50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın, bu sabah tartıda şok oldum yine resmen, bu tartı günleri bana hiç yaramıyor. Normalde her gün tartılıp 57.6 gören ben tartı gününde 59 görüyorum, bu nasıl iş anlamadım, kilo aldığımı da hiç sanmıyorum. Benim tartı bana kıllık yapıyor resmen. Tartımın bugünkü kilosunu ciddiye almıyıp çrşamba günkü 57.6 mı ciddiye alıyorum:)
Oh canıma değsin, seni tanımadım hain tartı alsanaalsanasmile

Bu arada kilo veren tüm arkadaşları çoooook tebrik ediyorum.

iyi vermişsin canım yine ben zaten 2 haftada 2 kilo verdim ya da daha uzun uzun zamandır yapıyorum çünkü

Günaydın kahve kokusu. Cok acımasız bir nickin var. Her görüşümde seni kahve içesim geliyor. Kahveye dayanamıyorum hiç..

şimdi ben de onu diyecektim ..benden çok yaşayacaksın kaydirigubbakcemile3

ben sabah esimi uykusundan uyandirdim valla zavalliyi,

"askim ya ben hic kilo verememisim diye" o da diyor ki, canim demek ki ideal kilon bu bosver ugrasma diyor gozleri yumuk
)

ben de canim ben de,
dun anlattim iste isyerinde cikan kahvaltilari 15,30 cay saatlerini,
ne zamandir pogaca agzima surmedim; hic bir oglen tatli almiyorum, evde makarna pilav pismez oldu, sebzenin her cesidini pisirdim.

demek ki savunmaya gecti vucut, biz az yedikce depo ediyor; sporu artirmali, metobolizmayi sasirtmaliyiz bence.

günaydın kızlar a.s.
ben bugün tartılmıycam haftaya cuma tartlıcam..
yaa bu tibetle lesi ne oluo acaba?:uhm:

lachesis cnm ben de h.sonlari 55 in altinda cikiyorum,
ama ben h.sonu gec kalktigimdan daha uzun sure ac kalmama bagliyorum bunu;

h.ici sabah 6.30 da tartiliyorum.

sen de mi bu sabah daha erken tartildin acaba?? olabilir mi?

Dün yediğin birsey ödem yapmış ya da boşaltım sistemini etkilemişte olabilir. Bence de çok ciddiye alma..

Aslında günde bir bardak kahve çok iyi birsey. Antioxidant özelliği var kahvenin.

peki türk kahvesi mi nescafe mi anchusa?bir de özellikle hangi saatlerde içmeliyiz

• bence her şeyden azar azar yemeliyiz peppermintyerimseniben

lachesis cnm ben de h.sonlari 55 in altinda cikiyorum,
ama ben h.sonu gec kalktigimdan daha uzun sure ac kalmama bagliyorum bunu;

h.ici sabah 6.30 da tartiliyorum.

sen de mi bu sabah daha erken tartildin acaba?? olabilir mi?

Yoo hatta onu merak ettim, sabah 8 de tartıldım, aynıydım, uyudum kalktım 10 da tartıldım aynıydım tatlışım.

burcunun msj kutusu dolu,

napicaz ???

Geldiğinde temizler o zamanı bekliycez artık.

Dün yediğin birsey ödem yapmış ya da boşaltım sistemini etkilemişte olabilir. Bence de çok ciddiye alma..

Olabilir, ciddiye almıycam evet, görmezden gelcem kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaar
benim gibi zor kilo veren arkadaşlar
geçen ay 8 gün boyunca her gün vitamin hapı aldım
ve 8 günde tam 1.4 kg vermiştim
çok uzun zamandır bukadar kısa zamanda bu kadar çok kilo vermemiştim
siz de deneyin isterseniz

Selam kizlar nasilsiniz??
sabah 1 kase kellogs k az yagli sutle ve 1 elma yedim

ara ogun meyve yiycem oglende ise 4-5 zeytinyagli firinda hamsi 1 domates 2 dilim ekmek

aksami henuz dusunmedim...

peki türk kahvesi mi nescafe mi anchusa?bir de özellikle hangi saatlerde içmeliyiz

• bence her şeyden azar azar yemeliyiz peppermintyerimseniben

Türkçesini bilmiyorum ama ingilizce medium-dark roasted cofeee diye geçiyor en yararlı kahve. Koyu-kavrulmış kahve biraz tuhaf oluyor cevirince ama anlatmak istediğim kahve Nescafe kesinlikle deği. Italyanların içtiği koyu klasik kahve. Nescafe içiyorsanız da gold değil klasik olanı daha faydalı. Türk kahvesi de gayet iyi bir kahve ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…