50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bitanecik yaseminimm benimmm
uyumlu yavrummm lokumumm benimm o hale teyzesini yer bitirir minciklarr)
kuzum kizisma donemi falan yakinsa olmasi normall kuzum
gerci bizim pamukk kisirlastirildigi halde arada tirnak batirir bizde deriz kan tahlili yapti pamuk bize :)))

oda olabilir tabiii boshayallersmile
dünden beri öyle biraz dişleniyoruz biraz cırmaklanıyoruz acuk şımardı sanırsammmsırnaşık şey

@truf can valla canimsin sen yaaaa cok seviom sana takilmayi aman bosver 9 kisiyi ben tek basima bile yenerim seni heheh bu arada sinavin en cok guzel gecer canim benim

@yasemcigim
canim yaaa sacmasalak bi dizi buldum gonulcelen diyee Allahim bu kadar mi berbat olur ama yine de izliom deli miyim neyim bu arada ask ve cezaya da hala sinirim gecmedi hala carpasim geliyor bi savasa bi cicege bi savasa bi cicege hobaaaaaaaa hehheh

@linguistcim
o senin bombaligin bebeeeeeeeeeeeem operim al yanaktan :))

Son düzenleyen: Moderatör:

kizlar canlarrr

allahh rahatlik versinnnn hepinizi cokk opruyorummm
iyigeceler
tatli ruyalarr bitanelerim

ben de, bi tek sinir ola ola ask ve ceza izliom hep carpasim geliyor birilerine Allahim bak demin yazmayi unutmusum o savasin kardesini cok mu aradilar acaba ona da cok carpasim geliyor ayy neyse sen sikma canini yesacim bu hafta birinci olacaksin ya onu dusun trufu yenceksin yaaaa mutlu gunler seni bekliyor

bi de gonulcelen diye sacma bi dizi buldum Allahimm 2 dk da nasil bir dizi oldugunu belli ediyor heheh daha da turk dizisi bilmiom yabanci da bi flashforward bi de lost bu kadar:))) ben topikleri karistirdim diyet neyim ilgili demi burasi

herkeslere kalorisiz gunler geceler dilerimmm bol su icin abur cubur cikolata cips kola yemeyin icmeyin aksam gec vakitte yemegin sut ve sut urunleri meyve eksik etmeyin spor yapin tamamdir canlarimmmm

ne var ne yok kızlar
bende herkesi uyuttum geldim
kocişimin horlaması taaaaaaaaaaa ordan buraya kadar geliiii bayağı derin dalmış

Son düzenleme:
herkeslere kalorisiz gunler geceler dilerimmm bol su icin abur cubur cikolata cips kola yemeyin icmeyin aksam gec vakitte yemegin sut ve sut urunleri meyve eksik etmeyin spor yapin tamamdir canlarimmmm

anam bu ne sinir şiddet büyleee
biliyom haftaya birinci benim zati onda bi sorun yokzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…