Günaydın kahve kokusu. Cok acımasız bir nickin var. Her görüşümde seni kahve içesim geliyor. Kahveye dayanamıyorum hiç..
ayyyy kıyamam ben sana,kahve kötü bişi boşver , yok say,unutaklinialirimsmile
iyi vermişsin canım yine ben zaten 2 haftada 2 kilo verdim ya da daha uzun uzun zamandır yapıyorum çünkü
Günaydın kahve kokusu. Cok acımasız bir nickin var. Her görüşümde seni kahve içesim geliyor. Kahveye dayanamıyorum hiç..
yaa canım valla bilmiyorum böyle bir direnç olur mu. resmen çakıldım 55.2'ye. acaba daha az olamayak mıyım hiç? yediklerim nerdeyse yarı yarıya azaldı, eskiden her gün burger, pizza, çikolata yerdim. bunları yemememin hiç mi anlamı yok?
Kızlar günaydın, bu sabah tartıda şok oldum yine resmen, bu tartı günleri bana hiç yaramıyor. Normalde her gün tartılıp 57.6 gören ben tartı gününde 59 görüyorum, bu nasıl iş anlamadım, kilo aldığımı da hiç sanmıyorum. Benim tartı bana kıllık yapıyor resmen. Tartımın bugünkü kilosunu ciddiye almıyıp çrşamba günkü 57.6 mı ciddiye alıyorum:)
Oh canıma değsin, seni tanımadım hain tartı alsanaalsanasmile
Bu arada kilo veren tüm arkadaşları çoooook tebrik ediyorum.
Kızlar günaydın, bu sabah tartıda şok oldum yine resmen, bu tartı günleri bana hiç yaramıyor. Normalde her gün tartılıp 57.6 gören ben tartı gününde 59 görüyorum, bu nasıl iş anlamadım, kilo aldığımı da hiç sanmıyorum. Benim tartı bana kıllık yapıyor resmen. Tartımın bugünkü kilosunu ciddiye almıyıp çrşamba günkü 57.6 mı ciddiye alıyorum:)
Oh canıma değsin, seni tanımadım hain tartı alsanaalsanasmile
Bu arada kilo veren tüm arkadaşları çoooook tebrik ediyorum.
Aslında günde bir bardak kahve çok iyi birsey. Antioxidant özelliği var kahvenin.
ben sabah esimi uykusundan uyandirdim valla zavalliyi,
dun anlattim iste isyerinde cikan kahvaltilari 15,30 cay saatlerini,
ne zamandir pogaca agzima surmedim; hic bir oglen tatli almiyorum, evde makarna pilav pismez oldu, sebzenin her cesidini pisirdim.
demek ki savunmaya gecti vucut, biz az yedikce depo ediyor; sporu artirmali, metobolizmayi sasirtmaliyiz bence.
lachesis cnm ben de h.sonlari 55 in altinda cikiyorum,
ama ben h.sonu gec kalktigimdan daha uzun sure ac kalmama bagliyorum bunu;
h.ici sabah 6.30 da tartiliyorum.
sen de mi bu sabah daha erken tartildin acaba?? olabilir mi?
burcunun msj kutusu dolu,
napicaz ???
Dün yediğin birsey ödem yapmış ya da boşaltım sistemini etkilemişte olabilir. Bence de çok ciddiye alma..
aksamlari yememeyi mi denesem ??
peki türk kahvesi mi nescafe mi anchusa?bir de özellikle hangi saatlerde içmeliyiz
- bence her şeyden azar azar yemeliyiz peppermintyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?