni de bilmiyorumkismile anam burayi ingilizceciler basmis haaa olumunekankayizsmile

yesa linguist nereye kaçtınız konuşuyoduk....:gitme:

canim ben tibet hareket neyim yaptim birazcik ona kactim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…