50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersinnn canım benimm çok sewindimm olumunekankayizsmile hihoyyyt zımbırtıdandır o yaw takma kafana fıstık kaydirigubbakcemile5 bende iyiyim işte bildiğin gibi nolsunn gamyoncuiremsu

ben bunu bizzat denedim ve hızlı bir kilo artışım oldu....mafoldumben

evet hareketsizlikte çok önemli...a.s

geçmiş olsun....a.s.

tşk ederm velhasıl her söylenene balıklama dalmamayı öğrendm. bu arada ben nedn hızlı kilo verdm böyle ya bende mi anormallk var acaba bi insan 4 5 günde 1 kilo vereblr mi :s

hayırlı uğurlu olsun canım bende bugün başladım spora tekrardan ama fazla yapamadım
şöyle 1 ay düzenli yaparsam bende en azından lastiğini alırım evde bi lastik var aslında
steperın lastiği aynı işi yapıyor gibihihoyyyt

hoşgeldin canıma.s.
uzun süredir bi düzen kalmadı burası insanı bayaa derleyip toparlıyo buna inanın bayanssulusmile
ipin ucunu bi kaçırdım al sana 2 kilobilmiyorumkismile

hoşbulduk....
bende 69-90 kilo topiğindeydim...yarın tartılacağım ...geçen hafta şişliğim vardı.adet geç oldum...kilo verememiş görünüyordum....yarın bir olsun merak ediyorum....bu topiğinde tartı günü var mı?:uhm:

kızlar benim stepeer var bide o taytlar varya vücuda tuz sürülenler yarın ikisini bir kullanayım diyorum benim üst bacaklar berbatkafamçokkarıştı

yani işin özü sporda yoğunluğu buna versem sadece yeterli olurmu sizce
şu an kafam bacaklardabilmiyorumkismile

birde steppeer iç bacağı halledermiCADIARZU
ay ne çok soru ssordumm vallaaha gaza geldim:sm_cool:

tşk ederm velhasıl her söylenene balıklama dalmamayı öğrendm. bu arada ben nedn hızlı kilo verdm böyle ya bende mi anormallk var acaba bi insan 4 5 günde 1 kilo vereblr mi :s

canım sen yeni başlamıştın sanırım ilk zamanlarda werilen genelde ödem oluyo ve daha kolay kilo weriliyoo...

saol canım Şeniz sende yeniden sahalara döndün demek alkisalkisalkis azar azar başla zaten birden yüklenme yerimseniben nası bi lastik bilmiyom ama ben platesi kalınca bi don lastiği almıştım ikiye katlayıp onla yapıyodum :roflol: ama lastik başka bişiymiş kaydirigubbakcemile2

evet canım yarın bildirme günü :BURCUHAYAL :arkadaşımıza topik öok yoğun o yüzden böylece karışıklık engellenmiş olyorvereliniortak

canım stepper kullanmadım bide o dediğin tayt nası bişi bilmiyorumkismile tuz dediğin deniz tuzumu ben onu banyoda haftada bir peeling için kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

iç bacağı sıkılaştrmak istyorsan ayak bileklerne kalın lastikler var ya onlardan bağla ve bacaklarını aç kapat çok faydası var ben yapıyorm ve fark görüyorm

napsam bizimkiler yarışıyo katılsammı acep

başka diyorsun yaniiiiyerimseniben
neyse ben şöle bi tekrardan alışayım spor işine bakarım artık

canım stepper kullanmadım bide o dediğin tayt nası bişi bilmiyorumkismile tuz dediğin deniz tuzumu ben onu banyoda haftada bir peeling için kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

ay tatlım adını unuttum şimdi bi manken hep reklamını yapıyordu o şortun
tuzda lut gölü tuzuymuşş peeling yöntemi kullanılıyor zaten spordan önce
tavsiye edilen haftada 3 gün o tuzu kullanmak

savulunnn ben geliyomm sırnaşık şey

aaaaa çok ilginç bir yöntem saol yarın yada bu gece yapayım
teşekkürler:lepi:

bir hareket daha var bi spor hocası göstermişti iç bacak için.Yan yatıyorsn mesela sağ tarafına yattğnda sol bacağn sabit, sağ bacağn yani altta kalan bacağnı kaldırmaya çalışyorsn bilmem anlatabildm mi ama bu da çok etkili

slm yavrularrr :)))) nasılsınız?

katrece kuzum nerelerdeydin sen :ecrin_bebek:

geçersiz e-postayla kayıtlıyım diye girisimi engellemisler canım mail attım sorun halledildi sükür:)

sizede selam fıstıklaaarrolumunekankayizsmile

selam sizlere de guzu guzular.ben pek bi eyiceyim bugün öğleye dogru yürüdüm temposuzdu ama eyiydi nisan benm ayımm yaww nasıl eyi olmam. nisancıgım benim beekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

veyyy hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
bu arada kaç kio kaybetmissin de inanamadın lingum ?
ben platesi kalınca bi don lastiği almıştım ikiye katlayıp onla yapıyodum :roflol: ama lastik başka bişiymiş kaydirigubbakcemile2

:)))ayyy bu benim aklıma neden gelmediiiiiohaoldumsmile

kesinlikleee.vereliniortak

ben de faydasını görüyorum bunun. basenerimin iç kısımlarında gözle görülür bi incelme oldu

bu hareketi ilk basta zor yapıyodum ama sonradan çok hosuma gitmeye basladı. hele vücut ısınıkken çok kolay oluyo

hade bakemm cengawerim benimmmm Şeniz he yazın ben lut gölü tuzunu kullanmıştım :))) içine biraz demlenmiş yeşil çay az nane,portakal,limon kağı katıp spor öncesi masajla yedirerek zahmetli oluyodu ama değmişti sositososito

anam dünyanın da insanların da çivisi çıkmıs nasıl bicez gerçektn oranın tuzu oldugunu.geçen tv de gösteriyodu. kadın gitmis himalaya tuzu diye almıs. limon tuzuymus sattıkları
kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…