iyi vermişsin canım yine ben zaten 2 haftada 2 kilo verdim ya da daha uzun uzun zamandır yapıyorum çünkü
iyi vermişsin canım yine ben zaten 2 haftada 2 kilo verdim ya da daha uzun uzun zamandır yapıyorum çünkü
Gamiş sen gayet başarılısın bu hafta tebrikler...
2 kilo verdim canım ama 1 aydır ben uğrasıyorum 65 kiloyum suananchusa
tebriklerrr
gamis sen ne kadar verdin?
sağolasın ..yaa ilk 2 hafta 3 kilonun üzerinde verdim toplamda ..ama bu hafta sporu kestim o yüzden sadece bu kadar oldu ...
bel ölçülerini filan da takip ediyormusunuz ...
belim 63 cm
kalçam 85 cm
kalçamı bir büyütemedim gitti hee kaydirigubbakcemile3
dümdüz yaaa azıcık büyütmenin yolu yokmu acaba bir bilgin var mı
kızlar günaydın,0.6 kilo verdim,54.3 kiloyum
günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan chescim senide tebrik ederim a.s.
benden de 800 gr gitmiş :dance: hihoyyyt
günyadın herkese
linguist chemes tebrik ederim maşallah.........
bende 400 gr vermişim....çizelgeme göre..... geçen hafta kilo almıştım çok şükür bu hafta zayıflamıışım
kızlar beni koç seçmişiniz ama benim bu hafta kursum başlıyor.2 hafta doluyum.ağır bir kurs geçebilmek için ders çalışmam gerekiyor.....16:00-20:00 arası doluyum.
ama genede koç olmam gerekirse elimden gelini yapmaya çalışırım.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benden giden kilolar fena değil sayılır
geen gün 60 kilo 300 gramdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün gidenler ise kızlar çok mutluyum kilo vermişim ben ya hemde 1 kilo 200 gram ya
yaniiiiiiiiiiiii ben 59 .100 gramım kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyimmmmmmmmmmmm benyaaaaaaaaaaaa:lepi::lepi:
kızlarrrrrrr günaydın 2 kilo vermişim adım adım yaklasıyorum size 65 kiloyum oleyyyyyy
selam ben de 56,9 um ....800 gram vermişim....bu hafta spor yapmadım hiç ondan sanırım bu kadar verebildim ..buna da şükür ...
Günaydın. Ben de 0.5 kilo vermişim ve 54.6 yım şu an...
spatzcim naber ???
ne kadar kilo verdin lulucum; tweety sana da merhaba, bengi masallahin var
ben yine grami gramina ayni ciktim bu sabah;
55.10
ama kizlarin dun ki menulerini okudum, hepsi cok az yiyorlar, meger ben dev anasi gibi doyana kadar yiyormusum bunu anladim;
e ac kalmadan, spor yapmadan , sirf tatliyi, kizartmayi, hamur isini keserek kilo verilmiyor demek ki;-)))
bu hafta ben de iddialiyim , kizlar gibi cok az yicem)
optummmmmmm
spatzcim naber ???
55.10
ama kizlarin dun ki menulerini okudum, hepsi cok az yiyorlar, meger ben dev anasi gibi doyana kadar yiyormusum bunu anladim;
e ac kalmadan, spor yapmadan , sirf tatliyi, kizartmayi, hamur isini keserek kilo verilmiyor demek ki;-)))
optummmmmmm
spatzcim naber ???
55.10
optummmmmmm
kızlar maşallah hepiniz ne güzel vermişsiniz yaaaa:enbuyukkk:-
kızlar maşallah hepiniz ne güzel vermişsiniz yaaaa:enbuyukkk:
günaydin pepperim, güzel rakibem. bak kızlar çatır çatır kilo vermiş sözde biz yarışıyorduk. ben de aynıyım biliyor musuna.s gramı gramına hem de. ya insan bi 100 gram verir bari göstermelik-tatlicadiarzu-
mrba canım günaydın
tartıldım ama kilomu yazmıyorum regl imin 7. günü
benim ödemler geliyo ama kolay kolay gitmiyo
tam onları attım derken
gene regl geliyorum offf of:çok üzgünüm:
Peppermint ben de cok zor kilo veriyorum. Bu 500 gr kılo kaybının yarısı su kaybı bile olabilir hiç güvenmiyorum bu konuda vucuduma. Zor kilo veriyorsan sana tavsiyem metabolizmanı oyuna getirmeye çalışmak olacak. Nasıl mı? Bir gün az yiyip bir gün daha çok yemekle. Diyetle birlikte eger spor yapamıyorsan vucuda kalori girişi az oldugundan vucudumuz tasarruf tedbirlerini alıyor ve daha az enerji harcamaya ve daha az yağ yakmaya başlıyor. Yani mesela nefes almak için x kcal harcıyorsak, diyete baslayınca bunun yarısı kadar harcamaya baslıyor. Bu da kilo vermeyi zorlastırıyor. O yuzden yediklerinle vucudunu sasırtmalısın. Bir gün az bir gün normal yemelisin. Spor yapıyorsan bir gün yapmalı bir gün ara vermelisin. Böyle yapınca harcanılan kalori miktarını vucud ayarlayamıyor ve hep çok yakıyor. Ben bu şekilde veriyorum. Yoksa gercekten zayıflamak benim içinde çok zor. Umarım sana da yardımcı olur.
canim bu dedigini biliyorum; az yedikce vucudumuz enerji tasarrufu moduna geciyor; vucuda bisey girmeyecek diye elindekileri depoluyormus,
iste ben bu yuzden yememi cok da kesemiyorum, cunku o zaman metobolizmami iyice yavaslaticam ve en ufak yedigim depolanip kilo yapicak..
senin dedigin yontemi deneyeyim olmazsa,
hic olmaid yemek saatlerimi falan degistireyim, sasirsin vucut..
bir de yuruyuz yapmaliyim.
bu h.sonu yaparim ins...
cok cok sagoll
ayy kızlar geçmisi yeni okudum masallahınız varrrr
masallah size tebrik ediyorummolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
lingumm masallah sana da nerdeyse bir kiooalkisalkisalkis
ay bende wc de çov zaman geçirdim bu sabah o sayede bende 600 grm vermis görünüyom :)dün tartılsam 300 anca vermis görünürdüm
Gamiscim sampiyon sensin herade bu defa :)) masallah canım
canim aynen yaaa;
ben de pzt.den beri tartiya cikiyorum; grami gramina aynii
dei oldummm
bu hafta yine yaristayiz ama tatlim;
moralimizi bozmayalim; savunmaya gecti vucut, kiralim bu direnci.
aynen cnm sorma,aynen dedigin gibi,
benim de haftaya reglim geliyor yine :-(( -- kilo veremeden daha odem yapip sisicem yine
canim bu dedigini biliyorum; az yedikce vucudumuz enerji tasarrufu moduna geciyor; vucuda bisey girmeyecek diye elindekileri depoluyormus,
iste ben bu yuzden yememi cok da kesemiyorum, cunku o zaman metobolizmami iyice yavaslaticam ve en ufak yedigim depolanip kilo yapicak..
senin dedigin yontemi deneyeyim olmazsa,
hic olmaid yemek saatlerimi falan degistireyim, sasirsin vucut..
bir de yuruyuz yapmaliyim.
bu h.sonu yaparim ins...
cok cok sagoll
günaydınhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?