50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peppermint akşam yemeğini bencede atlamamalısın. Ben yavaşlamak istediğimde kepekli süt yiyorum akşam yemeği olarak.. O çok işe yarıyor. ıçine de birazcık nesfit atıyorum ( ama cok az 6-7 tane) ve muz kurusu (3 tane falan) doğruyorum. Ertesi gün kesinlikle daha az çıkıyorum tartıda bunu yaptığım zaman.

Son düzenleme:

anladım anchusaguclubacismile
o halde günde bir fincan şekersiz Türk Kahvesi ya da nescafe klasik benim işimi görecek

bu arada yesa,

hakli ciktin kuzuuu

sondan birinci olduk iyi mi?

bu hafta sorarim ben sanaaaa ;-pp

Akşm yememek etkili ama pek dayanılası bir yöntem değil, bir de evliysen hiç olmuyor.
Ama ben bişey keşfettim, bana sütlü tatlılar hiç kilo yapmıyorken, şerbetli ve çikolatalı tatlılar acaip derecede kilo yapıyor. Vücudum hiç yakmıyor direk yağ yapıyor sanki. Bu sebepten artık bir kaşık bile nutella yememeye karar verdim. Çikolatanın da bitterini bile yemiycem, onun yerine muzlu puding, tavuk göğsü falan yerim.

Bu arada bu yarış olayı nedir, ben de katılabilir miyim?bilmiyorumkismile

ben eskiden hep sahuna eşofman ve 1 saat stepper ile haftada 2 kilo veriyordum ama artık oda işe yaramıyor malesef

bende almayı düşünüyorum terleme problemim var gibi çünkü o kdar hareket ediyorum çok az ter atıyorum bak 2 kilo yu duydum en azın dan 58 kiloya düşsem o bile kar benim için :lepi:

herkese selam kızlar..bende sabah kalkınca;
1 bardak ılık su
1 dilim peynir
salatalık ve domates
3 tane ziyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
şu andada ılık su içiyorum.bu arada bu hafta sonu sınavlarım var kızlar dua edin banada yüksek puanlar alıyım.2haftadır eve kapandım ders çalışıcam diye.iyi geçerse kendimi atıcam dışarıya zaten

ay yazık eşine de yaaa sabah sabah şaşırmıştır:kedi: gerçi erkekler de zamanla alışıyor kadınların garip takıntılarına. şimdi ben bu sabah 55.2 yerine 54.9 çıksam ne kadar mutlu olucaktım. halbuki ne farkeder dimikaydirigubbakcemile3

ben de c vitamini filan metabolizmayı hızlandırıyor, selülit oluşumunu engelliyor diye duymuştum. ama vitamin de iştah açmıyor mu yaa?

Ay canım çok sevindim senin adına Şeniz
Ne vitamini aldım kuzum?

ölçülerin süpermiş bence kilo almalısın boyun kaç?

supradyn energy aldım canım
ama bu bitince normalini alcam canım

Ben de şu suya atılan supradyn c ile, solgarın multi vitamininden var, hangisini içsem sence, multi kesin kilo yapar gibi duruyor, kocaman bişey zaten, nerdeyse 100 gram:)

sana bol bol şans gönderiyorum.
bildiğim kadarıyal yeşil zeytinin kalorisi daha düşük ben kendi yaptığım yeşil zeytinleri yiyorum..
süper kahvaltı..

Ben de şu suya atılan supradyn c ile, solgarın multi vitamininden var, hangisini içsem sence, multi kesin kilo yapar gibi duruyor, kocaman bişey zaten, nerdeyse 100 gram:)

evet evet benim ki de suya atılandan ben onu içiyorum tatlım
hım normali kilo mu yapar diyosun
almasam mı acaba:uhm:

kızlar ben adetimden sonra L- carnitin diye bir besin takviyesi kullanmayı düşünüyorum.
daha önce deneyen oldu mu? çok araştırdım internetten.

evet evet benim ki de suya atılandan ben onu içiyorum tatlım
hım normali kilo mu yapar diyosun
almasam mı acaba:uhm:

Benim dediğim multi ama canım, içinde bütüm vitaminler var, ablam zmanında kilo almak için içiyordu onu, gerçi alamadı ama doktor onu vermişti, normal c vitamini kilo yapmaz herhalde, belki de bu da yapmaz bilemiyorum. Bir araştırmak lazım, vitamin deyince benim karnım acıktı, kahvaltıyı unutmuşum gidip yapıyım ardından da senin tavsiyene uyup vitamin içicem, çok sağol canım Şeniz

bende almayı düşünüyorum terleme problemim var gibi çünkü o kdar hareket ediyorum çok az ter atıyorum bak 2 kilo yu duydum en azın dan 58 kiloya düşsem o bile kar benim için :lepi:

alırsan dikişlilerden al canım
yapıştırma olanlar hemen yırtılıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…