CANLARIIIIIIM opuyorumnanaktan
CEVAP DA YAZARLARMIŞ BANA
O YAZAN ELLERİNİZİ YERİM SİZİN HAM DİYE
sağolun kızlar iyiyim bende ne olsun işte diyet spor öle takılıp gidiyom şükür
ben bugün spor olarak 3 mil leslie yaptım yeterli mi sizce kızlar ya
selam dulcinea
benim boy 1.63 kilo 58 idi regl olmadan öncekaydirigubbakcemile3
ya senin canım
amin guzum aminn :Saruboceq: kıs delüüü derslerde kullanmak için bunlar arada bi böle videolarım war bazen animasyon film falan da izletiyom güzel oluyo banada onlara :jeyyar: hihoyyyt :dance:
:roflol: :roflol:
süper aynen dewam canım böle :lepi:
yeterli tabi canım 45dk falandır sanırım o:))
ben hatta 2 mil yapıyom bi 5-10dk da yer hareketleri ve esneme ettimi sana 40 daha nolsun :hulya: kaydirigubbakcemile2
1,58 boy 56,2 kilo canım. Senin fizik iyiymişalkisalkisalkis Zaten zımbırtın bitince hafiflersin de
Haaa annadım :kedi: ben senin yerinde olsam her fırsatta film izletirdim. :jeyyar:
Fıstıklar ben kaçıyom, 1 saat sonra falan gelirim büyük ihtimal. Lnguistcim öğretmenim (ayy inanmıyorum ya, yesa da öğretmen di mi :roflol: ) , senle görüşemezsek iyi geceler şimdiden, anahtarı kapıda unutma sakın kaydirigubbakcemile3
(öğretmenim benim yazı hatalarımı hoşgör canım benim türkçem biraz eksik de)
ben 3 4 ay dır lesli yapıyorum düzenli hiç bırakmayı da düşünmüyorum inşallah
evet aynen devam yani:dance:
clementine waterspider hoşgeldiniz
water spider ikimiz kaldık sadece
öptüm seni kaçtım bende bye bye
koptum walla yaw sempatiksalakcinni :roflol: hee hatta ikimizde ing. üretmeniyiz yerimseniben tamam canım bende çıkabilirim belki çok öpüyom senii fıstık sositososito opuyorumnanaktan
vayy burda benden başka ingilizceciler varmış bende ingilizce üretmeniyimbayanssulusmile ama sizlerinde ingilizceci olmanıza hiç şaşırmadım....kaydirigubbakcemile3
Doğru hatırlamışım. Kilo vermesen de düzenli tartıl ve kilonu korumaya bak bence vereliniortak Kilo veremiyom diye moralini bozup yemeklere saldırma sakınlmaz:
m, Lnguistcim öğretmenim (ayy inanmıyorum ya, yesa da öğretmen di mi :roflol: ) , le3[/COLOR]
yesa cım sende mi öğretmensin kız
ne güzel Maşallah
yesa linguist nereye kaçtınız konuşuyoduk....:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?