evet yeni katıldım....hoşbulduk...
onun şişliğidir emin ol.....
ayy ne güzel didin öyleee çiçeeem diyee opuyorumnanaktan
iyiyim hemide bomba gibiyim 1 aydır iyice kopmuştum buradan (yani dikkat yemek yemek))
1 haftadır biraz dikkat aldığım 2 kilonun 1 kilosu gitmiş dün zımbırtım geldi yanii 1 kiloda onun şişliği varsa yırttımsositososito
sen nasılsın daqlumŞeniz
ben bunu bizzat denedim ve hızlı bir kilo artışım oldu....mafoldumben
evet hareketsizlikte çok önemli...a.s
geçmiş olsun....a.s.
kıslar böğöön plates topum wede bantlarım geldii pek bi sewindiriik oldum zemuszemus kaydirigubbakcemile2
bide sabah tartıda gaözlerime inanamadım aklinialirimsmile yarın bide yağ ve su ölçümümede bakayım diyomm acaba tartının bi günlük yanılgısımıydı kii akannehir sempatiksalakcinni
hoşgeldin canıma.s.
uzun süredir bi düzen kalmadı burası insanı bayaa derleyip toparlıyo buna inanın bayanssulusmile
ipin ucunu bi kaçırdım al sana 2 kilobilmiyorumkismile
tşk ederm velhasıl her söylenene balıklama dalmamayı öğrendm. bu arada ben nedn hızlı kilo verdm böyle ya bende mi anormallk var acaba bi insan 4 5 günde 1 kilo vereblr mi :s
hayırlı uğurlu olsun canım bende bugün başladım spora tekrardan ama fazla yapamadım
şöyle 1 ay düzenli yaparsam bende en azından lastiğini alırım evde bi lastik var aslında
steperın lastiği aynı işi yapıyor gibihihoyyyt
hoşbulduk....
bende 69-90 kilo topiğindeydim...yarın tartılacağım ...geçen hafta şişliğim vardı.adet geç oldum...kilo verememiş görünüyordum....yarın bir olsun merak ediyorum....bu topiğinde tartı günü var mı?:uhm:
kızlar benim stepeer var bide o taytlar varya vücuda tuz sürülenler yarın ikisini bir kullanayım diyorum benim üst bacaklar berbatkafamçokkarıştı
yani işin özü sporda yoğunluğu buna versem sadece yeterli olurmu sizce
şu an kafam bacaklardabilmiyorumkismile
birde steppeer iç bacağı halledermiCADIARZU
ay ne çok soru ssordumm vallaaha gaza geldim:sm_cool:
kızlar benim stepeer var bide o taytlar varya vücuda tuz sürülenler yarın ikisini bir kullanayım diyorum benim üst bacaklar berbatkafamçokkarıştı
yani işin özü sporda yoğunluğu buna versem sadece yeterli olurmu sizce
şu an kafam bacaklardabilmiyorumkismile
birde steppeer iç bacağı halledermiCADIARZU
ay ne çok soru ssordumm vallaaha gaza geldim:sm_cool:
napsam bizimkiler yarışıyo katılsammı acepcanım sen yeni başlamıştın sanırım ilk zamanlarda werilen genelde ödem oluyo ve daha kolay kilo weriliyoo...
saol canım Şeniz sende yeniden sahalara döndün demek alkisalkisalkis azar azar başla zaten birden yüklenme yerimseniben nası bi lastik bilmiyom ama ben platesi kalınca bi don lastiği almıştım ikiye katlayıp onla yapıyodum :roflol: ama lastik başka bişiymiş kaydirigubbakcemile2
iç bacağı sıkılaştrmak istyorsan ayak bileklerne kalın lastikler var ya onlardan bağla ve bacaklarını aç kapat çok faydası var ben yapıyorm ve fark görüyorm
canım sen yeni başlamıştın sanırım ilk zamanlarda werilen genelde ödem oluyo ve daha kolay kilo weriliyoo...
evet yeni başladm ama zaten normalde de yediklerne dikkat eden biriym 4 5 günün tek farkı ciddi ciddi spora başlamış olmam. böyle giderse ii vallahihoyyyt zaten grafği hazırlarkende 1 kilo fazla yazmştm başlangç kiloma diyete uyamam diyedelikafadulden
canım stepper kullanmadım bide o dediğin tayt nası bişi bilmiyorumkismile tuz dediğin deniz tuzumu ben onu banyoda haftada bir peeling için kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
aaaaa çok ilginç bir yöntem saol yarın yada bu gece yapayım
teşekkürler:lepi:
slm yavrularrr :)))) nasılsınız?
katrece kuzum nerelerdeydin sen :ecrin_bebek:
sizede selam fıstıklaaarrolumunekankayizsmile
kıslar böğöön plates topum wede bantlarım geldii pek bi sewindiriik oldum zemuszemus kaydirigubbakcemile2
bide sabah tartıda gaözlerime inanamadım aklinialirimsmile yarın bide yağ ve su ölçümümede bakayım diyomm acaba tartının bi günlük yanılgısımıydı kii akannehir sempatiksalakcinni
ben platesi kalınca bi don lastiği almıştım ikiye katlayıp onla yapıyodum :roflol: ama lastik başka bişiymiş kaydirigubbakcemile2
bir hareket daha var bi spor hocası göstermişti iç bacak için.Yan yatıyorsn mesela sağ tarafına yattğnda sol bacağn sabit, sağ bacağn yani altta kalan bacağnı kaldırmaya çalışyorsn bilmem anlatabildm mi ama bu da çok etkili
ay tatlım adını unuttum şimdi bi manken hep reklamını yapıyordu o şortun
tuzda lut gölü tuzuymuşş peeling yöntemi kullanılıyor zaten spordan önce
tavsiye edilen haftada 3 gün o tuzu kullanmak
savulunnn ben geliyomm sırnaşık şey
hade bakemm cengawerim benimmmm Şeniz he yazın ben lut gölü tuzunu kullanmıştım :))) içine biraz demlenmiş yeşil çay az nane,portakal,limon kağı katıp spor öncesi masajla yedirerek zahmetli oluyodu ama değmişti sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?